Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков почете паметта на ромите, загинали при Холокоста
Бареков почете паметта на ромите, загинали при Холокоста
Автор: ПИК
Дата
Дата
6099
Коментари
24
Бареков почете паметта на ромите, загинали при Холокоста

В Международния ден на ромите председателят на политическа партия „България без цензура” Николай Бареков пристигна на посещение в кв. Нов път във Видин, предаде  Радио “Фокус”- Видин.

Бареков бе посрещнат от жителите на квартала, които веднага след като се здрависаха с него, започнаха да излагат своите проблеми – дупки по улиците, висока безработица и други.

Пред журналисти Николай Бареков каза, че за съжаление след влизането на България в Европейския съюз нищо не се е променило по отношение на статуса на ромите в България, напротив - много българи са изпаднали до положение, което е сходно с това на ромите.

“Какво иска едно ромско дете. Това, което иска и всяко българско. Иска едно нормално училище, възможност да спортува, иска да има таблет. Всичко това иска и моят син”, каза Николай Бареков.

Председателят на “България без цензура” продължава да изслушва хората, които са се събрали около него със своите проблеми. В центъра на площада на кв. Нов път се раздават карамфили. Оттам трябва да потегли шествие към река Дунав, където ще бъдат хвърлени карамфили и ще бъдат запалени свещи, защото на днешния ден се почита паметта на всички роми, които са загинали във Втората световна война.

Напиши коментар »
(24)
1
А бе що не се преименувате от ПИК на Дудук? Недодялко, Недодялко ...
2
САМО ББЦ
3
Само Бареков се вълнува от съдбитие на обикновените хора!
4
И всичкото това е по вина на "изгладнелите" политици, които освен за собствения си джоб, за друго нямаха време да мислят!
5
Добре, че е Бареков, та някой да обърне внимание на бедните и онеправданите!
6
достойно!
7
Други политици няма нали? Не се учудвам!
8
Ами вижте какво , в ЕС няма как да ни харесват при положение ,че държавата не направи нищо в посока на това да интегрира ромското население. Има хора искащи да учат но по-голямата част от тях нямат това желание, а родителите им не се и напъват да праменят това.
9
В крайна сметка и те са хора.
10
"много българи са изпаднали до положение, което е сходно с това на ромите." Има българи, които са много по зле и от тях! Все пак те получават помощи, а на българите и толкова няма!
11
Поправка! Като ви гледам форума преименувайте се направо на КЛОЗЕТ!
12
Къде са ръководителите на неправителствените организации в този ден, къде са другите партии?
13
Ние сме единствените, които са при вас. В момента Кунева пие кафе в столично кафене, Кънев гледа мачове в Софийска бирария, Борисов гледа мачове в скъпата си вила в Банкя, Станишев спи, след което ще пътува до Брюксел, а Местан не си заслужава просто да го коментирам. Той излезе да говори за тютюна, за неговите сестри с пожълтели от тютюна пръсти, само че беше със златни ръкавели, които струват колкото неговите сестри изкарват за 3 години"Рада Коджабашева - финансов експерт към движението, посочи, че след 25 години преход, 60% от българите се нуждаят от постоянна държавна подкрепа. Цялостната политика на „България без цензура“ ще има не само социален израз, но и даващ възможност за развитие и осъществяване на българския интелект, посочи тя. Коджабашева подчерта, че ще се заложи на мерки за борба с демографския проблем, за стимулиране раждаемостта, за нови работни места, за изграждане на устойчива икономика, като се обръща внимание на екологичните въпроси, както и на научно-развойните действия, които са в основата на прогреса.
14
Фъшиста б. Ставри ще накара престъпника Цецо хомосексоалиста да почете пъмета на гейовете, зъгинали при Холокоста, като го накара да се нъведе и мо пръстне цвайтера. Мляс!!!
15
Поклон пред жертвите
16
След време ще се покланяме на жертвите на комунистите и ГЕРБ
17
Бог да ги прости
18
Каза ли им го, Барек? Толкова много го втаса народа, че май ромите живеят по-добре от нас, някои поне.
19
Поне е там, сред хората, за разлика от другите лидери, за които най-важната работа е предизборната кампания.
20
Щеше да е правилно написано, ако пишеше "и ги призова да не продават гласа си на други партии освен на неговата" дерзайте Бареков се опитва да се облажи с циганския вот, който в последно време става все по-многоброен за това и им се подмазва! А оня ден беше накичил малки деца с тениски на ББЦ да не остане по-назад от тиквата, който пък агитираше деца в едно училище, не знам защо прокуратурата още спи и не се е сезирала за двамата или за пореден път се убеждаваме, че в България институциите не работят правилно и всичко е възможно да се натопяват и вкарват невинни, а бандитите да се разхождат необезпокоявани от никого!
21
отговор на коментар
"Аз знам за тези оферти и това ми казват хората от нашите структури. Това е един процес, който цяла България го знае и не трябва да си затваряме очите. И по-добре някой като мен да ги изговаря нещата, защото това, което правят в момента, е пазарлък на гласове.", отсече Бареков пред BNews. Лидерът на ББЦ още в събота обяви, че ГЕРБ и БСП вече са започнали търговията за евровота, като поясни, че готвените „оферти“ са на суми от 50 до 150 лева. Той заяви, че в алъш-вериша активно участват и АБВ, които пращали в Радомирско яки момчета с джипове да купуват гласове за формацията на Първанов. "Били са хора с джипове и са агитирали хората да си приемат офертата и да си гласуват. Явно искат цели секции и цели градове накуп да ги взимат, където са по-бедни хората", добави той по темата днес.
22
отговор на коментар
Бареков многократно е казвал, че пари за купуване на гласове няма и цялата му предизборна кампания е спектакълът Площадът.
23
Никой друг от политиците ни, освен Бареков не се поинтересува от проблемите на обикновените хора.
24
Браво Бареков. България без цензура доказва, че е партия за която всички са равни!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?