Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ПИК! Яне Янев с шокиращи разкрития за бившия втори в ГЕРБ: Цветанов е един от най-големите кешови играчи в България! Създаде далеч по-мощни структури от организираните престъпни групи, които арестуваше
БОМБА В ПИК! Яне Янев с шокиращи разкрития за бившия втори в ГЕРБ: Цветанов е един от най-големите кешови играчи в България! Създаде далеч по-мощни структури от организираните престъпни групи, които арестуваше
Дата
Дата
287248
Коментари
59
БОМБА В ПИК! Яне Янев с шокиращи разкрития за бившия втори в ГЕРБ: Цветанов е един от най-големите кешови играчи в България! Създаде далеч по-мощни структури от организираните престъпни групи, които арестуваше

Имотните проверки на НАП и прокуратурата срещу Цветан Цветанов продължават и след като КПКОНПИ се произнесе, че няма конфликт на интереси. Комисия "Антимафия" не намери повод за облагодетелстване в сделката на бившия втори ГЕРБ с "Артекс", но финансовите органи трябва да проверят произхода на парите му и след това да докладват на разследването дали има нещо незаконно.

Подобна проверка за имотите на Цветанов имаше и преди 10 години, когато стана ясно, че има цели 6 апартамента. Сигналът тогава бе на РЗС и лидерът на партията Яне Янев, с когото агенция ПИК се свърза за повече подробности, тъй като сега ревизията на НАП вероятно ще засегне и този казус. Пред медията ни той разкри шокиращи подробности за дейността и финансовото състояние на Цветан Цветанов.

Интервю на Гергана Инигилизова

- Г-н Янев, потърсихме ви за коментар по повод нашумелия „Апартамент гейт“ и резултата от една от проверките - на КПКОНПИ. Вие още през 2010 г. пръв се осмелихте да алармирате за луксозното имотно състояние на бившия втори човек в ГЕРБ - Цветан Цветанов. Тогава бяхте сам воин и не се обърна особено внимание, но виждаме, че сега ситуацията се повтаря в по-сериозен мащаб. Какъв е коментарът ви сега, след като част от проверките са минали?

- Благодаря ви, че сте стигнали до този извод, защото в България обикновено се действа на принципа „всяко чудо за три дни“. Самият Цветанов се превърна в едно от политическите чудовища на прехода и не мога да се съглася, че сега новият му луксозен апартамент с асансьор е по-голямото разкритие от онова, което оповестихме преди повече от 9 години.

Защото справките на РЗС, прецизните анализи на нашите юристи и финансисти показаха, че Цветанов и фамилията му няма как да докажат повече от 1 млн. лв. пари, които да имат легален произход. Ако нямат такъв произход, са незаконни, т. е. свързани с престъпление.

- Бихте ли обяснили какво точно се случи тогава?

- Тогава Цветанов започна да се обяснява надълго и нашироко, възползваше се от силната власт, която притежава като вицепремиер и министър на вътрешните работи и направи всичко възможно да заглуши истината, която ние показахме с документи. Никога не сме говорили празни приказки. Показали сме това, което по-късно предоставихме и на компетентните институции. Но Цветанов бързо се ориентира, че трябва на всяка цена да сложи вилката на врата на тогавашния шеф на НАП Красимир Стефаов и беше проведена фиктивна ревизия, целяща да замете това, което беше изнесено в публичното пространство.

По-късно стана ясно, че наглостта няма граници и Красимир Стефанов, след като си свърши работата в НАП, беше номиниран и избран за депутат от ГЕРБ. Сигурен съм, че той още се страхува. Но ако има правилен подход към него, ще каже потресаващи истини за методите на Цветанов, как му е въздействал и какво точно се е случило в онзи период. Ще си запазя правото друг път да говоря подробно с конкретни факти и интересни документи за „цецовизма” в българската политика.

- Смятате, че тези приходи не са законни ли?

- Цветанов и неговата любима съпруга никога не са били предприемачи, бизнесмени, фермери, юристи, стопански ръководители, артисти, творци или каквито и да било професионалисти, които да имат сериозни доходи. Няма как със заплата на треторазряден служител в системата на МВР да имаш такива спестявания. Това е абсурдно!

Смятам, че рано или късно, ако сме правова държава и ако има истинска борба с корупцията по високите етажи на властта, Цветанов няма да могат да го спасят нито високохонорарните му адвокати, нито оня чичко дето отмъкна една торба пари в Германия. Цветан Цветанов е един от най-големите кешови играчи в посттоталитарна България. Има изградени схеми и структури, все още действащи, които дават възможност да се направи обосновано предположение, че той е в топ 10 на най-големите съдържатели на кешови трезори през последните десет години.

- Как е възможно това? Бил е само на държавни позиции все пак?! Откъде идват тези пари?

- Никой досега не смееше да пита за това, а някои ваши колежки се лензеха сервилно и подскачаха от умиление, докато припкаха около Цветанов за интервюта. Те не забелязваха ли марковите костюми, бродираните ризи и всички други прескъпи облекла, сменяни всеки ден от Цветанов? Той всеки ден носеше върху себе си по една депутатска заплата. Тези неща не ги ли забелязваха? Извънземните ли му купуваха на Цветанов тези одежди?

Ами то принцовете на Великобритания не си позволяват да носят толкова скъпарски дрехи, обувки, вратовръзки и ризи. И това е години наред. Не ви ли направи впечатление, че преди време Лиляна Павлова беше разжалвана заради една чанта, която се оказа, че й е подарък от Вежди Рашидов. А на Цветанов костюмите и ръкавелите, как не направиха на никого впечатление?

- През годините и друг път сте критикувал Цветанов, защо няма чуваемост?

- През тези години съм казвал винаги това, което виждам и чувствам и след като ми се обадихте, реших, че трябва да започна да казвам истини, които не прочетох никъде в публичното пространство. Наистина дълги години в обществото нямаше никаква чуваемост на тема антикорупция. Цветанов през тези години създаде в страната структури, далеч по-мощни групировки от организираните престъпни групи, които той арестуваше и назоваваше с гръмки имена.

Още докато правеше тези арести, той отнемаше икономическа територия от съществуващите бизнесструктури, за да формира на тяхно място негови групировки, под негов контрол. В момента огромна част от тези групировки все още действат. Те се ослушват сега какво става по върховете на държавата, но все още се отчитат на Цветанов. Да не смятате, че всичко това, което правеше толкова шумно, докато беше шеф на МВР, е случайно?

Убеден съм, че ако имаше истинско разследване още когато оповестихме за апартаментите на Цецо, нещата щяха да си дойдат на мястото, но тогава той беше необходим. Беше маша за изпълнение на поръчки. Нима сте забравили Цецовите приятели, като покойния Петър Христов?

- Кои хора имате предвид?

- С ваше съгласие бих предложил да направим следващо интервю, което да посветим точно на тези акции и как повечето от тях стигнаха до европейския съд за правата на човека и как се случваше всичко това.  Каква е била подготовката за тези акции и дали тези хора преди това не са били склонявани да влязат в структурите на Цветанов?

Той през цялото това време поддържаше фалшив образ, който нямаше нищо общо с неговото съдържание и интелект. Твърдеше, че е канен и желан в Америка и европейските политически структури. Нищо подобно! Ако има добре работещо разследване, ще стане ясно, че Цветанов години наред е плащал скъпо струващ пиар, за да може да прави имиджови акции и в Европа, и в Америка. За да внушава у нас, че той е фактор и е незаобиколим и както сам се изрази – него няма кой да го съди.

- Не е ли вярно това, няма ли контакти, често пътуваше до САЩ?

- Имал съм възможността и честта да бъда доста пъти в САЩ и да се срещам с конгресмени и сенатори от републиканската партия и продължавам да поддържам контакти. Канен съм два пъти от Доналд Ръмсфелд, чиято фондация в момента е една от нaй-престижните. И знам от първа ръка, че Цветанов имаше някакви контакти през лобизъм около конгресмени, близки на Хилъри Клинтън и най-вече чрез сестрата, която е женена в САЩ на един от сегашните депутати на ГЕРБ. Но нищо друго.

Всичко останало е било по-скоро поза и фото контакти. Тези пиарски услуги са много скъпи и месечният абонамент за подобна пиар агенция в САЩ струва от порядъка на 100 хил. долара. Честите и безмислени пътувания на Цветанов до Америка му служиха предимно за търговия с влияние и за да показва колко е велик пред кметове, депутати и провинциални бизнесмени. Ако тези неща внимателно се анализират, ще стигнем до извода, че Цветанов е разполагал с безбройна парична маса. Няма да се учудя, ако икономически структури под негов контрол започнат да правят проблеми и да показват как без Цветанов не може да съмне и да мръкне в българската политика.

- Не са ли повечето кметове от ГЕРБ избирани от него? Поне такъв имидж на машинист на този влак си беше създал той...

- Не е редно човек да се бърка в делата на друга партия, но истината е, че е имало хора в ГЕРБ, които никога не са вярвали на Цветанов. А е имало и такива, които са били в ГЕРБ само заради схемите на Цветанов. Защото чрез тези схеми са могли като него – от физкултурник, който носи анцуг за 25 лв, след това да носят такъв за 550 евро, да станат негов образ и подобие. Кметовете на Цецо са отделна тема. За тях ще трябва да посветим десетки страници, за да опишем как от бедни мишки станаха нагли феодали.

- Какво имате предвид? Че смяната на стандарта дава самочувствие на местните лидери, които е създавал Цветанов ли?

- Смяната на стандарта чрез облагодетелстване с власт удря в главния мозък и предизвиква ментални последици. Този тип политици стават нагли, надменни, афишират качества, които нямат и до такава степен започват да си вярват, че започват да гледат на политиката, като на находище от което копаят пачки, защото знаят, че те назначават достатъчно полицаи, данъчни, прокурори, следователи и съдии, които винаги ще ги покрият.

- Докъде според вас ще стигне разследването на имотното състояние на Цветанов? Възможно ли е и то да последва съдбата на проверките по повод на вашите разкрития от преди девет години?

- В НАП и полицията и към настоящия момент работят хора, които той лично е назначил и кариерно е развивал. Главният прокурор публично заяви, че прокуратурата ще се съобрази с изводите на НАП по проверките и ревизиите на замесените в „Апартамент гейт“ и това силно ме притеснява.

Ако тези проверки и ревизии се правят от същите хора, които прикриха случая от преди девет години, не съм настроен оптимистично, че истината ще излезе наяве. Силно се надявам, че ще се направи едно истинско журналистическо разследване, за да се изясни въпросът за доходите на Цветанов и разходите му по други пера в неговия живот, не по-малко скъпи от имотите. Ползва ли Цветанов скъпо платен чуждестранен PR абонамент? Задграничните му пътувания само от партия ГЕРБ ли са плащани? Има ли имоти и сметки в чужбина? Какъв е истинският произход на парите за луксозния му начин на живот?

Ако такова силно разследване види бял свят, протежетата на Цветанов в НАП и МВР няма да посмеят да го прикрият. Надявам се, че съответните структури на ДАНС са завишили степента на контрол върху лицата и структурите, които са ангажирани с имотните проверки. Дано този път държавата ни издържи антикорупционния тест и да не се провали, както преди девет години.

Напиши коментар »
(59)
1
Мафиотска мрежа с подземен и надземен свят !
2
Започнете да работите вкъщи с Google. Това е най-благоприятното финансово нещо, което съм направил. Във вторник имах страхотно BMW, след като спечелих $ 36259 за последния месец. Всъщност започнах преди пет месеца / и почти веднага допринесох поне $ 96 на час. Посетете този сайт тук. повече дяволи....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
3
Този, който знае малко, се отличава с голяма подозрителност.
4
Тоя като го видях....
5
Нечистоплътното купено сайтче „Чур“ на страдащия за морал и правдини Недоялко, отново се компрометира като започна злостно плюене срещу човека пред когото се кланяше и ежедневно превъзнасяше само преди седмици. Нищо чудно, вече друг пълни паничката с дребни грошове.
6
Бойко "изrови" най-стария си лaйномет, за да осъществи срещу довчерашния си ортак в гешеfтите, операция: "сетила се Мара да се побapa"!!!
7
Цветанов да се врэща в структурите на ГЕРБ и да започва да мачка БСП-едерасите отново
8
Тоя откъде го изкопахте ? Беше се покрил. От страх. А сега е много безстрашен.
9
АЙДЕЕЕ, И ТОЯ ГОЛ ОХЛЮВ, КОЙТО СЪЩО ИСКАШЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА, СЕ ОБАДИ ОТ ОТВЪДНОТО! ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ НЕ ГИ ЛИ ЗАРАВЯТ?
10
Хахаха, Янка партизанка откри Америка.Само да питам, тоя МА3ЕН ПEДEPAC KYP ли имаше в устата, та досега си мълча като БИТ ПEДEPAC, какъвто впрочем е?!
11
Само дето не разбрах откъде цвъкито има толкова много пари.
12
Ти, защото си много хУбав, долен ... и рекетьор селски.
13
Всичкото трол - Строй се на баламатума !! Да се внушава : " Цветанов е престъпник "!! До три години след напускането на политиката дадената личност трябва да се обработва тролчета изроди мои !!
14
Всичко за което се сетих СЛЕД като прочетох заглавието е написано по горе от коментираните..
15
Ей, пичове? Къде покрихте Антончо Тодоров и Томето Биков. Сигурно си търсят добри адвокати - ха-ха-ха...
16
Българите много обичат да ритат паднал човек и в буквален и в преносен смисъл.Тогава се чувстват най-добре.Имаме си и поговорка за това.Другото им занимание превърнало се в национален спорт да клепат хората ,истина или не няма значение важното е да хейтим и да сме велики най-вече пред клавиатурата.
17
Цецко вече е нищо без Бойко.Тези от Пик първи врътнаха задниците.
18
Спомням си, че преди време един казваше, че ще спре г-н Бойко Борисов. Много ми прилича на този от интервюто, както и на цитираните Биков и Тодоров.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Много точно! Най-после Борисов разбра защо рейтингът на ГЕРБ падаше. Взе правилното решение и сега партията ще тръгне нагоре.Само трябва да изчисти и хората на Цвъки по места.Иначе не го чака нищо добро.
21
Говориш пак глупости, Пендьо !
22
Не сте ли наясно, че Бойко за да се освободи от Цветанов, дето му беше дясната ръка, има нещо вярно в думите на Янето?. Нещата сигурно са много по-мръсни, отколкото излезе в публичното пространство. За да спаси себе си и ГЕРБ, Бойко се отказа от Цветанов. Истината е обаче, че за да се отървем от една мафиотска структура трябва да се действа със същите методи. Не може рязко да се променят нещата. Трябва с хирургични методи. Цветанов го направи, но се и облажи... Услади му се и сам си се възнагради. Сега Бойко трябва да поеме нов курс. Цветанов изигра ролята на лошото ченге, а Борисов на доброто. Сега трябва да се положи нов асфалт и да се върви по нов път за да се сложи край на мафиотските методи. За това, обаче, трябват умни и честни хора, а в България те са кът. Симеончо докара едни умни от вън, но те бяха много гладни, крадливи и се опитаха да спасят чужди фирми с нашите пари- Леман Брадърс, например. Сега трябва да намерим умни и почтенни млади хора, иначе загиваме. Вече сме по-малко от един град- Петербург например.
23
НА ЯНЕТО ГОВЕДАТА МАЙ НЕ СА ДОХОДОНОСНИ И ЗАПОЧНА ДА ПЕЕ В ХОРА СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ ОЧАКВАЙКИ БОРИСОВ ДА ГО ПОГАЛИ ПО ГЛАВАТА.МОЖЕ БИ НО ПЪРВО ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ РЕДИЦАТА ОТ МЕГА ДЕЛА КОИТО ЩЕ ЗАВЕДЕ ЦВЕТАНОВ И КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ЛЕКОТА.И ТОГАВА ЯНЕТО ДА ГЛЕДА ЦЕЦО С КАКВИ АНЦУЗИ ЩЕ БЯГА И КОЛКО АПАРТАМЕНТА ЩЕ СИ КУПИ.ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО ЦВЕТАНОВ ВИНАГИ Е БИЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН ПОЛИТИК ОТ ВИСОКА КЛАСА ДОКАТА ЯНЕТО СИГУРНО ВЕЧЕ ИМА РАЗТРОЙСТВО НА ВЕСТИБУЛАРНИЯ АПАРАТ ОТ ЛАШКАНЕ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ -ПОСОКАТА НА ПАРИТЕ НАЙ ВЕЧЕ.
24
Яне, напразно се надаваш на ДАНС ... единственото , което са завишили там е използването на тоалетна хартия!
25
А БЕ ЦВЕТАНОВ МОЖЕ И ДА Е КРАДНАЛ НЕЩО ОТ СУБСИДИИКИТЕ,МАКАР ЧЕ БОРИСОВ ТРУДНО ЩЕ ГО ИЗЛЪЖАТ,НО ЧАК В ТОП 10 НА КЕШОВИТЕ ИГРАЧИ НА БЪЛГАРИЯ...ЯНЕ ЯНЕ МАЙ В ТАЯ ФЕРМА ДЕТО Я ИМАШ ДОСТА ЧЕСТО СИ ХОДИЛ БЕЗ ШАПКА,КАТО Е ПЕКЛО НАД 25градуса.
26
Цвъцко се оказа един хитър и подъл човечец, с големи амбиции за забогатяване и и още по-големи престъпни намерения! Заблуждавал е Борисов толкова години! КОФТИ МРЪСНИК!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Много е прав Янев.Наистина само облеклата,които носи Цветанов са една депутатска заплата ,а ги сменя всеки ден,да не говорим за обувки и часовници.Едновременно с това издържаше дъщеря в чужбина и голямо семейство тук ,купи6 апартамента и сега този с асансьора.Не му вярвам на този манипулатор и хитрец една дума от сополивенето му и просълзяването му по телевизиите след като Борисов го разкара.Няма един от неговото обкръжение,който е честен и не се е оял в годините. Вижте Добрев,Дукова/която е болна вече втора година/.Такова крадене пада,уреждат деца,внуци на високоплатени държавни длъжности и има хора,които и ръкопляскат.
29
болшевишките тролове,бай Иван-насран,Ян бибиян -н-едоибан и Българина от Столипиново са на първите места сред коментиращите е ясно че всичките 10-15 л-айняни червени фъшкии са на тая страница!
30
Янето ще го клатя. Защо този пeдepyнгeл мълчеше като пyткa в гащите на жена си. А след като Цветанов е вън от ПП"Шайка" започна да цвили ? Heдялко е същата пyткa непоръбена. Някой да си спомня той да е писал нещо срещу Ушев ? Не. Но след като Цецо напусна "Шайка" и реши да разцепи тази групировка до края на октомври Heдялко започна да му драпа ташаците. Освен Янето мисля да изчовъркам и съпругата му, а след това ще уважа и жената на Heдялко. Другите желаещи са след мен. Такъв е реда, не искам да спорим и да се караме.
31
Ianeto e mnogo prav.razbira se,che do sega tova neshto ne mojeshe da stane ot strah i podchinenie u horata!! Kalbenceto zapochna da se razplita,to i BSO sa sashtite,ama tia gerberi niamat ravni. Nadminaha i TOSHO I gosho i vsichki minali prez vl;astta mekereta. Ne vi li e iasno,che BOKO,KOITO v obshti linii vijdashe celia luksozen jivot na CECO,PROSTO SE IZPLASHI I VEDNAGA VSE RADIKALNI MERKI. tOVA savsem ne e sluchaino !!!
32
Kade e TONI SHAIKATA, NE ZABELIAZVATE LI,CHE IZCHEZNA OT HORIZONTA !!! ha ha ha ,kolko ni lipsva11Da ne e lapnal pluvkata,a .....
33
Разровете се за неговия приятел Станимир Флоров!
34
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
35
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
36
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
37
И зам.министър Манолев твърдеше, че казаното от Янев за къщата му за гости не е вярно. Но скоро след това подаде оставка. Та не отписвайте с лека ръка и тази информация за Цветанов.
38
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
39
Яне коментира като махленска клюкарка.
40
Яне коментира като махленска клюкарка.
41
Започнете да работите вкъщи с Google. Това е най-благоприятното финансово нещо, което съм направил. Във вторник имах страхотно BMW, след като спечелих $ 36259 за последния месец. Всъщност започнах преди пет месеца / и почти веднага допринесох поне $ 96 на час. Посетете този сайт тук. повече подробности....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
43
Къде ги вадите от нафталина,такива боклуци като Янка тарикатката!То само вида му е повърня,а той какъв е, че ще характезира Цветанов,да не е работил с него.Янето отдавна го издухаха,направи си париците от партийна дейност и сега си живурка като богаташ.Че го и ожениха!Това което говори за САЩ и посещенията на Цветанов не е вярно,защото всяка година е на молитвена закуска и в повечето случаи го придружават и от други партии както тази година.Доста глупости изприказва Янето,дори не ги дочетох
44
Не мога да взема отношение по въпроса за Цветан Цветанов, защото липсва обективна информация. Такава информация ще излезе наяве чак след приключване на съдебните процеси на Военния трибунал срещу извършителите на престъпленията, кражбите и убийствата от началото на прехода та до днес, т. е. след Космическата война. бг
45
Цяла Бг, знае за това Яне, ама мафията ни управлява. Прав си - физкултурници, пожарникари и мед. Сестри , но ......
46
Простият, див и свръхамбициозен самозабравил се роден като слуга Цецалин трябва да свърши изгорен във варел с бензин! Това е чистата като кристал, студена като лед, зашеметяваща като морска вълна, неподправена истина!!!! ДА!!!!!
47
Тук на ДАНС не може да се разчита, Ами ББ сигурни е получил инфо от приятелските служби и за да не изгори и той, бързо отряза дясната си ръка. А можеше много по- рано!!!!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
ne sam simpatizant na ianev no kazva istinata. abe hadjiiski trol nedopekan kakvi gi govori6. ostavete cvetanov na mira.da be6e samo toi.ne mi pi6ete za6toto niama da komentira.
54
По важният въпрос е как краде Борисов. Това, че всички крадат не е новина. Дали името ще е Цветан, Делян или Петканка няма значение. Важното е, че моделът е такъв. Цветанов сега ще се наслади на активната свинщина която убиваше и убива всички недоволни и знаещи истината за случващото се в България. Надявам се да каже публично какво ги скара с Борисов и каква е практиката за унищожване на такива като Янев.
55
Да не пропуснем все в този ред на мисли и въпросът за частната БО,П.
56
из роооод
57
ТОВА Е РАБОТА ЗА БРЮКСЕЛ !!! ДА СЕ ПЛАТИ И ДА СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО! А СЛЕД ТОВА В ЗАТВОРИТЕ И ПОСЛЕ ДА ГИ СЪДЯТ !!!
58
Абсолютно вярно, наглият Цв от оцикновен беден полицай още първите годи се замогна много: но това не можеще да е от държавна заплата- така милиони не се правят! Но журналята му се мазнеха и си затваряха очите..Дано този път проверките са истински, та този теобпазован , но нагъл до безкрайност човек си получи заслуженото!
59
Сега както е тръгнало остава Яне да напише и продължение на " ШАЙКАТА герб " , като продължение на епохалния труд на Антон Тодоров. Вече колко време става не е в центъра на политическия живот. Около него се заформи оглушителна тишина и трябва да чуемЕ какво иска да каже. Лесно му е да тъпче и рита низвергнатия от ГОСПОД-бог Цецко. Основният въпрос е ДАЛИ ГО ПРАВИ ПО ЗАРЪКА ОТ САМИЯ БОГ Б.Б. ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?