Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БЕЗЗАКОНИЯ В ЩАБА НА ТРАЙЧО В СВИЩОВ! Уличиха ги, че са разпратили 10 хиляди есемеса да агитират за него
БЕЗЗАКОНИЯ В ЩАБА НА ТРАЙЧО В СВИЩОВ! Уличиха ги, че са разпратили 10 хиляди есемеса да агитират за него
Автор: ПИК
Дата
Дата
19759
Коментари
7
БЕЗЗАКОНИЯ В ЩАБА НА ТРАЙЧО В СВИЩОВ! Уличиха ги, че са разпратили 10 хиляди есемеса да агитират за него

Жалба до Регионалната избирателна комисия подаде в събота общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Свищов д-р Кристиян Кирилов. Тя е относно агитация в полза на един от кандидатите за президент, чрез sms-и. Те са разпратени на абонати, включени в група, чийто администратор е Община Свищов. 

Следобед на 4-ти ноември около 10 000 потребителя, ползващи мобилните услуги на МТЕЛ са получили предизборно съобщение, с което са приканени да гласуват за Трайчо Трайков. Текстът на съобщението гласи: „Приятели, президентът на единствената опозиция в Свищов е Трайчо Трайков, със 7. Да кажем НЕ на фалшивата промяна в града. Не на страха. Да на свободата!“

Нито кметът на Свищов, нито упълномощеното от него лице да оперира с тези данни, а именно секретаря на общината Любомира Петрова, са давали своето съгласие, мобилният оператор да използва тези номера за предизборна агитация.

Според подателя на жалбата, с тези свои действия представителите на Реформаторския блок за Община Свищов са нарушили Изборния кодекс, предизборната етика и морал. „Считам, че е налице злоупотреба с лични данни на голям брой хора и опит за внушаване на неистини с цел облагодетелстване на определен кандидат“, се казва в жалбата, подписана от д-р Кристиян Кирилов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК И ПИК TV, КОЯТО СТАРТИРА ТОЧНО В 13 ЧАСА ДНЕС

 СЛЕДЕТЕ И ТРАФИКА В САЙТА НА ПИК, ОТКЪДЕТО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НАКЪДЕ ПЪТУВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДНЕС

Още по темата
Трайчо Трайков залага на образованието
Часовник
08:56
"Мислил съм по въпроса как трябва да се започне промяната от образованието, смятам, че това е пътят. Науката, разбира се, е прекрасно нещо, но идва като трета стъпка, но началното и средното...
Напиши коментар »
(7)
1
ПИК елате в Гоце Делчев да видите как БСП напазарува цялата ромска махала. Впрегната е цялата кметска администрация . Работодателите на ромите също.. Червената буржоазия е развързала здраво кесията. И тъй като полиция и прокуратура на местно ниво е под техен контрол ,реакция никаква. В този град времето е спряло . Децата на бившата комунистическа номенклатура заграбиха всичко и сега дерибействат.
2
Започна се - всички срещу единственият правилен избор - Трайков.
3
Члена ми Трайчо издънка, провален агент на тия отвънка...
4
трайчо е лъжец и олигарх
5
Вцепенен от групата от 10 000 душу, това си е рекорд от всякъде..
6
Бесзакония в щаба на Трайчо, а църи безкокощие ..
7
нещастници мрьсни сдс сьсипа бьлгария сега и президент искат да ама не
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?