Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков пред плевенчани: Срам ме е, че такива кметове управляваха вашия град
Бареков пред плевенчани: Срам ме е, че такива кметове управляваха вашия град

ББЦ е единствената, към която Румен Петков няма отношение

Автор: ПИК
Дата
Дата
10201
Коментари
33
Бареков пред плевенчани: Срам ме е, че такива кметове управляваха вашия град

Румен Петков е политически конструктор и баща на три партии – ГЕРБ, БСП и АБВ. Това каза Николай Бареков пред журналисти в Плевен по време на откриването на офис на партията в града. Според него "България без цензура" е единствената партия, към която Румен Петков няма никакво отношение.

"Румен Петков навремето създаде и ГЕРБ, и БСП, а сега създава и АБВ. Той създаде и Найден Зеленогорски", коментира лидерът на ББЦ. Пред медиите в Плевен той каза, че лично Румен Петков го е запознавал с Цецка Цачева по времето, когато е била кандидат за общински съветник. Ето защо, според него, "България без цензура" застава срещу партиите на статуквото - ГЕРБ, БСП и ДПС.

Впоследствие той се срещна с жителите на града в Драматичния театър "Иван Радоев"

25 май ще бъде празникът на младите българи. Те ще отидат да гласуват за своето бъдеще, каза Бареков.

Той се обърна и към възрастните и ги призова да не се лъжат повече от думите на Станишев и Борисов, които не са разкрили нито едно работно място и заради които внуците им са в чужбина. "С днешна дата сме една от трите най-големи партии, с над 200 общински структури и над 30 хиляди членове", съобщи Бареков. По думите му от 4 големи партии на политическата сцена, само ББЦ е нова, а останалите три – ГЕРБ, БСП и ДПС са отдавна низвергнати от българския народ.

 

"Псевдополитици и измамници агитират да се гласува за Реформаторския блок и АБВ. Нека никой не се лъже да си дава гласа за тези измамници – те са креатури и патерици на БСП и на ГЕРБ. Единствената им функция е да бъдат спасителен пояс и Ноев ковчег на техните създадели Меглена Кунева и Георги Първанов", посочи Бареков.

"България без цензура" гарантира завинаги изваждането на ДПС от управлението на България, посочи още той и призова да не се вярва на всички лъжи, които пропагандната машина бълва за "България без цензура".

Плевен е кауза за мнозина от нас. Февруари месец 2013 г. бе свален от власт един диктатор в лицето на г-н Борисов. За съжаление Плевен продължава да бъде под герберско иго, обърна се лидерът на ББЦ към плевенчани. Срам ме е, че такива кметове управляваха този град. Аз не съм съгласен с това и ви обещавам, че както падна Борисов, така ще падне и плевенският кмет, ангажира се той. Плевен наистина е кауза и ако ние българите заслужаваме повече, то плевенчани заслужават още повече, заключи Бареков.

Големият проблем на България е, че тази страна не е управлявана от патриоти, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. "25 години всички си играха на сини и червени, монархисти и антимонархисти, сега си играят за русофили и русофоби, но тези, които трябваше да отстояват интересите на българския народ, ги нямаше", посочи той и допълни: "25 години едни и същи измамници се боядисваха в различни цветове, само за да крадат". Нашата кауза е много проста – няма  смисъл да се делим на леви и десни, изтъкна той.

Аз вярвам, че българското семейство и българската жена заслужават повече, подчерта от своя страна Калина Крумова, която днес бе избрана за председател на женската организация на "България без цензура" – "Евромайки" на провелата се учредителна конференция в Зала 8 на НДК.

"Изключително съм щастлива, защото в Изпълнителния комитет на "Евромайки" влиза Галина Петкова от Плевен. Плевен бе един от градовете, който ни даде силата и увереността, че този проект е на прав път. Тук стартирахме кампанията "Подари Коледа" и тук получихме най-много подаръци за децата инвалиди и децата на родители инвалиди, припомни Крумова и подчерта, че в основата на женската организация на ББЦ е поставена българката и мисията й да съхрани семейството си.

За мен е чест да бъда в града на Скобелев, градът герой, чието име носят над 100 улици в Русия, на който има паметник в Москва, дал ни 9-та пехотна плевенска дивизия на ген. Владимир Вазов, разбила 4 английски дивизии при Дойран, каза при откриването на концерта в Плевен зам.-председателят на "България без цензура" Росен Петров.

"Къде отиде всичко, което строяха нашите баби и дядовци? – отиде в ръцете на един алчен политически елит, затова трябва да кажем "Стига". На 25 май ни очаква нашият нов Дойран. Спомнете си за кръвта на героите, за грабежа, който извършиха над нас и гласувайте, както сметнете за добре. Аз смятам, че ние българите заслужаваме повече, подчерта Петров.

Към настоящия момент ние земеделците имаме само едно желание - всички собственици на земя, всички, които обработват земята да получават субсидия, равна на европейската, каза от своя страна зам.-председателят на ЗНС Явор Хайтов. „Имаме нужда от доверие помежду си и от повече вяра. „България без цензура“ се подпря на две традиционни български партии – ЗНС и ВМРО и заедно с приятелите от „Гергьовден“ съм сигурен, че ще се поздравим  с една чудесна победа“, посочи още той.

Председателят на „Движение Гергьовден“ Драгомир Стефанов се ангажира да провери какво се случва и какво може да се направи, за да заработи басейна, който учениците от Плевен трябваше да имат и за който са отделени над 3 млн. лв. „Имам много приятели тук. Оплакват ми се от кмета. Обещавам да не допуснем да управлява втори път“, посочи Стефанов. Той алармира, че през 2030 г. повечето от работната сила в страната ни ще бъдат от ромски произход и изказа надежда да се реализират на практика всички предложения на коалиционните партньори за възраждане на българската държава и за борба с демографската катастрофа.

„В момента, в който минат европейските избори – от 27-ми май започват протестни действия да отстраним от длъжност кмета Стойков“, обеща от своя страна зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев. „Нека той да отиде да си упражнява професията като доктор“, призова той и предупреди, че Плевен от град с история е на път да стане история. „Да изметем тази сган, която съсипа всички нас“, призова Славчев.

„Винаги съм смятала, че по-велик, по-изстрадал от моя народ няма. Посветих живота си на това да работя така, че нашите талантливи деца да разнасят славата на нашия народ по света, посочи Нешка Робева. „25 години рушихме всичко, което бяхме изграждали сами. И сега заставам пред вас, на 68 години, и мисля, че трябва да променим курса. Не можем да бъдем коне с капаци. Длъжни сме да дадем път на тези, които искат, могат и не са се омърсили от властта“, заключи тя.

Напиши коментар »
(33)
1
Тая гнус ИБРИКА отново овонява наред !!!! Здравните власти защо спят ??? АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕБИЛИ КАТО ТОЯ !!!!
2
вярно си е
3
САМО ББЦ
4
FOREVER ББЦ!
5
Румен комуниста що вреда е нанесъл
6
Пикльото е достатъчно компрометиран
8
ББЦ не се нуждае от боклуци като Петков
9
Това алкохолно петно как пък успя толкова партии да създаде.
10
Пикаещия във фонтани е боклук
11
антикоминтерн пакт ако беше сработил , това нямаше да ни се случи и Румен нямаше да е тук!
12
Руменчо е за затвора, барабар със създадените от него.
13
Ама крадливия комуняга Румен Петков още ли е жив бе?!
14
Никога повече комунистическите отрочета от ГЕРБ и БСП!
15
ББЦ е партия на хората, не е инженерен проект.
16
АМАН ОТ ТУРСКИТЕ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДЛОГАРИ ОТ БСП И АБВ!
17
KAPUT , DUDUK , IBRIK , PODLOGA , ДЗАДНИК ,ЕНИЧАР , КУ....ВА , КЛОЗЕТЕН ЧЕРВЕЙ
18
Ти ли сменя 200 пъти компютъра та да може в анкетата отстрани Борисов да води като най-желан премиер? Мерзавци. БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ, ТОВА НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО!! КОЛКОТО И ДА СЕ ПРОБВАТЕ ДА ПОДМЕНЯТЕ ГЛАСОВЕТЕ НА ХОРАТА , ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!
19
А ББЦ ГО ИСРА МОМАТА С ПОМОЩА НА ЧАЛМАТА....
20
ББЦ - БАРЕКА БЛИЖЕ ЦЕЦОВИЯ
21
Срамно е, че подобни влечуги като Румен Петков изобщо са допуснати в политиката.
22
отговор на коментар
ДЕБИЛИТЕ на ДУДУКА да ударят по едно кафе, че след малко ще пристигнат новите им опорни точки! А норма гоните! И внимавайте, че парите вече свършват. ДУДУКА си призна, щял да иска от жена си...И тя шест фирми върти с майката на кандидат ЕВРОсвинчока и неговите приближени, все ще го уреди с някой и друг лев.
23
В последните доклади на САЩ се твърди, че България вече има много по-голяма роля в разпространението на наркотици в световен мащаб. Причина за това е, че преди години, благодарение на Ваньо Танов и Бойко Борисов, са били закрити самостоятелните отдели в митниците, които се занимаваха с наркоканалите.
24
ВЪПРОС: КОЙ ИДЕАЛНИЯ ПРЕМИЕР: 53% ЗА БОЙКО, А 3% ЗА МОМАТА А ЗА КАПУТА 4%, ТОЛКОВА Е ПОКАЗАТЕЛНО ЧЕ, ПРОСТО НЕ Е НУЖНО КОМЕНТАР И ТОВА Е КАПУТСКА АГЕНЦИЯ....
25
До - 18 ,,, – Ква анкета бе ,КАПУТче ,,, Какъв Борисов бе ДУДУче ,,, Може ли да сте толкова ТЪПИ бе ,,,,?,,,В клозета – ББЦ ви избират с конкурс „ КОЙ е ПО – ПО ЗАДРЪСТЕН „ ,,, Бегаи да слогувате на Пеевски и ДПС .
26
Срещу Бареков да тичате няма да го стигнете!
27
..ПОДКРЕПАТА КЪМ КОАЛИЦИЯТА НА БКП - САРАИТЕ......Е ЕДВА ..2% ! ДОРИ МАСОВАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА МЕДИИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ПОРЪЧКИ КЪМ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ (на Педераст Кольо и Другите), НЕ ДАВАТ..ОЧАКВАНИЯТ РЕЗУЛТАТ !!! МУСТАКАТИЯ ЦИГАНИН, СВИНСКАТА КРАТУНА, ДУАН МАНГАЛА И ГЕЙОВЕТЕ НА ПОЗИТАНО СА В...АМОК ! СЛЕД ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ НА ИЗБОРИТЕ , БАРЕКА ОТИВА ДА ВЪРТИ МИНЯГИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ДО ... ПЕНСИЯ ! НИКОГА ВЕЧЕ БКПедерасти !!!
28
УСПЕХ НА ББЦ!
29
Абе хора, хораааа, защо изобщо коментирате този помияр ДУДУКОВ? Не виждате ли че е абсулютно неадекватен! Вижте само изказът му в Плевен-"Плевен е наистина кауза и ако НИЕ БЪЛГАРИТЕ заслужаваме повече, то плевенчани заслужават още повече". Абе аланкоолу плевенчани да не са от Марс или от космоса?! " НИЕ БЪЛГАРИТЕ"!!! Той и неговите измекяри са БЪЛГАРИ , а плевенчани са... е питайте него той да ви каже какво сме ние ПЛЕВЕНЧАНИТЕ.
30
ти си от Плевен колкото аз съм от Карибския басейн! Не се прави на възмутен гражданин, ясно е, че си поредния платен драскач който да повишава рейтинга на Боко като занижава чуждия!
31
Всички (с много малко изключения) които са се събрали около Капут Гъзолизец са все неуспели да се вредят до кокала "политици"! Т.е. само стари пръдльовци които се местят от партия в партия и се представят за НОВАТОРИ които мислят за НАРОД и РОДИНА, а всъштност гледат само как да се докопат до власта с цел да забогатеят! Истинският политик трябва да уредил живота си и да мисли само за това как да подобри и живота на НАРОДА!!! Тези които се пишат за БЕДНИ а разполагат със средства за митинги и прдставления са МОШЕННИЦИ!!! Я да ги питаме от къде вземат пари да плащат на тези ансамбли които ги придружават?! Или г-жа Нешка Робева работи " безплатно" на полза роду??!! ЗАТОВА НЕКА ИЗБИРАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СОМО УСПЕЛИ ХОРА , а не "бедняци" като Барешников или Бялата Златка!
32
отговор на коментар
Еееей, аз само се подписвам ЛЬОЛЬО, но ти май си по-голям Льольо! Ако някой от нас е платен по-скоро си ти! Аз съм ПЛЕВЕНЧАНИН и това никой не може да ми го оспорва! А ти явно не си и от Караибите а си от Шеция-гнусно ТРОЛЧЕ!
33
То и мен ме е срам, че образцов простак като Дудука е нещо като божество за ПИК и те с перверзна упоритост следят всяка негова стъпка. Какво да се прави - парите не миришат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?