Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валери Симеонов: В НФСБ няма място за русофили и американофили
Валери Симеонов: В НФСБ няма място за русофили и американофили
Дата
Дата
8082
Коментари
6
Валери Симеонов: В НФСБ няма място за русофили и американофили

С изнесено заседание на обединените структури от Смолян и Кърджали Патриотичният фронт около НФСБ откри предизборната битка в региона. Заседанието на патриотите имаше за цел да обединени местните организации от партиите НФСБ, НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България” в областите Смолян и Кърджали. За председател на предизборния щаб беше избран Анастас Коджабашев. Обединената структура ще бъде на бул. България 24, информира пресцентърът на НФСБ.

„В патриотичния фронт няма място за русофили, американофили, туркофили, а само за хора, които милеят за България” – заяви Валери Симеонов и обясни, че основната разлика между НФСБ и другите партии, създадени чрез политическо инженерство, са приоритетите, които са крайно различни. Симеонов потвърди, че зад действията на Патриотичния фронт винаги на първо място стои интересът на България.

Слави Бинев заяви, че към него постоянно се обръщат хора със своите нерешени от държавата проблеми и очакват помощ на европейско ниво: „Затова изборите за Европейски парламент са изключително важни за българите. Целта е в следващия ЕП да има повече патриоти, които да защитават интересите на България, а не да преследват целите на политическите партии. Трябва да се знае, че 90 % от законите, които приемат националните парламенти, се транспонират от гласуваното законодателство в ЕС.”

„С нашето обединение се превръщаме в прецедент в българската политическа история, когато партиите се роят, а ние правим патриотичен съюз на базата на сходство на програми, идеи и цели. Патриотизмът в България е алтернатива на настоящето управление” – заяви в заключение Борис Ячев. 

Напиши коментар »
(6)
1
Най-новото превъплъщение на "Сульо, Пульо, Атанас и аз (Валерко Симеонов)..."... :::)))
2
То и българофили няма при вас. Фалшиви патриоти
3
абе видяхме ви и вас и за капак олигофрена бинев вкарахте при вас а след това очаквате изборни резултати
4
И какви са българските интереси според Далавери? Да гледат гей порно да си продават земята на чужденци чрез фирми на "патриота" да вечеряме на скъпи вечери на яхти с турските консули и да цепим гласове от патриотичният вот за да може ДПС да е трета сила брей, че пишман-националист!
5
Познавам го този наглец Валерчо Винкелов, дето работеше заедно като общински съветник беше пръв приятел и защитник на кмета от ГЕРБ в Бургас, а след известно време почна да обвинява Атака защо подкрепяла ГЕРБ! По голям лицемер от Винкела няма! Казал е в декларация, че би подкрепил управление на ГЕРБ и БСП миналата година след изборите!
6
Ах, пишете атакяри! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, белий Волен се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?