Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева с нов таен палат - обвиняемата за пране на пари депутатка се скри в тузарска къща в "Драгалевци", охраняват я кадри на НСО (УНИКАЛНО ВИДЕО ОТ ДРОН/СНИМКИ)
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева с нов таен палат - обвиняемата за пране на пари депутатка се скри в тузарска къща в "Драгалевци", охраняват я кадри на НСО (УНИКАЛНО ВИДЕО ОТ ДРОН/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
318092
Коментари
79
БОМБА В ПИК TV: Елена Йончева с нов таен палат - обвиняемата за пране на пари депутатка се скри в тузарска къща в "Драгалевци", охраняват я кадри на НСО (УНИКАЛНО ВИДЕО ОТ ДРОН/СНИМКИ)

В таен палат в "Драгалевци" се крие обвиняемата в пране на пари от КТБ през офшорка Елена Йончева, разузна ПИК.

Червената депутатката, издигната от Корнелия Нинова за водач на евролистата на БСП, не живее в нито един от безбройните имоти, които медията ни разкри, че притежава. Тя се е изнесла в огромна къща на закътана улица в тузарския квартал за богати "Драгалевци", която според съседи е взела под наем.

Не е ясно обаче кой е собственик на имота и защо Йончева не е декларирала факта, че плаща наем. По закон това е задължително за публичните лица, когато обитават нечие жилище повече от 6 месеца. Причината е, че може да има конфликт на интереси, което да е обект на разследване от страна на антикорупционната комисия.

Припомняме, че по тази причина, например, имаше проверка около апартамента, който обитава финансовия министър Владислав Горанов, за да се установи дали има конфликт във факта, че обитава нечие чуждо жилище. Такъв се оказва и случаят с Елена Йончева, за който също трябва да се сезират разследващите органи.

Вижте в уникалното видео от дрон палата в "Драгалевци", който в момента Йончева обитава с 11 години по-младия архитект Пламен Тодоров и сина си Тео:

Обвиняемата депутатка и в момента е разследвана, но по отношение на офшорната фирма, на която е била управител и през която са минавали пари от КТБ и прокуратурата й повдигна обвинение за пране на пари. Както ПИК разкри, много скоро след това, Йончева изведнъж започна да се движи с охрана и шофьор и спря да хвърчи из София зад волана на мощния си полувоенен джип, с който преди това се движеше неизменно и управляваше сама. 

Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за Елена Йончева и я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация. Когато излиза от дома си, паркират служубената кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят й заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила.

По същия начин я оставят и на всички места, които посещава, които в момента са сведени почти до минимум. Йончева ходи до централата на БСП на "Позитано" 20, на партийни срещи с избиратели, на които също е вардена от яките гардове, оборудвани със слушалки и радиостанции, и много рядко до някой хранителен супермаркет, видя още ПИК.

Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари, или пък лидерката й Корнелия Нинова я пази да не направи грешка крачка преди изборите и затова й е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно. Факт е, обаче, че Йончева не води никакъв социален живот, извън партийния, и е ограничена и пазена досущ като затворник. 

В тайния палат, който обитава пък, не припарва никой, освен бащата на сина й и прислужницата, която се грижи за домакинството на милионерката от БСП.

Огромният охранител пази Йончева дори при срещите й с избиратели из страната

Джипът на Йончева вече стои постоянно паркиран пред дома й, тъй като тя се движи само с охрана и шофьор

Двама бивши кадри на НСО чакат Йончева пред тайния й палат, а колата е паркирана пред самата порта, за да няма видимост от никъде

Гардът професионално прави заслон на Йончева, за да се шмугне за секунди в колата

Обвиняемата депутатка почти не може да бъде забелязана под заслона на огромния си охранител

Високи зидове и черна порта вардят Йончева от любопитни погледи в тайния й палат

Друга вероятна причина да се пази, са разкритията, че е милионерка. В серия от публикации медията ни показа, за последните години Йончева, която наскоро се похвали, че тригодишният й син я определя като "кучка", придобива няколко апартамента, магазин, вила с двор и гараж на територията на София.

Общата им квадратура, декларирана пред Сметната палата, е 756 кв. м. По пазарна цена това е средно по 1000 евро на квадрат, което прави 756 хил. евро или 1.5 млн. лв. Отделно притежава и 7 декара земи между Панчарево и Горубляве на обща стойност 451 хил. лв. Така общата стойност на имотите на Йончева по средна пазарна стойност става близо 2 000 000 лв. (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Впечатляващите покупки са реализирани през 2006 година - точно една година, след като вече е брокер на рекламно време и е получила по договори с частни и държавни рекламодатели около 700 хил. лв за продукции в БНТ. Това е периодът, в който тя живее на семейни начала с тогавашния премиер Сергей Станишев.

Припомняме, че 10 години по-късно, когато Йончева вече е имала обща фирма с офшорката „Далий Трейдинг Лимитид“, свързана с боса на КТБ Цветана Василев, е получила над 600 хил. лв. във фирмата си „Офроуд”. Реално, според прокуратурата, това са парични средства, присвоени от „КТБ“ АД и прикривани чрез офшорна компания – „Далий Трейдинг Лимитид“. Тогава Йончева отново започва да пазарува апетитни имоти – става собственик на над 7 декара гори и безценни терени в района на Горубляне за около 500 хил. лв. Яснота за произхода на парите няма, а НАП и до днес скандално не разследва Йончева за това.

Счетоводен доклад от 2013 г. сочи, че за създаването на два документални филма Йончева е изразходвала 64 хил. и 20 хил. лева. Те са били за Сирия и Турция. От същите документи се вижда, че през този период настоящата депутатка от БСП е отделяла за себе си над 66% от сумите, които е получавала във фирмата. Само за заплата Йончева сама си е определила месечно възнаграждение от около 12,700 лв. 

В същото време обвиняемата за пране на 333 хил. лв. Йончева обитава уникален палат като за холивудска звезда. Депутатката от БСП, която прокуратурата разследва за далавера с офшорки от кръга на банкера-беглец Цветан Василев, е съседка на най-богатите столичани в луксозния квартал „Бояна” в полите на Витоша.

Там Йончева се шири в цели 340 квадрата имот, който е като същински палат, става ясно и от снимките на дома й. Жилището на журналистката се състои от 6 стаи и няколко коридора, изцяло обзаведени с поръчкови мебели.

Запознати разкриват, че Елена обитавала последния етаж от луксозна кооперация. Йончева се нанесла там, веднага след като затвореният комплекс бил напълно завършен. Преместването й в новото жилище съвпаднало със запознанството й с настоящата й половинка и баща на детето й – архитекта Пламен Тодоров, разкри първо "Ретро". Преди да го срещне на четири очи, тя харесвала проектираните от него сгради. Разглеждала ги, още докато била спътница в живота на бившия премиер Сергей Станишев.

По-късно, вече изляза от дългата си връзка с него, била поканена на коледно парти в палат в „Бояна“, построен от Пламен. Разменили няколко приказки на купона, сприятелили се и без да има намерение да заживява с него, тя му се доверила за обзавеждането на чисто новия си имот. 11 години по-младият от нея архитект дал всичко от себе си да превърне празните помещения в дом като от корица на списание, а Елена от своя страна не щадяла финанси. Всички мебели, изпълващи прословутите 340 квадрата, били изработени по поръчка.

Луксозният живот на Йончева не личи само от дома й, но и от постоянните й турове по столичните бутици, които вече няколко пъти бяха заснети от фотографите на ПИК. Любимият мол на депутатката е този на бул. „Ситняково” и тя може да бъде забелязана там почти всяка седмица, натоварена с куп лъскави торбички на известни марки, чиито дрехи струват стотици левове. Често Йончева едва успява да ги побере в лъскавия си черен джип, също за десетки хиляди, с който обикаля София като важна персона.

ВИП живот води още от малък и синът на Елена Йончева. Той посещава скъпарска детска градина с изучаване на френски език в елитния квартал „Драгалевци”. Амбицията на скандалната политичка за детето й излиза твърде солено. За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква месечно с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро.

Йончева се хвали и с просторна хасиенда с изглед към морската шир и разгърнатата застроена площ от 125 квадрата в родното Сен Тропе - курортното селце Лозенец, в което къщи имат още Аня Пенчева, Стефан Данаилов, Евелин Банев-Брендо и др. 

ПИК обаче разкри след консултация с агенти по недвижими имоти, че палатите на имотната кралица, която се прочу като Милиончева, със сигурност надхвърлят с много горепосечената сума. Причината е, че обзавеждането им е за стотици хиляди левове. Освен, че са проектирани от мъж на Йончева, Пламен Тодоров, който е един от видните представители на архитектите от т. нар. "нова вълна" у нас, апартаментите и хасиендата на "червената" депутатка са обзаведени с мебели, последен писък в интериорния дизайн. Така цената им скача средно с 20% заради скъпото оборудване и луксозни бутикови мебели. 

11 години по-младият от Елена архитект дал всичко от себе си да превърне празните помещения в дом като от корица на списание. Само можем да гадаем какви средства са похарчени на луксозното обзавеждане на трите жилища, но снимките са красноречиви - Йончева изобщо не е щадяла финанси за най-модерните и поръчкови мебели. Обзавеждането на жилището в "Бояна" било дело на прочут италианския дизайнер - Акиле Кастилиони. Дори един диван от него струвал над 7000 лв.!

Боянският палат на Йончева, която неслучайно се сдоби с прякора Елена Милиончева, е решен предимно в бяло, кафяво и сиво, като част от по-малките мебели са в контрастни ярки цветове и служат за акценти. Най-любимото й кътче била библиотеката, висока до тавана, изработена от висококачествено дърво, и фотьойл за отдих до нея. Гордеела се и със спалнята си, вдигната почти метър над земята, както и дървената стена зад леглото.

Банята на депутката е голяма колкото хола на средностатистическия апартамент.  Столовете в другите помещения пък били дело отново Акиле Кастилиони, седалките на които са направени... от велосипед и кабина на трактор.

Морското жилище пък впечатлява с добре поддържаната зелена поляна, за която били полагани грижи целогодишно. Най-китното кътче от летния дом на Пламен и Елена е задният двор, обзаведен с градинска мека мебел. Зад френските позорци се крият спалня, трапезария, хол, кухня и бани.

Акцентът на цялата вила е бутиковата камина и дървени бели мебели, направени по поръчка. Цялата къща е облицована в дърво, а градината е засадена със смокини, тръстика и други зелени храсти също от ландшафтни дизайнери.

Материалите, използвани за строежа на имението, са изцяло "еко" и олекотени, а на пазара в момента това са най-скъпите суровини, коментираха пред ПИК интериорни специалисти.

Върхът на глезотията обаче е ултралуксозният апартамент в "Красно село". Само трапезарията на журналистката е с размерите на тристайна панелка. Масата за хранене е дълга като за прием, а мебелите, отличаващи се със странни форми и цветове, естествено отново са дизайнерски.

Най-фрапантен обаче е "дворът" на Йончева, по идея на Пламен Тодоров. На покрива на сграда депутатката и архитектът живеят сред екзтотична растителност и декоративни храсти.

Личната градина на двойката обаче е като непревземаема крепост, тъй като терасата е зад високи стени, за да не могат съседите с любопитните си очи да нарушават комфорта на имотната кралица на БСП.

Палатът в "Бояна" - спалнята

Палатът в "Бояна" - всекидневната

Палатът в "Бояна"- трапезарията

Морската хасиедна - дворът

Морската хасиедна - трапезарията

Морската хасиедна - дворът

И интериорните, и екстериорни решения на морската хасиенда и на двата столични апартамента на Елена Йончева, са на 11 години по-младият от нея архитект Пламен Тодоров.

Мезонетът в "Красно село" - всекидневната

Мезонетът в "Красно село" - камината

Мезонетът в "Красно село" - всекидневната с двора на терасата и висящите градини

Още по темата
Елена Йончева с имоти за 2 000 000 лева! Обвиняемата депутатка с три апартамента, вила, магазин и 7 декара земи. Шири се в 340 кв. м. в Бояна. Баните й са колкото цял хол, мебелите - поръчка от италиански дизайнер (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ)
Часовник
16:15
Имоти за 2 милиона притежава депутатката Елена Йончева, която бе издигната за водач на евролистата на БСП след спорен вот на пленума в неделя, както ПИК съобщи. Заради това медията ни бе изгонена...
Напиши коментар »
(79)
1
За всички болни червени пенсии. Наздраве!
2
и целия този луксозен живот при положение, че не ходи на работа и не получава заплата. Няма никакви легални доходи или спестявания. А другите медии не пишат, защото се страхуват. Не вярват, че Борисов ще се спаси, както и България и затова се страхуват от игото на Радев и Нинова. Затова мълчат и се крият. Само ПИК се оказа свободна медия в България.
3
По колко пъти ще пускате едни и същи снимки да се взривяват. Моля подайте сигнал в прокуратурата и конпирите.
4
Милиончеваааа, честната и почтената перачка!!!! Лицето на партията на Крадла Импексова! Ха, да ви е жива и здрава дъщеричката на резидента от ДС и сегашна почтена водачка на листа. Колко заблуден народ има в България ......който подкрепя милионерите от БСП
5
Не разбирам защо има охрана,нали целокупния български народ от името на който все говори много я обича? Питам номер 1 защо трябва да приемем нейните обяснения за истина а, всички останали на наричаме лъжци и крадци или по комунистическата логика само те са чисти.
6
Дали ще видим червената кучка Милиончева да постъпи така морално, или да се очаква от една кучка близала сладоледа на СС Момата и сомалийските пирати, няма как това да стане.. Защо не пишете , че червения кмет на село ЧУПРЕНЕ, е от БСПдирастката Импексова партия, водена от Клепоухия Каун и Импексовата миризлива курабия, заедно с кучката Ел. Йо!!.......... Та , че червения кмет Ваньо Костин, е продал общинска земя над 300 декара, на (БАЩА си, МАЙКА си, БРАТ си и ЖЕНА си) на символични цени, където ще се строи бъдещия ски курорт Миджур. Ето това е типичен пример за за супер корупция, за която Клепоухото червено разгонено Говедо, и неговата Импексова господарка, се правят на пръднали!! ....................................................................................................................................................................................................... СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ОТДАВНА Е В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БСПДИРАСТИЯ, ЗАЩОТО ДЕДОВЦИТЕ ИМ ЗАЕДНО СА КРАЛИ МАНДРИТЕ ПРЕДИ 9ти 44г. А ИМПЕКСОВИТЕ ИМ ВНУЦИ ОТ КУЧКИ И БСПДИРАСТИ, КРАДАТ НАРОДА НИ СЕГА !!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
гнусен червен боклук е тая разгонена кучка, крала милиони когато е близала сладоледа на СС Момата!!!
9
Както и цените на апартаментите са различни и може да се злоупотреби с влияние при определяна на цената им, така и процентите на обезщетение са различни …. На какви проценти е обезщетена Йончева и дали не е облагодетелствана! Нещо прекалено големи апартаменти е получила като обезщетение от строителните фирми.... Кои са тези фирми? Просто питам.... Може всичко да е "законно" при договарянето на процентите обезщетение :) То не е като да договаряш цена за покупка на апартамент! То е нещо съвсееееем друго , според другарката Йончева :) :) :) Само дето хората не пасат трева !
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Корнелия е привела парите на БСП в офшорката Офроуд на Вирджините,това е причината да конвоира МилиЙончева!Ами ако избяга при офшорката си,ще остави Корнела бедна крадла.
12
Какво я чакат още?Да я приберат по същия начин,както прибраха кметицата Иванчева!Тук става въпрос за огромни далавери с руско участие,а властта я търпи и не я вкара на топло.То смърди от далече,че тази върти големи схеми!Нинова за това я пази,да я използва да плюе България навън.
13
А защо не пишете къде живее, и как спечели милиони вашия собственик? Как така стана, че в последната минута си изтегли милионите в КТБ, където бяха за висока лихва?
14
публикуваните снимки е колко много книги има във всекидневната на Елена Йончева! Дали същата картина може да се види в къщата-прогимназия на пожарникаря от Банкя и в многобройните апартаменти на физкултурника- милиционер от село Шума?
15
КАКТО И ДА ПЛЮЕТЕ ЕДИНСТВЕНАТА СВОБОДНА МЕДИЯ Е ПИК.ЕДИНСТВЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО НЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА ГОВОРЯТ И ПИШАТ СА ПИК.ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ.
16
Искам да съм кучето на Кучката, да си лежа в лукс и никаква работа да върша.
17
За пореден път след цигански терор над българи еврейския продажен тлъст****Бойко Бехар ,вместо да защити българския етнос ,взе ,че пак изпрати джандарите си да вардят задниците на любимите му м*али от справедливия гняв на българите ,този път в Габрово
18
Абе верно ли е, че на Милиончева и викат кучка? ;)
19
НИКАКЪВ НАЕМ НЕ ПЛАЩА 1 КЪЩАТА Е НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ , ЗАКУПЕНА СЛЕД ТРАНСФЕРА ОТ КТБ
20
ако откриете идентификатора , може да видите в имотния регистър кой е собственик.
21
Кога БТВ и Нова ще я попитат за доходите и покажат имотите. Но на тези продажници не им изнася и всеки ден не правят на глупаци. Какви журналисти са като всеки ден ни поднасят едно и също до затъпяване.
22
Кога БТВ и Нова ще я попитат за доходите и покажат имотите. Но на тези продажници не им изнася и всеки ден не правят на глупаци. Какви журналисти са като всеки ден ни поднасят едно и също до затъпяване.
23
Другари редови и честни комунисти.Колкото и да не ви се иска да я чуете,обективната истина е следната: Йончева се изч'ука с тогавашния премиер на България-Станишев, в резултат на което рязко стана МИЛИОНЕРКА! После пак заради това,че се е чук'ала със въпросния Станишев,един разбо'йник криещ се сега в Белград,подвизавал се преди като банкер и подари едни пари от една фалирала банка,тя ги врътна през офшорните зони и стана още по-голяма МИЛИОНЕРКА.И тъй като крас'тавите мага'рета се подушват,една друга голяма МИЛИОНЕРКА от разбойни'ческата приватизация я издига за евродепутат.Та другари редови комунисти,гласувайте за БСП,та тия две банд'итки от МИЛИОНЕРКИ да станат МИЛИАРДЕРКИ и продължавайте да си духате супата!
24
Или с това отклоняват вниманието от корупцията днес?
25
Do 24 На власт не е БСП а БКП / Герп начело с банкянския вожд
26
Главната перачка на червените боклуци се охранява като мафиот!!
27
Нека всички Български родолюбци на 26 май да гласуваме за кандидатите на коалиция " ПAТРИOТИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"! Всички пaтриoти да гласуваме за него доказал се като единствения от ПФ който честен политик! И защото единствено той от коалицията има шанс да влезе в ЕП. Избирателите на ВМРO са около 30 хил.човека тоест 1%! Сидерoв и АТAКА вече нямат избиратели след предaтелството,Джaмбaзки 5 ГОД.прибираше по 20 хил.евро и не свърши нищо за България! Няма никакъв шанс на идните избори! Затова нека не пилеем пaтриoтичните гласове за кандидати без дори и минимален шанс а да гласуваме всички за " ПAТРИOTИ ЗА ВAЛЕРИ СИМЕOНОВ"
28
Аз си живей като царица, а вие които ще гласувате за мен как живеете
29
Прав си! В коалицията на Вaлeри влиза и ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА! Това сме всички ние предприемачи които имаме дребен и среден бизнес и сме също работодатели! Нашата партия има 80 хил.членове! За 1 евродепутат са необходими около 160 хил.гласа тоест 5.88%. Само от ПП СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА Валъо има сигурни над 120 хил.заедно с нашите семейства и отделно от НФСБ. Влиза със сигурност! А ВМРO на всички избори когато е участвал самостоятелно е имал 1% тоест максимума им е 30 хил.гласа! Така че наистина няма смисъл да се разпиляват патриoтичните гласове а да гласуваме всички за коалицията - ПATРИOTИ ЗА ВAЛEРИ СИМEOНOВ
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
и е охраната.Знаем,че ГЕРБ я заплашват постоянно,но тя е смела.А за имотите и всички знаем.Да не е луда да тръгне срещу силните на деня,ако не е чиста
32
Здравейте ПИК. Защо не пишете нещо за лицето Бойко Методиев Борисов министър-председател на България по-известен с фамозният си мутренски прякор "ТИКВАТА"???? Довиждане ДРИС.
33
ЛЪЖЕТЕ, ЛЪЖЕТЕ ПИК ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА..... И СТЕ ЦАЛКИ В ЛЪЖИТЕ СИ!!!!!!!!
34
Нашата политическа "класа" много ми прилича на Украйнската всеки с недоказани доходи политик а всъщност крадец остава само да започнат да се бият в парламента и шоуто ще е пълно затова единственият изход е Терминал 2 аз го направих преди 10 години и не съжалявам
35
А КОЛКО ОБЩО АПАРТАМЕНТА И ТЕРАСИ ИМАТ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА БСП? КОЛКО ОФШОРНИ СМЕТКИ ИМАТ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП? КАКВИ ИМОТИ ИМАТ БОРЦИТЕ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО?
36
ОНЯ ПЕЛТЕК ДЕТО СРИЧА ДИКОФ-КОМУНИСТЧЕТО ЩЕ СЕ ИЗКАЖЕ ЛИ ПО ВЪПРОСА...? АМИ ОНАЯ ХУБАВИЦА ЛЮБКА КУЛЕЗИЧ...АМИ ДЪРТИЯ ПЕС ВУЧКОВ... НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ХЕКИМЯН КОЛЕВ И НИКОЛАЕВ ЗАЩОТО ТЕ СА НА КАЙШКА...
37
Казвай ма ! На кой е къщата?!Маймуни червеногъзи !
38
Добре де, разбрахме, ме Йончева е богата и има имоти. Като имате данни показващи, че се е облагодетелствала от властта, дайте данните на прокуратурата, да се започне разследване. И стига с тези снимки от домът и, за кой път ги публикувате. А това дебнене от далече и снимки на гарда и колата, се това какво печелите? Ще ви набарат от охраната и ще има наказание. Защо не снимате къщата в Барцелона на Вожда или имението му в Лос Анжелис? Там бият веднага, нали? Държавата се е сринала тотално, Вожда е затънал до гуша в мръсотии и какво ли не, краят му е близо. Защото после ще има едно тлъсто ресто за вас, тези които изливахте помия по кого ли не!
39
ще давате едни и същи снимки с една и съща лъжа. По-добре пишете, че войната между Борисов и Цветанов вече е явна, а Борисов е бесен на връщането на оня в парламента. Ако този път не го отстрани от всички постове, ГЕРБ отива в историята. Това е новината на деня - изказването на Борисов против Цветанов от Брюксел, а не тези снимки, които показвате вече найсет пъти.
40
Другарят Костов ли е ятакът?
41
И нека утре българския ЦЪРВУЛски електорат на БСП= КРАДЕНЕ и с гъ$а си, да гласуват пак за тия ГНИДИ НЕНАСИТНИ И КРАДЛИВИ!!! Пфууууууууу...
42
пасти да яде
43
ТАЗИ Е КРАЛА ЯКО.ЗАТОВА Я РАСЛЕДВАТ.А ОНЯ ЦВ.ЦВ.ОТКЪДЕ ВАДИ ПАРИТЕ ЗА ИМОТИТЕ.ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ?КЪДЕТО ПИПНЕШ МИРИШЕ.ОТ ОБЩ.СЪВЕТНИК ДО ДЕПУТАТ ВСИЧКО В ЗАТВОРА.НО НА НАРОДА ТАКА МУ Е ПО ДОБРЕ.МЪЛЧИ И ПСУВА .ЩОМ ТОВА НИ ХАРЕСВА ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК.ЗА ДА ИМАМЕ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР.А ТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.
44
Покажете и луксозния имот в Бистрица. Или НЕ ви стиска.
45
отговор на коментар
Поне имайте въображение и си измислете име а,не пишете от мое.Ама то какво да очакваш комунистически тролове.
46
bulgari vijdate li kakvi 4erveni bokluzi iskat da ni upravliavat ,tova sa prestupnizi sozialisti --nikoga ne triabva da gi dopuskame do vlasta
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Ами на Вирджинските острови ами пещерата на Сейшелите............................
49
Ali Baba------------------------
50
Жената има щото обиколи Арабския п-ов и част от Африка. Да сте обикаляли и вие.
51
Какво разбираш под ОБИКОЛИ?Сомалийските пирати ли?
52
Пролетарий от всички страни, съединявайте се и не се бойте от нищо! В България изгрява ориола на на вашите бойки водачки Курни и Милиончева, които са като вас-безимотни и отрудени. Плътно зад тях стоят стоят твърдо и непоколебимо плеяда борци за социално равенство- Гергов, Гущеров, Бенчев и други подобни знайни и незнайни!
53
Най - вероятно е заплашвана за да не иска да живее в дома си и да е с охрана
54
Българино , това ми са явочните квартири , аз минах в нелегалност....Червени избиратели гласувайте за мен , аз в Брюксел ще получава по 12000 евра месечно ,и постоянно ще мисля за Вас.В тези квартири с кака КУРРнелия- Импексова ковем бъдещето на българите но не забравяме и своето.Помагайте кой с какво може, но по-безопастно е с парични дарения за моята кампания.Колкото по-вече дарявате, толкова по-добре е.Ние с кака сме ненаситни във всяко начинание....Ех колко е романтичен партизанския ми начин на живот....Дарявайте не се стискайте....
55
НО ТОВА КОМУНИСТИТЕ СА ГЬОНСУРАТИ,ТИ ГО ПЛЮЕШ ОНИ СИ МИСЛИ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ,ТЕЯ И В ЗАТВОРА ДА ГИ ВКАРАТ(не че няма защо)ТЕ ЩЕ СИ ПЕЯТ И БУБОТЯТ ЧЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕ СВЕТОВНИЯТ ИНПЕРАЛИЗЪМ
56
Оставете жената наела е къщата под наем
57
телефонните измамници имат подобни къщи, но никой не ги безпокои.
58
Елена се намира в едно подземие и до нея се слиза със специален VIP асансьор подобен на този в луксозния апартамент на доктора на асансьорните науки и главен апартаментчик на Републиката г-н Цвъ Цвъ.
59
ще изчакаме проверката и тогава ще коментираме всичките случаи
60
комунистическата държанка яко е вършеела с устанките по другарските членове, голям лукс голямо духане и крадене
61
Охххх бе и ние работим и теглим кредит след кредит за да си купим нещо за дома а тези управляващите как спестяват тези пари за апартаменти и луксозни жилища . Божеее кога и ние ще видим някога пари в джоба ни.
62
Не стига , че лъжат и мажат , ами ние и охраната да им плащаме ! Безсрамници ! Да си я плащат сами ! Ако я охраняват за народна сметка да се маха от хранилката !!! По света депутати ходят на работа с колела , а при нас хем хората много ги обичат , хем за сметка на народа ги охраняват ! Безобразия !
63
БСП СА КАТО ХИПОПОТАМ :D ЗАТЪНАЛИ ДО УШИ В Л@ЙН@, НО ОТВОРИЛИ ЕЕЙ ТАКИВА УСТИ
64
Милиардите на Бойко са виртуални, родени в кошмарите на Курнелия Нинова. А имотите са реални но могат да се прехвърлят, книгите по вписвания да се пренаписват и други методи за затъмняване на истината. Но ще стигнат ли силите на Ленчето да затъмни положението.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е КРАДЛА,ЗАЩОТО Е ИЗПРАЛА МНОГО ПАРИ НА ВАСИЛЕВ-ЦИГАНИНА,ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА Е ДЕПУТАТ!!!затвор за нея,какъв Брюксел!!! плати ли си гаранцията от20000лв,ка върви следствието-никаква информация!!!
68
ЗАТОВА НЕ БИВА ДА ГИ ДОПУСКАМЕ ДО ВЛАСТТА ЗА ДА НЕПРОДЪЛЖАТ ДА БОГАТЕЯТ С ДАЛАВЕРИТЕ СИ
69
ленче, следващото ти луксозно жилище е в сливенския затвор с великолепна гледка към електротехникума!
70
Даже има още едно на Марс.....
71
за герб идва хора като генерал дутерте и халифа хафтар за да се изповядат пред тях
72
какво сте се заяли с тази къщичка , та даже няма и басейн а само малко дворче,, абе направо да я ожали човек бедната комунистическа подлога!
73
НЯМА ЛИ СМЕЛИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ДА ПОДХВАНАТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ.ВСИЧКИ, ОСВЕН ПИК ЧАКАТ ЧЕРВЕНАТА ЗОРА - ТЕЖКО И ГОРКО АКО ДОЙДЕ. ЗАБРАВИХМЕ ЛИ БЕЛЕНЕ, ЛОВЕЧ, СКРАВЕНА, ЛУКАНОВ, ЖАНВИДЕНОВАТА ЗИМА И ЦЕЛУВКАТА НА ОРЛОВ МОСТ.ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!
74
абе гейберастката измет с пяна на уста чака своя край
75
отговор на коментар
ПАРИТЕ ГИ ВАДЯТ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО, ОТ НАРОДААААА
76
Да отива сомалийската пиратка при корумпираната нагла фризьорка в сливенския пандиз!
77
Шибан прокремълски боклук пяната ще е в твоята уста като го духаш докато не е изтинал!
78
Тузарската къща, която Милиончева обитава е на Руши Виденлиев! Дали плащат данъци терикатите?! В Драгалевци има много тайни!
79
ленчето е на квартира оти е много бедна и няма къде да живее, знаете ли колко много ривах исега рива
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?