Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков пише на Борисов и Цветанов: Защо тормозите само ББЦ, а РБ и ДПС са оставени на спокойствие?
Бареков пише на Борисов и Цветанов: Защо тормозите само ББЦ, а РБ и ДПС са оставени на спокойствие?
Автор: ПИК
Дата
Дата
14064
Коментари
49
Бареков пише на Борисов и Цветанов: Защо тормозите само ББЦ, а РБ и ДПС са оставени на спокойствие?

Председателят на „България без цензура” Николай Бареков се оплака от политически натиск в открито писмо до водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

То е публикувано в профила на Бареков във „Фейсбук”.

Ето какво написа Бареков на Борисов и Цветанов:

ОТКРИТО ПИСМО

до

председателя на ПП ГЕРБ, Бойко Борисов

и

заместник-председателя на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов

Уважаеми господа,

До момента служебното правителство на г-н Близнашки откровено кадрува във ваша полза, но го прави под благовидната маска на уволнения и чистки в полза на „експертността“. На цялото общество е ясно, че служебният кабинет разчиства терена за безпрепятственото връщане на ГЕРБ във властта. Очевидно част от протестърите са приели сделката срещу малко власт и слава да се превърнат в метла на бившите, а може би и бъдещи управляващи. На какво основание обаче вашите представители по места –кметове и областни управители, извършват натиск върху нашите общински и областни лидери, включително уволнявайки ги и като ги заплашват с данъчни ревизии? Последният случай е безпрецедентното, нагло и арогантно уволнение на нашия общински лидер и заместник-кмет в Мъглиж Делка Алексиева, която беше изгонена от кмета на ГЕРБ в общината Господин Господинов. Вчера г-жа Алексиева е била изправена пред избора или да остане в „България без цензура“, или да загуби работата си. Причината е единствено това, че на изборите за Европейски парламент ББЦ в Мъглиж беше първа политическа сила и със сигурност Делка Алексиева щеше да повтори успеха си и на 5 октомври.

Все по-очевиден става политическият натиск, който ГЕРБ оказва върху данъчните служби и администрацията си за рекет върху представители на „България без цензура“, мен самия, политическото ръководство на партията, водачите на листите ни, които включват и заплахи за саморазправа, ако не се откажем от участие в изборите. Защо никъде по места или в държавната администрация хората на ДПС и Реформаторския блок не са притискани от вас и са оставени на спокойствие, а тормозът е насочен и единствено и само към представителите на ББЦ?

Това ли е новата политика, с която смятате да управлявате държавата? Това ли е начинът да се установи национално съгласие и да има консенсус - като се наместите в едно свръхстресирано от вас и БСП общество? Защо на повърхността говорите и обещавате стабилност, а задкулисно мачкате и извивате ръцете на обикновения човек, само защото е дръзнал да се изправи срещу политическото статукво и олигархията?

Николай Бареков,

Председател на ПП „България без цензура“ и зам.-председател на Европейските консерватори и реформисти

Напиши коментар »
(49)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Така е, гласувайте пак за ГЕРБ и ще ви мачкат милиционери!
3
Бареков е единственият лидер, който застава открито и показва позицията си! Успех на ББЦ!
4
ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ДЕМОНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ, А ДПС И РБ СА ДРУГА БИРА ЗА ТЯХ!
5
13-ката ще бъде фатална – за Местан и Борисов. Благодарение на номер 13 ДПС няма да управлява повече България, а Борисов ще гледа премиерски пост през крив макарон от Банкя“, закани се лидерът на ББЦ. „Вълнението, с което откривам кампанията на коалиция „България без цензура“, е огромно. Когато откривахме кампанията за евроизбори, отново валеше дъжд. Е, нека да ни върви по вода“, пожела Бареков. Моите колеги от най-силните, можещите и харизматични листи за изборите за 43-то Народно събрание осъзнаваме мисията, която носим със себе си – това е мисията за промяната, подчерта той. „Обръщам се към тези 250 хиляди българи, гласували за ББЦ, нашите партньори и мен персонално: Уважаеми сънародници, вие бяхте обиждани и мачкани от нашите опоненти. С какво право бе обиждан българският народ? Беше втълпявано, че гласът за нас е глас в пустиня. Не, не скъпи приятели. Най-смисленият глас, даден на 25 май, беше гласът, даден за ББЦ. Обещахме да падне правителството на Орешарски. Падна ли? Падна, благодарение на нас, защото ако не бяхме ние, никой нямаше да спре БСП и ДПС“, посочи лидерът на ББЦ.
6
Борисов пак е пуснал партийната система, за да мачка човека!
7
Защото ББц е единствената заплаха за ГЕРБ. За това те използват толкова долни средства срещу най-патриотичната партия!
8
Защото им заплашвате спокойното съществувание
9
Е тука неква риторика тря има. Не вярвам да пита сериозно. Подлогарите РБ и ДПС са оставени на спокойствие от ГЕРБ щото са си като една партия!
10
ГЕРБ доведе само калинки и изгони кадърните хора.
11
Защото са от една стран ана барикадата тия дето се споменават
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Пишеш „МУТРА” в Гугъл и излиза Борисов.
14
С такъв подход герберите, дори и да спечелят изборите, пак ще бъдат изгонени от хората.
15
Никога повече хората няма да се подведат по мутри и осъдени! Никога!
16
"Трябвало да почвам да спирам да се усирам, пък аз туй нещо абсолютно не го разбирам."
17
Възмутително е как в кампанията срещу Бареков участват някои национални медии. Когато работех в ТВ 7, се въздържах от коментари за неговата партия, а и от негови участия, не беше прилично, а и имах своите резерви. Но не мога да приема за достойно поръчковата публична масова екзекуция на една личност, още повече, че докато бележеше възход, тези медии имаха съвсем друго поведение. Освен това смятам, че всякакви мрачни прогнози за бъдещето на ББЦ са прибързани, просто от него се страхуват. Толкова хора го подкрепиха на евроизборите, те не са глупаци, нещо очакват. Около Бареков има много смислени и амбициозни млади хора, неопетнени и с чисти намерения. Те трябва да имат своя шанс. Но атаката е много агресивна.
18
най тъпия и лаком за влас е бареков долу ббц
19
Аз искам да видя политици в затвора! Не виждам защо Цветанов не е в затвора?
20
Ти се научи да пишеш и тогава давай мнение!
21
Само коалиция "ББЦ-Лидер" може да победи олигархията ------=------ Бареков посочи, че Ковачи е бил при него преди половин-една година, за да си предлага услугите и да влиза в коалиция с него, но Бареков го е изпъдил. „Казах му, че аз дори няма да вляза в неговите заводи, защото той не си плаща осигуровките, какво говорим за заплатите. И ето го къде е кацнал – при БСП.”
22
Абе защо на Бареков за всичко му е виновен Бойко?
23
Ако на лъжата краката бяха къси, Бареков щеше да ходи по шишарки.
24
Никинцее,Никинце.......
25
Никинцееее..Никинце....жал ми е за теб...
26
Не я жалете Делка. Има апартамент в гр. Ст. Загора, четири къщи с двор в с. Ветрен и още едно дворно място.
27
Не зная защо упреквате Бареков, след като виждате престъпниците от ГЕРБ какво правят.
28
Държи се като напикано дете Борисов
29
Бареков или е тъп, или си прави на такъв. Всеки кмет има право да избира екипа си. След като въпросната дама е отишла в ББЦ е загубила доверието му - няма нищо по - нормално да я уволни. Още по - достойно щеше да бъде да си тръгне сама. Обаче явно при бебеците няма достойнство и морал.
30
Кметът на Мъглиж Господин Господинов е от ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ". А Делка е била кандидат-кмет от НДСВ.
31
Няколко коалиции, които незнайно защо не се състояха преди изборите: - БСП и АБВ - ДПС и Хизбула - ГЕРБ и наркокартела „Сетас“ - Бареков и Венета Райкова - Реформаторския блок и 3-те къщи в Долни Лозен - Волен, Яне и бар „Париж“ Гласувайте на 5 октомври, щом си нямате работа
32
Защото мутрите на Боко си подготвят деформаторите и турците за патерици. Заедно искат да крадат.
33
Дясното управление прави богатите още по-богати и бедните още по-бедни! Затова нормален човек би заложил на левицата, която единствена води социална политика. НЕ на герб!
34
КАПУТЬО ............Помним : ,,, какво правеше 4 ,,, 5 месеца пред дома на Борисов ..... и след всяка негова поява по ТВ .............. Помним : ,,, какви ги ПЛЕЩЕШЕ по вестниците на Пеевски .................................А сега РИВЕШ ....................... НАГЛЕЦ си Бюрек , НАГЛЕЦ !
35
Още ли има заблудени овце, които вярват на думите и обещанията на мутра номер едно в България и на осъдения му лакей? Нямаме време за губене с гербавите!
36
България е загърбена тотално от герберугите. Те гледат само себе си, не им дреме за народа.
37
Само в БСП виждам надежда България да бъде върната на обикновените хора, а не да остане в ръцете на мутрите. Нямаме време за губене с герб!
38
Бареков е мъжкар - и да не влезе в парламента гладен няма да остане - още отсега го викат по сватбите да пее Радка Пиратка и да свири на дудук.
39
Хич не е оригинално, а да бързаш да пишеш платен коментари даже името си сбъркал... Смешник!
40
Станчо, де виждаш БСП, пък и надежда?
41
Гоуем си. И на теб ще има един чувал с картофи (ама пари няма да има, защото др. Станишев и др. Моника ги замъкнаха към Европата). Закуех се !
42
Първо Плюе после ходи да ЛИЖЕ , за това само селяците и бабите на селу му се вързват ..... По – ОРИЕНТАЛСКО от това да назначиш Метресата си за Началник ... здраве му кажи ! ................. И Капутчетата от ББЦ му се радват ............ИДИОТИ !
43
Другарката Моника Станиешва , поне имаше Акъл за разлика от КУХАТА-Комсомолка на Барекоф , която е 100% копие на КУХАТА - Комсомолка на Сидера , А редовите АТАКисти и ББЦари ще духат супата и ще викат УРА !
44
Един кмет социалдемократ изгонва една зам-кметица, която от НДСВ прехвърча към ББЦ малко преди изборите. Какъв ГЕРБ му се привижда на Бареков. Да си пише писма да председателя на "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" г-н ГЕОРГИ ЧАВДАРОВ АНАСТАСОВ, който е член на тази партия от 1989 г.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
"само защото е дръзнал да се изправи срещу политическото статукво и олигархията?" - Бареков, я покажи на тия хора как се бориш срещу политическото статукво, като си наредил в листите 9 агента на ДС ???
47
Бареков, я покажи на тия хора как се бориш срещу олигархията, като си направил коалиция с партията на най-големия енергиен олигарх.
48
Щото си пидируга ,дудук !
49
хаххахахха Борисов има право да тормози, когото си поиска, защото може да си го позволи!!! Нека му е на Бареков, даже заслужава и още!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?