Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бойко Борисов: Асфалтът не се яде, но създава инвестиции
Бойко Борисов: Асфалтът не се яде, но създава инвестиции
Автор: ПИК
Дата
Дата
10112
Коментари
9
Бойко Борисов: Асфалтът не се яде, но създава инвестиции

В индустриалната зона в Божурище минават по 4 камиона на 10 минути. Има бум на инвестициите в тази зона. Този път, който планирахме да разширяваме - няма да свърши никаква работа. Когато си направил инвестиция за 200 млн. лева, е логично да питаш и за инфраструктурата. Вчера ми представиха проекта  и затова ще се направи Околовръстен път - от бул."Царица Йоана" и ще се свърже с магистралата за Сърбия.

Трябва да осигурим на хората в Божурище нормални условия на живот. В кратък срок съм дал задача на министрите да приключат с отчуждаването на земите. Максимално бързо, независимо че е скъпо, трябва да се направи инфраструктурата. Инвестициите са огромни. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при откриването на дистрибуционен център в Божурище.

"Асфалтът не се яде, но създава инвестиции", каза още той и добави, че политиката за доходите на правителството е много важна, а именно чрез инвестициите има ръст в заплатите на хората.

По думите на премиера те поемат ангажимента да направят инфраструктурата максимално бързо.

Борисов коментира и темата Шенген. "Ние отдавна сме в Шенген с всичко, което правим", напомни той на журналистите. "Кой дойде - ние ви подкрепяме за Шенген, ами подкрепете ни, като ни приемете", заяви премиерът.

На въпрос дали добрите отношения с президента Реджеп Ердоган са гаранция за спиране на мигрантския поток, Бойко Борисов заяви, че всичко е факт.

Относно това дали Мая Манолова ще бие Йорданка Фандъкова, той каза : "Я стига глупости".

Напиши коментар »
(9)
1
"Volkswagen" не щя асфалта !
2
асфалтът не се яде, но разликата в качеството и цените носи много комисиони в милиони откраднати левчета, мръсник! Кого се мъчиш да заблудиш? Или ти като си прост и другите са шматки, така ли? Имаме най-скъпото строителство на магистрали и това го знае и най-смешният малък и жалък строител в страната! Но за сметка на това - най-некачественото, за да може да се краде и от ремонтите! С най-малко възнаграждение за работниците, с най-продължителен срок за изпълнение, но с най-висока цена за квадрат! Дори геодезистите се чудят как да нагласят данните за "новите" пътища, защото освен от асфалт, пари сте крали и от квадрати, намалявайки размерите на платната, което за средно дълъг участък е с милиони "спестени", но правилно разпределени пари! Гадове, нагли, лъжливи и крадливи!
3
Чрез пътно строителство - потънали милиарди в джобовете на групахбезродници !
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
,,Аз съм прост и Вие сте прости,за това се разбираме!-Цитат на ,, Буда,,
6
Асфалтът не се яде, но пълни джобовете на някой, да има и за червен хайвер !! Ремонтите на ремонтите са новото изобретение на тези, които строят магистралите !! Така си имат работа за години напред, ресурси за крадене за години напред, инвеститорите и те трябва да бутнат нещо, за да им построят пътя до обекта !!! Изобщо се оказва, че асфалтът е "деликатесът" за трапезата на бедните и гладни българи ! Господ да Ви съди, вече в България няма друг кой! Всички сана клончето !!!
7
На един въпрос не мога са си отговоря, вярва ли си дебелия чичка на бръщолевенията си за инвестициите? Или е голем наглец и лъжец или е с болен мозък. Официално от Държ.департамент на САЩ и Бундестага сме официални признати за най-корумпираната и бедна държава в ЕС, с фалшив растеж, огромна миграция и най-висока смъртност. Официално е заявено, инвестициите у нас поради зверската корупция са намаляли цели 11 пъти!!! Парите които изпращат българите работещи в чужбина превишават с над 20% инвестициите у нас. С корупцията която наложи на всички нива в държавата срина и нивото на морала. България отдавна е гледана с презрение по света, основна заради неговата простащина, наглост, алчност, антибългарщината, защото той мрази българите. Нито асфалта му е асфалт, нито инвестициите инвестиции. Всички е окрадено до около 40% поради което няма качество в строежа на магистралите и на което е направено. Доказа се, че този тулуп натика България в блатото на бедността, корупцията, отчаянието, разбитото здравеопзване и прояденото от корупция правораздаване.
8
...Позитанският Щатник обърна торбата с лъжи! Що не ги построихте вие тези магистрали Бе, или бяхте заети да крадете! Къса ли ви е паметта че два пъти ви спираха Еврофондовете за далавери,а при Борисов му ги пускат за две седмици! Или от ЕК не разбират, само Позитанските мародери разбират!
9
Огромни паркинги за камионите трябват по магистралите за почивка с тоалетни, душове-баня!Инвеститори само в усугите!Производство трайно ,трябва да са инвеститорите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?