Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов: Ако Радев стане президент, моделът "Орешарски" ще бъде възстановен (СНИМКИ)
Борисов: Ако Радев стане президент, моделът "Орешарски" ще бъде възстановен (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
40133
Коментари
25
Борисов: Ако Радев стане президент, моделът "Орешарски" ще бъде възстановен (СНИМКИ)

Ако стане президент Румен Радев, моделът „Орешарски” ще бъде възстановен. Това каза министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на закриването на кандидат-президентската кампания на партията в Пловдив, пише "Фокус".

„Румен Радев е новият модел „Орешарски”. Затова е важно и Реформаторите да постигнат голям резултат, иначе би било смешно някой от тези да победи. Водихме много толерантна кампания. Оста център дясно-център ляво при нас не се гради на анти някого. Водили сме политика в изгода на България. Когато сме имали проблеми с лихвите, свързани с договорите с руските компании, сме спестили ДДС. За първи път и авиацията става авиация”, заяви премиерът. 

„Умират нашите социалисти да поръчват и да не плащат. Нали Драго Стойнев щеше да прави 7-ми реактор. С кои пари? Вижте как го направи, че социалистите са „за”, но следващото правителство да плати. Не го направихме, защото искахме за всеки празник по над 50 млн. лв. бонус да отидат за българските пенсионери. Искахме да си подпомогнем всички общини. 21 век нямат водоснабдяване маса населени места”, добави Борисов и даде за пример направените стотици църкви, манастири и джамии. „Отидоха десетки милиони за границата, имаме предпазно съоръжение. Всички говорят, ама ГЕРБ го прави. И в борбата с контрабандата достигнахме над 3,7 млрд. лв. повече събрани пари. Те са отивали при контрабандистите. По времето на Пламен Орешарски митницата нямаше шеф. Парата замина”, каза още Бойко Борисов. 

Скъпи мои, въобще времето е трудно, но ние имаме амбицията да удвоим усилията. Ако в неделя постигнем необходимия резултат, ви гарантирам, че толкова много неща сме подготвили. 2017 г. ще ни е по–силна от 2016 г. Това каза премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив. „Сигурно по много теми, може и по-добре да се направи. По всяко нещо може по-добре”, каза той и подчерта, че правителството разполага с опит, знания, европейската солидарност и с безспорното членство на България в НАТО и положените там усилия. Борисов посочи, че без да се вдига излишен шум, правителството е направило така, че Европейската гранична полиция да стартира от България и добави, че на страната ни са отпуснати 160 млн. евро от ЕС. „Не изнесени, а донесени тука. Плюс 90 млн. лихвите от „Белене”, я смятайте само колко пари сме спестили”, каза премиерът. По думите му победата на президентските избори ще даде сила на правителството да работи максимално добре. „Това касае и министрите, и колегите от Реформаторския блок, те също имат своята амбиция да продължат напред с още по-добри резултати. 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов от Пловдив: По времето на ГЕРБ са се случили най-добрите неща за България
Часовник
19:02
По времето на управлението на ГЕРБ са се случили едни от най-добрите неща за България. Обратно, когато не сме управлявали, са се подписвали такива документи, че сега се налага да ги плащаме. Това...
Напиши коментар »
(25)
1
Така е по времето на ГЕРБ, родината ни цъфти. Изгонените от комунистите българите, започнаха да се завръщат от чужбина, доходите са най високи от 9т 44г. насам, и българина пак се къпи на три морета, като пътува за 2 часа до там. По времето на соца 800 000 лади и москвича, сега 3 500 000, и то западни автомобила. Само това говори много, за имотното състояние на народа. Сега всеки българин със смартфон, който струва колкото всичката техника ,на едно семейство по времето на соца...
2
ПМС 208/12.08.2016
3
Електро, цъфнал ти е з..ника от над.пване на Бойко.
4
Червените говеда на Краванелия, в Евро парламента гласуваха с евродепутатите на ДПС, за разселване на ислямски терористи в България.! смърт за червените БСПеераси власт за националистите на Волен, Валери и Каракачанов!!!
5
Не ми спирайте мнението. Всички знаят че геят Елекра е безмозъчно същество. На13 ноември Майката на Тиквата47.5% Генерала 52.5 Опелото на Герберите да започне от утрешната задушница.Главен опелвач Цвъки който ако беше в друга държава щеше отдавна да е с раиран костюм-
6
Предполагам, че сега е успешен за българския народ модел, нали?
7
БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТВ последните си изявления премиерът Борисов в типичния си стил отново се оплака от лошо наследство и пак спомена за добри приходи в бюджета. Тезите му провокират няколко риторични въпроса: 1. След като толкова добре събира приходи, защо в целия му първи мандат същите останаха на пределно ниски нива – по-ниски от последната година, предшестваща неговото управление – 2008 година ? 2. Как още в началото на втория му мандат бяха реализирани приходи, видимо по-високи от тези през първия му мандат. Дали те не са в резултат на мерки, взети в периода между двата му мандата ? 3. Ако прирастът на приходите сега е в резултат на разкрита контрабанда, къде и от кой бе скрита същата контрабанда в целия му първи мандат ? Една справка за данъчните приходи по години помага да се ориентираме за провала в тяхната събираемост в първия мандат 2009-2012. Ако използваме настоящата терминология на премиера Борисов, разликата между приходите през 2015 година и предшестващите години е размерът на контрабандата. Оттук излиза, че същата е била най-голяма в периода 2009-2012 години! Данъчни приходи в млн.лв.: 2015 г. – 24 856,4 2014 г. – 23 028,2 2013 г. – 22 370.3 2012 г. – 21 523.4 2011 г. – 20 591.9 2010 г. – 19 008.8 2009 г. – 20 171.8 2008 г. – 22 169.2 Цифрите са красноречиви!
8
И ке си одэбем на Тиквата, оти че е сфободна от прецтавителни функций ..
9
КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Радев ще смачка (МАЙКАТА на) Тиквун на президентските избори. Няма да го победи - ЩЕ ГО СМАЧКА. Народът ни не е много умен, но вижда кой е истински и кой фалшив генерал. Хората ще гласуват за истинския генерал, не за (на МАЙКАТА) ментетата.
10
Това изказване май никой не го разбира. Как президента Радев ще промени линията на управление на изпълнителната власт. Нищо не се в
11
Как може де е толкова нагъл този. Или наистина мисли , че прави добрини:). Това е тежка шизофрения или е от многото лизачи и подмазвачи около него(вкл. ПИК)
12
Управление ни кара да си мечтаем за управлението на Орешарски. Крайно време е да го разбереш и да не правиш на развитието на бедна България.
13
Това чудо ЕЛЕКТРА говори достатъчно за упадъка на народа ни и за електората на ГЕРБ !
14
Много е лошо да те е страх! Станаха за смях всички , редят си заедно пасианса и лъжат народа! МОДЕЛИ МНОГО! НА Живков, Луканов, Виденов, Костов...НА ЦАРЧЕТО, Орешарски И СЕГА НА ПОЖАРНАТА! Това е демокрация , всеки да си избира..но за съжаление всички ни докараха до бедност!!!! Време е да станем като Румъния..да говорят от друго място!
15
Бай Хой, що си разтегляш агонията?!? Бъди един път през жалкия си живот МЪЖ и не пискай! Такова мрънкало няма второ на света, не се е раждало просто!!! И сеги що стана?!?!?! От никъде подкрепа, защото така е в политиката, не може само ти да си шантонерка!!! И народо те неще отдавна!!! Айде байновото, ходи си по живо по здраво, че този път нема да те спаси ни охрана, ни брониранио автомобил и двете платени с наша пара!!!
16
След Плевнелиев (на Боко и Цоко) всеки може да е президент, даже и Цецка(на Боко и Цоко), но Митьо е за предпочитане.
17
Пак ще трябва да гледоме Съсела който " мисли" за България а живее и инвестира в Чужбина
18
Последните изказвания на Премиера,който незнайно защо провежда кампанията за Президент,показват че е изпуснал юздите. Де бе не е толкова страшно.
19
Гербаджийската мафия трепери за кокала.
20
да започнем промяната като изберем ген радев това за орешарски са празни приказки
21
ОБЯВЯВАМ се против, налагането на ЖЕНИ начело на ДЪРЖАВАТА, по време на тежка ИКОНОМИЧЕСКА и ПОЛИТИЧЕСКА криза, заплашваща СВЕТОВНИЯТ МИР ! Когато държавите се намират в ситуация на перманентни международни катаклизми ИЗБИРАНЕТО на ЖЕНА за Президент на България е равносилно на самоубийство. Подобно РЕШЕНИЕ може да бъде продиктувано единствено от ЖЕЛАНИЕТО на НЯКОЙ, Българрия да се управлява ДИСТАНЦИОННО ! На времено ни предлагагаха да избираме 1 от 1, а сега 1 от 2 ! smile emoticon:) Тези, които контролират България са ни приготвили 2 ИЗБОРА в лицето на г-жа Цачева и на г-н Радев !
22
Да ми вкисне виното ако гласувам за ГРОП!
23
АЛО, МУНЧО, ТИ СИ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА ГЕРБ И КАТО ТАКЪВ НЯМАШ ПРАВО ДА АГИТИРАШ ЗА ЦАЧЕВА! А ДА НЕ ГОМОРИМ,, ЧЕ ТИ НА ОРЕШАРСКИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НЕ МОЖЕШ ДА СТЪПНЕШ - КАТО ИНТЕЛЕКТ, ЕКСПЕРТ, ЧОВЕЩИНА, СПЕЦИАЛИСТ! ОРЕШАРСКИ НЕ Е И МУТРА КАТО ТЕБ! ГЕН. РАДЕВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ТВОЯТА БАБА ФЛЬОРЦА И ДУМА ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА!
24
Информация, публично известна в Плевен , лъсна около името на Цецка Цачева, известна и като Мамата. Цецка е основен акционер в болница "Св. Панталеймон" в Плевен. Пиянската изцепка с "Цъфнал герб" е на един от първите банкети на болницата, проведен в ресторант-градина "Двете сърнета" в Кайлъка. За да работи с темпо тази болница, се прецаква цялата конкуренция, твърдят в Плевен. Основна фигура за това е лицето Мартин Митев, който е едновременно директор на РЗОК и председател на Общинския съвет. Това отвсякъде погледнато е абсурдно. Мартин Митев ще бъде направен и депутат, ако Цецка Мамата стане президент, сигурни са в Плевен. Плевенчани се чудят как ще съвместява три важни длъжности. А Касата се насочва като рог на изобилието най вече към "Св. Панталеймон".
25
wh0cd239972 synthroid zoloft clonidine for sleep acyclovir crestor atenolol
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?