Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
ББЦ опровергават, че структури в Перник напускат, Ангел Славчев всявал смут
ББЦ опровергават, че структури в Перник напускат, Ангел Славчев всявал смут
Автор: ПИК
Дата
Дата
9759
Коментари
30
ББЦ опровергават, че структури в Перник напускат, Ангел Славчев всявал смут

Слуховете за напускащи членове на ББЦ в Пернишка област са лъжа и провокация.

Категорично опровергаваме разпространените слухове, че структурите на ББЦ в Радомир, Брезник, Земен, Ковачевци са напуснали редиците на партията, съобщават от пресцентъра на „България без цензура” на Николай Бареков.

 Областният лидер на ББЦ в Пернишка област се казва Димитър Колев, извънредно областно събрание не е провеждано, а въпросният г-н Калин Иванов, подписал разпространената лъжа, е председател на община Радомир и няма как да говори от името на цялата структура. Напомняме, че вчера, на 2 август, г-н Николай Бареков посети традиционния събор в пернишкия кв. "Мошино", където се срещна със стотици членове и симпатизанти на ББЦ, които се бяха стекли от цялата област, за да поздравят лидера на ББЦ.

„Областно събрание не е провеждано, а Иванов разпространява откровени лъжи по медиите. Умолявам журналистите да не се подвеждат и да разпространяват фалшиви информации, които да вкарват в заблуда аудиторията“, заяви областният председател на ББЦ Перник Димитър Колев.

„Няма никакви сигнали за недоволство сред членовете ни в областта. Разпространените съобщения по медиите дезинформират обществото и са чиста провокация, която има за цел да всее смут и раздори в духа на кампанията срещу ББЦ. Очевидно зад тази акция стои неосъщественият Ангел Славчев, който за пореден път доказва, че чрез деструктивните си действия няма място в политическия живот“, добави от своя страна общинската председателка на ББЦ Перник Катя Иванова.

Напиши коментар »
(30)
1
Като нищо да е Ангел, в негов стил е
2
Ачката разправяха, че ходил и раздавал чужди пари на хора от партията, за да напуснат и да плюят по тях! Пак се е престарал, но без особен резултат!
3
Определено Патриота страхува мнозина и се опитват да му въртят номера.
4
ДОБЪР ДЕН, АЧКАТА Е МНОГО ПОДМОЛНА КЪРТИЦА, НИЩО ДРУГО!
5
Ангел за кого ли работи сега и в чия ли полза е тази мокра поръчка?
6
Бостан партията не спира да пречи
7
Лъжите не минават, рано или късно истината излиза - ББЦ е цяла и невредима.
8
Голям зор, да не би пък партията да вкара хора в парламента и да обърка сметките на мафията там!
9
Няма как да се е минало без намесата на Бойко Тиквата.
10
Ангел се оказа голем мръсник, не може да му се отрече че го бива да се продава като Курва
11
Не те ли е срам, Ангеле? Какво ли задавм риторични въпроси?! Явно е, че не
12
Няма така лесно да бутнете ББЦ, колкото и пари да налива ДПС срещу тях
13
Много подъл човек се оказва този индивид
14
Един човек се имал за цялата областна структура на партията. Той и ВВВ е грандоман, ама тоя го бие по всички показатели!
15
Защо ли само парцалът ПИК-ня отразява всяка диария на Дудука?
16
Истината поне излезе наяве
17
на червения продажник Ангел Славчев, внедрен троянски кон в ББЦ! Само, че истината излезе на бял свят, никой от структурите на партията няма да му се върже на лъжите и лакърдиите!
18
Орела с ориз хвърля яко пачки за дискредитация на опонентите си.
19
Ангел се оказа голем мръсник, не може да му се отрече че го бива да се продава като Курва
20
ЧЕ НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ, САМО ГИ ПОЛЗВАТ КАТО МЮРЕ И ПОСЛЕ ИМ ЗАБИВАТ НОЖА. ТАКА ЩЕ НАПРАВИ И МУТРАТА С ТЕБ. ПОЛИТИКА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ!
21
Този сега за кой заработи? То всъщност, има ли някакво значение? Нали лапа яко шума, голяма работа за кой работел!
22
Лицето Димитър Колев като партиен лидер е нещо като Станишев - постоянно губи избори и още не е станал кмет. Един съвет - да се съсредоточи във винарския си бизнес и да кротува.
23
сладък ли му е хляба купен с крадените пари на Боко Мутрата?!
24
Знем, че Ангел Славчев е способен на подобна простотия, така, че не му обръщаме внимание.
25
каква престъпна Мутра се кани пак да ни управлява заедно с един доказан престъпник - Цървулан Цървуланов,, ама хич и да не се надяват тия мафиоти, че и тоя път ще им се получи!
26
ББЦ СЕ РАЗПАДА И ТОВА Е ФАКТ.
27
Ей,мърши бюрекови защо лъжете бе?Няма ви на картата в Перник.А на събора в Мошино нямахте и един файтон хора.
28
Структурата на ББЦ в Перник реши да напусне лидера на партията Николай Бареков. Това съобщиха членовете на организацията в специално писмо. В него се казва: „С настоящото заявление ви уведомяваме, че днес - 03.08.2014 г., бе проведено извънредно заседание на областната структура в област Перник. Взе се решение, че всички групово прекратяваме членството си в ПП „България без цензура“ и сваляме всякакво политическо доверие от лицето Николай Бареков и ръководството на ББЦ. Причина за това е дълбокото ни разочарование от провежданата политика на партията и нейното ръководство! Ние сме хора, които си тежим на мястото и сме лидери в нашите градове. Неведнъж се припотявахме да обясняваме на хората за лансираните противоречиви тези - за монархията или народната република, но след вчерашния „катарзис“ на г-н Бареков с Президента, чашата преля! Помним как протестирахме и искахме импийчмънт на Президента. Помним как, Вие, господин Бареков, наричахте Президента „мишка, плевел, боклук, олигарх“, вадехте мишки от джоба си, а днес сте приятел с него… Ние бяхме до тук! Няма да се превръщаме в маша на болни политически амбиции в стил „накъдето духа вятърът, натам и ние“. Ние, господин Бареков, сме борци срещу статуквото! Ние сме патриоти и за нас Родината е над всичко! Влязохме в ББЦ с надеждата, че нещо ново се заражда, но е повече от видимо, че сбъркахме, защото това не е истината! Стриктно проследихме и Вашите, и тези на ръководството обществени прояви по повод напускането на господин Ангел Славчев. Най-отговорно заявяваме, че господин Славчев бе три пъти по-активен от всички други ръководни функционери в ББЦ. Напомняме Ви, че именно той подсигури и първата кметска победа на ББЦ в Богданов дол. Оставаме верни на нашите морални принципи и идеали. Държим да Ви уведомим, господин Бареков, че в момента поливаме с бяло вино нашата раздяла с Вашата противоречива и скандална фигура!““
29
Не е лесно да си кухо парче. Точно в тази статия се казва, че това са лъжи провокации, ама няма кой да прочете. Харчете си парите със здраве.
30
Дудук,прибирай си умрелия трол от форума.Нище не става от него!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?