Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков се обяви за АЕЦ „Белене“ и 7-и блок в Козлодуй
Бареков се обяви за АЕЦ „Белене“ и 7-и блок в Козлодуй
Автор: ПИК
Дата
Дата
14130
Коментари
44
Бареков се обяви за АЕЦ „Белене“ и 7-и блок в Козлодуй

Николай Бареков се обяви за строителството на АЕЦ-Белене и за 7-и блок на АЕЦ „Козлодуй“. Бъдещето е в ядрената енергетика, там е евтиният ток, каза пред близо 100 симпатизанти на коалицията в град Белене лидерът на ББЦ, който е член на комисията по енергетика в Европарламента. Той обаче посочи, че за изграждането на тези два обекта и за работата в тях са нужни специалисти. Затова е нужна образована заетост, а за жалост най-образованите вече не са в България. Трябва да ги върнем обратно като им предоставим работни места във високотехнологични сектори с високи заплати, каза Бареков. „Цачева ви излъга няколко пъти нагло когато през 2009 г. обеща, че до края на мандата си ГЕРБ ще построи АЕЦ „Белене“, припомни той на местните жители.

Гласът за Бареков е глас, който ще попречи на Бойко Борисов да стане министър-председател, отвърна лидерът на ББЦ на мъж от града, който изрази изумлението си, че социологически агенции дават прогнозни 70% от гласовете на вота за Борисов. Кой ще гласува за него, след като той не казва нито една добра дума за България. Ако диктаторът Борисов стане отново премиер, България няма да се оправи никога“, смята човекът. Бареков коментира, че и преди европейските избори социологията е била различна от реалните резултати, а за ББЦ е давала далеч по-ниски проценти, от получените на евровота. „Отивам в парламента и ще имам поне 40 депутати. Две неща ви обещавам – Борисов няма да е премиер и ДПС няма да е във властта“, обяви канидатът за министър-председател пред жителите на Белене.

Той определи като първа цел смяната на политиците. Новите, които ще дойдат трябва да знаят, че работят като слуги на народа, а едва след като си тръгнат от парламента могат да развиват бизнеса си“, обясни Бареков.

„Ние не сме кандидати на тези избори, за да крадем и плячкосваме. Тук сме да помагаме. В Европа отношението към нас е съжалително. Затова е нужна промяна. Ясно е, че ГЕРБ искат да крадат, да вдигат цената на тока, да стягат колана, но не им ли хрумна да започнат нещо добро за народа, например да вдигнат детските надбавки за образованите майки или да се въведе образователен ценз за гласуване. Ние не плашим хората като Борисов, ние говорим какво ще направим, за да живеят те по-добре - за реформата в здравеопазването, пенсионната система и социалната политика“, отговори Бареков на местните жители, които се интересуваха от мерките в управленската програма на ББЦ. Той разясни, че няма друга държава като нашата в Европа, която признава 260 лева за праг на бедността, а изплаща пенсии от 120 лева. „Твърдо съм против увеличаване възрастта за пенсиониране, защото българинът живее много по-малко от европееца. Трябва да намерим начин да пенсионираме и хората, които са трайно извадени от трудовия пазар. В здравеопазването пък трябва ясно разделение на държавно и частно, като държавните болници ще се грижат за бедните и хората с малки доходи.

Относно исканото от ББЦ драстично намаляване на партийните субсидии, Бареков каза, че ще настоява от 5-и октомври държавата да плаща на партиите по 1 лев на глас, а не както сега по 12 лева. „Голяма част от тези пари сега ще отидат за купуване на гласове. Дори социолозите признаха, че ще има такава търговия и тя ще се върти от големите партиите, които получават субсидии. ГЕРБ и ДПС за 4 години са прибрали по 100 млн лева, а Яне Янев, чиято парламентарна група се разпадна - 10 милиона лева. Говори се, че ДПС вече дава по 150 лева за глас в Бяла Слатина“, съобщи Бареков.

Напиши коментар »
(44)
1
Така е, ама определени външни сили не искат да имаме силна енергетика.
2
Трябва- да!
3
Нормално е да е за. Това трябва да ни стане като водеща мантра и държавна политика
4
ЗА намаляване на партийните субсидии.
5
Енергетиката в България е необходима!
6
Една хубава подкрепа направи ББЦ! БРаво, продължавам да се впечатлявам! Браво! Браво! БРаво!
7
Затова ще гласувам за ББЦ, за развитие на енергетиката.
8
НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!НАПРЕД И НАГОРЕ ББЦ! БРАВО ЗА ПОДКРЕПАТА!
9
Най-накрая някой да върне това нещо отново на политическата сцена и да бъде обсъдено. Енергетиката е важна!
10
Тази идея реализира ли се вече можем да се считаме за развита европейска държава. Дано успее да реализира програмата
11
Трябва, след като Кунева спомогна за АЕЦ Козлодуй и неговото затваряне, от тогава нито токът е като ток, нито цените за него са цени
12
Електората на Бареков-супер малоумни/ограничени/ и платени "хора".Най-жалки са Барековите тролове,за жълти стотинки и майките си ще продадът.
13
Европейския съюз има специален проекто закон, в който пише с големи букви "ЕНЕРГЕТИКА" , всеки един политик в ЕС , можеше да си направи труда да погледне тези неща. Защо Кристалина не го предложи по-рано, като толкова я обичате?! ЕТО, ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ?! - БАРЕКОВ!
14
Темата е изключително щекотлива и ще става все по наболяла. Сметките за ток до сега само се вдигат, а спасение няма. Още един блок + АЕЦ Белене ще си оправят положението за стотици години напред
15
ииии отново брътвежите на барон мюнхаузен с подкрепата на капутовите тролове.дудука обещава разходка до луната по един милион евро на дете живот в отвъдното и всякакви други екстри.насам народе циркаджията на народа шута мегаломан е пред вас.само без фекалии че се размириса
16
Програмата на ББЦ почива на обмислени идеи и анализи. Щом казва че е възможно, значи има защо
17
ББЦ ще победи!
18
Само едно нещо. Понеже е ясно че с растенето на тока, ще пада потреблението, понеже всеки ще започне да пести още повече. Като се има предвид това, както и че ще се използват сегашните блокове в Козлодуй поне още 15-20 години. Кой ще ползва този ток от седмия в Козлодуй и от Белене? И само не ми казвайте, че ще се изнася целия, понеже ако ще е само за износ, то цената му ще е направо космическа, след като тая централа ще трябва да се изплаща, а тока който се ползва в България, ще е на ниски нива.
19
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ох повярвах му, на Дудука рейтинга му е само 4см а на генерала цели 36см. Започна наддаването Между Сачмата Дудука и Момата. Това което, никой не може да ви даде аз ще ви го обещая: Гьобелс. Всички фашизоедни партии са на този принцип...
20
Бареков разбира от енергетика колкото свиня от кладенчова вода.
21
Бареков, като си започнал да раздаваш реактори дай един и към Видин.
22
http://expressnews.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D1%84%D1%81%D0%B1-%D0%B2%D0%BC%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8/%D0%BD-11436
23
Я веке нема да гласувам за червеното Моме щом обраха с Челмито паричките ми за умерло. Винаги кога гласувам за Момето избирам и Челмето а тоя път и Сачмето три в едно, И СТАНАХ ТРИ ПЪТИ ПО БЕДНА, от когато беше онова хубавото генералче Бойчето. Затова, ще гласувам за него да знам, че пак няма да ми натресат Чалмето или Сачмето а не дай боже и Дудучето и да ме оберат за кой ли път..
24
ЕЛЕКТРА, ЕЛЕКТРОН ЛИ... БОЖО ЛИ , МЕКЕРЕТО МУТРЕНСКО РАЗБИРА САМО ОТ МУТРЕНСКИ ЛАФОВЕ3 И ПРОСТАШКИ ЛАКАРДИИ, НЯМА МНЕНИЕ ПО НИКОЙ ВЪПРОС, А САМО ЛАЕ ЦИНИЗМИ И ПРОСТОТИИ, КАТО ВОЖДА СИ - ТИКВАТА ОТ БАНКЯ.
25
КОАЛИЦИЯ „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА“ ДЪРЖАВАТА С ГРИЖА ЗА НАРОДА РАБОТА, ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ, СПРАВЕДЛИВОСТ ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ОСНОВНА ЦЕЛ: СЪЗДАВАНЕ НА 1 МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА ПЛАН 2014-2018: РАЗКРИВАНЕ НА 150 ХИЛЯДИ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ГОДИШНО И 1 МИЛИОН НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ДО 2022 Г. ПРИОРИТЕТНО РАЗВИТИЕ НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ТУРИЗМА, ЕНЕРГЕТИКАТА, ХРАНИТЕЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО И ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНА ПОДКРЕПА НА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ РЕГИОН И РОДОПИТЕ СЪЗДАВАНЕ НА ФОНД „ЧИСТА ЗЕМЯ“ ЗА ОЗЕМЛЯВАНЕ НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ И БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА НОВОСЪЗДАДЕНИ РАБОТНИ МЕСТА – ЗА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ДО 10 МЕСТА, ЗА ГОЛЕМИ ПРЕДПРИЯТИЯ - ОТ 50 РАБОТНИ МЕСТА ДОТАЦИЯ НА РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ РАБОТИ МЕСТА В МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ И РАЙОНИ С ВИСОКА БЕЗРАБОТИЦА (НАД 15 %) СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДПОСТАВКИ И УСЛОВИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ДО 550 ЛВ. СТИМУЛИРАНЕ НА МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЧРЕЗ БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ЗА НОВА БИЗНЕС ИДЕЯ И ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА ЗА „БИЗНЕС АНГЕЛИТЕ“ ВЪВЕЖДАНЕ НА КАЗАРМАТА И ТРУДОВО-ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ПОВИННОСТ ЗА ЛИЦА БЕЗ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ВЪВЕЖДАНЕ НА МИНИМАЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСТВО – ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА НАЙ-НИСКИТЕ ПЕНСИИ С 20 % ГОДИШНО ПОДКРЕПА ЗА СТАРТИРАЩИЯ БИЗНЕС ЧРЕЗ „АГЕНЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ“, В КОЙТО НА ЕДНО ГИШЕ ДА СЕ ИЗВЪРШВА АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ИНВЕСТИТОРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДСТВОТО. НАМАЛЯВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ДО 10 % ОТ СЕГАШНИЯ ИМ РАЗМЕР ВЪВЕЖДАНЕ НА ДАНЪК „БОГАТСТВО“ ЗА ВСЯКА ПОКУПКА ОТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ЗА НАД 1 МИЛИОН ЛЕВА УДАРНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ФУНКЦИОНИРАЩО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ДЕЦАТА, МАЙКИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ И ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ РЕШИТЕЛНО УСКОРЯВАНЕ НА ПРАВОСЪДНИЯ ПРОЦЕС, ОСОБЕНО ПРИ ТЪРГОВСКИТЕ СПОРОВЕ СПИРАНЕ НА КОРУПЦИЯТА И РЕКЕТА В БИЗНЕСА И ПРОЗРАЧНОСТ ЗА ДОХОДИТЕ И ИМУЩЕСТВОТО НА ХОРАТА ВЪВ ВЛАСТТА ЧРЕЗ ЗАКОНА „ЧИСТИ РЪЦЕ“ СЪЗДАВАНЕ НА ФОНД 20/20 – ОТПУСКАНЕ ВСЯКА ГОДИНА НА 20 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ИНВЕСТИЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОБЛАСТИ С ПРЕДИМСТВО НА ПО-БЕДНИТЕ РАЙОНИ
26
С ГРИЖА ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ - РАЗКРИВАНЕ НА 1 МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА ЗА 8 ГОДИНИ. - УВЕЛИЧАВАНЕ НА РАБОТНИТЕ МЕСТА СЪС 150 ХИЛЯДИ ГОДИШНО. - РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА, ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ЕНЕРГЕТИКАТА. С ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА - БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЛЕКАРСТВА ЗА ДЕЦАТА. - ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗПЛАТЕН ТАБЛЕТ ЗА ВСЕКИ УЧЕНИК. - ПРОМЯНА НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМАТА КЪМ РАЗВИТИЕ НА ИНДИВИДУАЛНИТЕ ЗАЛОЖБИ НА МЛАДИТЕ. С ГРИЖА ЗА МЛАДИТЕ - СЪЗДАВАНЕ НА ФОНД „ЧИСТА ЗЕМЯ“ ЗА ОЗЕМЛЯВАНЕ НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ. - БЕЗЛИХВЕНО КРЕДИТИРАНЕ НА СТАРТА В БИЗНЕСА. - ДЪРЖАВНА ПОМОЩ ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, КОИТО НАЕМАТ БЪЛГАРИ ДО 30-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ СПОРЕД КВАЛИФИКАЦИЯТА ИМ ЗА ДОПЛАЩАНЕ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ И ОСИГУРОВКИ. С ГРИЖА ЗА УЧИТЕЛИТЕ - 20 % УВЕЛИЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ. - УВЕЛИЧЕНИЕ НА БЮДЖЕТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА 7% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ. - ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА МАТЕРИАЛНО-ТЕХНИЧЕСКАТА БАЗА. - ПОВИШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ АВТОРИТЕТ НА УЧИТЕЛСКОТО СЪСЛОВИЕ ЧРЕЗ ОБУЧЕНИЕ, КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ. С ГРИЖА ЗА СТУДЕНТИТЕ - ОБВЪРЗВАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ С ПОРЪЧКА НА КАДРИ ОТ ЧАСТНИЯ СЕКТОР. - АДЕКВАТНИ СТУДЕНТСКИ СТИПЕНДИИ И ОТПАДАНЕ НА ПРАВИЛОТО ЗА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДОХОДИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ И УСПЕХА НА СТУДЕНТИТЕ. - СЪЗДАВАНЕ НА СЕВЕРОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ С ГРИЖА ЗА РАБОТЕЩИТЕ - ПОСТИГАНЕ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ДО 550 ЛВ. - ИНКРИМИНИРАНЕ НА НЕПЛАЩАНЕTO НА СОЦИАЛНИТЕ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ЗА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ - ВЪВЕЖДАНЕ НА ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА В ДИАЛОГ СЪС СИНДИКАТИ И РАБОТОДАТЕЛИ - ИЗРАВНЯВАНЕ НА СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РЕГИОНИ И ДОСТИГАНЕТО НА СРЕДНАТА ЕВРОПЕЙСКА ЗАПЛАТА ДО 2020 Г. С ГРИЖА ЗА МАЙКИТЕ - БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА ЗА ДЕЦАТА ДО 7-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, ТЕХНИТЕ МАЙКИ И БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ. ПО 350 ЛВ. ЗА РАЖДАНЕТО НА ВТОРО ДЕТЕ. ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ ОТ 2000 ЛВ. ПРИ РАЖДАНЕ НА ДЕТЕ И 1000 ЛВ. ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ ПРИ СКЛЮЧВАНЕ НА ПЪРВИ БРАК ЗА СТУДЕНТИ И ВИСШИСТИ. - ПО-НИСЪК ДДС ЗА ЛЕКАРСТВА, ЗА КНИГИ И УЧЕБНИЦИ, ЗА ДЕТСКИ ХРАНИ И БЪЛГАРСКИ СТОКИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ – ХЛЯБ, БРАШНО, ОЛИО И МЛЯКО. - ВЪВЕЖДАНЕ НА МИНИМАЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСТВО – ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. - ПОЗИТИВЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ПРИ РАЗДАВАНЕ НА ДЕТСКИ НАДБАВКИ. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА МАЙКИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. С ГРИЖА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ - БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЛЕКАРСТВА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ. - УВЕЛИЧЕНИЕ НА НАЙ-НИСКИТЕ ПЕНСИИ С 20 % ГОДИШНО. - УСКОРЕНО ИЗРАВНЯВАНЕ НА МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ С ПЕНСИИТЕ В ИСПАНИЯ, ГЪРЦИЯ И КИПЪР
27
Аз като ви разправям, че този е червено мекере...
28
С ГРИЖА ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ - ЗАЩИТА НА ИЗНОСА И ВИСОКИТЕ ИЗКУПНИ ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛСКО ПРОИЗВОДСТВО. - ЕФЕКТИВНО УСВОЯВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ФОНДОВЕ С ПРИОРИТЕТ МАЛКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. - СЪЗДАВАНЕ НА УСЛОВИЯ ЗА КООПЕРИРАНЕ - ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЪРЖИЩА ЗА ПРЕКУПВАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ МАЛКИ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ С ЦЕЛ ИЗНОС. С ГРИЖА ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ - ПОДКРЕПА ЗА СТАРТИРАЩИЯ БИЗНЕС ЧРЕЗ „АГЕНЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ“, В КОЯТО НА ЕДНО ГИШЕ ДА СЕ ИЗВЪРШВА АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ИНВЕСТИТОРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДСТВОТО. - УДАРНО ВЪВЕЖДАНЕ НА ФУНКЦИОНИРАЩО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО. - УЛЕСНЕНО КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА СРЕДСТВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ЗА КОНКУРЕНТОСПОСОБЕН БИЗНЕС. С ГРИЖА ЗА ВОЕННИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ - ВИСОКО ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ СИСТЕМАТА НА ОТБРАНАТА И ВЪТРЕШНАТА СИГУРНОСТ. - ВРЪЩАНЕ НА КАЗАРМАТА ЗА ВСИЧКИ НЕОБРАЗОВАНИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ПОД ФОРМАТА НА ТРУДОВА И ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОВИННОСТ. - ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ОСИГУРЯВАНЕ НА СЪВРЕМЕННО ОБОРУДВАНЕ ЗА СЛУЖБАТА ИМ. - ГАРАНТИРАНА ВИСОКА СТЕПЕН НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ЗАЩИТА НА ПОЛИЦАИТЕ, ВОЕННИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА. С ГРИЖА ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ. С ГРИЖА ЗА ВЛОЖИТЕЛИТЕ - ОТВАРЯНЕ НА КТБ ДО 1 МЕСЕЦ СЛЕД ИЗБОРИТЕ. - ВЛИЗАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ БАНКОВ СЪЮЗ.
29
С ГРИЖА ЗА ИКОНОМИКАТА - ПОСТИГАНЕ НА ТРАЕН И СТАБИЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ ОТ 3% ПРЕЗ ПЪРВИЯ МАНДАТ И 5% ВЪВ ВТОРИЯ МАНДАТ ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА МААСТРИХТСКИТЕ КРИТЕРИИ, КОИТО ГЛАСЯТ, ЧЕ БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ ТРЯБВА ДА Е ПОД 3%. С ГРИЖА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА - ЗАЩИТА НА МИНЬОРСКОТО СЪСЛОВИЕ ЧРЕЗ ВЪВЕЖДАНЕ НА РАННОТО ПЕНСИОНИРАНЕ, УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И ВИСОКИ КРИТЕРИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА ТРУД. - ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. - ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ЯДРЕНИ МОЩНОСТИ С ЧУЖДЕСТРАНЕН РЕСУРС. С ГРИЖА ЗА ТУРИЗМА - ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЪРЖИЩА С БЪЛГАРСКИ СТОКИ ВЪВ ВСИЧКИ КУРОРТИ В БЪЛГАРИЯ - ОТДЕЛНО МИНИСТЕРСТВО С РЕСОР ТУРИЗЪМ. - РАЗВИТИЕ НА КУЛТУРНО-ПОЗНАВАТЕЛНИЯ ТУРИЗЪМ, ЕКОТУРИЗМА, БАЛНЕОТУРИЗМА, ПЛАНИНСКИЯ ТУРИЗЪМ, СЕЛСКИЯ ТУРИЗЪМ, ПОКЛОННИЧЕСКИЯ ТУРИЗЪМ И ДРУГИТЕ ФОРМИ НА АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ. - ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В САНАТОРИУМА НА ЕВРОПА ЧРЕЗ РАЗВИВАНЕ НА ЗДРАВНИЯ ТУРИЗЪМ ЗА БОГАТИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И СЪЗДАВАНЕТО НА ЛУКСОЗНИ РЕХАБИЛИТАЦИОННИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА С ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮДЖЕТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПОНЕ С 1 % ГОДИШНО. - ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА ЗДРАВНА КАРТА. - ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. СТИМУЛИРАНЕ НА ЛЕКАРИТЕ, ФЕЛДШЕРИТЕ И МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, ЗА ДА СЕ РАЗВИВАТ В БЪЛГАРИЯ. - СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ЛЕКАРИ В ПОЛАГАНЕ НА ГРИЖИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ЕС В ЛУКСОЗНИ САНАТОРИУМИ С ГРИЖА ЗА РЕГИОНИТЕ - СПИРАНЕ НА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО ЧРЕЗ СТИМУЛИРАНЕ НА ИКОНОМИКАТА И РАВНОМЕРНО РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ. - ИЗРАВНЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРСКИТЕ РЕГИОНИ С ТОВА В СОФИЯ. СТИМУЛИРАНЕ НА БИЗНЕС РАЗВИТИЕТО В ОПУСТЕЛИТЕ РАЙОНИ. - СЪЗДАВАНЕ НА ЗАКОН ЗА ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ И РОДОПИТЕ - ОТПАДАНЕ НА ДАНЪК СГРАДИ ЗА ВСИЧКИ СГРАДИ СТРОЕНИ СЛЕД 1991 Г. - 1 ГОДИНА ВАКАНЦИЯ ЗА ДАНЪК СМЕТ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ДОМАКИНСТВА
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
С ГРИЖА ЗА СИГУРНОСТТА НА ХОРАТА - СПРАВЯНЕ С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПО СЕЛАТА И КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ С ПОСТОЯННО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ. - ЗАСИЛВАНЕ РОЛЯТА БЪЛГАРИЯ В НАТО ЧРЕЗ СПЕЦИАЛИЗАЦИЯТА НА НАШАТА АРМИЯ В ОБЛАСТТА НА ВОЕННАТА МЕДИЦИНА И ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЛЕЧЕБНИЦАТА НА НАТО - БАЛАНСИРАНО ОТНОШЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ С ПАРТНЬОРИТЕ ИЗВЪН ЕС И НАТО – РУСИЯ И КИТАЙ С ГРИЖА ЗА СПОРТА - 50 % ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ СПОРЕД КРИТЕРИИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ОЛИМПИЙСКИТЕ СПОРТОВЕ. - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАДИОНИ, ЗАЛИ И ИГРИЩА. СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО СЪОРЪЖЕНИЯТА И БЕЗПЛАТНИ ТРЕНИРОВКИ ЗА СПОРТНИ ТАЛАНТИ И МЛАДЕЖИ. - ФИНАНСИРАНЕ НА АМАТЬОРСКИЯ СПОРТ ПРИ ПОДРАСТВАЩИТЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА УЧИЛИЩНИТЕ ШАМПИОНАТИ. - ЕЛИТНИТЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ ЩЕ БЪДАТ НАЗНАЧАВАНИ КЪМ АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА. - ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ ПРИ ДАРЕНИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТА.
32
Прав е! България трябва да има развита енергетика!
33
Рязана туршия
34
ББЦ обещава да внесе поне 700 000 безработни чужденци, понеже сега безработните българи са 400 000 - главно роми без образование. Невъзможно е и няма защо да „се внесат“ 800 000 „квалифицирани“ безработни чужденци, защото никъде по света няма нулева безработица. На европейските избори Бареков стигна ДПС и БСП в ромските махали. В „Бобов дол“ БСП вече е изместена от Бареков, който ще се опита да бие собствения си национален рекорд от 73000 купени, с парите от КТБ, активисти, застъпници и наблюдатели. Бареков се надява тези „застъпници“ да поведат и своите семейства към урните – в негова полза. Не е случаен фактът, че цацаратурата погна само Цветан Василев след сигнала на Протестна мрежа, но вече повече от половин година не казва откъде са парите за имотите, джиповете и "застъпниците" на Бареков. Терористи завземат Ирак, Сирия и Либия, а в България един душевен терорист и болен мозък продължавате да го отразявате. Той е по-опасен и от популиста Сидеров, защото гледа да се закачи и за най-малкия инстинкт на нуждаещия се, който се опитва да мисли, но няма да успее да мисли – и винаги този глас ще бъде употребяван – като гласовете за най-купуващите и корумпирани партии – БСП и ДПС.
35
България, като най-енергоемката държава в ЕС, има главен път (от важните в отделните секторни политики) за увеличението на благосъстоянието си – подобряване на енергийната си ефективност. Аргументите за нейното утвърждаване определят липсата на необходимост за изграждане на нови ядрени – и каквито и да са - мощности в близките 22 години, защото тя ще ускори намаляването на потреблението. Трябва да се развенчае дълго повтаряният мит, че ядрената енергетика е най-евтина, за което са дава пример с цената на тока от АЕЦ Козлодуй. Тази АЕЦ никога не е включвала изплащането на стойността за своето изграждане в цената на тока, който продава. Построяването й е плащано (и още се изплаща) от данъците на българските граждани. Затова, когато 5-и и 6-и реактор на Козлодуй са завършени, Андрей Луканов обявява мораториум върху обслужването на външния дълг и държавата изпада във фалит, защото хилядниците са построени със заемни пари, дадени на България, а тя не може да ги погасява.
36
На лъжата краката са къси. Тази поговорка винаги застига всеки, който си мисли, че е най-големият тарикат на Земята. Застигна и един известен български политически въртиопашко – Николай Бареков. След като кранчето от КТБ пресъхна, грандоманските пориви на близкия телевизионен журналист бяха на път да угаснат тотално заради липсата на свежо гориво „в зелено”, както се пееше в една попфолк класика – Учителят по дудук със сигурност я знае. Но Бареков се извъртя както само той го може и намери резервоар – този под земята, който всеки иска да го експлоатира. И заигра по познатата стратегия – с процентче миньори ще влизам в парламента априори. Оказа се обаче, че лицата покрай Бареков не са толкова дебелокожи като него. И не издържат на вечните опити за зомбиране на масите. Първо си тръгна Ангел Славчев, дойде ред и на Калина Крумова. Която откровено си призна – Бареков обещава, но не изпълнява. Уж трябваше да има евромайка в парламента, а останахме само майки в България – след като толкова работим, толкова сме дали на партията и г-н Бареков ни обещаваше такива неща, уточни разочарованата Крумова. Така е – справедливост няма. Когато дойде ред до изборния пазар, всеки гледа да пререди другия. Калина Крумова това със сигурност го знае – тя самата си каза, че в ББЦ е една от малкото, които са ходили на избори, че и са печелели (с „Атака”). Затова и е 100% наясно, че "парица е царица" – нищо лично, Бареков, просто бизнес. Или казано по друг начин от Крумова – защо не водим ние, евромайките, листи, ами ги водят хората на Ковачки? Какво си му обещал, Николайчо – едва ли е закон „Чисти ръце”. Да не е същото като на нас? Е сега Бареков е наясно, че жените много мразят неизпълнени обещания - изкарват ти го през носа. Да не говоря все пак много за носове, че в ББЦ това е чувствителна тема. Има и един друг много неприятен аспект от напускането на очарователната Крумова, поне за мен – сега живата верига при турската граница няма да е толкова изящна. Някак си щеше да е далеч по-интересно и с по-добър ефект не само Николай Бареков и Росен Петров да си лягат по браздите и да спират изселниците – все пак шест дни риалити шоу ни обещаха, не е добре за рейтинга да няма жени. А и кой ще гледа как Бареков и Росен Петров се държат за ръчичка – не обещава хепиенд такава завръзка, ама никак. Иде ти някак отвътре да я скъсаш тази жива верига.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Уважаеми Господине или Госпожо, Има компания, която дава заеми на хора, независимо от размера или закъснението, лихвата е много ниска и можете да получите кредита си в рамките на 48 часа. Ние даваме заеми както на физически лица, така и на стопански субекти с реномиран лихвен процент. ако се интересувате, свържете се с нас чрез hopkinsonloan@outlook.com и попълнете изискванията по-долу. Пълно име: Заета сума: Продължителност на кредита: Благодаря.
39
Вие сте във всяка финансова криза? Имате ли нужда от заем? Ако да Има фирма, която е тук, за да ви помогне, дава заем както на физически лица, така и на фирми, независимо от размера или закъснението, лихвеният процент е достъпен. ако се интересувате, можете да се свържете с нас чрез hopkinsonloan@hotmail.com и да попълните информацията по-долу. Пълно име: Заета сума: Продължителност на кредита: Благодаря.
40
Добър ден, Свържете се с нас чрез hopkinsonloan@outlook.com за заеми от всякакъв вид без стрес или обезпечение и няма да съжалявате. Благодаря.
41
Добър ден, Получете бърз и лесен заем тук с 3% лихвен процент без стрес или обезпечение, той е легален и се спазват правилните протоколи. Ако се интересувате, свържете се с нас чрез имейл на адрес hopkinsonloan@hotmail.com. Благодаря.
42
Добър ден, Ние отпускаме заеми на всички нуждаещи се и това е легитимно и сигурно, така че ако се интересувате, свържете се с нас чрез имейл чрез hopkinsonloan@hotmail.com с вашата молба и със сигурност ще получите вашия заем. Благодаря.
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Добър ден, Кандидатствайте тук за заем, за да отпразнувате този празничен период и за всички останали видове заеми, е лесно и бързо, затова ако се интересувате, свържете се с нас чрез имейл чрез hopkinsonloan@outlook.com с вашите искания. Благодаря.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?