Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БРУТАЛНО! Малката Рижа скочи на прокурор и съдия, опита да се изхрачи върху магистратите
БРУТАЛНО! Малката Рижа скочи на прокурор и съдия, опита да се изхрачи върху магистратите
Автор: ПИК
Дата
Дата
56679
Коментари
5
БРУТАЛНО! Малката Рижа скочи на прокурор и съдия, опита да се изхрачи върху магистратите

Районният съд в Бургас остави Малката Рижа зад решетките. Това решение вбеси Симеон Стоянчов, който рязко замени комичното си до този момент поведение с агресивно, съобщава Флагман. Докато съдия Камелия Ненкова четеше мотивите, бургаският рецидивист демонстративно обърна гръб и отказа да ги изслуша. През цялото време нервничеше и не се съгласяваше с чутото, отнасяше се с изключително неуважение към съда и държавното обвинение.

Дори присъстващите журналисти останаха с впечатление, че той опита да се изхрачи върху магистратите. Навременната реакция на съдебните охранители успя да предотврати грозна сцена, като изведоха Рижата от залата. Тогава изненадващо Стоянчов отново се обърна към магистратите и измърмори "тази с червената дреха". Сякаш искаше да обвини за недоволството си прокурор Радостина Ганева.

Припомняме, че Малката Рижа е закопчан на 1-ви февруари. Според прокуратурата Стоянчов е откраднал мотор Кавазаки в бургаския жк "Меден рудник" от Атанас Ненов и го заплашил с побой. Срещу него е повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление от общ характер, за което го грози затвор от 3 до 12 години.

Рецидивистът отрече тези твърдения и заяви, че превозното средство му е предоставено от самия Ненов, но не го е върнал в уговореното време, а няколко часа по-късно. Свидетелските показания също били в полза на Рижата, твърди адвокатът му.

Поведението на Стоянчов по време на мярката бе повече като за цирк, отколкото за съдебен процес. Той започна с това, че не е женен, но е много влюбен, а при въпрос дали знае в какво е обвинен, Стоянчов с гордост заяви: "Познавам по-добре Наказателния кодекс от всеки един друг!".

Може би се е надявал с комичното си поведение да впечатли съдия Ненкова, която обаче го остави зад решетките. Районният магистрат изтъкна железни мотиви за решението си - взе предвид богатото криминалното и съдебно минало на обвиняемия и подчерта, че по събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Стоянчов е автор на престъплението. Освен това съдия Ненкова изчете и разпита на потърпевшия Атанас Неков, където той подробно обяснил как противозаконно и със заплахи му бил отнет моторът, а като извършител посочил именно Малката Рижа. Магистратът взе предвид и факта, че се касае за тежко умишлено престъпление, чието наказание е ефективна присъда от 3 до 12 години.

Още по темата
Малката Рижа емигрира, опитва да скъса с криминалното минало в Лондон
Часовник
15:36
Бруталният рецидивист Симеон Стоянчов – Малката Рижа е напуснал България преди дни, съобщава Флагман.бг. Бургазлията е на свобода от около година, но никой не искал да го вземе на работа,...
Напиши коментар »
(5)
1
Само шпионите като Тони Македонеца от В.Търново никой не ги закача
2
Тази гнусна отрепка няма място сред хората. Трябва да бъде разстрелян незабавно!
3
в някое заведение му сипете антифриз и е готова мършата
4
Такива са ни магистратите. След като един бок/лук когото не убиха в Меден рудник може да плюе, да обижда властта, значи властта заслужава това. Какъв чадър има над този риж бок/лук и докога ще четем за простотиите които върши. Ако беше в Щатите досега отдавна да е в затвора завинаги. Няма ли власт, която да го прибере където му е мястото. Отново ли Бойко трябва да занимаваме да се разправи с този олиговфрен, каквато е майка му какъвто е и баща му. Утрепки на обществото. Полуграмотен Колко присъди преди това има бокл/ука и още се шматка из града и си търси кой да го пречука, както убиха брат му, като куче на пътя. И цялата им потеря помияри от меден рудник. Квартала на бок/луците събрани от цялата област. Продали си прасетата и овцете и купили апартамент в меден рудник за да се водят бургазлии. Смешници
5
За какво правосъдието си губо времето да съди утрепка като рижата. Та той и в затвора няма да се промени към добро. Точно за такива като него трябва да се върне смъртното наказание. Отрепка най-ниска проба на обществото. Българската полиция е убивала много по-качествени българи от този, така, че какво го бави. Бой в затвора вързан за радиатора докато диша. Как така ще се подиграва с полицаи, прокурори и съдии. Или другите не са читави та затова го търпят.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?