Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов отчете пред Йоханна Микл-Лайтнер: България е държава с нула мигранти (ВИДЕО)
Борисов отчете пред Йоханна Микл-Лайтнер: България е държава с нула мигранти (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
8789
Коментари
11
Борисов отчете пред Йоханна Микл-Лайтнер: България е държава с нула мигранти (ВИДЕО)

"С Йоханна сме от много години приятели, от времето, когато беше вътрешен министър. Била е на нашата граница, която е външна граница на ЕС. България е държава, която има нула мигранти, благодарение на всички мерки, които сме взели. И тя беше на границата, за да го води с очите си. Спазвайки всички европейски правила", каза днес премиерът Бойко Борисов, който се срещна с министър-председателя на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер.

"В България има много австрийски инвеститори, огромен стокооборот и голямо приятелство със Себастиан Курц", отбеляза още Борисов.

"Не си представям по-добри приятелски отношения между Австрия и България. Имаме много идеи. Разбира се, Австрия има много по-мощна икономика", отбеляза премиерът и допълни, че имаме прекрасни еврокомисари.

"Свързват ни и регионалните проекти, проектите за присъединяване. Имаме рядък шанс - това, което толерира ЕС, да изпълняваме по общи проекти - и в дигиталната икономика, инфраструктурата, образователната, културната, археологията", каза още Борисов.

"Трябва да стана на 100 години, за да свърша цялата тази работа", пошегува си Йоханна МиклЛайтнер.. "Ти поне си млада", отговори българският премиер. 

Още по темата
Борисов прие министъра на външните работи на Гърция Николаос Дендиас
Часовник
14:38
С Гърция сме стратегически партньори. Четиристранният формат на разговори между България, Гърция, Румъния и Сърбия работи много добре, особено в реализирането на инфраструктурните проекти. Това...
Напиши коментар »
(11)
1
Банкянския Чудотворец успява хем да прави всичко сам в държавата, хем да нема нищо общо с това !!! По-точно от това няма какво да се каже!!!На това май му се викаше "Раздвоение на личността", ама за него май има и съответните медицински заведения, или и те не работят, както всичко останало в кочината Булгаристан !!!
2
Опитът изисква да бъдеш търпелив и мълчалив и да говориш тогава, когато всичко е договорено !!! Ето така говори Буда Амфетаминов Бухалков !!! Тиквата, отново си прави с нас психиатричен експеримент, или просто ни ползва диагнозата на родени идиоти !!!А тия от козяк не виждат ли, че Банкянския Чудотворец непрекъснато дава фира??? !!!
3
мястото на кафявите е в Германистан, Англистан, Францистан и околните западни емигрантски кочини
4
Дебелашки закачки в стил управляващ, неграмотен простак! С всички е най-големият приятел, а те за разтуха го тупат по празната глава... "Огромен" стокооборот, "множество" инвеститори???!!! Този Тиквопитек в коя държава живее? И нямаме мигранти???!!! Работата е много зле! Не, не е зле, тя е умопомрачителна! "ШОК", "БОМБА", "СЕНЗАЦИЯ"... Възрастен съм вече да бягам от тази кочина, но то всичко друго е за предпочитане... А, ама то автомобилния завод пак не дойде от Германия?! Що? И да си признае този малоумник най-накрая, че заводът отива в Турция! Не мога да разбера какво печели като крие този факт?
5
Ами като им се предоставя изключително скъп трансфер , включително с приспивателни за бебетата и малките деца да не плачат.....
6
Има разлика между Емигтант и Имигрант. В България има 0 Имигранти и в същото време всеки българин е потенциален Емигрант.. за справка и в Сомалия има 0 имигранти
7
Май пак сънува. Защо не вземе да се разходи из центъра на София зад халите, по Симеон и другите улички?
9
Поплювковците пак ревнаха.
10
Tukво, в 10-годишната кочина в която превърнахте с Шaйката Ти Милата ни Родина, емигрантите и да ги връзваш - пак ще намират начин да си бегат, оти нормален човек не може да удържи на мизерия и простотия от секъде!!!
11
Нормално ,дон Боко,останахте само ,комунистите и хъхряците.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?