Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)
БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
216324
Коментари
66
БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)

Разкритията за скандалните афери на Корнелия Нинова във властта продължават в поредицата, в която ПИК показва преди да дадем вота си на 26 март какво крие лидерката на БСП, която иска да е министър-председател и да управлява България.

След като ви запознахме с делата й като подчинена на бившия премиер Иван Костов, по чието време тя е назначена за директор на „Техноимпекс” и го лапва чрез приватизация (ВИЖТЕ В „ОЩЕ ТЕМАТА”), Нинова лъсва и в аферата „Фронтиер”, а участието й е доказано със СРС-та от разследващите.

През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП тъмно синята Корнелия Нинова е назначена в кабинета на тройната коалиция за зам.-министър на икономиката и енергетиката в мегаминистерството на Румен Овчаров, който е зам.-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите – Софийската.

След като през 1997 г. цялата се е боядисала в тъмно синьо и грабва тлъстия кокал, през 2005-а, без някой да забележи, Нинова умело се пребоядисва в тъмно червено и пак захлебва под крилото на Румен Овчаров.

Когато през 2005 г. тройната коалиция след много пазарлъци съставя правителство, в схемата за Овчаров няма място като вицепремиер. За компенсация специално за него се създава едно „суперминистерство” - на икономиката и енергетиката. Овчаров, като министър на икономиката, поема контрола на апетитното, но и взривоопасно предприятие „Булгартабак” заедно с много други големи държавни предприятия. Той също ще осъществява контакт с големите чуждестранни инвеститори. А като енергиен министър отговаря за изключително важни национални, наднационални и дори геополитически обекти, където ще се преговаря не за милиони, а за милиарди.

В мегаминистреството на Румен Овчаров, неочаквано за много висши и заслужили партийни деятели, от квотата на БСП за зам.-министър на икономиката и енергетиката е определена Корнелия Нинова.

Тя също е натоварена с много сериозни задачи – отговоря за външно-икономическите връзки; държавния резерв; търговията с оръжия; споразуменията, свързани с доставки на армията. Нинова е шеф и на две стратегически предприятия – „Международен панаир” Пловдив и ”Булгартабак Холдинг”, който e известен като „Бастилията” на ДПС. След време холдингът ще се превърне в ябълката на раздора и за малко не обръща колата на тройната коалиция.

Скоро след назначението й Корнелия Нинова се превръща в най-доверения помощник на Румен Овчаров – дясната ръка на министъра.

В началото на май 2007 г. се разкриват големите злоупотреби в „Топлофикация” София. За дружеството отговаря министерството на Овчаров. Следствието започва разследване на Валентин Димитров – тогавашен шеф на дружеството, за присвояване и пране на пари в особено големи размери. В процеса на разследването се разбира, че е замесен и Румен Овчаров.

Оказва се, че следователката, която води разследването на Валентин Димитров – Татяна Шарланджиева, е приятелка на зам.-министъра Корнелия Нинова още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Разбира се, Нинова използва тази близост и започва да проявява голям интерес към разследването.

Директорът на Националната следствена служба Ангел Александров, като разбира за това приятелство и за интереса на Нинова към разследването, започва да изнудва Шарланджиева. Притиска я да иска от Корнелия Нинова различни услуги – документи, които уличават шефа на „Булгартабак” холдинг Христо Лалчев.  После иска 150 хил. долара, които Нинова можела да осигури от „Булгартабак”. Трябвало да окаже и съдействие за хазартен лиценз на фирмата „Дилот” и да помогне в освобождаването на близо 100 хил. тона пшеница от Държавния резерв.

След като Нинова не изпълнява исканията, открадват колата й, като й оставят бележка „да би мирно стояла, не би чудо видяла”. Освен служебната кола открадват и личната й, влизат в апартамента й и изземат протоколи от заседанията на УС на „Булгартабак”.

Открадната също е колата и на шефа на служба „Икономически престъпления” в следствието – Зоя Иванова, началник на Шарланджиева. Иванова също била принуждавана от Ангел Александров да иска нерегламентирани услуги от зам.-министър Нинова. Двете следователки, потърпевши от Александров, се оплакват, след което последва искане за тяхното дисциплинарно уволнение.

Междувременно става известно, че следовател от София е разпитвал над 20 души в Банско за имот на фирмата „Банско пропъртис 2”, която се управлява от Красимир Георгиев, крупен бизнесмен, един от основните собственици в мощната икономическа групировка „Фронтиер”.

Следствието е разкрило, че в сдружението „Банско пропъртис 2” участва и 82 годишната баба Цеца – майка на разследвания Валентин Димитров, заедно с бизнесмена Красимир Георгиев. Последният е състудент на Овчаров и бивш съдружник на съпругата му.

Записани са над 1000 страници разговори и SMS-си, които разкриват, че посредник между Красимир Георгиев и следователката Шарланджиева е Корнелия Нинова. Двете са разговаряли помежду си и със следствения Георгиев преди всеки разпит. Така показанията на Георгиев – свидетел по делото за пране на пари от Валентин Димитров, са били предварително нагласявани.

След един от поредните разпити Красимир Георгиев пратил на зам.-министърката съобщението: „Твоята приятелка е фантастична.” Има се предвид следователката Шарланджиева.

Заради подслушаните и записани разговори прокуратурата е повдигнала обвинение срещу Корнелия Нинова и следователката Шарланджиева.

Не е тайна, че „Фронтиер” симпатизира и спонсорира БСП, затова и истинският възход на кръга започва с идването на Столетницата на власт. За две години при управлението на тройната коалиция „Фронтиер” и свързаните с него фирми се утвърждават като едни от най-сериозните играчи в енергетиката, строителството и продажбата на имоти.

Една от версиите за разразилия се скандал е, че в ламтежа за повече власт, кръгът „Фронтиер” нарушава утвърдените баланси, разпределени между големите групировки. Те решават да покажат силата си и да дадат урок на Овчаров. Той изгърмява с личния подпис на Станишев, но също така гръмва и бушонът Корнелия Нинова – дясната му ръка.

Разбира се и на нея ще се хвърли спасителен пояс, като на Овчаров. Задкулисните лидери никога не оставят своите хора да се удавят.

 „Аз съм по-лесна мишена от Румен Овчаров, защото съм по-ниска, по-млада, с по-нисш ранг в партията и управлението и за това натискът е насочен към мен”, казва тогава Корнелия Нинова от национален ефир.

Една такава декларация от страна на Корнелия Нинова говори не само за високо самочувствие, но и за това, че е неуязвима и че има определено място във високите орбити на социалистическата партия, щом като не е във властта. И бъдещето го потвърди.

Румен Овчаров е освободен от министерския си пост, но запазва партийния, депутатското място и отговорни позиции в парламента. И както в много други случаи, пак се намира някой мистериозно да подхване Корнелия Нинова и да започне да я тегли нагоре.

Първо, запазва голямата хапка „Булгартабак”. След това става депутат, изпреварвайки много други заслужили социалисти, после - говорител на партията, секретар на Висшия съвет на БСП. След като финтира по устав предшествениците си Станишев и Миков, Нинова успешно започна да „демократизира“ партията. Нейни безспорни успехи са президентът Румен Радев, отстраняването на „старите“ в БСП и избирането й за зам.-председател на Социнтерна. Дали обаче, ако Нинова се окаже следващият министър-председател на България, няма да получим вкупом и Иван Костов, и Румен Овчаров. Дали има наивници, които вярват, че назначените капиталисти ще започнат да се издължават на партията и народа 27 години по-късно?   

 

 

Напиши коментар »
(66)
1
Жалки сте!
2
Не знам какво е натискала, но един министър председател натискаше ало ваньо.... Герб се чудят какво да извадят вече
3
Кога пик ще организира кампания за облицаване къщичката на боко,защото му духало.Я sms,я дарения.Така не се прави журналистика!
4
ЖАЛКИ СТЕ ЖЪЛТИ СТЕ Н!ДЕЛКО
5
Каквито и помии да излизате всеки ден, любимата ви Тиква си отива, не разбрахте ли бе? Nидялко колко ти плащат за една такава статийка бе? И наистина ли вярвах че някой ги чете тия "бомби"? Направо сте смешни от.репки такива
6
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Много сте жалки!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
99% ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА. ДА ПРИБЕРЕ СИНА СИ ОТ АМЕРИКА И ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ
11
На Комунистите лиги им текат че Пик разкрива истината за алчното и крадливото БСП браво агенция ПИК червените комунисти съсипаха държавата горко е ако се върнат на власт глад и мизерия ни чака
12
След тази дата ще сте любопитно четиво.
13
Компютрите разбират само две неща-1,0.Животът е невъзможен без тях или много труден,все тая.Съвпадението на цифрите не е случайно!Като не можем да сме умни,да не пречим на умните да правят живота по-хубав.Бюлетина номер
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Чета коментарите и се изненадвам - всички вече 27 години са много отчаяни че живота става все по труден - промени за малките хора нямало, безработица, безпаричие.Когато обаче излезе писание което показва колко покварена е политическата класа и как някои хора са вадили дивидента от постовете които са заемали - вой /визирам коментарите/ - засегнати хора че се пише лошо за Корнелия и автора им е виновен.Той автора писа и за Бойко когато трябваше - забравихте ли?Искаме факти - ама да са ни на сърцето.Стойте си в кочината тогава - плачете за Корнелия.
16
КрадНелия СлаНинова (др. 48%) и госпожа (ЛЪЖА), ПРОКЛЯТИЕТО на България
17
Пърд@лко, явно хептен си я ьзакъсал, щом притегляне развалени мамджи
18
ЖЪЛТО
19
БОКО ТИКВАТА е собственик на БТК и БУЛГАРТАБАК - това са МИЛИАРДИ
20
надминахте фатмака от казармата
21
Медиите на Борисов за последно мятат ЛА.ЙНА
22
Мдааа ,древните са казали ,че "когато фактите (т.е. документите) говорят и Боговете мълчат" - очевидно ,Позитанските тролчета се имат за нещо повече от Богове . Даа - кофти е ,нали ?! Кофти е ,когато истината те удря така яко в главата ! Ама - да не си бяхте избирали толкова корумпиране крадла за Председател на БСП ( или (викате) ,тя - точно за това е Председател).
23
Фронтиера беше съдружник и на Петър Кънев, известен олигарх в БСП, сега кандидат за депутат от Бургас, притежател на верига от печатници......На ремето този Фронтиер му прехвърли собствеността на печатниците в Хасково и Ямбол, които той впоследствие яко осребри. Гнус, гнус, гнус г-жо, ЛЪЖА!!!!!!!!
24
След изборите ще има репресии срещу кафявите медии и техните собственници.
25
ПИК,за Корнелия е Ясно,нещо за Боко няма ли да Пуснете
26
Демокрацията ни отне много: -) ......................................................................................................................................................................... но на нея и даде 10 милиона долара откраднати от народа!!! .................................................................................................................................................................. А на матриала отне ергенския данък:- задължителната физзарядка; - Кафето от цикория "Инка"; - Задължителното участие в манифестациите; - Бригадите по два пъти годишно; - Двете години в казарма за мъжете; - Руския автомобилен парк; - Изходните визи; - Програмата "Время" на руски в петък по БНТ; - Задължителния руски филм след нея; - Страха да не те чуят; - Военното обучение в училище; - Истмат, диамат, история на БКП; - Цензурата; - Вицовете за Живков, Брежнев, Чапай и Петка, грузинците и арменците, чукчите...; - Трудовите войски за малцинствата и буржоазните семейства; - "Суперпродукциите" "Хан Аспарух"; - Вестниците, нарязани на парчета в тоалетните; - Универсалната миризма в същите; - Ленинските съботници; - Доброволните отряди; - Дисидентите; - Почивките с колеги в профсъюзните станции; - Индустриалните "гиганти", генериращи пушек и загуби (Кремиковци, Химко...); - Непосилните външни дългове; - Плановете да се присъединим към СССР; - Храненето на смени; - Партийните секретари; - Дружбата от векове за векове, която е като въздуха и слънцето...; - Комсомола; - Отечествения фронт; - Страха от неочакван ядрен край на света; - Задължителното гласуване на избори с един кандидат; - Митингите в подкрепа на смяната на имената на турците; - Портретите на Живков и Брежнев навсякъде; - Възможността да си купиш имота на турски "екскурзиант" на безценица; - Невероятната скука на новините; - Опашките за банани и портокали за Нова Година; - "Скъпите магазини" за дефицитни стоки като маслини и мандарини; - Тридневните траури при смъртта на съветските лидери; - Корекомите за "вносни" стоки с твърда валута; - Презаписите на касетки от плочи, донесени някак от зад "Желязната завеса"; - Номенклатурата; - Бозата от 6 стотинки; - Лагерите: детски, бригадирски, затворнически; - Киселото мляко от 23 стотинки; - Бял хляб за 40 стотинки; - Салам "Петрохан" (скъп беше). Същото важи за "Закуска"; - Марципана от соя; - Мавзолея и мумията в него; - Жителството; - Пропуските за граничните райони; - "Евиния" плаж; - Детската асамблея "Знаме на мира"; - Полякините, продаващи "Нивея" и "Бич може"; - ГДР; - Дружинните ръководители; - Масовото писане на доноси; - Режима на тока и водата; - Панелното строителство; - Невъзвръщенците;.... ....................................... - Младостта. Как човек да не се умили? Моля допълвайте! Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/politika/prvo-v-blits-desislava-atanasova-otgovori-na-ninova-i-vzrivi-mrezhata-s-post-kakvo-tochno-ni-e-otnela-demokratsiyata-podroben-spisbk_news497324.html
27
Някой досега съмнявал ли се е ,че Курни е мафиотка.Не обвинявайте ПИК,че вади такива документи,а вижте на кого пенсионери и кахърници искат да дадат властта.И всичко се върти около плоския данък за да ограбят интелигентните и предприемчиви наивници които не са избягали в сивата икономика,а за откраднатите милиони на Сланинова се мълчи.Дошло е време хората които движат прогреса на държавата да застанат твърдо срещу хленчещите тарикати които искат само да получават без да дават.
28
Дали ще е БСП, дали ще е ГЕРБ, дали ще е ДПС, дали ще е ПФ - все ще са хора на Делян Пеевски. Да не забравяме, че депутатите от БСП и ДПС гласуваха Д.П. да стане шеф на ДАНС. Атака осигурява 22 месеца кворум на ДПС, а архонт Бинев премина от Атака в ДПС.
29
Предизборни шашмалогии.Що не пишете за Ало Ваньо,Мишо бирата,кой назначи овощаря итн.
30
Предизборни шашмалогии.Що не пишете за Ало Ваньо,Мишо бирата,кой назначи овощаря итн.
31
СЪС СЪЩИЯ ДУХ ДАВАЙТЕ ДО НЕДЕЛЯ И ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ ТИКВОНОЙ БАЛКАНСКИ ЩЕ ЗАГУБИ НЕ С 5 А С 10 ПРОЦЕНТА. ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ МИРИЗЛИВА АГЕНЦИЙКЕ. ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА. БАЦЕ НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ИЗБОРИТЕ. ОХ БАЦЕ ОХ КЕФ СИМИТЛИЙСКАТА БАНЯ ГОЛЯМ КЕФ. КАКЪВ КЕФ ЩЕ Е В СИМИТЛИ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ОРГИИИ БАЦЕТА КАКИТА ЦЕЦИТА ГОШОВЦИ АНТОНОВЦИ ОХ АЛЕ. БАЦЕ КАКВО ТЕ ЧАКА
32
Когато човек иска да става министър-председател на България, трябва да е готов, че всичко свързано с неговото минало ще излезе наяве. Що се отнася до предизборната кампания, този нападателен тон и това обиждане го зададе г-жа Нинова. Хората са казали : Волът, като рие, на гърба му пада. Каквото почукало такова се обадило.
33
ГОСПОДА ОТ П И К ,НЕЩО МНОГО СТЕ СЕ АКТИВИЗИРАЛИ В ИЗКУСНО ПЛЕТЕНЕ НА ИНТРИГИ.ИЗЛАГАТЕ СЕ КАТО ИМАМ ПРЕДВИД ВСЕИЗВЕСТНИТЕ ВИ ИНФОРМАТОРИ.ОПОМНЕТЕ СЕ!ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ!
34
Днес Скунксът (Бойко Борисов) е не просто уплашен Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора.
35
„Бойко Борисов: Не съм продавал“ Не съм продавал Булгартабак, казва Той. Ето какво казва тогава, когато го продаде през 2011: „Веднага след продажбата на „Булгартабак“ Бойко Борисов я определя като „възможно най-добрата“ сделка. Попитан не е ли притеснително, че купувачът е офшорна компания, Борисов даде един от дълго цитираните си отговори: „То и „Кока-Кола“ е офшорна“.“ Да започнем с това как, като главен секретар на МВР, подмени охраната на тръбите на Лукойл – вместо Жандармерията на МВР – ИПОН на главния секретар
36
Какъв БОко ,каква тиква бе тролове Тук става дума за Корнелия Нинова и Р. Овч.Те яко прикриха всичко по време на тройната коалиция .И газовата афера /за милиони/ също.Което си е истина и документирано не може да се крие.,,Боко" е от 2009/с прекъсване / а золумите на БСП са вече 28 години.,и преди това45 -БКП. Айде стига вече коментари от недорасли пубери ,не живели и не видели.Да са ви ,,хаир" парите които взимате за плюенето.Живели сме много по -дълго от вас и сме видели достатъчно ,,кой взел, кой дал" Това е една непочтенна жена крала и крила в целият си живот.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Кои са олигарсите бе драскачи. Слепи ли сте,глухи ли сте? Или непълнолетни и ненавършили 30 години.
40
ОСТАНА ЛИ НЯКОЙ ПРОЧЕЛ СТАТИЯТА ДА ГЛАСУВА ЗА МАФОТСКОТО БСП-дпс !!!!!!!!!!! ОПОМНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИИИИИ !!!!!!!!!!!
41
shte vidite
42
Остават ви шест (6) дни.
43
ЩЕ Е ВЪРХА НА ЛЪЖИТЕ КЛЕВЕТИТЕ,ОБИДИТЕ...СПИРАМ ДА ЧЕТА,ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ФАЛШИВИ НОВИНИ-НЯМА СМИСЪЛ
44
Тази крадла е за затвора. Защо прокуратурата не се самосезира?
45
Много е жалко,че много хора все още не разбират какво ще стане ако БСП съставят правителство.Това ще е катастрофа и голява беда за хората.Ще останат разочаровани и излъгани,така както се случи с избора на президент 2016г.
46
Добавете:районираното приемане на децата в детска градина,училище(днес се опитват да правят същото),задължително на 6 год.в първи клас(иначе саботираш образованието),привилегиите за комунистическите отрочета при прием във ВУЗ и неявяването им на студентски бригади,в МУ приемаха и класираха по местоживеене,задължително(обикновените хора)изпращане на работа"по разпредиление"за 3 год.,с години чакаш за дом.телефон,редиш се с часове на опашка за груби на допир салфетки,за бобина тоалетна хартия.....Моля,допэлнете от какво още сме си "лишили"!
47
МИСЛЯ,ЧЕ СРАВНИТЕЛНО ОГРАНИЧЕН КРЪГ ОТ ХОРА ЧЕТАТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ-НЕ ВСЕКИ ИМА КОМПЮТЪР ИЛИ ИМА НО НЕ МОЖЕ ДА БОРАВИ С НЕГО.ПИК,НАПРАВЕТЕ ТАКА,ЧЕ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ДА СЕ ПУСНАТ ПО МАСОВИТЕ МЕДИИ,ЗА ДА СЕ ВИДИ КАКВА Е ДАЛАВЕРАТА ОТ МНОГО ХОРА-ПО ТВ В 19.00 ЧАСА ЩЕ Е ИДЕАЛНО!!!
48
Продължавайте. Помагате на Нинова. И аз и помагам. Като стане премиер, ще Ви даде интервю.
49
САМО ЗА ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ: Разходите в "University of California at Berkeley"- университетът където учи синът на Корнелия Нинова са 70 000 $ за година !!! Драги социалистически пенсионери, когато утре, тя дойде във вашия клуб, и се "просълзи" от вашата бедност, попитайте я : ПРИ ЗАПЛАТА ОТ 1200 лв., КАК ПЛАЩА ТАКСА, ОТ 140 000 лв,??? СУМА РАВНА, НА ГОДИШНИТЕ ПЕНСИИ НА 30 БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ??? Корнелия Нинова със сина си Рафаел Рафаелов/!!! що за име и фамилия/!?! в гр. Бъркли . САЩ
50
Другари комуняги, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? Забравихте ли всичко това?Това беше истината. НАЙ-ЧЕРНИТЕ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ БЯХА ГОДИНИТЕ, ПРЕЗ КОИТО УПРАВЛЯВАХА ДРУГАРИТЕ " социалисти".
51
Егати и айдукулята ,веднага я предложете за ГИНЕС !И непременно и дайте България!
52
Ало червени чичови ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧЕТА - боли , много боли когато се каже истината но каквото и да правите ,колкото и да скачати ТАВАРИШЧИ и ТАВАРОШУТКИ това са документи - ТОЛКОЗ
53
Малееее, достоверен пример за паралелната държава, съоснователка на която и до днес е Госпожа Лъжа. Тая женица стигна дъното. Истински потрес - и от потното й лице, и от делата й.
54
Кандидат-депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори на Корнелия Нинова, която вчера направи изказване с лайтмотив: "Демокрацията ни отне много". Демокрацията ни отне много: - Задължителната физзарядка; - Кафето от цикория "Инка"; - Задължителното участие в манифестациите; - Бригадите по два пъти годишно; - Двете години в казарма за мъжете; - Руския автомобилен парк; - Изходните визи; - Програмата "Время" на руски в петък по БНТ; - Задължителния руски филм след нея; - Страха да не те чуят; - Военното обучение в училище; - Истмат, диамат, история на БКП; - Цензурата; - Вицовете за Живков, Брежнев, Чапай и Петка, грузинците и арменците, чукчите...; - Трудовите войски за малцинствата и буржоазните семейства; - "Суперпродукциите" "Хан Аспарух"; - Вестниците, нарязани на парчета в тоалетните; - Универсалната миризма в същите; - Ленинските съботници; - Доброволните отряди; - Дисидентите; - Почивките с колеги в профсъюзните станции; - Индустриалните "гиганти", генериращи пушек и загуби (Кремиковци, Химко...); - Непосилните външни дългове; - Плановете да се присъединим към СССР; - Храненето на смени; - Партийните секретари; - Дружбата от векове за векове, която е като въздуха и слънцето...; - Комсомола; - Отечествения фронт; - Страха от неочакван ядрен край на света; - Задължителното гласуване на избори с един кандидат; - Митингите в подкрепа на смяната на имената на турците; - Портретите на Живков и Брежнев навсякъде; - Възможността да си купиш имота на турски "екскурзиант" на безценица; - Невероятната скука на новините; - Опашките за банани и портокали за Нова Година; - "Скъпите магазини" за дефицитни стоки като маслини и мандарини; - Тридневните траури при смъртта на съветските лидери; - Корекомите за "вносни" стоки с твърда валута; - Презаписите на касетки от плочи, донесени някак от зад "Желязната завеса"; - Номенклатурата; - Бозата от 6 стотинки; - Лагерите: детски, бригадирски, затворнически; - Киселото мляко от 23 стотинки; - Бял хляб за 40 стотинки; - Салам "Петрохан" (скъп беше). Същото важи за "Закуска"; - Марципана от соя; - Мавзолея и мумията в него; - Жителството; - Пропуските за граничните райони; - "Евиния" плаж; - Детската асамблея "Знаме на мира"; - Полякините, продаващи "Нивея" и "Бич може"; - ГДР; - Дружинните ръководители; - Масовото писане на доноси; - Режима на тока и водата; - Панелното строителство; - Невъзвръщенците; .... ....................................... - Младостта. Как човек да не се умили? Моля допълвайте!
55
Въпросът е къде най-много е пострадала Нинова? Дали в "Техноимпекс", където е изпълнителен директор по време на кабинета Костов? Или най-силният удар е дошъл като зам.-министър на Румен Овчаров? Или пък "Булгартабак" е ощетил кандидатката за първа дама най-болезнено? Възможно е и ощетените около нея да са повече на брой. Не може другарят Узунов да не е бил силно ощетен, начело на банката на СИК. Другарят Гергов е изгубил първото място в социалистическото съревнование по свиневъдството и е бил наказан да се мъчи като му се (почти) подари ЦУМ, Пловдивския панаир и комплекса "Слънчев ден" над Варна.
56
2005-2009 премиер =Стан=ишев Преди 14 години, НДСВ продаде ЕРП-тата на големи чужди компании ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН. С чии капитали са свързани тези компании? Всички филми на Elena Yoncheva /майка и е рускиня/ за Чечня, за Колумбия, за Уго Чавес, за Сомалия са със спонсор ЕОН - по времето на Тройната коалиция. Сега пък спонсор и е Гео=рги Гер=гов. Аз мисля, че ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН /сега Енергопро/ са продадени на „наши другари” принадлежащи към комунистическия Интернационал. =Мон=ика Стан=ишева отива в Брю=ксел с 20 милиона печалба от пиар юни 30, 2014=Би=волъ Фирмата на =Мон=ика =Йос=ифова – =Стани=шева „Ак=тив Груп“ ЕООД има солидни приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г. Данните от Търговския регистър са следните : 2007 – 3 991 000 лв.; 2008 – 6 039 000 лв.; 2009 – 4 620 000 лв.; 2010 – 2 176 000 лв.; 2011 – 2 141 000 лв.; 2012 – 1 513 000 лв.; Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на „Акт=ив Груп“ са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хохегер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
ДА ПОПИТАМ ЗА ПРОТОКОЛА:-БАЙ ПЕТКО ОТ КОГА,ГО ПИШЕ ТОВА????НО БОЛШЕВИШКИТЕ ТРОЛОВЕ САМО(-) НАТИСКАХА!!!КОЛКО ПЪТИ-ГРЕШЕН КОД;.....НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ....СЕГА БИЛО-БОМБА!?!?!? БАСИ ШОУТО!!!
59
Какъвто и до бъде резултатът от изборите но 26 март няма никакво значение, защото Новият световен ред чука на вратата и скоро ще помете не само руските лакеи в България, но преди всичко крепостните мужици. бг
60
НЕ ВИ ХАРЕСА МАЙ КОМЕНТАРА МИ ЗА АНТОНЧО ,МИТОДИ И КОРИТАРОВ. ЗНАЧИ ,СА ВАШИ ХОРА ,ЛЕКА ИМ ПРЪС.
61
Компроматчетата,заради които БоКО покани Антон Тодоров-ЛЕКЕТО да става депутат,отдавна са проверявани от прокуратурата!Яне Янев беше осъден за клевета от Нинова по същия този случай!С всеки изминал ден ГЕРБ стават все по-жалки и по-жалки,а иначе "водели толерантна кампания"!Не му се пуска кокала на Мутрагеньо,много се ояде от влатста!А после се сърди,че го рисували дебел на карикатурите!Пуснете и другия доносник-Георги Марков,да си покаже простотията!А къде е Цецка?ХАХАХАХА,нещо май я скриха!
62
Другари, това, което пишат за нашата КУРнелка не е вярно.Тя е почтена женица, скромна "социалистка".Тя не е била в седесето.Идва от ТКЗС-ето.Това, което пишат за Техноимпорт и пр. са лъжи.КУРнелка никога не лъже. Другари дайте да дадем.Да гласуваме за нашата КУРнелка..Всичко ше стане безплатно..Тя ше ни упрай.Както ни упрай Станишев.Той оправи България, оправи БСП и сега вече решава световните проблеми.КУРнелка върви по неговите стъпки.Ето назначиха я в соц.Интерна.Кадърна е.Мисли за целия свят.
63
не какво ни отне демокрацията,а какво ни даде!Даде ни едно малоумно ГМО поколение,кеото растеше с надеждата някой ден да стане "мутра"!Даде ни чудесно образование,което позволява,когато не ти се слуша да стане и да залепиш два шамара на учителката!Даде ни здравеопазване,управлявано от наркоман,третираш болни и измъчени хора като престъпници!И този човек е "убеден демократ"!Даде ни "спокойството" да се надяваме,че тази нощ някой циганин няма да влезе да пребие родителите,бабите и дядовците ни!Даде ни и шанса да роботим като хора 3-то качество в чуждоезични корпорации по 12 часа на ден,за да може да си платим кредитите на "честните банки"!Даде ни и надеждата,че няма да се мъчим като умаломощени старци и ще умрем млади,защото с тези пенсии по-добре да не живееш!Да,"демокрацията" ни даде много,даде ни и Сорос!А сега той дава на "демократите" грантове,които да налагат политика на заселване на цигани и мигранти,които да обогатят бедната ни нация!Дава ми,обаче,правота да кажа,че аз не искам такава "демокрация",а вие продължавайте да си я стискате,родоотстъпници!
64
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
65
"Мисля че като че ли назряват някакви процеси за отдръпване от П еевски, и то от всички посоки. Всичко, което се случва около КТБ, включително последните развития сега от лятото, определено водят дотам, че някой трябва да понесе отговорност за събитията около банката. Струва ми се, че скоростта на дистанциране оставя празно пространство около един човек и това е Пе евски", коментира политологът и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева
66
В България има неизтребима комунистическа мафия, която държи всичко. За съжаление, това е голяма грешка на държавността, която по този начин обрича народа на бедност, а бедността води до гражданска война в която ще изчезнат хиляди българи. Това ни го казва историята - Египет, след 400 години власт и такива грандиозни проекти като пирамидите и храмовете, 4250 година пр. н. е. династията е унищожена, а страната попада в 300 годишна криза и унищожение. Рим, Византия, Царствата на България, Третото наше царство - винаги такива форми на несправедливост, раждат дълги кризи и унищожения на народите. В Европа, даже Путин извърши мека чистка на собствената си олигархия и политици през последните 2 години за да съхрани Русия. Тук, тези промени не се извършват и ще станем жертва на първия агресор, който влезе с танкове в България, народът ще го посрещне като освободител.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?