Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: Обидно е нация на 13 века да има политици като Бойко Борисов
Бареков: Обидно е нация на 13 века да има политици като Бойко Борисов
Дата
Дата
28821
Коментари
130
Бареков: Обидно е нация на 13 века да има политици като Бойко Борисов

Николай Бареков призова за смелост и решителни действия за възстановяване на държавността. "Видяхте какво ми се случи, но оцелях. Нека си върнем държавата“, каза лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента на среща с над 100 членове и симпатизанти в Чипровци, съобщава пресцентърът на ББЦ.

За да сложа ДПС в ъгъла, трябва аз да съм силен, а не Бойко Борисов, който ще се премени с нови дрехи, но резултатът пак ще е същият, посочи Бареков.

Нашата цел е да няма управление без програмата на ББЦ, обяви той. "Дадохте ми голяма власт в Европа, но тя няма да помогне нещата да се оправят у нас. Три са партиите на статуквото, които искат място в българския парламент – ГЕРБ, БСП и ДПС. Има и една друга партия, която може да промени нещата, и това е ББЦ. Ние трябва да направим всичко възможно ДПС да бъде извадена от позицията, която е заела и да спре с разпределянето на порциите", категоричен е Бареков.

Той посочи, че страната е в перманентна политическа криза. "Нещата са много сериозни. Казах неудобната истина, никой не ме взе на сериозно, но когато взехме 11% на изборите, нещата се промениха", отбеляза лидерът на ББЦ.

Българският народ е интелигентен - нацията е създавана 13 века и е обидно да има политици като Борисов, които да пращат младите да пасат овце, каза Бареков. "ББЦ се роди тук, в Северозападна България. Тогава вие ми казахте да направя партия. Неслучайно във вашия край взехме най-големия резултат. Аз ще започна кампанията си от тук и запомнете, тук ще победим нашите опоненти", обяви председателят на „България без цензура“.

Имаме чудесна страна, но лоша държава, отбеляза председателят на "Евромайки" Калина Крумова. Чипровци е мястото, където е вдигнато едно безнадеждно въстание, но това не е спряло хората, обърна се към хората в залата зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. “Този дух сега е изчезнал и трудно ще бъде възстановен – той е раждан в семейството, надграждан е в училище и чак тогава с него хората са влизали в касапницата. Днес не можем да мислим, че националният ни идеал трябва да е "България на три морета", но трябва да бъде да живеем по-добре. За целта трябва да бъде възстановена държавността, категоричен е той.

В Чипровци лидерът на ББЦ, заместникът му и председателят на "Евромайки" бяха посрещнати с няколко изпълнения на фолклорна група "Здравец" от с. Железна. Николай Бареков лично бе поздравен от певиците с "Да даде Господ", която бе и лично послание към него и пожелание за успех на предстоящия вот.

 

 

Напиши коментар »
(130)
1
Кой ни наказа с Бойко Борисов?
2
не ми се мисли какво ли си мислят чуждите държавници като видят нашата мутра Бойко.
4
Обидно е за България да има продажни и подли журналисти-политици като Бареков. НИКОГА ББЦ.
5
Единствено Бареков подкрепя Северозапада, за другите това е забравено от бога място
6
Дааа, ама докато гласуваме ние самите за когото не трябва, така ще е!
7
Смърт за партиите на статуквото!
8
ГЕРБ се опитват да съсипят държавата и като нищо ще успеят ако не ги спрем.
10
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа. Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест. Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 часа пред местната общинска или областна администрация. Ще координираме с тях съвместните ни протестни действия срещу връщането на мутрите на власт…
11
Обидно е, направо е недопустимо! Защо сами си го причинихме?!
12
Имаме чудесна страна, но лоша държава, отбеляза председателят на "Евромайки" Калина Крумова. - уви това е така, имаме и чудесни хора, които много страдат незаслужено
13
България заслужава много повече от тези плужеци, които вече 25 години се правят на спасители, а унищожават родината ни!
14
Време е българите да се осъзнаят и да застанат срещу злото. В нашия случай то си има име - ГЕРБ!
15
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА ЕЛЕКТРОН, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
16
И с Борисов и Доган начело, как да се върна в България?!
17
На Бареков не му е лесно да бори сам статуквото. Необходимо е да го подкрепим в тази кауза.
18
БЮРЕК СМОТАН,НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА БОЙКО НЕ МОЖЕШ ДА СТЪПИШ! ТВОЙТА ЗВЕЗДА ЗАЛЕЗЕ ПРЕДИ ДА ИЗГРЕЕ!
19
Хората от Северозапада обичат Бареков, който често им гостува. Той може да промени ситуацията там.
20
Няма нищо по-опасно от ГЛУПАК с амбиции, какъвто е Борисов!
21
"За да сложа ДПС в ъгъла, трябва аз да съм силен, а не Бойко Борисов, който ще се премени с нови дрехи, но резултатът пак ще е същият" -пълна и безрезервна подкрепа за тези думи.
22
Предпочитаме Бойко!
23
За мене като БЪЛГАРИН е обидно един чалгаджия и доказана турска подлога като сребролюбеца Бареков , да представлява страната ни в Европа !!!!
24
АЯ, ти изглежда си по-тъпа и от Борисов.
25
Може и да сме нация на над 1300 години но мафиоти като Бойко се борят това да бъде прекратено.
26
Kапут ,а защо го копираш и с право си ГМО?! Направи си свой различен стил И НЕ СЕ ПРАВИ НА БАБАИТ!
27
Северозапада трябва да подкрепи Барков з да има промяна към по-добро за оня край.
28
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ББЦ включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 9-и септември от 18,30 часа. Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на ЧЕРВЕНИТЕ мутрити и Дудуци на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест.
29
Бедните хора из цялата страна страдат защото партиите на статуквото системно ги грабеха 25 години.
30
Бареков и Росен Петров са единствените български патриоти, които си заслужава да бъдат подкрепени.
31
А защо ДПС свали правителството си?
32
Абе, къде е Боко?!
33
Тая турска гювендия от снимката ,дето е облякла тениска с лика на Левски , само позори делото и паметта на Апостола .
34
МОЛЕТЕ СЕ И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИКВАТА, МОМАТА, ЧАЛМАТА И ФИКУСА - ТИЯ СА ПО ЗЛИ,ПРОСТИ,НАГЪЛИ БОКЛУЦИ ПО-ЛОШ ОТ "ЕБОЛА"...ЩЕ ВИ УНИЩОЖАТ.
35
ДА МУ СЕ ИЗСЕРЕМ ДРУЖНО НА МУТРАТА БОРИСОВ В МРЪСНАТА ЗУРЛА, ПЪК ТОЙ АКО ИСКА НЕКА ГО ЯДЕ!
37
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа. Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест. Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 часа пред местната общинска или областна администрация. Ще координираме с тях съвместните ни протестни действия срещу връщането на мутрите на власт…
38
Народа няма да спре да страда, докато го управляват безмозъчни мутри.
39
Каня комунета и дудуци безплатно..
40
Добре, че преди 13 века не са приличали на тикви, щото нация до сега нямаше да има.
41
Един приятел ми написа нещо, което си струва да се прочете и от цацараторите, от които трябва да се потърсят отговори на поставените въпроси! А дано, ама надали! „Как точно трябва да се изследват Тановгейт записите за да се види дали има подправяне Тук ще опиша логиката и алгоритъма, по който трябва да се изследват записите, за да може да се докаже бързо и лесно дали има подправяне. Смея да твърдя, че е изключително възможно всичките тези операции да могат да се извършат от оторизирани лица за един час, и в рамките на един час да се знае истината. Много е възможно това вече да е и сторено, но публиката да е спасена от резултатите, или те да са класифицирана информация. С какво разполагат оторизираните лица: Записите на Танов разпространявани в Интернет или от в. Галерия, които са маркирани по поредност, кой на кого е звънял и време когато са се случили. Трафичните данни за тези записи налични в мобилните оператори, които определят дали съответните обаждания са се случили, по какъв път са минали (вкл. дали и през оборудването на СДОТО/МВР) и каква е била тяхната продължителност. Контролни записи от същите СРС-та предадени на прокуратурата (те не са задължени да се унищожат в срок) или от други СРС-та (всеки запис може да послужи за контролен, не е задължиетелно да е на Танов). Регистрите на записаните СРС разговори (до които има достъп комисията за контрол на СРС от парламента, а вероятно и прокуратурата), които са задължителни по закон, които съдържат време, продължителност, кой е записан, какво е последвало. Тези регистри/логове вероятно съдържат и информация за това кой е имал достъп до тези СРС-та. Това което се наблюдава от записите и е очевидно, е: Записите са презаписани с устройство със стерео микрофон, като единият микрофон е чувал доста по слабо звука (което между другото не е лошо за анализа) през аналогов път. Телефоните и компютрите имат моно микрофони, така че най-вероятно става въпрос за диктофон сложен в близост до слушалка. Стерео микрофоните са доста близко разположени един до друг на всяко устройство и четири пъти по ниската мощност на левия канал е добър индикатор за направеният до момента извод. Чуват се и странични звуци, но е важно да се отбележи, че вторичният фонов шум е тих и средата е била тиха. Всеки един запис съдържа бипове на 3250 hz на точно 2.5с отстояние, започващи с подслушаният запис и завършващи с него, обаче имайки паузи преди и в края на записите на в. Галерия, индикиращ, че този звук е от оригиналният запис. Тези бипове също така се чуват в идеалната си пропорция (като останалият звук) на левият и десният стерео канал, следователно е 100% сигурно, че те са налични в оригиналният запис и не са добавяни впоследствие. Средната мощност на двата фонови шума, и на оригиналният и на добавеният, са еднакви и логични в цялостността на на целите разговори Гласовият канал се отваря от позвъняващата страна и се чуват разговори и шум още преди отсрещната страна да е вдигнала. Това се наблюдава във всички случаи, без значение каква е посоката на разговора (дали Танов се обажда или му се обаждат) и къде е било физическото местоположение на всички говорили (и то в доста кратък интервал от около 2 часа). Силата на звука на двамата говорещи е еднаква, нормализирана, и не е по-голяма в полза на този, който е набрал. Отделно не се наблюдават кънтене, халф дуплекс комуникация (когато единия говори звукът на другия да заглъхва) и т.н. Всичко това са абсолютно достатъчни следи, за да се постигне 100% достоверност на едно цялостно изследване, буквално в рамките на един час. А именно : Поведението на гласовият канал индикира следното – тези записи не са направени от частна структура с оборудване за подслушване в телефонен апарат, или подслушване на радио канала било то поединично или Wideband. Всички тези техники биха изискали подслушване в непосредсвена близост до подслушваният субект, който инициира обаждането. Микрофон, добавено устройство към телефона, сменен firmware, софтуер на телефона биха създали не нормализиран звук и звукови дефекти. Нормализираният звук и липсата на дефекти доказва тяхната липса. Липсата на ехо и халф дуплекс допълнително изолира и laud speaker phone опцията. Радио подслушването изисква непосредствена близост до 3 (ако не и 4) субекта (един от които – Борисов, се е намирал в кръчма), едновременно и то точно в този физически момент на тези разговори, и това напълно обезсмисля тази хипотеза. Отделно техниките за радио подслушване работят почти изключително за 2G и няма сигурност, че телефоните няма да се закачат на 3G (форсирането им има и други проблеми) . Безспорно е, че подслушването е станало в мрежата на мобилните оператори. Регистрите на СРС и отделно трафичните данни трябва да могат моменталически да потвърдят дали тези разговори са били осъществени. Дали продължителността им е еднаква със записите в Интернет. Дали регистъра на СРС и трафичните данни съдържат една и съща информация. Дали разговора е копиран на оборудването на СДОТО. Тази проверка ще докаже окончателно дали подслушването е извършено от МВР или от трето лице в мобилният оператор. Смея да отбележа, че модификацията на сигнализацията в MSC-то (централата) на мобилният оператор, така че да може да може да се осъществи подслушване е комплексна. Малко са хората и оборудванията които могат да го направят, и са ограничени от физически достъп, контрол и необходими познания за вътрешната структура на оператора и машршрутизацията на сигнализацията. Слагането на такова оборудване там, с предварително знание кои са телефоните които искаме да подслушваме (Танов), което на всичко отгоре да засече такива разговори моменталически и после да се изнесе тайно, е хипотеза от филм Мисия Невъзможна. Косвените индикатори, че Танов е знаел за подслушването си, че е имало заявка за СРС, и т.н. и особено вчерашното изявление на Комисията за контрол на СРС просто затвърждават на 100% хипотезата, че записите са от оборудването на СДОТО и МВР, събрани от мобилната мрежа на оператора. Трябва обяснение на произхода на биповете. След като знаем, че записите са станали от оборудване на СДОТО, и знаем, че има (по твърдение на производителите на такова оборудване по интернет) индустриален стандарт за слагането им с цел да се премахнат възможностите за манипулация, можем да предположим с изключително висока вероятност за истина, че те са сложени от това оборудване. Това може да се засече с писмо до производителят на оборудването. Но по лесното и бързото е да се засече с контролен разговор. Идеално би било ако (както твърди Комисията за контрол на СРС от вчера) част от тези разговори са били предадени на прокуратурата, и те ги имат в оригинал. Но дори и да са унищожени (както прокуратурата пък се оправдава днес) това не е проблем. Каквото и да е друго СРС идващо от СДОТО би имало или нямало тези бипове. Ако ги има (каквато вероятност граничи до 100%) те просто се центрират по старт между контролният разговор и проверяваният и се проследява тяхната последователност. Прокуратурата безспорно има отговор на този въпрос с биповете и го е имала още на десетата секунда на споменаването им. Просто е нямало начин да не са чували друг път СРС, а това би си проличало веднага. Любопитно предположение е, че тези бипове вероятно са слагани и на входящият и на изходящият звуков канал. При смесването им, при различни дефекти, би трябвало да има размазване в наслагването, ако е имало модификация, манипулация или проблем с единият или другият звуков канал. Биповете обаче са идеално позиционирани. Тоест или е работено със записи без тях (и те са слагани в последствие, но преди повторното копиране), или няма модификации. Дори най-добрите филтрации биха оставят нарушения. Имаме три разговора, в които три лица говорят едно и също обвинително нещо. За да има подправяне, то трябва да е и на трите разговора едновременно, около обвинителните фрази. Там не се наблюдават никакви индикатори за това. Но дори и да приемем че е имало идеално подправяне, то е трябвало подправящият да разполага с часове, буквално студиини записи разговори и на трите субекта. Следователно, ако имаме бипове в оригиналните разговори от преди вторичният презапис (очевидно и лесно доказуемо), регистрите на СРС и трафични данни показват еднаква дължина на записа, и тя е дължината на записите пуснати по Интернет, добавяйки и липсата на всякакви други индикатори за презапис остава единствената възможна хипотеза записите да са оригинални. Тъй като за да не са, трябва някой да е имал достъп до записите преди биповете (тези хора ако въобще съществуват са по малко от половината пръсти на едната ми ръка), да ги е извадил, да ги е модифицирал разполагайки с часове записи на трите субекта, правейки перфектният монтаж, дето не само да не се открива но и да не променя дължината на записа (някой трябва да има безрезревна вяра и любов към съветските учени, за да си мисли, че те са способни да го направят за да помогнат на „комунистите“). После е трябвало да върне записите в оборудването, за да си сложи то биповете по маска и алгоритъм. После е трябвало да си ги плейне на диктофон, а после да ги прикрие като доказателство (вместо да ги даде на прокуратурата и да стане скандал още тогава), приемайки че малко вероятно другите оператори и прокуратурата едновременно да искат да ги прикрият. Тази хипотеза е толкова ограничена до хора, които могат да я извършат (вероятно нула) и е толкова невероятна, че просто не може да се разгледа като реална. А хората с такива възможности биха използвали други, по прости и по ефективни техники да направят скандал. Ако оборудването на СДОТО не оставя маркери (което би било колосална грешка), то манипулациите са възможни и хипотезите ще завият в други посоки. За това и отговора на въпроса с маркерите е ключов (и пропускан от официалните експертизи за сега). Проследяването на посочените стъпки е достатъчно за да определи при това много бързо дали е имало монтажи или не. При неотговаряне на някоя от стъпките, има ясни и конкретни допълнителни контролни проверки, които могат да се направят. Допълнителни техники като проследяване на вдишването издишването и тоновете, контроли по фоновият шум, ENF и остатъци от канцелаторите само могат да затвърдят това, но са бавни, а и безсмислени при наличие на отговор (от контролен запис) за биповете и трафичните данни. Както споменах, всичко това може да се разбере за един час. И аз предполагам, че вече може би се и знае. Въпросът е дали и ние ще го научим. А отделно от всичко тези скандали показват че: СРС записи се изнасят, следователно контролът върху тях е слаб. СРС се прикрива (поради липсата на постоянен контрол и контрол само за започването им) и така се „загубват“ ценни записи. Изпада информация до подслушваните, за това че са подслушвани (виж разговорите на Танов). Прокуратурата и медиите са склонни да вадят изводи върху недовършени експертизи, които на всичко отгоре казват друго нещо.” Иван Петров
42
Няма ли кой да му каже на този дебил да си пее само "Радка Пиратка" и да си мълчи за всичко останало ,защото стана за посмешище не само у нас , ами и в Европа ?
43
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа. Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест. Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 часа пред местната общинска или областна администрация. Ще координираме с тях съвместните ни протестни действия срещу връщането на мутрите на власт…
44
Дали има една чиста душа, да вярва на нашия турски ибрик Дудука капут, аз не му вярвам но ми плаща..
45
Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.дето ми я обещаха ДРУГАРИТЕ ! Те ме уредиха за жълти стотинки по цял ден да плюя врагът - Борисов и ГЕРБ по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
46
Барека е за клиника за наркомани и Росенчо може да го предружи.
47
НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ НА БАНКЯНСКИЯТ СЕЛЯНДУРИН ДА СИ ВЛЕЗЕ В КОЧИНАТА И ДА ЗАМЪЛЧИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ, ТАЯ МРЪСНА МУТРА БЪЛГАРОУБИЕЦ СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ НО И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! РОЙТЕРС ВИ ГО КАЗА ПРЕД 3 ГОДИНИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА! МРЪСЕН МАФИОТ!
48
Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.дето ми я обещаха МУТРИТЕ ! Те ме уредиха за жълти стотинки по цял ден да плюя врагът - Бареков и ББЦ по форумите........ СЛАВА НА СВИНЕФЕРМАТА ГЕРБ, БРАТCКАТА ДПС и лично на МУТРАТА БАРЕКОВ !!!!
49
Приятели , нямаме време за губене . Дойде денят , в който трябва да покажем , че ние не искаме срама мутра да ни управлява . Всички да сме на площада на 8 септември , за да покажем , че има мислещи хора в България !
50
Винаги съм подкрепял инициативите на свободните, честни и мислещи за Родината българи в тяхната борба против мутрите, простащината и предателствата на държавата ни и призовавам всички мои истински приятели във Facebook да направят това и да участват в този митинг! Проф. Петко Ганчев
51
Всички да сме на площада на 8 септември и всеки да си носи ибрика , че Дудука и Пеевски ще се подписват на тях. Официално облекло - шалвари, фереджета и фесове.
52
ti sera v dzurlata kaput mrasen=vashkar da go zabiya na mayka ti v putkata
53
800-хил. АРМИЯ ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ОБЩИНАРИ ПОДВЛАСТНИ НА ГРОБАРИТЕ, ЗАСТАВЕНИ ПОД СТРОЙ ДА ГЛАСУВАТ ЗА МУТРАТА, ИНАЧЕ ГИ ГОНЯТ КАТО МРЪСНИ КОТКИ!
54
ЕЛЕКТРА, не мога да те разбра защо обвиняваш Бареков, като човек на Доган, след като вече официално се призна коалиция БОСТАН?!
55
ОЩЕ ПО-ОБИДНО Е, НАЦИЯ, МНОГО ПО-СТАРА ОТ 13 ВЕКА (което, явно, е неизвестно на Дудука и отрепките около него) ДА ИМА "ПОЛИТИЦИ" КАТО ПРОСТИТУИРАЩАТА СГАН ОТ ДС И НЕЙНИ ПОДЛОГИ НА СНИМКАТА, И ДА ИМА "ИНФОРМАЦИОНЕН" САЙТ КАТО pik.bg (съставен, очевидно, изцяло от отрепки).
56
ti sera v dzurlata mutra mrasna=vashkar da go zabiya na sestra ti v putkata
57
Явно природата не търпи празно. Едното чекименто - Волен Сидеров си изпя песента и го шкартираха , за да може на овакантеното място да се настани най-известния турски ибрикчия подвизаваш се не само у нас , а и в Европа ! Дудук - покажи на всички , че достоен наследник на Бай Ганьо и я махни на-после тази тесиника с лика на Левски - Не върви така да се гавриш с него !!!
58
ОЩЕ ПО-ОБИДНО Е, НАЦИЯ, МНОГО ПО-СТАРА ОТ 13 ВЕКА (което, явно, е неизвестно на МУТРАТА и отрепките около него) ДА ИМА "ПОЛИТИЦИ" КАТО ПРОСТИТУИРАЩАТА СГАН ОТ ДС И НЕЙНИ ПОДЛОГИ МЕКЕРЕТАТА - БУДА, ГОЦЕ, ИВАН, ХЛАПЕТО САВА, ДИМИТЪР, ПАВЕЛ, И ДА ИМА АРМИЯ ОТ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕсъставена, очевидно, изцяло от отрепки).
59
Какви са тия сранета в втоя форум, какво е това чудо? Какво общо имат кенефните ви подвизи с изразяването на мнение? ДО КОГА С ПРОСТАЩИНАТА БЕ?
60
ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ БАРЕКОВ!!!!!!! БОЙКО Е ПРОСТ! ДРУГАРЯ БАРЕКОВ Е УМЕН! БОЙКО Е МУТРА! ДРУГАРЯ БАРЕКОВ Е ПОЧТЕН! БОЙКО Е СКЪП ПРИЯТЕЛ НА Д ПЕЕВСКИ ! ДРУГАРЯ БАРЕКОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С Д ПЕЕВСКИ! БОЙКО СМУЧЕШЕ ПАРИ ОТ ЦВ. ВАСИЛЕВ! ДРУГАРЯ БАРЕКО СЕ ИЗДЪРЖАШЕ САМ! БОЙКО С ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ФАЛИРА КТБ! ДРУГАРЯ БАРЕКОВ ВНАСЯШЕ ПАРИ И ЗАЗДРАВЯВЯШЕ КТБ! ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ БАРЕКОВ! ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ! ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ КОВАЧКИ!
61
ОПРОСТАЧИ НАЦИЯТА ДЪРЖАВАТА, ИНСТИТУЦИИТЕ, НАРОДА С ПРОСТАШКИТЕ СИ ЛАКЪРДИИ И ДАЛАВЕРИ ЗА ВЛАСТ!
62
ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа. Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест. Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 часа пред местната общинска или областна администрация. Ще координираме с тях съвместните ни протестни действия срещу връщането на мутрите на власт…
63
ОПРОСТАЧИ НАЦИЯТА ДЪРЖАВАТА, ИНСТИТУЦИИТЕ, НАРОДА С ПРОСТАШКИТЕ СИ ЛАКЪРДИИ И ДАЛАВЕРИ ЗА ВЛАСТ!
64
Министърът на земеделието Васил Грудев уволни изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Майдън Сакаджиев. Новият изпълнителен директор е свързаният с ГЕРБ Янчо Янев. По повод освобождаването, пресцентърът на МЗХ излезе с официално становище: http://www.mzh.government.bg/mzh/bg/news/14-08-20/-4163794812.aspx Основният изтъкнат мотив е “системно неизпълнение на задължения от страна на Агенцията, в предвидените за това срокове, по Регламент (ЕО) № 1224/2009 на Съвета за създаване на система за контрол на Общността за гарантиране на спазването на правилата на общата политика в областта на рибарството”. Всъщност през изминалата година, през която Майдън Сакаджиев е изпълнителен директор, основната му дейност е свързана именно с преодоляване на констатираното още с назначаването му на поста на системното неизпълнение на задълженията на Агенцията. Част от служителите на Агенцията – преките отговорници за изпълнението на задълженията и по посочения Регламент саботират дейността, като забавят и дори укриват информация. Днешното освобождаване идва след продължили две седмици атаки, по време на които ръководството на ИАРА, в лицето на изпълнителния директор Майдън Сакаджиев иска да оповести становището си по изнесените неверни информации. Той иска право на отговор, но от Министерството на земеделието му е изрично забранено да излезе с пресконференция и да изложи своите мотиви и доводи. В тази връзка са изготвени два документа. Прессъобщение до медиите и доклад до Министъра на земеделието и храните. А всъщност, всичко, което излиза в медиите, е груба манипулация! Първо, извадката, която са приложили като доказателство срещу него е част от доклада на самия Сакаджиев до МЗХ за работата на предишните ръководства и хаоса и неуредиците, които е трябвало да оправя в последната година: “Причините са свързани със системно неизпълнение на задължения от страна на Агенцията, в предвидените за това срокове, по Регламент (ЕО) № 1224/2009 на Съвета за създаване на система за контрол на Общността за гарантиране на спазването на правилата на общата политика в областта на рибарството. Поради забавянето срещу Република България е стартирана наказателна процедура от страна на Европейската комисия, която към момента се намира в досъдебна фаза. Получени са били и редица писма от страна на Европейската комисия за недоброто функциониране на ИАРА, като одитът на дейността на Агенцията, извършен от страна на МЗХ, е потвърдил тези констатации. “ Защото, от 2008-ма година насам, чак при управлението в последната година, именно на напъденият от министър Грудев изпълнителен директор, най-после ИАРА започва реално да работи…Тук четете текстът на целия доклад (doklad) Второ, Изважда се като опорна точка принадлежността на Майдън Сакаджиев към ДПС. Пуска се гнусната клевета, че хора са били принуждавани да се присъединяват към ДПС, ако искат да запазят работните си места… Прави се поръчков репортаж по про-герберската Нова телевизия и.. Ето истината, чрез обяснението на самия Сакаджиев: “Във връзка с отправени обвинения от бивши служители за оказван политически натиск, принуда и извършена „политическа чистка“ в ИАРА, следва да отбележа, че изнесената информация от г-н Евгени Щерев не отговаря на действителното положение. Видно от представената в ефир книжка на г-н Щерев за членство в политическа партия ДПС, същата датира от 2012 г. По никакъв начин ръководството на ИАРА и в частност аз като изпълнителен директор, не съм оказвал какъвто и да е натиск в тази посока и това се подкрепя от факта, че съм заел поста на изпълнителен директор на ИАРА едва през есента на 2013 г., т.е. г-н Щерев е станал член на ДПС близо година по-рано.” Целият текст ТУК: ИАРА-1-doklad Трето, забранена е официална реакция на нападките от страна на ръководството на ИАРА, за което отговорност носи Министерството и министър Васил Грудев Днес вече идва ” заветният ден”! Сакаджиев е уволнен, а неговото място заема Янчо Янев. При овладяването на ИАРА от новият изпълнителен директор, първата стъпка е да бъде спрян интернет достъпа в Агенцията /на всички служители/ и да бъде спрян телефонът на изпълнителния директор Янчо Янев е кадър на ГЕРБ. Когато оглавява териториалното звено на ИАРА в Бургас през 2009 година той е член на общинското ръководство на ГЕРБ в Несебър. Янев е оглавявал управление „Общински гори, земеделие и селско стопанство“ към община Несебър. Бил е и зам.-кмет на Несебър по европейските фондове в периода 2003-2007 г. Работата е свършена. ГЕРБ-ерската метла е проработила и е изчистила мястото за своя човек, а неистината и оплюването на Сакаджиев? Нищо ново в медийното и политическо пространство, когато става дума за морала и методите на ГЕРБ! Eвелина Стоева
65
АПУТА – Барекофффф е ЧАЛГА-та в Българската Политика .........! ! ! ........ = ... Арогантен ,,, Посредствен ,,, Самолюбив ,,, Фалшив ,,, Вулгарен ,,, Отмъстителен ...! ! ! ............. Такива са и „ ПОЧИТАТЕЛИТЕ-му “ ... !
66
Mлана на Борисов – да изтегли 5-6 милиарда с помощта на ДПС и тези пари да бъдат изхарчени уж за обществени поръчки, а всъщност да влязат в джоба му. После, през 2016 г., да стане президент.
67
Обидно е за България да има продажни и подли мутри-политици като Борисов. НИКОГА ГЕРБ.
68
Баш крадеца и подлогата на Доган => Бюрек-гювенди ефенди ,нещо много се прави на вода ненапита. ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ НЕ СЕ ЗАЕЛА С ТОЯ СЕЛСКИ ДУДУК !!!
69
СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА - бухалката на мафията в Българската Политика .........! ! ! ........ = ... Арогантен ,,, Посредствен ,,, Самолюбив ,,, Фалшив ,,, Вулгарен ,,, Отмъстителен ...! ! ! ............. Такива са и „ ПОЧИТАТЕЛИТЕ-му “ ... !
70
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
71
БАШ КРАДЕЦА И ПОДЛОГАТА НА ДОГАН - ГЪ.ЗОЛИЗЕЦА НА САРАИТЕ - МУТРАТА ИБРИК ДОГАНОВА ОТРЕПКА ОТКРАДНА ПАРИТЕ НА БОЛНИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА, ИЗТОЧИ КТБ И БУЛГАРТАБАК ЗАЕДНО ЗАЕДНО С ДОГАН И ПЕЕВСКИ! ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ НЕ СЕ ЗАЕЛА С ТОЯ БАНКЯНСКИ МАФИОТ !!!
72
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
73
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
74
БЪЛГАРИЙО Българийо, люлка на Балканите Българийо, бди над нас младите Българийо, вечна и неповторима Българийо, голяма и непобедима Българийо, държава силна и велика Българийо, едно врабче ти чурулика Българийо, живей за да живеем ние Българийо, засмей за да се смеем ние Българийо, изстрадала и окървавена Българийо, Йордания от теб е по-червена Българийо, кълна се да те защитавам Българийо, лъжците няма да ги оправдавам Българийо, милея всеки ден за тебе Българийо, нуждаеш се от мене Българийо, остава пламъка надежда Българийо, паричното ни мъчи май изглежда Българийо, ранена и опустошена Българийо, снижена и ожесточена Българийо, тъжна е за теб нощта Българийо, угасва бавно и свещта Българийо, фантазия за умовете Българийо, харизма си за боговете Българийо, цинизмът случайно настани се Българийо, човешкото трайно изгуби се Българийо, шалвари стъпват по земята Българийо, щадиш ли си децата Българийо, ъгъл в пирамидата Българийо, юмрук на барикадата Българийо, ягуара на бригадата.
75
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
76
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
77
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
78
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
79
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
80
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
81
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
82
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
83
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
84
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
85
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
86
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
87
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
88
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
89
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
90
Ало Ваньо, Цветанов и още колко такива ще гледаме как ни управляват, а всъщност крадат от нас?
91
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
92
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
93
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
94
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, мутренско нагло животно Борисов ?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска пак да ни е и прeмиер въртеше бухалката на мафията и притискаше биснеса, биеше по време на възродителния процес. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия мутрафон да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
95
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
96
Планът на Борисов е да изтегли 5-6 милиарда с помощта на ДПС и после да стане президент!
97
Що за човек трябва да си за да си харесал и гласувал за това тъпо,самовлюбено, чалгаджийско нагло нещо Бареков?...Ей това не мога да разбера....Само до преди няколко години този който иска да ни е и прeмиер даже, играеше кючеци и пееше вулгарни песни,облечен в народна носия в чалга заведение. Трябва да сме много изперкали като нация щом допуснахме тоя турски ибрикчия да досажда ежедневно с дивотиите си !!!!
98
Интересното е, че Тиквата си прави сметките, защото е сигурен, че ще си купи гласове. Ние, по-добре да не наблюдаваме процеса като овце, а да покажем на мутрата, че вота зависи от нас!
99
Ужасяваща е перспективата Борисов да се върне на власт! Направо ще ни довърши!
100
Абе защо така като кажеш на някой българин че става дума за Ибрикчията на Доган , всички го асоциират с Дудука Бареков ???? Явно тоя селски цървул ,сериозно се е потрудил и доказал като експерт по нужниците в сараите на ДПС.
101
Движение РПГ алармира, че започна реставрацията на диктаторския режим на лицето Бойко Методиев Борисов чрез включването в дейстие на пълна скорост и на „служебната” Прокуратура. И двете разследвания свързани с действия на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, по които той така и не бе обвинен са прекратени още през юни от „служещите” в прокуратурата. Прокурорите усещат от къде ще ги духа вятъра и своевременно правят заслони, продължавайки да се отблагодаряват на благодетелите си, след умишлено написаните некадърни обвинения срещу другия светец Цветанов и поисканата много по-ниска присъда, от тази която отсъди съда. Доверието на българите към прокуратурата сериозно се разклати в последните месеци и одобрението за нейната работата вече е измеримо с традиционно ниското доверие към съда.
102
Патриот е - душа дава ... за наука, за свобода; ... но не свойта душа, братя, ... а душата на народа! ... И секиму добро струва, ... само, знайте, за парата, ... като човек - що да прави? ... продава си и душата.... И секиму добро струва, ... само, знайте, за парата, ... като човек - що да прави? .... изяда си и месата....
103
Абе защо така като кажеш на някой българин че става дума за Ибрикчията на Доган , всички го асоциират с Мутрата Борисов ???? Явно тоя селски цървул ,сериозно се е потрудил и доказал като експерт по нужниците в сараите на ДПС, затова беше и отличен с турски генералски пагони и фес. По достойнство!
104
Патриот е - душа дава ... за наука, за свобода; ... но не свойта душа, братя, ... а душата на народа! ... И секиму добро струва, ... само, знайте, за парата, ... като човек - що да прави? ... продава си и душата.... И секиму добро струва, ... само, знайте, за парата, ... като човек - що да прави? .... изяда си и месата...
105
Абе защо така като кажеш на някой българин че става дума за Ибрикчията на Доган , всички го асоциират с Мутрата Борисов ???? Явно тоя селски цървул ,сериозно се е потрудил и доказал като експерт по нужниците в сараите на ДПС, затова беше и отличен с турски генералски пагони и фес. По достойнство!
106
Ужасната истина е, че в момента ГЕРБ властуват чрез служеббното правителство, а това означава, че честни избори няма да има и тия престъпници ще се върнат на бял кон. Опазил ни Бог!
107
Негодникът от Банкя е проклятието на България! Жалко за обществото ни, че не може да отхвърли и изпрати обратно в помийната яма на ъндърграунда от където и изпълзя това влечуго.
108
В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! ! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПРЕСТЪПНИК, ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
109
Борисов , Местан и Станишев ни причиниха само злини. Нека забравим за тях като на пети октомври НЕ гласуваме за тях!
110
Абе, боклук безподобен ибрикчийски. На всички е ясно, че ти си резервния кон на Доган. Твоята роля е да бъдеш внедрен като привиден враг на БСП и ДПС и да започнеш да заработваш гологаните, с които се нагуши. С всяко твое появяване доказваш, че мерзостта ти е безгранична. Огледай се и ще видиш, че си най-мразената личност в страната..И циганите във Враца които те замеряха с екскременти, знаят що за стока си !!! Пловдивски тъпанар !!!
111
Жалко за обществото ни, че не може да отхвърли и изпрати обратно в помийната яма на ъндърграунда от където и изпълзя това влечуго.
112
Прокуратурата е като барометър на обществените настроения - усеща на къде духа вятърът и се нагажда според посоката му. Хайде да я опровергаем на 5-ти октомври!!!
113
Първият път некадърната мутра, др. Борисов, беше изгонен с протести. Следващият път- с камъни. А колкото до прокуратурата, видя се колко е "независима". Ако беше свястна институция, нямаше да е водеща в корупцията.
114
ВЪН МУТРАТА И МУТАНТИТЕ МУ ОТ ВЛАСТТА!!! В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! !
115
- Бареков е ясен , “взел е парите от Пеевски и е поел поръчката “ ! Интересно е колко са безмозъчните хора и платените клакьори , които му се “ вързват “ на идиотщините ! Той е като “ Пирамидите “ /едно време/  Обещаваха Свръх Големи Лихви и после те завличат и фалират !
116
Негодникът от Банкя е проклятието на България! Жалко за обществото ни, че не може да отхвърли и изпрати обратно в помийната яма на ъндърграунда от където и изпълзя това влечуго.
117
ВЪН МУТРАТА И МУТАНТИТЕ МУ ОТ ВЛАСТТА!!! В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! ! В Ъ Н ! ! !
118
Един приятел ми написа нещо, което си струва да се прочете и от цацараторите, от които трябва да се потърсят отговори на поставените въпроси! А дано, ама надали! „Как точно трябва да се изследват Тановгейт записите за да се види дали има подправяне Тук ще опиша логиката и алгоритъма, по който трябва да се изследват записите, за да може да се докаже бързо и лесно дали има подправяне. Смея да твърдя, че е изключително възможно всичките тези операции да могат да се извършат от оторизирани лица за един час, и в рамките на един час да се знае истината. Много е възможно това вече да е и сторено, но публиката да е спасена от резултатите, или те да са класифицирана информация. С какво разполагат оторизираните лица: Записите на Танов разпространявани в Интернет или от в. Галерия, които са маркирани по поредност, кой на кого е звънял и време когато са се случили. Трафичните данни за тези записи налични в мобилните оператори, които определят дали съответните обаждания са се случили, по какъв път са минали (вкл. дали и през оборудването на СДОТО/МВР) и каква е била тяхната продължителност. Контролни записи от същите СРС-та предадени на прокуратурата (те не са задължени да се унищожат в срок) или от други СРС-та (всеки запис може да послужи за контролен, не е задължиетелно да е на Танов). Регистрите на записаните СРС разговори (до които има достъп комисията за контрол на СРС от парламента, а вероятно и прокуратурата), които са задължителни по закон, които съдържат време, продължителност, кой е записан, какво е последвало. Тези регистри/логове вероятно съдържат и информация за това кой е имал достъп до тези СРС-та. Това което се наблюдава от записите и е очевидно, е: Записите са презаписани с устройство със стерео микрофон, като единият микрофон е чувал доста по слабо звука (което между другото не е лошо за анализа) през аналогов път. Телефоните и компютрите имат моно микрофони, така че най-вероятно става въпрос за диктофон сложен в близост до слушалка. Стерео микрофоните са доста близко разположени един до друг на всяко устройство и четири пъти по ниската мощност на левия канал е добър индикатор за направеният до момента извод. Чуват се и странични звуци, но е важно да се отбележи, че вторичният фонов шум е тих и средата е била тиха. Всеки един запис съдържа бипове на 3250 hz на точно 2.5с отстояние, започващи с подслушаният запис и завършващи с него, обаче имайки паузи преди и в края на записите на в. Галерия, индикиращ, че този звук е от оригиналният запис. Тези бипове също така се чуват в идеалната си пропорция (като останалият звук) на левият и десният стерео канал, следователно е 100% сигурно, че те са налични в оригиналният запис и не са добавяни впоследствие. Средната мощност на двата фонови шума, и на оригиналният и на добавеният, са еднакви и логични в цялостността на на целите разговори Гласовият канал се отваря от позвъняващата страна и се чуват разговори и шум още преди отсрещната страна да е вдигнала. Това се наблюдава във всички случаи, без значение каква е посоката на разговора (дали Танов се обажда или му се обаждат) и къде е било физическото местоположение на всички говорили (и то в доста кратък интервал от около 2 часа). Силата на звука на двамата говорещи е еднаква, нормализирана, и не е по-голяма в полза на този, който е набрал. Отделно не се наблюдават кънтене, халф дуплекс комуникация (когато единия говори звукът на другия да заглъхва) и т.н. Всичко това са абсолютно достатъчни следи, за да се постигне 100% достоверност на едно цялостно изследване, буквално в рамките на един час. А именно : Поведението на гласовият канал индикира следното – тези записи не са направени от частна структура с оборудване за подслушване в телефонен апарат, или подслушване на радио канала било то поединично или Wideband. Всички тези техники биха изискали подслушване в непосредсвена близост до подслушваният субект, който инициира обаждането. Микрофон, добавено устройство към телефона, сменен firmware, софтуер на телефона биха създали не нормализиран звук и звукови дефекти. Нормализираният звук и липсата на дефекти доказва тяхната липса. Липсата на ехо и халф дуплекс допълнително изолира и laud speaker phone опцията. Радио подслушването изисква непосредствена близост до 3 (ако не и 4) субекта (един от които – Борисов, се е намирал в кръчма), едновременно и то точно в този физически момент на тези разговори, и това напълно обезсмисля тази хипотеза. Отделно техниките за радио подслушване работят почти изключително за 2G и няма сигурност, че телефоните няма да се закачат на 3G (форсирането им има и други проблеми) . Безспорно е, че подслушването е станало в мрежата на мобилните оператори. Регистрите на СРС и отделно трафичните данни трябва да могат моменталически да потвърдят дали тези разговори са били осъществени. Дали продължителността им е еднаква със записите в Интернет. Дали регистъра на СРС и трафичните данни съдържат една и съща информация. Дали разговора е копиран на оборудването на СДОТО. Тази проверка ще докаже окончателно дали подслушването е извършено от МВР или от трето лице в мобилният оператор. Смея да отбележа, че модификацията на сигнализацията в MSC-то (централата) на мобилният оператор, така че да може да може да се осъществи подслушване е комплексна. Малко са хората и оборудванията които могат да го направят, и са ограничени от физически достъп, контрол и необходими познания за вътрешната структура на оператора и машршрутизацията на сигнализацията. Слагането на такова оборудване там, с предварително знание кои са телефоните които искаме да подслушваме (Танов), което на всичко отгоре да засече такива разговори моменталически и после да се изнесе тайно, е хипотеза от филм Мисия Невъзможна. Косвените индикатори, че Танов е знаел за подслушването си, че е имало заявка за СРС, и т.н. и особено вчерашното изявление на Комисията за контрол на СРС просто затвърждават на 100% хипотезата, че записите са от оборудването на СДОТО и МВР, събрани от мобилната мрежа на оператора. Трябва обяснение на произхода на биповете. След като знаем, че записите са станали от оборудване на СДОТО, и знаем, че има (по твърдение на производителите на такова оборудване по интернет) индустриален стандарт за слагането им с цел да се премахнат възможностите за манипулация, можем да предположим с изключително висока вероятност за истина, че те са сложени от това оборудване. Това може да се засече с писмо до производителят на оборудването. Но по лесното и бързото е да се засече с контролен разговор. Идеално би било ако (както твърди Комисията за контрол на СРС от вчера) част от тези разговори са били предадени на прокуратурата, и те ги имат в оригинал. Но дори и да са унищожени (както прокуратурата пък се оправдава днес) това не е проблем. Каквото и да е друго СРС идващо от СДОТО би имало или нямало тези бипове. Ако ги има (каквато вероятност граничи до 100%) те просто се центрират по старт между контролният разговор и проверяваният и се проследява тяхната последователност. Прокуратурата безспорно има отговор на този въпрос с биповете и го е имала още на десетата секунда на споменаването им. Просто е нямало начин да не са чували друг път СРС, а това би си проличало веднага. Любопитно предположение е, че тези бипове вероятно са слагани и на входящият и на изходящият звуков канал. При смесването им, при различни дефекти, би трябвало да има размазване в наслагването, ако е имало модификация, манипулация или проблем с единият или другият звуков канал. Биповете обаче са идеално позиционирани. Тоест или е работено със записи без тях (и те са слагани в последствие, но преди повторното копиране), или няма модификации. Дори най-добрите филтрации биха оставят нарушения. Имаме три разговора, в които три лица говорят едно и също обвинително нещо. За да има подправяне, то трябва да е и на трите разговора едновременно, около обвинителните фрази. Там не се наблюдават никакви индикатори за това. Но дори и да приемем че е имало идеално подправяне, то е трябвало подправящият да разполага с часове, буквално студиини записи разговори и на трите субекта. Следователно, ако имаме бипове в оригиналните разговори от преди вторичният презапис (очевидно и лесно доказуемо), регистрите на СРС и трафични данни показват еднаква дължина на записа, и тя е дължината на записите пуснати по Интернет, добавяйки и липсата на всякакви други индикатори за презапис остава единствената възможна хипотеза записите да са оригинални. Тъй като за да не са, трябва някой да е имал достъп до записите преди биповете (тези хора ако въобще съществуват са по малко от половината пръсти на едната ми ръка), да ги е извадил, да ги е модифицирал разполагайки с часове записи на трите субекта, правейки перфектният монтаж, дето не само да не се открива но и да не променя дължината на записа (някой трябва да има безрезревна вяра и любов към съветските учени, за да си мисли, че те са способни да го направят за да помогнат на „комунистите“). После е трябвало да върне записите в оборудването, за да си сложи то биповете по маска и алгоритъм. После е трябвало да си ги плейне на диктофон, а после да ги прикрие като доказателство (вместо да ги даде на прокуратурата и да стане скандал още тогава), приемайки че малко вероятно другите оператори и прокуратурата едновременно да искат да ги прикрият. Тази хипотеза е толкова ограничена до хора, които могат да я извършат (вероятно нула) и е толкова невероятна, че просто не може да се разгледа като реална. А хората с такива възможности биха използвали други, по прости и по ефективни техники да направят скандал. Ако оборудването на СДОТО не оставя маркери (което би било колосална грешка), то манипулациите са възможни и хипотезите ще завият в други посоки. За това и отговора на въпроса с маркерите е ключов (и пропускан от официалните експертизи за сега). Проследяването на посочените стъпки е достатъчно за да определи при това много бързо дали е имало монтажи или не. При неотговаряне на някоя от стъпките, има ясни и конкретни допълнителни контролни проверки, които могат да се направят. Допълнителни техники като проследяване на вдишването издишването и тоновете, контроли по фоновият шум, ENF и остатъци от канцелаторите само могат да затвърдят това, но са бавни, а и безсмислени при наличие на отговор (от контролен запис) за биповете и трафичните данни. Както споменах, всичко това може да се разбере за един час. И аз предполагам, че вече може би се и знае. Въпросът е дали и ние ще го научим. А отделно от всичко тези скандали показват че: СРС записи се изнасят, следователно контролът върху тях е слаб. СРС се прикрива (поради липсата на постоянен контрол и контрол само за започването им) и така се „загубват“ ценни записи. Изпада информация до подслушваните, за това че са подслушвани (виж разговорите на Танов). Прокуратурата и медиите са склонни да вадят изводи върху недовършени експертизи, които на всичко отгоре казват друго нещо.” Иван Петров
119
Пъзелът за истините около Бойко Методиев Борисов лека-полека се подрежда.Както се казва, „никой не може да избяга от сянката си“.То не бяха публикации за цигари и амфетамини.Не бяха за пласмент на крадени коли.Не бяха атентати срещу съдружници и ортаци.Не бяха свидетелски показания на подсъдими.Не бяха факти,изнесени в „Congressional Quarterly“.Не бяха публикувани грами на американското посолство в „WikiLeaks“.Не са истина и тия рапорти на подполковника.Не са истински и аудио записите,уличаващи в корупционно влияние.Всичко уличаващо БМБ е компромат.Не е възможно човек хванал шарани и запалил три свещи в църква да има престъпно минало,настоящо и бъдещо престъпно поведение.Та пъзелът е много елементарен и се вижда още преди да се почне да се реди,но само от хора дето искат да виждат.За туй на края ще се позова на П.Р.Славейков : „Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.“
120
Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.дето ми я обещаха ДРУГАРИТЕ ! Те ме уредиха за жълти стотинки по цял ден да плюя врагът - Борисов и ГЕРБ по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
121
Тая турска гювендия от снимката ,дето е облякла тениска с лика на Левски , само позори делото и паметта на Апостола .
122
Обидно ми е да чета за Бареков и безумствата му. Обидно ми е да ме правят на малоумна при ясната представа, че тази отрепка е едно платено нещастно човеченце.
123
Обидно е и на мен ми се втръсна от Борисов!
124
Барекооооов - дудук смешен, много ти се иска да бъдеш като Борисов! Но само може да мечтаеш за това ;)
125
Който иска Борисов да продължава да му вика, че материалът е лош, да гласува за него.
126
„БОРИСОВ – БАЛКАНСКИЯТ ПАБЛО ЕСКОБАР Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице, взема превес с всеки изминал ден. Докато беше на власт, той на практика премахна основната функция на парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт. Отказът на Борисов да отговаря на въпросите, свързани с наркоканалите всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд. Има редица факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска наркоос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България. Да си припомним и случаят с Боевски. Наркотрафикантът Гълъбин Боевски е върнат в България след упорит натиск от страна Бойко Борисов. Експремиерът е използвал всички лостове на дипломацията и личните си контакти, за да помогне на именития щангист, който беше заловен в Бразилия с 9 кг кокаин в куфара си. Борисов на няколко пъти получил недвусмислени сигнали от близки на арестувания, които му казали, че Боевски е готов да разкрие връзките на висши партийни функционери от ГЕРБ с наркоканалите. Олимпийският шампион щял да играе ва банк и да проговори за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, за разследвания шеф на ГДБОП Станимир Флоров, както и за връзките им със световните наркокартели. Интересен факт е, че не кой да е, а именно Ердоган е в тесни връзки с Борисов в подземния свят. Премиерът на България, останал в историята като човека с магистралите, всъщност е преследвал далеч друга цел: трасетата Тракия, Марица, Люлин към Калотина са част от уговорка между Борисов и Ердоган за ускоряване трафика на наркоканалите през България. Българските партии и турската държава са в съдружие за преноса на дрога от десетилетия. Турция, като част от НАТО, е покровителствана от Запада за това. Връзките на Бойко с ДЕА и ЦРУ (“нашите северноатлантически партньори”) пък осигуряват гръб тук. Бойко е не просто кокаинов крал, той е недосегаем, осигурил си е гръб на всички нива. Борбата му за власт е не какво да е, а борба за каналите за дрога – по стар мутренски обичай. Пристанище Росенец, според вътрешни източници, е руска територия на българска земя.
127
Много е зле в Северозапада. ГЕРБ колят и бесят там.
128
ГЕРБ ще сложат ДПС не в ъгъла, ами на диван ще го поканят, кафенце ще му сервират, че и някои други кефчета може да му направят.
129
Той Борисов и за нация на 200 години би бил обида.
130
СИЛНО СЕ НАДЯВАХ ДА НЯМА ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА, КАТО НЯКОИ ОТ ГОРНИТЕ КОМЕНТАРИ, КАК МОЖЕТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ТОЗИ И КАК МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКА ЗА НЕГО?!?! ТА КАПУТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗДЪНКИ!!!!!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?