Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БОЖИЯ ЗАРЪКА: Индиец не се мие и подстригва 40 години (ВИДЕО)
БОЖИЯ ЗАРЪКА: Индиец не се мие и подстригва 40 години (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
14403
Коментари
1
БОЖИЯ ЗАРЪКА: Индиец не се мие и подстригва 40 години (ВИДЕО)

Дев Туду Сакал не си е мил косата в продължение на 40 години, след като Бог му се явил насън и му дал тази заръка - нито да къпе, нито да подстригва кичурите си, пише в. "Метро".

Шейсет и три годишният индиец с гордост показва сплъстената си като овча вълна грива с дължина 180 сантиметра. Той я увива около главата си и я носи като тюрбан. Кечето му било плод на божията благословия и Дев Туду се отнасял с благоговение към него. Неговите съседи в град Мунгер в щата Бихар се отнасят с уважение към него и го наричат Махатма Джи. Прическата му е оплетена като дебело корабно въже.

Съпругата на Дев Туду Рупия няма нищо против немитата от десетилетия коса на половинката си, която в разпуснато състояние се влачи по пода.

Опазването на дългата дебела плитка се оказала страстта на живота на индиеца. Покрай нея той отказал пиенето и пушенето. Дев Туду има трима синове, три дъщери и седем внуци. Той е бил горски служител в продължение на 31 години.

Още по темата
Индиец покани 18 000 вдовици на сватба
Часовник
03:10
Индийският бизнесмен Джитендер Пател поканил на сватбата на сина си 18 хиляди вдовици, съобщи The Times of India, цитиран от "Стандарт". Всяка дошла на сватбата вдовица получила от младоженеца...
Напиши коментар »
(1)
1
Че то при нас е пълно с такива индийци!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?