Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бареков призова Фандъкова да последва примера на Борисов и да не бяга от дебати с Календерска
Бареков призова Фандъкова да последва примера на Борисов и да не бяга от дебати с Календерска
Автор: ПИК
Дата
Дата
6569
Коментари
12
Бареков призова Фандъкова да последва примера на Борисов и да не бяга от дебати с Календерска

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков изпрати позиция до медиите и до кмета на София Йорданка Фандъкова.

Вижте текста, публикуван без редакторска намеса:

Г-жо Фандъкова,

Обръщам се към Вас като лидер на политическа партия, излъчила една от основните кандидатури за кмет на София, очертаваща се като фаворит за участие на балотажа срещу Вас, да не участвате и да не предизвиквате манипулативни схеми, които целят да извадят по изкуствен път от дебат с Вас единствения представител на опозицията в тези избори и Ваш основен критик и опонент Мария Календерска.

Вие взехте участие в един абсолютно безсмислен дебат за София, излъчен по държавната телевизия, в който на практика нямахте опоненти. В този дебат участваха Вашите бивши колеги от Общинския съвет, които са съучастници във порочния модел на управление на София. 

Знаете ли, че липсваше покана към представителите на двете единствени опозиционни партии в парламента -  Мария Календерска, ББЦ и Явор Нотев, Атака? Надявам се, това да не е станало по Ваше изрично настояване.

Моето мнение като гражданин:

Ще бъде полезно и за Вас и за софиянци да чуят истински сблъсък на идеи, ясно да се изкажат проблемите на Вашето управление. Дано вместо истината, Вие да не предпочита да слушате смешните суперлативи от Вашите лъже-опоненти.

На скоро признахте, че сте готова на дебат с Мария Календерска. Ние също сме готови на този дебат. Надявам се, самата Вие ще изискате от телевизиите, които организират дебати, да не бъде пропускана гледната точка на Мария Календерска, защото силният политик не се плаши от силни противници.

Самият аз в качеството си на журналист съм организирал десетки телевизионни дебати в праймтайма , в които Вашите колеги от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Бойко Борисов са участвали.

Публиката все още си спомня горещите дебати на кандидат-кмета Борисов с неговите опоненти от БСП ген. Бриго Аспарухов и Татяна Дончева, станали на арената на моето студио в БТВ.

През 2011 година кандидатът за президент Росен Плевнелиев взе участие в безмилостен дебат, продължил 2 часа, с кандидата на левицата Ивайло Калфин в студиото на ТВ 7, чийто водещ и продуцент бях аз.

 Вярвам, че няма да бягате повече от среща очи в очи с Мария Календерска и ще покажете уважение към смелостта на този кандидат, който единствен не спестява нелицеприятните истини за Вашето управление и порочния модел по който се управлява София и чийто наследник и основен представител сте Вие.

В този модел всички заедно сте седнали на трапезата на софиянци и тези, които сега легитимирате за Ваши опоненти са дългогодишни слуги във Вашия модел като общински съветници, а някои от тях дори и от групата на ГЕРБ в ОС.

Сигурно си давате сметка, г-жо Фандъкова, че Мария Календерска е единственият участник  в тези избори, който ще продължи дебата с Вас и в столична общината, след тяхното приключване.

С уважение:

                                                                 

Николай Бареков,

 

Председател на ПП „България без цензура“,

Член на Европейския парламент

Бивш телевизионен политически журналист и анализатор

Още по темата
ПЪРВО в ПИК! Бареков дава на съд Лора Крумова за клевети и лъжи
Часовник
16:54
Лидерът на ББЦ Николай Бареков ще даде на съд журналистката Лора Крумова за клевети и лъжи за семейството му. Вижте позицията на евродепутата, публикувана без редакторска намеса: "Колеги, Oт...
Напиши коментар »
(12)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Този коментар е обозначен като спам.
4
Този коментар е обозначен като спам.
5
За вас вяка дума,казана срещу любимия ви Бареов, е нецензурна,ако от ня не тече мед и миро. Халал да ви са надутите му фрази,които публикувате!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
САМО ФАНДЪКОВА!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Нивото на Календерска е много ниско, умственият и потенциал клони към нула, поради което не си струва да губи времето на Фандъкова.
10
Календерска поредната метреса
11
Този коментар е обозначен като спам.
12
След като Бареков стана премиер, логично е и любовницата му да стане кметица! Остава само той да си избере коя софийска улица ще кръстят на негово име и всичките му мечти са изпълнени!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?