Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: „България без спонсора” ли сме? Ами нали искахте да съм независим! Борисов се хвали в тесен кръг, че е най-богатият!
Бареков: „България без спонсора” ли сме? Ами нали искахте да съм независим! Борисов се хвали в тесен кръг, че е най-богатият!

Лидерът на ГЕРБ е главен положителен герой във вестниците на ДПС

Автор: ПИК
Дата
Дата
20553
Коментари
61
Бареков: „България без спонсора” ли сме? Ами нали искахте да съм независим! Борисов се хвали в тесен кръг, че е най-богатият!

Бойко Борисов е най-богатият българин – така се хвали той в тесен кръг. Това каза председателят на „България без цензура” Николай Бареков пред БНТ. Според Бареков, в момента Борисов контролирал медийния поток чрез парите си.

На констатация на водещата, че ББЦ вече станала известна като „България без спонсора”, лидерът на партията заяви: Ами ето, нали искахте независим Бареков!

Той добави, че вестниците на ДПС не хвалели него, а Бойко Борисов, който станал „главният положителен герой” в тях.

По думите на Бареков, с конфликта си Делян Пеевски и Цветан Василев бутнали най-голямата българска банка.

Напиши коментар »
(61)
1
Давай, Барек!!! Мачкай статуквото!
2
Бареков винаги е бил независим и за това е трън в очите на олигархията!
3
Истинския патриот като Бареков се познава по делата!
4
стига сте го цитирали тоя боклук и лъжец бареков
5
ББЦ никога не е била зависима. И това е което мастиите не могат да и простят.
6
ДПС осиновиха Борисов и сега едва ли не медиите на Пеевски пишат оди за него.-
7
Борисов награби милиарди от България и сега иска пак да граби ама сметката му е без кръчмар.
8
Борисов ограби цялата държава, не му стигна, та започна и да се хвали с това...
9
НЕ СИ БЕЗ СПОНСОР, ПРИЛАПА КОВАЧКИ ДА ТЕ ИЗДЪРЖА! ДОСЕГА ВИСЕШЕ НА ГЪРБА НА КТБ , А СЕГА ЩЕ ОВИСНЕШ НА ГЪРБА НА БЕДНИТЕ !
10
Бареков е може би единствения достоен български политик днес.
11
Искрено му желая успех, защото той е алтернативата ни.
12
Капут спри бялото
13
Успех на Бареков на изборите, той заслужава подкрепата ни!
14
САМО ББЦ! САМО БАРЕКОВ!
15
ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА СРЕЩУ БАРЕКОВ СА ПОКАЗАТЕЛНИ ЗА ТОВА ЧЕ ТОЙ НАИСТИНА НЕРВИРА МАФИЯТА И СЕ БОРИ СРЕЩУ НЕЯ.
16
Откъде мутрата Борисов има толкова пари? Открадна ги от народа, който остана да мизерства.
17
Главен положителен герой във вестниците на ДПС и само и единствено там, Борисов е една отрепка!
18
Бегай обличай народната носия и се скрй че си смешен. Ти не ди фактор свиквай с това
19
Ако Бареков има спонсор то този спонсор е безрезервната подкрепа на българския народ за него.
20
Участието на ББЦ в новея парламент е абсолютно сигурно!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Червения Феодал Ковачки, за колко ли си е продал робите миньори на Дудука ибрик. Миньорите ще допуснат ли да бъдат за сетен път капутите на поредния турски Ибрик, Докога червените Мутри на прехода, разни червени феодали и олигарси ще продават крепостните си селяни и робите от мини и заводи на Момата и Дудука. Докога, ще ни управляват най гнусната прослойка на прехода мутрагените на прехода в лицето на Момата, Чалмата, Сачмата и присъединения към тях Байряка Дудук. Докога българи, ще търпим тия нещастници и не изметем с тях изстрадалата ни земя... ДОКОГА..
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
,ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА ЕЛЕКТРОН, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
25
БАРЕКОФФФФ, ВЪРНИ ПАРИТЕ НА КТБ - 17 МИЛИОНА !
27
Когато в продължение на години Бареков по най-сервилен начин славословеше Борисов, той беше безусловно прав. Когато обърна палачинката, и обяви Бойко за демона на държавата пак беше прав. Прав беше, когато обещаваше народна република, както и когато се обяви за монархия. Сутрин е прав, когато е консерватор, след обед е прав, когато е защитник на унизените и онеправданите. Изобщо прав е по всяко време, прав е и когато спи, защото и в съня си бди за нашето благо.
28
Капут Дудуков може само да се спонсорира от олигарси като В.Цветанов, Ковачки и т.н. ! Елементарен продажник ...
29
Всичките дудушки тролове са напрегнали вратни жили, както обикновено. Няма да ви огрее на изборите, колкото и да се напъвате, мижитурки.
30
ОТ 1 ДО 20 3 ЕДИН ЕДИНСТВЕН КАПУТСКИ ТРОЛ ЕЛЕКТРОН (БОЖО) ИЗЛЯЛ ОТ НЕЛЕГАЛНОСТ ОТ СРАМ, НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ ВОНЯТА НА ИБРК ..
31
КАНЯ ВСИЧКИ КАПУТСКИ ТРОЛОВЕ НА ДЕСЕРТ
32
Винаги ще останат недоволни, просто защото Бареков е заплаха за статуквото...
33
Като нищо Борисов наистина да е най-богатия човек, със сигурност поне е най-крадливият.
34
Бумбарек внимавай какво говориш,не забравяй съда ,ако искаш питай Сидеров!
36
Ммдаа нито един трол на Дудука не ни напада явно Ибрика си мисли, че ще правим тройка с Чалмата. Но Дудука трябва да знае:- че, ибрика ми, е много по дoбър, от ибрика ти.. Мляс!!!
37
Много сачми са се наредили на рубладжийския клон и Путин ще вземе да го отреже . Да не е луд да храни предателите които ни вкараха в НАТО, нали същите сачми бяха на власт в тройната коалиция на Момата. Но по интересно е и Дудука ибрик дали няма да кацне и той на клона, той аванта не изпуска. А може да покани на ПУТИН партията да се коалира с неговата партия ИБРИК и да му обещае министър на войната евентуално...
38
КОЙ МОЖЕ ДА СРАВНЯВА ТОЯ АНУСНО РОДЕН ДУДУК ОТ ЛЮБОВТА НА БЕЯ И ГЕЯ С ВЕЛИКИЯ ВОЛЕН..
39
Тоя капут го друсат с по-силна дрога и от Болен Фикосов.
40
Атакистите са прави, то нашетоо не е партия вече а башибозук. Скоро и чалми ще набутаме вътре както крепусните миньори само и само моя Дудукда събере 2% на изборите..
41
Наистина, къде изчезна другия психопат наркоман г-н Извинисебе? Да не са с Орешарски на санаториума край Москва? След 2 медеца и Дудуков ще ходи да се лекува там.
42
Османското правителство фалира Банката и се изхлузи, като Капут от рязан Дудук. Защо не арестуват Комунето Искров Комунето заптие Мацанчев от ДАНС, че са проспали източването на Банкат от ДУДУКА И ЧАЛМАТА. Не трябва ли и Момата да понесе своята отговорност за некадърнните, назначения на тия бандити от нейния кръг. Какво ли щеше да стане ако най успешната Свиня беше останала начело на ДАНС, както искаше Момата. КОЛКО БАНКИ ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА И ОГРАБИ тогава свинята ..
43
КОЙТО ПЛЮЕ ПО БАРЕКОВ ПЛЮЕ СРЕЩУ КАУЗАТА БЪЛГАРИЯ
44
Страхува ли ви Бареков? Така и трябва, защото с него идват Чисти ръце"
45
Боцко, върни парите!
46
Няма по-независим политик от него. Но зависи само от българския народ неговата обич.
47
Чалмите дали вече са напълнили тиквата със семе през задния отвор?
48
Мутрата Бойко на съд. Откъде тия пари ако не от кражби....
49
Ама Боце как ни ограби... И има още идиоти, които искат да бъдат бити и грабен! Що не ходят в Северна Корея?
50
Надеждата за положителна промяна в България е Бареков
51
Самият факт, че е против и плюе основно срещу Борисов ясно показва зависимостта на Бюреков и неговото лакейско поведение спрямо столетницата! Дудук... забрави ли, коя коалиция се провали тотално след като ни управляваше само 14 месеца? Защо не кажеш нещо срещу СерГея, Oвчаров, Овчев или пък лекето Кирчо Добрев или Вигенин дето не го искат и съпартийците му! Борисов не е на власт от година и половина... но всеки Божи ден ти лаеш по него като краставо кученце!
52
Богат е Борисов! На ценности и морал.
53
хахаххха тоя Бареков е много смешно човече. Толкова много се възхищава на Борисов и толкова много иска да бъде като него вече, че чак малките деца разбраха аххаххаахахаа Но ще си остане само с мераците и желанието, добре че мечтите са безплатни, че иначе щеше да е фалирал Дудука до сега
54
Пеевски и Василев един куп поразии направиха с конфликта си. Шамарчетата между олигарси не са шега работа.
55
Ми нищо чудно и най-богатия да е.
56
Борисов трябва да бъде спрян.
57
„БОРИСОВ – БАЛКАНСКИЯТ ПАБЛО ЕСКОБАР Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице, взема превес с всеки изминал ден. Докато беше на власт, той на практика премахна основната функция на парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт. Отказът на Борисов да отговаря на въпросите, свързани с наркоканалите всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд. Има редица факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска наркоос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България. Да си припомним и случаят с Боевски. Наркотрафикантът Гълъбин Боевски е върнат в България след упорит натиск от страна Бойко Борисов. Експремиерът е използвал всички лостове на дипломацията и личните си контакти, за да помогне на именития щангист, който беше заловен в Бразилия с 9 кг кокаин в куфара си. Борисов на няколко пъти получил недвусмислени сигнали от близки на арестувания, които му казали, че Боевски е готов да разкрие връзките на висши партийни функционери от ГЕРБ с наркоканалите. Олимпийският шампион щял да играе ва банк и да проговори за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, за разследвания шеф на ГДБОП Станимир Флоров, както и за връзките им със световните наркокартели. Интересен факт е, че не кой да е, а именно Ердоган е в тесни връзки с Борисов в подземния свят. Премиерът на България, останал в историята като човека с магистралите, всъщност е преследвал далеч друга цел: трасетата Тракия, Марица, Люлин към Калотина са част от уговорка между Борисов и Ердоган за ускоряване трафика на наркоканалите през България.
58
Той Дудука много неща казва, ама накрая пък какво се оказва, а с такива евтини мълви никой няма да ти обърне внимание вече.
59
That's a skillful answer to a diuflcfit question
60
The voice of raayintlito! Good to hear from you.
61
AFAIC tht'as the best answer so far!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?