Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Валери Симеонов във Варна: Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа (СНИМКИ)
Валери Симеонов във Варна: Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
4498
Коментари
7
Валери Симеонов във Варна: Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа (СНИМКИ)

"Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа”. С този призив се обърна към хората в препълнената зала на Варна водачът на листата „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. Заедно с него в срещата се включиха и кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Димитър Карбов, Валентин Касабов, Венера Тодорова и Йордан Апостолов.

Валери Симеонов беше категоричен, че българският народ трябва да изпрати в Европейския парламент дейни, последователни, упорити хора, които постигат целите си.

„Досега в Европейския парламент няма хора, които да защитават дребния и средния бизнес”, каза Валери Симеонов и даде пример с работата на НФСБ и неговата като вицепремиер в защита на дребния и среден бизнес у нас. „Спасихме от фалит собствениците на малки дестилационни обекти, малките търговци на горива,  работещите по програма „Плод и мляко”, дребни и средни земеделци. Това направихме в България. Това ще правим и в Европейския парламент”, подчерта Валери Симеонов.

„Националният фронт за спасение на България e гарантът за защита на българските национални интереси в Европейския парламент. Ние знаем за какво отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ.  Това, което правим тук – ще го правим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието  - не на приказките ”, посочи още Валери Симеонов.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

 

 

Напиши коментар »
(7)
1
За тоя АЛКОХОЛИК BИНКЕЛА кражбите са вършене на работа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Има ли нормален човек, който би гласувал за ИЗРОД, като тоя на снимката?!Само питам.Ще гласуваме за Ленчето НАКАЗАТЕЛНО, нищо, че не сме БСП-ари.
3
а червените сте ненормалници
4
ами то и чикия да си направиш,пак е вършене на работа...
5
Циганчето Валерко .Боклук на боклуците.
6
Далавери!!! Много приказваше и ти за Кирчо парахода!Ама само приказваше!Никаквата не я свърши........!!!
7
Хора не гласувайте за алчни и долни психопати като Винкела. За него ще гласуват Станимир Галимачев редовен зрител на СКОТ и битият в главата, обикновенно използван като круша алкохолика В. Касабов. Тези хорар не просто не трябва да виждат парламент, а да се разследват. За незаконни хотели за това че подкрепиха концесиите и сега сме затънали в заеми. За национално предатлество. За далавери и Тиквоча трябва да се върне смрътното наказание !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?