Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БРУТАЛНО! Проститутка с потресаващ разказа за Марто Дебелия! "Друсай, ку*во", крещял известният сводник преди да я прати при поредния клиент
БРУТАЛНО! Проститутка с потресаващ разказа за Марто Дебелия! "Друсай, ку*во", крещял известният сводник преди да я прати при поредния клиент
Автор: ПИК
Дата
Дата
139188
Коментари
3
БРУТАЛНО! Проститутка с потресаващ разказа за Марто Дебелия! "Друсай, ку*во", крещял известният сводник преди да я прати при поредния клиент

В Районен съд - Благоевград днес се проведе заседание по дело срещу популярния благоевградския сводник Мартин Филипов - Дебелия, който точно в 10:30 часа влезе в съдебната зала с белезници на ръце.

Делото започна с разпит на свидетели на престъпната дейност на Дебелия. На днешното дело съдия Кристина Панкова разпита свидетелите Десислава М. и Светослав Л., пише Струма,ком

Първа с показанията си започна Десислава М. от Гоце Делчев. Тя разказа, че се е запознала с Мартин Филипов преди няколко години от обща позната, като той й скъсвал телефона от звънене, за да я склони да приеме печеливша оферта. Когато се срещнали, Мартин и предложил да работи за него като компаньонка. Обяснил й, че ще й направи обява в сайт и ще делят хонорара 50 на 50. Тя се притеснявала от обява, заради родителите си, но в крайна сметка се съгласила. Филипов ме караше системно да да "друсам", / да приема наркотици / и биеше системно другите негови компаньонки. Системния му призив към мене, преди да ме изпрати при поредния клиент беше: "Друсай, к... во".

На 30.05.2016 г., общата ни приятелка Ина Д. се прибра от работа в Кипър и заедно с Мартин Филипов и Светослав Л. се събрахме в благоевградски хотел, където бях настанена на квартира. Взехме си кокаин и го сложихме в чиния, като аз "дръпнах 2-3 линии". Дадохме пари на Дебелия, а той ни достави наркотика. На следващия ден - 01.06.2016 г. в хотела дойде полицейска проверка и хванаха наркотика.", разказва бившата труженичка на Мартин Дебелия. Десислава посочи, че по време на проверката Филипов не бил в хотела.

Прокурор Елица Калпачка, попита свидетелката, колко е струвал 1 грам кокаин, като отговорът бе лаконичен - 140 лева.

Доста изнервен от показанията на Десислава, Дебелия я попита дали й е давал пари, за да прави аборт. Десислава отговори, че не е правила аборт, а е имала женски здравословни проблеми и Марто й дължал 2000 лева от общия им "бизнес".

Адвокатът Георгиев, който защитава подсъдимия, се поинтересува дали свидетелката е взимала наркотици и преди да дойде на работа в Благоевград. Десислава обясни, че никога преди да се запознае с Филипов не е употребявала каквито и да било наркотични вещества.

Втори показания даде Светослав Л. от Сандански. Той обясни, че познава Дебелия от роднините му в Сандански, а с другата свидетелка се запознали в благоевградска дискотека. Светослав си призна, че често е употребявал наркотици, като в един от случаите дори колабирал от свръх доза кокаин. Той заяви, че е виждал Марто да се дрогира заедно с Десислава, но не я карал на сила. По време на полицейската проверка Светослав се намирал в стаята на Десислава.

За следващото дело адвокат Георгиев поиска справка за медицински преглед на свидетелката Десислава, която да докаже дали тя е правила аборт. След възражение от прокурор Калпачка, съдия Панкова отхвърли искането, като го определи за неоснователно. Другият иск на адвоката за следващата дата е да бъде разпитана Вероника Н., която също е била от компаньонките на Мартин Дебелия., Вероника е студентка в ЮЗУ "Н. Рилски " и е доста популярна в областния център, но за нея ще разкажем на следващото заседание на съда.

Още по темата
Ще се измъкне ли от Темида Марто Дебелия - сводникът с полицейски чадър?
Часовник
10:55
Стартира делото срещу благоевградския сводник Мартин Филипов – Марто Дебелия, и уличените за негови покровители полицаи Стефан Филипов и Петър Кънев. Делото започна с искане за...
Напиши коментар »
(3)
1
За 140 лв ( 1 грам ) знаеш ли какъв кокаин ще си вземеш ??? Никакъв --50 / 50 ,тоест пълен боклук . Истинския кокаин или го вземаш без пари от точните хора чрез почерпка или или от същите точни хора го взимаш за 200 лв грама ( 1 грам ) .Под 200 лв за 1 грам кокаин купуваш боклук..Колкото до тоя дебелия ако ми го дадат на мен за 1 час поне,,клиповете на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА за обезглавяванията ще ви се сторят детска играчка.
2
баси и гнусния дебел мангал тоя не мое да си види малкото чурле
3
еле ке му спукам анало на шкембелака като улезе у кауша
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?