Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: Пътят на Борисов не е към Брюксел, а към Темида!
Бареков: Пътят на Борисов не е към Брюксел, а към Темида!
Автор: ПИК
Дата
Дата
8754
Коментари
63
Бареков: Пътят на Борисов не е към Брюксел, а към Темида!

"Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата, който предложих".

Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в Хаджидимовския манастир край Гоце Делчев.

По-рано днес Николай Бареков призова Бойко Борисов, Сергей Станишев и Лютви Местан на лидерски дебат преди изборите за Европарламент.

"Предложил съм четири дати, както и четири региона за дебата и тъй като тези избори са много важни и са възможност за излизане от кризат. Поканените от мен лидери, трябва да приемат", обясни той.

Според социолозите в момента е ясно, че

в България има четири политически сили и нашата коалиция с ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ е една от тях,

каза Бареков. Според него лидерът на ДПС Лютви Местан няма нужда да се крие зад Пеевски, а трябва да излезе на този дебат. „Г-н Румен Йончев също ще е на челни места в листата на нашата коалиция“, разкри лидерът на „България без цензура“

Казаното тази сутрин от Осман Октай Николай Бареков коментира с риторичния въпрос: „Кой е той?“ и припомни, че Октай е бил изхвърлен от ДПС неслучайно. „Представете си за какво става дума, след като една крадлива партия го изгони?“, посочи Бареков.

Според него Бойко Борисов вече не е фактор и трябва да се примири с тази мисъл.

„Оттук нататък неговият път не води към Европа, а към Темида“, заключи той.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков и председателят на ЗНС Румен Йончев посетиха Хаджидимовския манастир, за да се черкуват. Днес е първият ден от Страстната седмица, която е особена за всички християни.

Двамата лидери бяха посрещнати от множество хора. В манастира те бяха въведени от братята, които ги заведоха до старата икона на Свети Георги, благодарение на която манастирът е въздигнат на нова сметка в стария си блясък.  Иконата на Свети Георги е оцеляла в няколко пожара и до днес е изложена в обителта. Манастирът е съграден отново, след като местен овчар сънува млад мъж на бял кон, който му заръчва да изкопае могила над селото. Човекът се съобразил с молбата в съня си и започнал да копае. Първо е бил спрян от турците, но след това, когато е орал на същото място, той намерил икона на Свети Георги. Случката става основа за възраждането на самия манастир.

Напиши коментар »
(63)
1
Какъв Брюксел, само прокуратурата за Бойчето.
2
Трябва да има справедливост и Бойко да е в затвора!
3
Дълг на всеки патриот е да накара Боко да отговаря!
4
Точно така си е !
5
Все повече хора ги подкрепят!
6
Мутрата да плати за злодеянията си!
7
Искам Борисов и Цветанов в Панделата!!!!!!!!!!!!!!!
8
ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГ (ЕСПЧ) ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ТОДОР ДИМОВ ТОДОРОВ-ЧАКЪРА, КОЙТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2003 Г. ПОЧИНА, СЛЕД КАТО БЕ ОБСТРЕЛВАН С ГРАНАТОМЕТИ ОТ СПЕЦПОЛИЦАИ, ТЪЙ КАТО СЕ БЕ БАРИКАДИРАЛ В СОБСТВЕНАТА СИ КЪЩА В ХАРМАНЛИ. АКЦИЯТА БЕ РЪКОВОДЕНА ЛИЧНО ОТ ТОГАВАШНИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И НАСТОЯЩ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ. ПОСЛЕДВАЛОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ОБАЧЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ЧАКЪРА СЕ САМОВЗРИВИЛ С РЪЧНА ГРАНАТА. ДЕЛОТО БЕ ЗАВЕДЕНО В СТРАСБУРГ ОТ ДВАМАТА СИНОВЕ И ВДОВИЦАТА НА ДИМОВ, НА КОИТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАГИСТРАТИ ПРИСЪДИХА ОБЩО 50 000 ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА НЕИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ, КАКТО И 4684 ЕВРО ЗА АДВОКАТИТЕ ИМ.
9
Tozi Barekov az mi e ne-po-malko gnusen od Borisov ili Sta6ev.Dori Stani6ev po-ni mi e tolkova gnusen.Otvratitelna gat e Barekov. Ne mo viarvaite.
10
ГРИГОР СТОИЧКОВ Е СРЕД МАЛЦИНАТА ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ СЪРАТНИЦИ НА ТОДОР ЖИВКОВ. КОМЕНТАР ЗА БОЙКО БОРИСОВ: - БОЙКО БОРИСОВ ПОЛОЖИТЕЛНА ФИГУРА ЛИ Е В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА? - ОПРЕДЕЛЕНО НЕ. ТОЙ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО. БАЩА МУ И ДЯДО МУ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА, ТОЙ СЪЩО Е БИЛ ПАРТИЕН ЧЛЕН, А СЕГА СКАЧА СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ. - НО ТОЙ ТВЪРДИ, ЧЕ ДЯДО МУ Е УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ. - НЕ Е УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ. ТОВА СЕ ДОКАЗА. СТАВА ДУМА ЗА ПРАДЯДО МУ ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ, КОЙТО Е БИЛ КМЕТ НЕ С. ХЕРАКОВО И СЕ Е ПРОЯВЯВАЛ ПО ТЪНКАТА ЛИНИЯ. СЛЕД ПОБЕДАТА СИНОВЕТЕ НА ЖЕНАТА, КОЯТО ТОЙ ЗАКАЧАЛ, ГО УБИВАТ. АМА ТОВА ГО ПИСАХА ВЕСТНИЦИТЕ. НЕ СА ГО УБИЛИ КОМУНИСТИТЕ. САМО БОЙКО ГО ГОВОРИ ТОВА. ЗАЩО НЕ ГО Е ГОВОРЕЛ, КОГАТО Е РАЗМАХВАЛ ПАРТИЙНИЯ СИ БИЛЕТ И КОГАТО Е ИЗСЕЛВАЛ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ. КОГАТО ИЗЛЕЗЕ РЕШЕНИЕТО ПАРТИЙНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ УЧРЕЖДЕНИЯТА, БОРИСОВ ИМА ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ: „АЗ ЩЕ НАПУСНА МВР, НО НЯМА ДА НАПУСНА БКП”. КАКТО И ПРАВИ. ТОЙ СЪЗДАДЕ ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ. ПОЕ ВАЖНИ ОБЕКТИ, ОТКЪДЕТО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЕЧЕЛИ. И НА МНОГО ПО-КЪСЕН ЕТАП НАПУСНА ПАРТИЯТА.
11
РОСКО ПРЪДЛЕТО :За едното красно име аз живея ! Най-обичам ОФШОРКЬО ПлEVNелиев да се наричам !
12
Докога ще продължи безнаказаността на престъпниците!!!???
13
СМЕТНАТА ПАЛАТА: БОРИСОВ РАЗДАЛ 668 000 ЛВ. БОНУСИ Бойко Борисов е раздал 668 211 лв. под формата на бонуси на служителите на Министерски съвет през 2011 г. и 2012 г. Данните са публикувани в одитния доклад на Сметната палата за финансовото управление на администрацията на „Дондуков 1" за периода от 1 януари 2011 до 28 февруари 2013 г. Допълнителните пари са раздадени в периода, в който правителството на ГЕРБ бе разтърсено от шумни медийни скандали заради раздавани бонуси от министри и шефове на държавни институции, допълва bpost.bg. Според доклада на Сметнатата палата към 31 декември 2011 г. той е одобрил отпускането на бонуси в размер на 247 384 лв. Средствата са изплатени за постигнати резултати при изпълнение на определени критерии. През следващата 2012 г. Бойко Борисов раздава крупната сума от 420 827 лв.
14
този се взе много насериозно , смешник и палячо
15
Борисов ще си остане мафия и това е.
16
Борисов са му подготвили сапунче за изпускане в Затвора!!!!
17
Два случая, в които лично е замесен експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, са посочени в доклада на Европейската комисия за корупцията. Става дума за известния на всички случай “Мишо Бирата”, при който Борисов предотвратява митническа проверка във фабрика, която произвежда контрабандно алкохол, и за т.нар. случай “Кокинов”. Така на практика Европейската комисия уличава бившия министър-председател Бойко Борисов в корупция. Европейската комисия представи първия доклад на ЕС за борба с корупцията. Докладът съдържа описание на положението във всяка страна-членка: какви антикорупционни механизми съществуват, кои от тях функционират добре, какво може да се подобри и по какъв начин “Повтарящите се спорове във връзка с извършени подслушвания разкриха недостатъци в системата за издаване на разрешения и осъществяване на наблюдение, водещи до сериозни изводи относно капацитета на България да се справи с корупцията. Изтеклите стенограми от подслушани разговори указват наличието на политическа намеса в работата на прокуратурата и медиите и покровителстване на предприятия от провеждането на разследвания”: това се казва в доклада на Европейската комисия за корупцията.
18
Мухльо капутов, що дириш при макетата бре?
19
Мафиотът Бойко е нагъл помияр!!!
20
Бил съм пряк свидетеля на срещата между босовете на СИК, няма да ги изреждам, те се знаят кои са, когато се разпределяха, след убийството на Поли Пантев. Бяха всички в Японския хотел и се караха за парите му. Ставаше въпрос за 80 или 100 милиона долара. Тогава Женята и братя Пехливанови не даваха повече от 10 милиона. В последствие разбрах, че Бойко Борисов има бригада, не група – бригада, която все някак си ще се разберат там, ще се оправят, ще се натиснат, ще ги натиснат тези тримата и ще си вземат парите. Чувал съм, това ще си го запазя за впоследствие, и много по други разговори за Бойко Борисов специално. За каналите да кажа. Бойко Борисов му бяха на него, той отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дроба. Синтетична дрога се изпраща тук и каптагон, а влизаше хероин. Той имаше проблеми тогава за тези канали с Косьо – Самоковеца. Беше взето, знам в коя къща, кои хора са присъствали, се взе решение някак си да се оправи проблема с Косьо – Самоковеца. Трябваше да се оправи и проблемът с Мето Илиенски, а Бойко Борисов не знам там какви отношения е имал – по-близки, по- преки, той се застъпи тогава за Мето Илиенски. И много други работи мога да Ви разкажа – за Бай Миле, и за групата СИК, и за премиера и т.н. Мога да Ви кажа другото. Защото премиерът, тогава Бойко Борисов, идваше постоянно с един мой градски, който в момента всички го знаят какъв е на премиера и къде се намира в момента, за потвърждение, мой градски от Червен бряг, макар че аз не съм от Червен бряг, какви са му отношенията на този човек с Бойко Борисов, нали примерно, ако нещо съм се объркал и не е бил Бойко Борисов. От къде знам, че е бил Бойко Борисов и съм го виждал. Мога да Ви разказвам до утре още, ако Ви интересува. Искам да потвърдя за пореден път, че нямам нищо общо, освен с Петър Стоянов моите познанства и съм работил в неговата фирма. Другите въобще не ги познавах до обвинението, до процеса. И така. Преди това нито съм ги знаел, нито съм ги познавал.
21
лепене на спукани капути с предимство.лекуване на шизофреници с предимство.ремонтиране на дудуци.с предимство.хора замеряни с лайна с най голямо предимство
22
от 1994 година Бойко Борисов има участие в офшорна фирма, регистрирана в Никозия, Кипър. Заедно с него като собственици са посочени още четирима души, в това число и Цветелина Бориславова. Фирмата на Борисов е “Chimtex Ltd и има предмет на дейност внос, износ, търговия и инвестиционнопосредничество. Според разследване на TV7 дружеството не е декларирало финансови отчети за дейността си пред местните власти. За негов директор акционерите назначили автомонтьор, който вече е починал на преклонна възраст, показа и репортаж на телевизията от Никозия. Генерално пълномощно за офшорната компания е притежавала ЦветелинаБориславова. Офшорката не е предоставяла финансови отчети за приходите и разходите си. Тя е била регистрирана в частна адвокатска кантора и в нея е бил намесен и Румен Николов-Пашата. Кипър е сред предпочитаните офшорни зони по света, където български политици и бизнесмени през годините са регистрирали фирми, за да избегнат плащането на данъци в България. Проверката в Търговския регистър на Кипър откри, че офшорка тук е имал и бившият премиер Бойко Борисов. Дружеството Chimtex (Cyorus) Limitede с регистрация в столицата Никозия и е с предмет на дейност внос, износ, търговия и инвестиционно посредничество. Регистрирано е на 10 октомври 1994 г. с капитал от 5000 кипърски лири. Според документите в министерството на търговията на Кипър съдружници в офшорката са четирима български граждани – Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Мирослав Дерменджиев и Живко Делчев. Те имат равни дялове, а Цветелина Бориславова има генерално пълномощно да я представлява.
23
И до ден-днешен Боко си се среща с мутри в един ресторант в Банкя. Хорат амного добре знаят кой там.
24
Големият въпрос е: бил ли е министър-председателят на България съпричастен към криминалното минало в началото на прехода, което беше зловещо, или не е бил? - За това, че той е свързан с престъпния свят, има достатъчно информации. Някои неща са и документирани – фирмата, на чийто борд на директорите той е бил шеф – „Тео Интернационал“, е уличена в нелегално производство на цигари. И това не е компромат, който е измислен сега, когато той е премиер или когато е бил кмет. Това се е случило през 1995 г, когато Бойко Борисов е господин никой. Това е акция на данъчните и полицията.
25
ТИКВАТА, БАНКЯНСКИЯТ ТАПИР, СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА, КРАТУНАТА, МУТРАФОНА, БАНКЯНСКИЯТ ДЕБИЛ, БОКО ТЪПОТО, БУДА, БОЦЕ БУХАЛКАТА, БОЧКО ТИКВЕТО, МУТРОМИШОК, ТУРСКИ ИБРИК, ГЕНЕРАЛА С ТУРСКИ ПАГОНИ, ЛИЗАЧЪТ НА ЕРДОГАН, ТИКВУНЯ, ТАШАКА НА МЕРКЕЛ, ГРОБАРЯТ, БЪЛГАРОУБИЕЦ и още много, сетихте се нали - лицето Бойко Методиев Борисов!
26
Господарите ...http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Finformiran365.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F09%2Fbarekov_peevski_vasilev.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Finformiran365.com%2Finformiran365%2Fporedniya-skandal-partiyata-na-barekov-e-sponsorirana-ot-dogan%2F&h=285&w=380&tbnid=I4ynwp10rKC0mM%3A&zoom=1&docid=AapHeQki4z6tzM&ei=mwhMU9mxBovMsgbhhYCQDA&tbm=isch&ved=0CF8QhBwwAg&iact=rc&dur=840&page=1&start=0&ndsp=12
27
А капутът е за лудницата! Боже,този е много ПЕРКО!Мнооого пари е гушнал от олигарха Пеевски,който уж си продава медийте...на себе си.Бареков подценява хората. Може да излъже простовати и глуповати хора, а тя глупостта си личи по постовете.
28
Дудук, Борисов не се е запътил към Брюксел, а точно ти си този, дето драпаш със зъби и нокти да отидеш в омразната ти Европа! Хората не са тъпи и няма да допуснат това! Готви се да отидеш при бай Ставри, заради Костинбродската афера, нещастен лай...нар!
29
Господарите...http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fbezcenzura.bg%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F02%2Fzx620y348_2233780.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fbezcenzura.bg%2Fikonomedia-zavede-dela-sreshtu-telegraf-monitor-uikend-vseki-den-i-nikolai-barekov%2F&h=348&w=620&tbnid=NlIjytTPMFHwBM%3A&zoom=1&docid=nVYmwt1DYe0GOM&ei=mwhMU9mxBovMsgbhhYCQDA&tbm=isch&ved=0CL0CEIQcMEk&iact=rc&dur=326&page=5&start=60&ndsp=15
30
Герберите, много наскачахте да зашитавате лидера си, ама си е факт, че Борисов е и комунист, и мутра.
31
barekov kakvo stava sas smetnata palata
32
По-големи престъпници от герберските мутри НЕМА!
33
Господаря....https://bg-bg.facebook.com/400693530045126/photos/a.400694960044983.1073741826.400693530045126/400696706711475/?type=1&relevant_count=1
34
отговор на коментар
Имам чувството,че Дудука ,ще посети Панделата преди тях!
35
27) Никой не отрича, че Дудука цели да обере наивния вот!!! Щото в демокрацията такъв има, и ще има!!! А в какви коалиции ще влиза, ще го решат с кукловодите му!!! И това е по-добър вариант, отколкото хората отново да гласуват за мутродиктатора Тиквата, само защото е прост като тях. Това е!!!!
36
"Все още нямаме точна и обобщена информация за постъпилите жалби на граждани, с чиито лични данни е злоупотребено, но те ще бъдат събрани и ще е ясно за какъв брой нарушения говорим", заяви пред Mediapool говорителят на ЦИК Александър Андреев. По неофициална информация най-много мними поддръжници има засега партията на бившия журналист и нов политик – Николай Бареков, който апелира за чисти ръце в политиката -"България без цензура". Други злоупотребили са "Българска демократична общност", "Партия на Българските комунисти" и "Национал-демократичната партия", "Коалиция Обединени Демократи" и "Зелена партия".
37
28) б. Ставри убмисля да гласува именно за Додука, тъка че не вървиш!!! Миналият път гласува за Алекси Петров, който лично идва да го агитира в килията му. б. Ставри сега ще гласува за Додука, зъщото убещава да мо изпрати дибелата Тиква и Цецо мъстията за "зъконени съпруги". Те ще търкат пода с пърцал и други работи. Мляс!!!
38
отговор на коментар
36, доколкото има оплаквания, свързани с подписката на България без цензура, те всъщност идват от подписката на ВМРО. Чети повече, преди да пишеш.
39
tozi sait e na duduka i na peevski i e pulno s trolove
40
На Бареков разчитаме да проведе ЧИСТИ РЪЦЕ най-вече над боклучавата мутра!
41
Съд за всичси герберски боклуци - народен съд!
42
Бойко трябва да отговаря, и всеки един участвал в престъпното управление на ГЕРБ!
43
Герберската напаст трябва да се неутрализира,за да спре да граби и забатачва българския народ,като се почне от главата Боко!
44
От 1994 година Бойко Борисов има участие в офшорна фирма, регистрирана в Никозия, Кипър. Заедно с него като собственици са посочени още четирима души, в това число и Цветелина Бориславова. Фирмата на Борисов е “Chimtex Ltd и има предмет на дейност внос, износ, търговия и инвестиционнопосредничество. Според разследване на TV7 дружеството не е декларирало финансови отчети за дейността си пред местните власти. За негов директор акционерите назначили автомонтьор, който вече е починал на преклонна възраст, показа и репортаж на телевизията от Никозия. Генерално пълномощно за офшорната компания е притежавала ЦветелинаБориславова. Офшорката не е предоставяла финансови отчети за приходите и разходите си. Тя е била регистрирана в частна адвокатска кантора и в нея е бил намесен и Румен Николов-Пашата. Кипър е сред предпочитаните офшорни зони по света, където български политици и бизнесмени през годините са регистрирали фирми, за да избегнат плащането на данъци в България. Проверката в Търговския регистър на Кипър откри, че офшорка тук е имал и бившият премиер Бойко Борисов. Дружеството Chimtex (Cyorus) Limitede с регистрация в столицата Никозия и е с предмет на дейност внос, износ, търговия и инвестиционно посредничество. Регистрирано е на 10 октомври 1994 г. с капитал от 5000 кипърски лири. Според документите в министерството на търговията на Кипър съдружници в офшорката са четирима български граждани – Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Мирослав Дерменджиев и Живко Делчев. Те имат равни дялове, а Цветелина Бориславова има генерално пълномощно да я представлява.
45
ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГ (ЕСПЧ) ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ТОДОР ДИМОВ ТОДОРОВ-ЧАКЪРА, КОЙТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2003 Г. ПОЧИНА, СЛЕД КАТО БЕ ОБСТРЕЛВАН С ГАНАТОМЕТИ ОТ СПЕЦПОЛИЦАИ, ТЪЙ КАТО СЕ БЕ БАРИКАДИРАЛ В СОБСТВЕНАТА СИ КЪЩА В ХАРМАНЛИ. АКЦИЯТА БЕ РЪКОВОДЕНА ЛИЧНО ОТ ТОГАВАШНИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И НАСТОЯЩ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ. ПОСЛЕДВАЛОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ОБАЧЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ЧАКЪРА СЕ САМОВЗРИВИЛ С РЪЧНА ГРАНАТА. ДЕЛОТО БЕ ЗАВЕДЕНО В СТРАСБУРГ ОТ ДВАМАТА СИНОВЕ И ВДОВИЦАТА НА ДИМОВ, НА КОИТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАГИСТРАТИ ПРИСЪДИХА ОБЩО 50 000 ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА НЕИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ, КАКТО И 4684 ЕВРО ЗА АДВОКАТИТЕ ИМ.
46
Големият въпрос е: бил ли е министър-председателят на България съпричастен към криминалното минало в началото на прехода, което беше зловещо, или не е бил? - За това, че той е свързан с престъпния свят, има достатъчно информации. Някои неща са и документирани – фирмата, на чийто борд на директорите той е бил шеф – „Тео Интернационал“, е уличена в нелегално производство на цигари. И това не е компромат, който е измислен сега, когато той е премиер или когато е бил кмет. Това се е случило през 1995 г, когато Бойко Борисов е господин никой. Това е акция на данъчните и полицията.
47
Бил съм пряк свидетеля на срещата между босовете на СИК, няма да ги изреждам, те се знаят кои са, когато се разпределяха, след убийството на Поли Пантев. Бяха всички в Японския хотел и се караха за парите му. Ставаше въпрос за 80 или 100 милиона долара. Тогава Женята и братя Пехливанови не даваха повече от 10 милиона. В последствие разбрах, че Бойко Борисов има бригада, не група – бригада, която все някак си ще се разберат там, ще се оправят, ще се натиснат, ще ги натиснат тези тримата и ще си вземат парите. Чувал съм, това ще си го запазя за впоследствие, и много по други разговори за Бойко Борисов специално. За каналите да кажа. Бойко Борисов му бяха на него, той отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дроба. Синтетична дрога се изпраща тук и каптагон, а влизаше хероин. Той имаше проблеми тогава за тези канали с Косьо – Самоковеца. Беше взето, знам в коя къща, кои хора са присъствали, се взе решение някак си да се оправи проблема с Косьо – Самоковеца. Трябваше да се оправи и проблемът с Мето Илиенски, а Бойко Борисов не знам там какви отношения е имал – по-близки, по- преки, той се застъпи тогава за Мето Илиенски. И много други работи мога да Ви разкажа – за Бай Миле, и за групата СИК, и за премиера и т.н. Мога да Ви кажа другото. Защото премиерът, тогава Бойко Борисов, идваше постоянно с един мой градски, който в момента всички го знаят какъв е на премиера и къде се намира в момента, за потвърждение, мой градски от Червен бряг, макар че аз не съм от Червен бряг, какви са му отношенията на този човек с Бойко Борисов, нали примерно, ако нещо съм се объркал и не е бил Бойко Борисов. От къде знам, че е бил Бойко Борисов и съм го виждал. Мога да Ви разказвам до утре още, ако Ви интересува. Искам да потвърдя за пореден път, че нямам нищо общо, освен с Петър Стоянов моите познанства и съм работил в неговата фирма. Другите въобще не ги познавах до обвинението, до процеса. И така. Преди това нито съм ги знаел, нито съм ги познавал.
48
Герберите пак се набират да пишат глупости в защита на тъпия си лидер! Защо някой от тях не коментира факта ,че Борисов е престъпник? ТОва го казва съда в Страсбург! Защо не коментирате това, че не ходи на работа, а вместо това ходи в Израел да се среща с евреите и да пие кафе? Защо не коментирате Плевналиев как продава страната ни на закрити срещички? Било то в Китай било то в Австрия! Ами Цецо дето трябва да е в затвора, а вместо това е на свобода и може да влиае на свидетелите по делото срещу него???????????????????
49
Сега разбрахте ли защо ББ твърдеше че е експерт по МАГИСТРАЛИТЕ? Кое е правилно? Трябва да си от ГЕРБ за да си наркотрафикант…..или трябва да си наркотрафикант, за да си от ГЕРБ? Шефа на спортната комисия в СОС, Боевски……наркотрафикант (осъден). Шефа на бюджетната комисия в СОС, Орлин Алексиев….наркотрафикант (заподозрян). Май шеф на ОПГ за наркоразпространение е Леля Данче?
50
Искаме Тиквата да ни разкаже най-подробно за миналото си в СИК, за това колко пари е дал Сретен Йосич и Пашата,за да му купят поста Главен секретар на МВР, за всички знакови убийства през този период, които останаха неразкрити, за връзките си с наркотрафикантите и дали той е Белият генерал, за това, че му платиха неговите приятелчета от СИК, за да стане генерал, за присвоените средства от Евро фондовете, в четиригодишното му управление. Освен това искаме да знаем, с какво точно го държи Цецо пъпеша, за да не може да го разкара от ГЕРБ. Искаме да знаем дали изобщо е прекратил членството си в БКП или продължава да играе с червените и колегите му от ЕНП знаят ли този факт!?
51
Докога ще продължи безнаказаността на престъпниците,всички те трябва да си платят
52
Справедливост Бойко в затвора на топли при неговите петнисти приятели.
53
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
54
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
55
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
56
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
57
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
58
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
59
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
60
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
61
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
62
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
63
Бареков време е за чисти ръце да ги видим всички тези боклуци какво ще направят, крайно време е .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?