Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов в Северозападна България: Винаги сме казвали истината, а не красиви изречения
Валери Симеонов в Северозападна България: Винаги сме казвали истината, а не красиви изречения
Автор: ПИК
Дата
Дата
4977
Коментари
4
Валери Симеонов в Северозападна България: Винаги сме казвали истината, а не красиви изречения

"Винаги сме казвали истината на хората. Направихме го и днес при срещите ни в Берковица, Монтана, Белоградчик и Видин.

Казахме: От нас не чакайте красиви приказки. Не чакайте обещания. От нас не чакайте изречения, в които присъства основно частицата „ще”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на посещение в Северозападна България вчера.

"Смятам, че в досегашната си работа и в 43-то, и в 44-то Народно събрание като депутати, и в участието ми в изпълнителната власт сме доказали, че сме хора на действията.

Ние сме хората, които знаят своето място в политиката. Хората, които си вършат работата, които изпълняват ангажиментите си. Хората, които знаят да се борят. Затова и нашият лозунг е „Вместо думи – действия”.

Благодаря за подкрепата, която получих на срещите си с хората от Берковица, Монтана, Белоградчик, Видин!", допълни той след куп срещи с избиратели. 

Напиши коментар »
(4)
1
„Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html) ++ Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924)
2
„Лидерът на „Атака" Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи". Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?" „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!", възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.“ - https://www.168chasa.bg/article/6679588
3
Пускаш един и същи текст стотици пъти.
4
Валерката няма да види европарламент а и национален заради това че се прегърна с крадливите гербаджии няма да му го простим Касабов се прави на ударен социологическите агенции били платени пълни глупости в Бургас и по черноморието нфсб няма структури и координатори
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?