Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов и Дончев на важно посещение в област Габрово
Борисов и Дончев на важно посещение в област Габрово
Автор: ПИК
Дата
Дата
16060
Коментари
9
Борисов и Дончев на важно посещение в област Габрово

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и водачът на листата на ГЕРБ-Габрово Томислав Дончев ще посетят две големи фирми в област Габрово на 22.03.2017 г.

В 9 ч. те ще се срещнат с ръководството на "Хамбергер България" ООД, гр. Севлиево, ул. "Магистрална" 1 и ще се запознаят с досегашното производство и със строителството на новия завод на фирмата. В 10.45 ще посетят габровската фирма "Габинвест" ЕООД, гр. Габрово, ул. "Балканска" 6.

В 12.30 ч. председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще огледа напредъка на строителството по проект "Обходен път на Габрово с тунел под връх Шипка".

Проектът е над 100-годишен, но реализацията му стана факт, благодарение на двете правителства на Бойко Борисов. Огледът ще започне от пътен възел "Дядо Дянко" до малкия тунел под "Бакойския баир", част от обходния път на Габрово.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Горещи данни дни преди вота: ГЕРБ води с 0,7% на БСП! Герджиков мина по рейтинг Борисов (ОБНОВЕНА)
Часовник
13:10
Горещи данни дви преди предсрочните парламентарни изболи на 26 март изнася Центъра за анализи и маркетинг, които представят резултати от социологическо проучване на общественото мнениеСпоред...
Напиши коментар »
(9)
1
xax xa Този осеща че този път ще яде дебелият
2
Няма лошо, но днес Дончев е имал срещичка с консултанта на ДОСТ Коритаров.Защо ли ? Има снимки в Блиц..
3
Ще яде дебелия и коравия
4
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
5
защо не пишете, че 90% от българското население има проблеми при плащането на тока, парното, при купуването на хляб, лекарства. Кой накара 1/3 от българите да напуснат страната и да живеят и работят в чужбина. Човек от хубаво не бяга.
6
Извинети,мой ли да въ питам,дъл шъ напрайти асансьор от тунела до връят,чи кът удъртея да одя до там по раат?Сювлиивци питат кога ши моат да са къпят лятоска,в кои часове по-точно,щот пуследнити осем години съ къпяли между 2 и 3 часа сабалям?Тенкю ин адванс!
7
работниците от двете големи фирми ще гласуват за ГЕРБ
8
Да каже Дончев какво прави с родоостъпник маша на Местан
9
Хора от Габрово питаите Дончев какво прави на среща с родоостъпник Коритаров
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?