Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Валентин Николов оглави листата на НФСБ-ВМРО в Добрич
Валентин Николов оглави листата на НФСБ-ВМРО в Добрич
Автор: ПИК
Дата
Дата
15130
Коментари
5
Валентин Николов оглави листата на НФСБ-ВМРО в Добрич

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” представи водачите на листите си за предстоящите предсрочни избори на 5-ти октомври. Водач на листата за Добричкия многомандатен избирателен район е Валентин Николов.

Той е роден в Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна. Бил е член на СДС, зам.-общински и зам.-областен председател и член на НС на СДС до 2001 г. Два поредни мандата е общински съветник в Добрич и председател на постоянната комисия на търговия, услуги и туризъм към Общинския съвет. Областен координатор на „Атака” в Добрич. Валентин Николов е мажоритарният кандидат на “Атака” в 8 МИР- Добрич за парламентарните избори през 2009 г. В 41-то Народно събрание е народен представител от парламентарната група на “Атака” и председател на парламентарната комисия “Антимафия”. През май 2011 г. напуска парламентарната група на “Атака” заедно с Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев. Като причина тримата посочват действията на “Атака” при сблъсъците пред софйиската джамия “Баня башъ”.

Напиши коментар »
(5)
1
Поредния ХАМАЛЕОН сменил няколко партии за да се облажи
2
Всички нормални напуснаха турската глутница Атака и Долния Предател !! Останаха само гниди като Любо Аналното -- некадърен дърт хюм който освен за свирки за друго не става !!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
НЕГРАМОТЕН ПОМИЯР С КУПЕНА ДИПЛОМА И НЕ Е НАПИСАЛ ИСТИНАТА ЗА НАПУСКАНЕТО СИ ОТ АТАКА....ЗАЩО МЪЛЧИ , ЧЕ СИ Е КУПИЛ МЯСТОТО В ПАРЛАМЕНТА ОТ СИДЕРОВ И ЗА КОЛКО...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?