Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ: Кандидатите в ужас от състоянието на града, искат инвестициите да са само за тях
БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ: Кандидатите в ужас от състоянието на града, искат инвестициите да са само за тях
Автор: ПИК
Дата
Дата
11988
Коментари
4
БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ: Кандидатите в ужас от състоянието на града, искат инвестициите да са само за тях

Не е приятно това което се случи на стадиона и не е свързано със спорта. Няколко души развалиха мача и имиджа на България и мисля, че властите можеха да предотвратят това, заяви Здравко Димитров, който е кандидат-кмет за Пловдив от ГЕРБ по повод скандалите във футбола.

Славчо Атанасов припомни, че той като народен представител от НФСБ е внесъл закон срещу футболното хулиганство и, ако законът се спазва - проблеми няма да има. "Тези 10-тина човека, които ни опозориха, със сигурност са познати на МВР и службите", допълни Атанасов пред Нова телевизия. За ниските заплащане в Пловдив, Дани Каназирева заяви, че проблемът е заради това, че инвестициите не постъпват в града, защото са извън границите на Пловдив. Димитров допълни, че Пловдив се задушава, привличат се много инвестиции, но са извън града.

Кандидатът на Корнелия Нинова Николай Радев заяви, че ставало дума за фирми, които търсели евтина работна ръка.

Атанасов заяви, че този проблем не може да се разреши от кмета, а решението е комплексно. Димитров уточни, че високите заплати са в София и в Пловдив има фирми, които ползват евтина работна ръка и е работа на администрацията да създаде условия за повишаване на квалификацията.

Каназирева пък допълни, че туризма също е съсипан, защото летището е пред закриване. Атанасов допълни, че положението наистина е изключително тежко, като за 2018 година има 20 хиляди повече туристи в сравнение с днешна дата, когато града е Европейска столица на културата. "Бизнеса иска светкавично административно обсужване, да не бъде изнудван от политически централи и ясни условия за обществени поръчки", заяви Атанасов, който е кандидат кмет за Пловдив от ВМРО и НФСБ.

За проблема с трафика, Здравко Димитров заяви, че трябва да се направят кръстовища на две нива, да се довърши външния ринг, като уточни точно къде трябва да се направят неотложни ремонти. За "умните спирки", кандидатът на ГЕРБ заяви, че въпросната фирма, на която са дадени милиони трябва да бъде извикана и да се направи проверка, след като работата не е свършена.

Атанасов пък заяви, че трафикът дори в София е по-добър отколкото в Пловдив, а въпросната испанска фирма трудно ще бъде открита, защото вече е закрила офисите си. При опит Дани Каназирева да хвърли вината за поръчката на Атанасов се оказа пълно фиаско, защото се оказа, че именно тя е била отговорна за нея, като председател на комисията.

Кандидат-кметът на ВМРО-НФСБ заяви, че това което трябва да се направи е Пловдив да се възползва от европейското финансиране за електроавтобуси. Напрежението между Каназирева и Атанасов ескалира, след като той заяви, че тя "като папагал" повтаря едно и също, а той над 10 пъти е отговарял за това кой е съсипал тролейбусния транспорт, според нея пък той се опитвал да се изкара "политическо бебе".

Напиши коментар »
(4)
1
A този който е написал тази статия,гледал ли Е предаването или със свои думи преразказва стар разказ и във това време Е гледал някой да Не напише нещо НЕЦЕНЗУРНО.....Да със СИГУРНОСТ не Е гледал към телевизора защото аз го гледах и не вярвам нито на ушите нито на очите от това написано като свободно съчинение......Който не вярва да върне и САМ ще се Увери за манипулацията......????
2
Отврат! В Пловдив ще ревете за Тотев след два месеца!
3
Хора лишени от логика, но пък с претенции за лидери и експерти. Не може да увеличаващ заплати с икономическо развитие и да претендиращ за чист въздух като на курорт. Никой от тях няма смислена програма обоснована на очакваните приходи в бюджета, а капиталовите обекти са обвързани с болни амбиции и откровени лъжи. Все едно Балъков ги селекционирал.
4
Тези плужеци и престъпници които се цанят за КМЕТ на ПЛОВДИВ са едни обикновенни отрепки и не стават дори и за оборска тор.Младите момчета на стадиона са Българчета които ни отсрамиха и показаха достойнството на БЪЛГАРИНА че не е толерастка отрепка каквито са зомбитата в по голямата част на Европа..Показаха чест,достойнство и всички ЕВРОПЕЙЦИ видяха че ЖАРТА ,пламъка на национализма е в сърцата на народите колкото и ЕВРЕЙСКИТЕ организации на ЦИОН да мачкат ЕВРОПЕЕЦА...А тези нашите продажници ''ПОЛИТИЦИ'' които са си едни обикновенни колхозници и слуги на ЦИОН са една оборска тор..Вижте само кандидатите--еми то няма един човек под 40 години,,,,,Всичко е дърти комунистически миризливи з,адници
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?