Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
ББЦ: ГЕРБ отново задейства машината си за компромати, Янев е пресаташе на Борисов
ББЦ: ГЕРБ отново задейства машината си за компромати, Янев е пресаташе на Борисов
Автор: ПИК
Дата
Дата
10198
Коментари
54
ББЦ: ГЕРБ отново задейства машината си за компромати, Янев е пресаташе на Борисов

Резултатите от последните социологически проучвания и изказванията на пресаташето на Бойко Борисов Яне Янев изцяло затварят кръга на заподозрените кой стои зад зловещата атака срещу Коалиция „България без цензура“. Това е партия ГЕРБ, която манипулира социологическите изследвания и използва малките партии, чието основно острие и говорител е зловредният политически труп Яне Янев. Става ясно и кой е автор на персоналните атаки срещу данъкоплатеца Николай Бареков, който беше принуден да сезира прокуратурата за злоупотреба със служебно положение и изтичане на конфиденциална информация от Националната агенция по приходите. Това се казва в прессъобщение от партията на Бареков.

Използването на политически проститутки остана единственото оръжие на ГЕРБ срещу нашия лидер, пише още в него.

ГЕРБ използват цялата си машина за производство на лъжи и клевети, които чрез служебното правителство фабрикуват компромати, уж случайно оповестени по поръчковите малотиражки.

 Коалицията между „България без цензура“, ЗНС, „Гергьовден“ и ЛИДЕР в момента е единствената опозиция на коалицията между ГЕРБ и ДПС. Явно блокадата на границата с Турция за изборите заплашва безапелационния успех на бъдещото управление на „Бостан“, защото така ще изгубят над 150 хиляди гласа с двойно гражданство. Напомняме, че записването на доброволците за блокадата между 1-ви и 6-ти октомври продължава в офисите на ББЦ в Хасково, Стара Загора, София и Пловдив, завършва прессъобщението.

Напиши коментар »
(54)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Те ГЕРБ друго не знаят.
3
1. През 2011 Боко обещава две години стискане на зъби, и мед и масло след това. През 2013 беше свален, защото токът скочи отново до непоносими стойности.
4
Заради неадекватното управление на Борисов и ГЕРБ , държавата ни е критикувана във всеки един евро доклад! Главата на партията дори е съден в Страсбург и има присъда. Това са фактите. Такива хора само ни посрамват пред цяла Европа. Как така ГЕРБ твърди, че има поне един милион българи които ги подкрепят, а в същото време не могат да си регистрират партията и се налага да прибягват до краденето на подписи? Това ми говори, че на този принцип трупат и „гласове” на изборите. Питам аз на базата на какво ГЕРБ са една от водещите партии и ни се навират в лицата преди всички избори? Например сега нито виждам да имат някаква стратегия или изобщо кампания. Те си стоят по централите и излизат сред хората само в деня за откриване на предизборна кампания и после вечерта след вота за да идат до НДК! Целия тоя резултат дето им се дава на ГЕРБ преди избори може и да се докарва наистина като числа след вота но това е само и единствено на базата на фалшифициране на вота. Стандартно е да се купят няколко ромски гласа, да се сложат техни хора там където ще се броят бюлетините, да се напраскат няколко стотин фалшиви бюлетини, месеци преди изборите да се промива мозъка на хората колко сме велики, колко сме добри! За няколко години управление от ГЕРБ не се случи нищо в полза за хората. Нормално е като се има предвид, че министър председател беше мутра издигната от престъпния свят за да си обслужва интересите на мафията. За пред хората се направиха няколко километра магистрали , като това се акцентира много от платените медии. В същото време сухата статистика ни показва, че в управлението на предишното правителство се построиха повече километри магистрали. Докато ни приказваха от ГЕРБ как градят България то всъщност я крадоха! За пред хората се издигна параван и отпред се играеше театро как трябвало да се пести за да се пълни хазната, как от Европа ни хвалели за финансовата ни политика...в същото време зад паравана се правеха какви ли не мръсни сделки и по какъв ли начин не се разпродаде страната барабар с народа ни! Икономиката ни бе разбита по времето на Борисов. Толкова ли беше трудно да се направи един закон за данъчни облекчения за хората инвестиращи в спорта, изкуството, киното? Това нямаше ли да ни донесе дивиденти на един по-късен етап? Не е трудно но предпочетоха да се занимават с глупави реклами на Боко как той ходи и разпорежда и спасява!
5
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И МАФИЯ!
6
България без цензура ще изненада както социолозите така и троловете на ГЕРБ, които се опитват по-всякакъв начин да оплюят Бареков и партията му.
7
Айде пак ГЕРБ. Омръзна ми от прости българи, които вярват на такива мошеници като този Дудук!!! Няма оправия!!
8
Гнусната им машина не е спирала да работи....
9
Янка е за кашмер, да се скрие!
10
Успех на ББЦ! Вярвам, че хората са готови за промяна! А промяната е България без цензура! Тази млада партия е с най-адекватната политическа програма!
11
Гласувайки с 13 ще станем свидели на качествена политика и принципно управление!
12
Ане е машина за л.а.й.н.а
13
Всички знаем за Янка, всички сме чували за нея!!!
14
Яне трябва да бъде поставен под запрещение.
15
Борисов, шубе ли те е?
16
ГЕРБ нямат граници, за нищо...
17
Крайно време е Яне да бъде закопчан.
18
2. Боко призовава всеки българин да си сади картофи, защото той лично никога през живота си не е купувал такива. През годината в опозиция къде е сял картофите си? В Банкя или в Дубай?
19
От Банкя се разнася само смрад
20
Когато гледате отстрани Янев, може да си помислите, че става въпрос за двама различни човека. Единият е с нормален изказ, жестикулации, идеи и леко властно поведение. Вторият е Човекът пред микрофона. Стойката му се сковава, очите се изцъклят, гласът му започва да вие до кресчендо
21
Като стане дума за Яне Янев и Бойко и ми се повдига от гнъс.
22
Янето е един повален политик, който място не може да си намери, че ББц е млада, партия, която бързо успя да се развие и спечели доверието на хората. При Борисов е същата работа и за това води черна кампания срещу Бареков. Но нищо от това няма да попречи на хората, които жадуват за промяна да гласуват с 13-ти номер на пети октомври!
23
Борисов плаща на много хора за думите им...
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
ББЦ няма да спрат да бъдат нападани. Не и докато застрашават статуквото...
26
Аз ще подкрепя Бареков и ББЦ, защото те единствени показват потенциал на партия, която ще работи само и единствено за България и никога няма да бъде патерица в правителството!
27
Яне Янев трябва да бъда поставен в кафез и развозван по панаирите.
28
Всички бягат от теб,мършо.А ти ревеш с крокодилски сълзи на чужд гроб
29
Да му се повдигне на човек от мутрите и хората им.........
30
Успех на България без цензура! Колкото и платени писачи да плюят Бареков едно е ясно - той обърка сметките на статуквото и това подлудява опонентите му, които се канеха да грабят пак държавата
31
НЕ НА ГЕРБ И МУТРИТЕ!
32
До тук са 31 ТРОЛА ЦЕНЗУР(Л)ИСКИ!!!
33
3. През 2011 г. Боко обещава готови магистрали, които носят хляб. През 2013 г. има само довършена една магистрала - Тракия, и невиждана мизерия, при която над 500 хил. души живеят дълбоко под прага на бедността.
34
РАЗПЪРДЯВАЩАТА СЕ ББЦ ,ВЕЧЕ Е ПОД 4% ,ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СОЦ,ПРОУЧВАНИЯ ,ТОТАЛНО ИЗПРАЩЕЛИЯ КАПУТ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ДУДУКА С МАЙМУНКАТА,Е ПАЦИЕНТ НА КЛИНИКАТА НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР, САМО ПАЦИЕНТИ НА ТАЗИ КЛИНИКА БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДПС-2
35
Мдаа, ти вярвай на платените проучвания и после ще видиш колко то високо ще паднеш!
36
Да Тенгри, наистина страшни идиоти. Няма как да знаят, че никой не ги чети, а ако човек започни му се повдига.
37
Ха,Янето бил проститутката на Бойко!!!!Ами Дудука завижда ,че е отсвирен от Бойко като елитна проститутка ,доказала се през годините и служил вярно на Бойко.Да не забравяме,че за добре свършена работа от страна на Бойко Дудука му поднесе букет ,а Янето само си казва истините
38
довиждане и сбогом лъжлив и крадлив политико провещ се на патриот, ти си една жалка надрусана отрепка бареков /капут,дудук и т.н./,който лиже дебелия пеевски задник
39
НИКОГА БЮРЕКОВ! Никога бюреков! ДО ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ ГО НАПУСНАТ,ЗАЩОТО БЯХА КУПЕНИ С МНОГОТО ПАРИ НА ПЕЕВСКИ!БЮРЕКА МАША НА ДЕБЕЛУНГОВЕЦА!
40
Добре де, за Бареков никой нямало да гласува. Бареков не си струвал. Бареков не заслужавал внимание.... Е може ли да ми кажете защо тогава се юркате да плюете и да убеждавате хората? Не можете нали - просто ви е срам от това, че сте платени писачи срещу Бареков, а и вие осъзнавате, че той е бъдещето!
41
4. През 2014 г. Боко заявява, че иска да се върне във властта с програма, която обещава затягане на коланите. Същото, което казва преди три години. Коланите ще бъдат стягани, докато народът се пречупи в кръста. Пред Него.
42
яне е много прав бареков е както сидеров и деница само са за пари и да живеят охолно
43
Предпочитам Яне да работи за ГЕРБ от колкото Дудука Капут да работи за Момата и Чалмата..
45
КАНЯ ТРОЛА НА ПУТЕФФ С ЛЪЖИЦА
46
И замириса на лайна Дудука турския ибрик пак се насра..
47
...КОЛКО много ИДИОТИ на една маса ,,, а по-средата седи - КАПУТ - употребен !!!!!!!!!!!
48
ИБРИКЧИЯТА , изтърва КАЛИНКА .... НО взе БАБОКА на НДСВ .
49
Пуделчето Яне чете детски книжки на бодигарда Боко, докато двамата заспиват сладко сладко.
50
Цяла България мрази ГЕРБ, никой не иска мутрите на власт! Да изгоним мутрите на 5-и октомври!
51
Герберугите с това са известни - оказват натиск върху всички и всичко, заплашват, подкупват, поставят ултиматуми, мачкат и грабят!
52
Видно е, че цялата държавна машина е мобилизирана, за да смачка всички конкуренти на мутрата на Банкя. Друг е въпросът, че цензурите са кауза пердута и нямат бъдеще.
53
Бареков и ББЦ - това е новия проект на ДОГАН и бившата ДС. Той ще е троянския кон / ако въобще влезе в НС/ на ДПС и моста между ДПС-ДС-ДОГАН в последващото дясно управление след изборите . За пореден път ДОГАН се доказва като добрата политическа хрътка и след провала на Орешарски, чрез подлогата Бареков ,той се надява отново за сериозен достъп до управлението на страната . Това е човека на Доган - безскруполен и сребролюбец .Достоен заместник на бившет ДПС протеже - Сидеров.
54
Янка не се умори да плюва срещу заплащане.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?