Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бивша зам.-министърка лекува с хипноза
Бивша зам.-министърка лекува с хипноза
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
51172
Коментари
3
Бивша зам.-министърка лекува с хипноза

Специалист по хипноза и хипнотерапия е станала бившата зам.-министърка в кабинета „Станишев“ Бужка Лукич. Новото амплоа на вицето на министър Николай Василев е да лекува с хипноза и хипнотерапия проблемни личности, които сами търсят помощта на екссоциалистката. Лукич, която мина през фризьорския стол и стигна до креслото на зам.-министър, след края на стажа си в Министерството на държавната администрация се залови с продажба на препарати и с финансови услуги в сферата на кредитирането.

Новата дейност на бившата коафьорка е да цери агресия и проблеми с килограмите, като твърди, че много пациенти се повлияват добре от методите ѝ още след два сеанса. Лукич от две години се занимава с терапия с хипноза. „Хипнозата и хипнотерапията ви дават уникалната възможност да разрешите проблемите точно там, където се генерират, вместо да говорите за тях, да учите техники за потискането им. Хипнозата е средство за освобождаване от вредни навици и модели на поведение и начин за усилване на собствените способности и дарби", разказва за работата си Лукич.

Освен проблеми с теглото, агресията и депресията Лукич цери страхове от публични изяви, паническо разстройство, безсъние и нощно напикаване, разказва още хипнотерапевтката. Бившето вице в правителството има и частен кабинет, където всеки може да потърси помощ за проблемите си, но свързването с Лукич е през социалните мрежи.

Напиши коментар »
(3)
1
Видите ли индивид, който не може да си затвори устата, даже, когато знае, че го снимат, това е признак, че или зъбите му са големи и неправилно разположени или е умствено обременен с дебилизъм. Справка: Цветанов и Дани - министърът на правото.
2
да и заведе олиго- френа БАРЕКОВ при тази госпожа да го прегледа ? Вижте го при Ива Николова е в момента и от устата му излиза водопад от кретенизми . Този човек е за лечение в психо болница. Видимо е откачил след спирането на лапачката на която се беше курдисал.
3
отговор на коментар
Също като коня от СДС във ВНС Венци! Дали някой гопомни сега!???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?