Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОМБА В ЕФИРА! Горанов посече Марешки: Не ни е интересен! Нахлува с остър популизъм и това ни отблъсква
БОМБА В ЕФИРА! Горанов посече Марешки: Не ни е интересен! Нахлува с остър популизъм и това ни отблъсква
Автор: ПИК
Дата
Дата
20336
Коментари
9
БОМБА В ЕФИРА! Горанов посече Марешки: Не ни е интересен! Нахлува с остър популизъм и това ни отблъсква

Надявам се при съставяването на новата коалиция, в която ще се наложи да участваме, да сме си научили урока и знаем какво предстои. Това заяви пред Би Ти Ви финансовият министър в кабинета „Борисов” 2 Владислав Горанов. Ако сме първа политическа сила, сме склонни да съставим и правителство на малцинството, защото България има нужда от стабилност, допълни Горанов.

Марешки много бързо взима завоите, нахлува с остър популизъм на политическия терен и това малко ни отблъсква. Не ни е интересен стила му, категоричен беше Горанов относно въпроса за  общо политическо бъдеще с Веселин Марешки.

Мога да кажа с кого категорично няма да се коалираме след изборите – това са партиите на етническия вот и левицата, обясни Горанов.

Имам тежки подозрения за Корнелия Нинова, че се е срещала с ДПС, за да си осигури подкрепата им след изборите. Но това ще се разбере скоро, каза Горанов без да влиза в повече подробности.

 

Напиши коментар »
(9)
1
Как се казва на мъжката КАЛИНКА????
2
цалунете ве. А на бас.
3
Дано след изборите не изпеете друга песен .То си му личи на магарешки че му хлопа дъската: ту говори против БСП ту срещу ГЕРБ явно че няма мъжка позиция за реалностите в политическия ни живот и май търси само икономическа изгода
4
На мъжката калинка се казва колорадски бръмбар и тоя е такъв,само дето ввче няма да го огрее да е министър.Като Дянков колеше и бесеше и затягахме коланите,тоя му беше заместник и изпълняваше всичко,а сега се прави на света вода!
5
Марешки е мутра, то е ясно. Но ние пък имаме тежки подозрения, че автобусите от Турция идват да гласуват по поръчка за ГЕРБ, пардон-за ДОСТ!
6
Тоа е гоу'ем пе'ерасТ. Кат' БайХОЙ.
7
Мноо верно! За да посечеш Марешки трее да си завършил ПУЦа за счетоводители у Свищоф!
8
до 5. ГЕРБ не ги интерисува нито ДПС нито ДОСТ.Единствените които имат интерес от автобусите това са патриотите - страхуват се ДПС да не ги измести от 3-тото място.Дост колкото и да се напъват не могат да прескочат бариерата.ГЕРБ в момента мислят за себе си - Нинова се поуспокои че с патриотите ще се прегърнат но патриотите са обезпокоени.Марешки знае че няма да управлява - стига му да е в парламента - знае че цените на нафтата няма да са задълго същите.Е блокчета за по 300 евро кв.м ще строи - може би в Нови пазар, Стражиця или нещо такова.
9
Горанов е толкова безскрупулен е арогантен колкото и бившия му шеф сатрапина Симо Дянков. С една свищовска диплома и силно изявена шуробаджанащина стигна до министерското кресло на 33г за да осъществи мечтата си за демократичен мултимилионер
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?