Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол
Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол
Дата
Дата
116874
Коментари
50
Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол

Скандалът с Истанбулската конвенция е на път да нанесе непоправими щети на имиджа на управляващото мнозинство в България.

Днес предложението за приемането й бе внесено в Народното събрание, след като бе гласувано в Министерски съвет и още там предизвика остри полемики между министрите не само от Обединени патриоти, които се обявиха твърдо против, но и сред част от тези на ГЕРБ. 

В парламента ситуацията е идентична и мнозинството от депутатите от всички политически сили още преди внасянето на документа се обявиха срещу него. Те недоумяват въобще как той е минал през Министерски съвет и защо правителството се вкара в самоубийствен капан, пропускайки скрупольозните текстове от конвенцията, които могат да доведат до узаконяване на третия пол и гей браковете у нас.

Същия въпрос си задават и всички нормални български граждани, а най-остро – избирателите на ГЕРБ, изпратили партията и лидера й Бойко Борисов във властта за кой ли път преди 9 месеца.

Нима Борисов е готов да узакони третия пол и гей браковете, защо са му важни техните права, няма ли да защити изконните български и християнски ценности, защо позволява да бъде подведен? Нима е готов да остане в историята като държавникът, позволил перверзията да нахлуе в българските училища и домове?

Отговорът вероятно се крие някъде около премиера Бойко Борисов и по-конкретно – хората, които го съветват и неведнъж досега са го подвеждали, но по мистериозни причини продължава да държи около себе си. Това е цяла дружинка от лелки-еснафки-домакинки, които искат да минат за много модерни и либерални.

Десетки пъти досега са удряли по имиджа му със "съветите си", но въпреки това не си вадят поука и продължават да са в политиката, вместо да се изпокрият по кухните край печката.

На първо място слагаме настоящата правосъдна министърка Цецка Цачева, която с гръм и трясък донесе загуба за ГЕРБ на последния президентски вот. За всички стана ясно, че хората не я харесват и не се ползва с доверието на електората. И ето, че има защо – именно тя сега е човекът, който най-упорито лобира и прокарва в кабинета перверзните соросоидни неолиберални щуротии, а вчера дори си позволи категорична заявка в Брюксел, че родният парламент непременно щял да ги приеме?!

Откъде накъде говори от името на независимата законодателна власт и не е ли чува изявленията на Веселин Марешки от "Воля", Корнелия Нинова, Таско Ерменков и Кристиан Вигенин от БСП, Юлиан Ангелов от Обединени патриоти, Георги Марков от ГЕРБ и още много народни представители, а за анализатори и експерти да не говорим?

Всички са категорични, че ратифицирането на този документ е самоубийствено за настоящата управляваща коалиция, както и за вярата на хората в здравия разум на властта.

Президентът Румен Радев също изказа отрицателно становище, както и цели 8 министри. Какво означава тогава настояването й да се приеме, а и обещанието, че това ще стане на всяка цена - опит да бламира държавността ли?

Идентични са и случаите с другите пишман съветнички на премиера – шефката на кабинета му Румяна Бъчварова и външната министърка Екатерина Захариева. Последната, блеснала наскоро, докато готви шарани из кулинарните женски предавания, е виновник №1 за вкарването на властта в капана на Истанбулската конвенция, след като я е подписала в предишния мандат.

И само подвежда Борисов с оправданието, че нямало как по друг начин, понеже сме в ЕС. А Унгария, Чехия и Ирландия  все още не са ратифицирали този документ и отлагат разглеждането му. Можем да го отложим и ние, стига да има политическа воля за това и премиерът да не се поддава на внушения...

Още повече, че докато той мълчи по темата и се въздържа от конкретна позиция, прехвърляйки отговорността в парламента, неговите политически опоненти имат ясна позиция и крадат от рейтинга му, обявявайки се твърдо срещу третия пол.

Това вече направи лидерката на БСП Корнелия Нинова и е похвално: защити изконните християнски ценности на електората си, трупайки нови точки като опозиционна сила.

Същото стори и президентът Румен Радев - като достоен български мъж и военен, за когото не само в личен, но и в национален план няма място за извращения като трети пол, гей бракове и прочие перверзии.

Силен ход, който директно ще го постави като мощна алтернатива на Борисов, ако премиерът се поддаде на скандалните лобита.

Време е да действа мъжки, защото българите и историята едва ли ще му простят обратното!

Напиши коментар »
(50)
1
Поздравявам авторката за точния коментар!!! Бай СУДЖУК е от Третия пол и ще узакони ГЕЙ браковете, за да се вземат законно с Кмета на Симитли!!! Всички ГЕЙБерасти са амбреажи и ще гласуват за Третия пол!!! Браво на Нинова и Радев - те са достойни българи!!!
2
Да не сънувам? Кой го е писал тва - звездомирчето? Поздравления.
3
На Борисов съветничките - лелки еснафки.ли? Хайде бе, как познахте? А на Радев съветничката - полуграмотна селска мисирка, дето е бясна да бъде от ходжовите патки. И кой командва България? Навсякъде където мине Борисов - има резултати. А откъдето минат радевите - смях и посмешище. После Йончевата тича да прави сеири, за да отклонява вниманието.
4
Ще припадна честно! Доживях да прочета нещо добро и истинско за Президента.
5
БРАВО за статията!
6
За съжаление е така, на много постове Бойко сложи лелки и жени със селско самосъзнание и те го подвеждат. Заради тях толкова свестни хора бягат от ГЕРБ, въпреки че на изборите след това пак гласуват за ГЕРБ. Но такива хора са безвъзвратно разочаровани.
7
Бойко Бортисов е човек, не е Господ. Дори и да е сбъркал в нещо, това пак е естествено. Работи самоотвержено като бесен - може и да сгреши. Тия, които нищо не правят, освен интриги в своя полза - те няма как да сгрешат. Страшно мразя отровните подлеци, които никога не забелязват, как човек е свършил 99 работи, ама за стотната грешка - ще го направят на нищо. И ако Бойко сбърка някъде, дори и да е истина грешката, как направихте извода, че от това следва - Курнелия и банда- отличници, радев, начело със слугиня и банда - отличници, изобщо комунета-партийна сволоч - пълни отличници.? Типично в техен стил.
8
КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ СЪБУДИШ, БЕДНИ МИ НАРОДЕ. ЦЕНИТЕ НА ОСНОВНИ СТОКИ И УСЛУГИ РАСТАТ, ДОХОДИТЕ НИ СА АФРИКАНСКИ, ЕВРОГЕЙЦИТЕ ИДВАТ ТУК ЗА ДА ОТПОЧИНАТ. СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ИСКА АВТОНОМИЯ КЪМ РУМЪНИЯ. МАФИЯТА РАЗЧИСТВА СМЕТКИ ЗАКРИЛЯНА ОТ ДЪРЖАВНИЯ ЧАДЪР - НОВИ ИСКЪР. НЯКОЙ ПИТА ЛИ НИ ИСКАМЕ ЛИ ТРЕТИ ПОЛ, ИСКАМЕ ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ТОВА Е НЕЩО СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО!!! ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА МАСОВИ НЕДОВОЛСТВА. ВКЛЮВАЙТЕ СЕ АКТИВНО, НЕЗАВИСИМО КОИ НЕДОВОЛСТВАТ - ЗЕЛЕНИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ ИЛИ ЛИЛАВИ. ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ СРЕЩУ КРАДЛИВОТО МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО. Грабвайте тоягите и излизайте. С камъни и дърве трябва да се измете тази държава от боклука, който е в парламента, в правителството и на служба във всички възлови места на държавата. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЯВНИЯ ГЕНОЦИД, МИЗЕРИЯТА И НАГЛОСТТА НА МАФИЯТА ГЕРБ. НАРЕЧЕТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ - ВЪСТАНИЕ, РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ДОРИ ИЗБИВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО! ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, НОВ РЕД И МОРАЛ С БЕЗПОЩАДНИ ЗАКОНИ. И НОВО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЛЕД КАТО СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ МРЪСНАТА СГАН, КОЯТО НИ Е ПОРОБИЛА В МОМЕНТА!!!
9
Звездомира Мастагаркова вие чели ли сте конвенцията? Не не сте ако я бяхте прочели Вие, а и не само вие щяхте да видите, че никъде не се узаконява трети пол.
10
Поздравяваме Борисов, днес на въпросите на медиите чуждите защити както винаги Родината. За Шенген —-Око да види, ръка да пипне. Perffetto...
11
ТРЕТИЯТ ПОЛ. «Слободия» - биха казали старите хора. Сега е модерно… ПРЕЗ 1973 година Асоциацията на психиатрите в Америка решава хомосексуалността да бъде извадена от международния списък на психичните разстройства. А почти двадесет година след това и Световната здравна организация изключва хомосексуалността като психиатрична болест от списъка на международната класификация на болестите (МКБ) с формулировка, че «не може да се раглежда като отклонение». НО ИМА И ДРУГА ИСТИНА. Това са проблеми с психиката, които трудно ще се лекуват, по-добре е да не се допускат. ХОРМОНАЛНИ разстройства по време на бременността могат да бъдат причина за вроден хомосексуализм, т.е. неправилно развитие на мозъчния център, който отговаря за избор на пола. Щитовидната жлеза, която има нужда от ежедневно постъпващ с храната и водата йод за синтеза на хормоните Т3 и Т4, силно влияе на работата на половите жлези при жените и мъжете и на цялата репродуктивна система. Тиреодните хормони играят много важна роля за развитието на централната нервна система при плода и новородените. От тези хормони зависи психиката и интелекта. НАЙ-ГОЛЯМАТА ендокринна жлеза Е ЩИТОВИДНАТА, за пълноценната дейност на която са необходими ежедневно постъпващи с храната и водата безопасни йод и селен за синтеза на тиреодните хормони. ХИПОФИЗАТА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ЕЛЕМЕНТ в ендокринната система, от хормоните на която, конкретно тиреотропния, зависи секрецията на хормоните на щитовидната жлеза, без които пълноценно физическо и психическо здраве не може да има. ТОМОГРАМИ НА МОЗЪКА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ показват, че при тях хипофизата е 4 пъти по-голяма от тази на обикновените мъже. Ако, например, при изследване на щитовидката се окаже, че нейният обем е увеличен – това е патология заради дефицита на йод. А увеличената хипофиза при мъжете хомосексуалисти било норма, а не патология??? "Хората с АКТИВНА И ПЪЛНОЦЕННО РАБОТЕЩА ЕНДОКРИННА СИСТЕМА СА БЛАГОРОДНИ, ПОРЯДЪЧНИ, С ПРОЯВА НА ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ КЪМ БЛИЗКИТЕ - качества, които все по-често отсъстват в съвременното общество. Тези хора могат да помогнат на цивилизацията, потънала в жестокост и безнравственост, да се измъкне от морално-етичната и икономическа криза, могат да създадат благоприятни условия за възпитание на децата." (Андрей Рогов, ръководител на научна група.) През 1978 година Изпълнителният директор на УНИЦЕФ Анри Лабуисс заявява: «Предотвратяването на йоддефицитните заболявания е толкова леко, че раждането даже на едно дете с церебрални проблеми поради тази причина се явява престъпление.»
12
М чи Гумен Грипена и Сланинова от какъв пол са, като изглеждат на траверси като мене,все едно са от Гей парада на СС Момата!!
13
Циркът започна. Залагам 1 хартиен лев, че парламента ще отхвърли закона за пидерастията. ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ В територията ВСИЧКО Е ДЕМОКРАТИЧНО. И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ, ЧЕ ПАРЛАМЕНТА Е "ПЪРВАТА ВЛАСТ", НЕ КАКТО ТВЪРДИ ОПОЗИЦИЯТА, ЧЕ ТИКВАТА КОМАНДВА НАВСЯКЪДЕ С РАЗМАХ. ДСЕМОКРАЦИЯ ИМА В булгаристан, ДЕМОКРАЦИЯ ИМА - ДРУГАРИ ЕВРОГЕЙЦИ... САМИ ВИЖДАТЕ. АРЕ ДАВАЙТЕ ЕВРО ПАРИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА КРАДЕМ....
14
Никаква милост към Простия. Както той два мандата се гаври с жени, деца така и ние сега. ЗАБИВАЙ !
15
ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ? ЩО ЗА ПОЛИТИК Е ТОЙ КАТО ХОДИ КАТО ИЗОГЛАВЕН, ТИЧА КАТО МАЛАОУМЕН ТУ ПРИ ЕРДОГАН, ТУ ПРИ МЕРКЕЛ? СЯКАШ НЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, А ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ И ОХРАНА НА МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН. НИМА В ЕС НЯМА ДРУГИ ПРЕМИЕРИ И ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА СЕ Е ПОСТАВИЛ В ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ, ПРЕМИЕРИ КОИТО ВЕЧЕР ДА СИ ЛЯГАТ С ЕРДОГАН НА УСТА И СУТРИН ДА СТАВАТ ПАК С ЕРДОГАН. В ПЪРВИЯ ДЕН НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ПРИ ОТКРИВАНЕТО В БЪЛГАРИ, ВЪПРОСИТЕ МУ В РЕЧТА БЯХА ОТНОВО ЗА ТУРЦИЯ, СЯКАШ НЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, А ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ТУРЦИЯ.
16
ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ? ЩО ЗА ПОЛИТИК Е ТОЙ КАТО ХОДИ КАТО ИЗОГЛАВЕН, ТИЧА КАТО МАЛАОУМЕН ТУ ПРИ ЕРДОГАН, ТУ ПРИ МЕРКЕЛ? СЯКАШ НЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, А ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ И ОХРАНА НА МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН. НИМА В ЕС НЯМА ДРУГИ ПРЕМИЕРИ И ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА СЕ Е ПОСТАВИЛ В ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ, ПРЕМИЕРИ КОИТО ВЕЧЕР ДА СИ ЛЯГАТ С ЕРДОГАН НА УСТА И СУТРИН ДА СТАВАТ ПАК С ЕРДОГАН. В ПЪРВИЯ ДЕН НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ПРИ ОТКРИВАНЕТО В БЪЛГАРИ, ВЪПРОСИТЕ МУ В РЕЧТА БЯХА ОТНОВО ЗА ТУРЦИЯ, СЯКАШ НЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, А ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ТУРЦИЯ.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Признаването на Истанбулската конвенция е национално предателство! Третия (социалния) пол противоречи на християнските и традиционните български ценности. Българите няма да приемат перверзните неолиберални глупости на брюкселските послушници! Опомнете се!!!
19
Сега разбрахте ли, че ТИКВАТА Е ГОЛЯМ ПЕЕЕЕЕРАС? Дори част от съпартийците му го наплюха. :-)
20
Не мога да повярвам, Мастурбаркова да каже две положителни думи спрямо президента и да обърне внимание на мутрата. Да не е вече в ролята на прелъстена и изоставена от мутрата, или парите са малко и трябва да го подсети, че не може да дава само на учените, на СУ и на МВР. Ще видим докога ще трае обективността и.
21
Конвенцията е прокарана и основно се подкрепя от президентството. Йотова е лице, а зад нея действа оня Иво, дето не смее да си поиска достъп до квалифицирана информация, защото знае, че има какво да крие. То, не му и трябва разрешение и така си има достъп, кой може да докаже, какво му дават да чете, просто някой друг се подписва в секретната секция. Та, проверете му действията и позициите отпреди да стане големец, той е защитник не само на третия, ами и на тринадесетият пол.
22
Добре де, сега брака между ТИКВАТА и КМЕТА на Симитли няма ли да се състои?! :-) Язък за съджуците. :-) Между другото ТИКВАТА пак се НАСРA.
23
Целува Борисов ръце на патриарси и попове а работи против Християнството ,тъпо к.п.е.л.е!!най-големия гей боклук!!!
24
Изключено е Мастагаркова да напише това: "Това вече направи лидерката на БСП Корнелия Нинова и е похвално: защити изконните християнски ценности на електората си, трупайки нови точки като опозиционна сила. Същото стори и президентът Румен Радев - като достоен български мъж и военен, за когото не само в личен, но и в национален план няма място за извращения като трети пол, гей бракове и прочие перверзии." Тази статия е копната от друг сайт и публикувана в този в отсъствието на работещите в ПИК. Другият вариант е собственикът на ПИК вчера да го е продал на Крум Зарков. Новият собственик да направи нова редакция на заглавието и всичко ще бъде наред.
25
Светия синод и Патриарха?!Къде е и каква е тяхната позиция,срам за шапката на Православната църква!!! За патриарха отдавна е ясно,но там има все още по някой мъж и христианин!!
26
Звездомира Мастагаркова прочети конвенцията, намери компетентен превод на чуждиците а за читателите можеш да публикуваш разяснителната записка към конвенцията.
27
видяхте ли нато и ес какво донесоха на балканите категорично против геибраковете и осиновяването на деца от тях
28
Някаква ревност се долавя, Мастагаркова!
29
Сайта ПИК е калната кафява артилерия която стреля по всичко останало почтено в тази страна. На постоянен прицел са хората които застрашават интересите на мафиотската симбиоза между политика, медии, бизнес и съдебна власт.
30
Аз като стар човек искам да питам по-горе пишещите:''Що е то трети пол и има ли почва за развитие у нас".(само не ми давайте за пример Курни и зеления чорап, техният пол го знам-червени боклуци)
31
КЪДЕ Е СЛАНЯСАЛАТА МИРИЗЛИВА КУРАБИЯ СЛАНИНОВА, КЪДЕ Е СС МОМАТА. НАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ПРОВАЛИМ ГАДОВЕ БОЛШЕВИШКИ. ОСВЕН ДА ПЛЮЕТЕ И ГРАБЕТЕ НАРОДА "СИ", ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАДОВЕ И МАВЪРСКИ ГНОМОВЕ ПРОКЛЕТИ!
32
https://www.blick.ch/news/politik/initianten-ziehen-holz-penis-ein-pluesch-vagina-kommt-nicht-vors-volk-id3969724.html В Швейцария е създадено обществено движение, което се противопоставя на задължителното сексуализиране на обучението в детските градини- последица от подписването на Истанбулската конвенция. Родителите не приемат т.нар. Секс-куфарче за учители. В него се държат помощните пособия-играчки: дзрвен пенис, плюшена вагина и т.н.
33
НА МАЙКА ТИ ПОД ПОЛАТА
34
Падне ли правителството , Бойко бега в чужбина. Животец мил. Бай Курти
35
Най после един свестен коментар от госпожата
36
Дървен пенис в плюшена вагина - че какво лошо! По-добре ли е плюшен пенис в дървена вагина? Ни ви се угажда. Бай Курти
37
Дали Маструбаркова е шизофреничка или просто предусеща края на Бойко и обръща палачинката. Според мен и двете.
38
Казват,че няма такова нещо в конвенцията. Ако има то противоречи на Конституцията и ме може да се приема.
39
Причината е проста -- на Запад побеждава културният марксизъм, който, за разлика от революционния марксизъм, от когото едвам се отървахме, има за цел да съсипе капитализма отвътре -- с политическа коректност, трети пол, и дегенерация чрез корумпиране на младежта. Вижте https://www.youtube.com/watch?v=yMN369ZJ6lE . Изводът е: Бог да пази и да благослови Доналд Тръмп, надеждата на нормалните хора!
40
Б.Б: „Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал, за да мислат, че съм интелигентен.“ (https://news.bg/politics/skandalno-srs-borisov-kokinov-naydenov-tova-ne-tryabva-da-e-istina.html)
41
Да сравним гъделичкането на българските комплекси в София с казаното от Туск ( включително и на естонски) на 29 юни 2017 г. на церемонията в Талин по откриването на естонското преседателство. Предупреждавам, че четеното на превода на речта на Туск в Талин ( за чиято вярност в превода се подписвам), е крайно непатриотично по своя интелектуален ( и емоционален) заряд занимание за българите, които иначе се просълзяват от елементарните комплименти на чужденците към нас. Защото в сравнението с един по-малък народ се вижда какво НЕ ни казват нашите европейски приятели и защо се обръщат лично към нашия вожд с комплименти, които да компенсират премълчаването на истини, запазени за критичините публикации в западния печат ( до една “платени и поръчани”, според съуправляващия днес България познавач на поръчковостта Волен Сидеров). “Беше есента на 1980. Революцията на “Солидарност” беше току-що започнала в Полша. Помня го като днес, когато на един от многобройните митинги някой прочете наелектризиращата новина: в Талин хората излезнаха по улиците. “Това е началото на края на Съветската империя”, провикна се някой в прилив на свръхоптимизъм. Това беше първото ми запознанство с Естония. Дори не можете да си представите какво означаваше това за нас, поляците, че не сме сами. Но 8 години по-късно наистина се влюбих в Естония по време Пеещата революция. Никога преди или след това не бях виждал толкова вълнуваща публична проява. Толкова мощно и мирно едновременно. Силата на солидарността, единството и свободата се съдържаха в образа, който ме просълзява и до днес. В онзи момент разбрах, че силата на хората , които се държат за ръце е по голяма от силата на хората с оръжия в ръце. През живота си съм виждал много революции и масови бунтове, в някои от които съм участвал, но трябва да призная, че това беше ревлюцията, която съчетаваше трите измерения: етиката, естетиката и прагматизма. Вие постигнахте своето честно, красиво и ефективно. Но вие не спряхте да ме удивявате и след това. От моята политическа гледна точка, свързана с иницитивата за реформи в Полша в началото на 90-те години, вие се превърнахте в пример за безпрецедентна смелост в променянето на икономическите и финансовите реалности. Бяхте амбициозни и изключително трудолюбиви. Ето защо си оставате символ на успеха в трудния процес на раздялата с комунизма. Визионерската ви политика в бюджетната дисциплина, справянето с кризата от 2010 г. и приемането на общата европейска валута ви превърнаха в модел за подражание за региона и не само за него. Това което направи не по-малко впечатление в Европа наскоро, е вашата решимост и творческият ви подход в в огромния проект по дигитализацията. Естония се превърна в образец за всички европейци в това отношение. И днес спокойно можем да ви определим като световен водач в АйТи революцията. Изкушаващо е да се запитаме : как е възможно толкова малко хора да постигнат толкова много? Европейският съюз не означава само процедура и бюрокрация. Това е най-амбициозният политически проект в историята на Европа. И президентството, което току-що поемате, не е просто организационен въпрос, свързан с официални лица. Президентството означава да бъдете лидери в тези трудни, но изпълнени с надежда времена. С принесените от вас жертви и с трудолюбието си вие си изградихте авторитет и репутация, които предващават добър мандат под вашето водачество”.
42
Виждам, че дебилите в БГ са почти 100%, в т.ч. и някои от ПИК.........
43
Аз не съм лелка-еснафка, аз съм джендър-чичо!
44
Звездомиро, колко стотинки взе, за да надраскаш грозната тролска и оплюваща статийка?
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
V USA gledam nekakav zakono se zeni za ku4kata si.Oblekal q s zenski drehi.toi se podpisva a tq s lapata si kato prastovi otpe4ataci ot policijata si slaga podpisa.V na4aloto pomislih tova za filmova komedia NO ne realnost v sada.Ta kakvo ostava mezdu pederasite da imat brak ot finansov interes.Ako edinia umre drugia ima pravo na negovoto nasledstvo a ne darzavata.
49
Единственото , което е пленило ББ е неговата САМОВЛЮБЕНОСТ, която в комбинация с комунистическо-мутренското му минало и натуралната му БайГаньовЩина , ни гарантира неспирно шоу . Въпросът е за чия сметка, обаче ?
50
баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?