Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: Няма да ви предам
Бареков: Няма да ви предам

Туризмът трябва да стане държавна политика, срамота e хората от градове с дадености като Сапарева баня да се хранят с кражби

Автор: ПИК
Дата
Дата
15756
Коментари
58
Бареков: Няма да ви предам

Няма да предам вашето доверие. С тези думи започна срещата на лидера на "България без цензура" с жителите на Сапарева баня. "Заради това влязох в политиката, за да покажа на хората във властта какво е да работиш за народа си. За съжаление, нямам властта да решавам проблемите на хората, ето защо на предстоящите избори трябва да спечелим колкото се може повече места – само ние сме тези, които могат да се противопоставят на коалицията ДПС-ГЕРБ", обяви Бареков пред събралите се членове и симпатизанти на партията в града.

Лидерът на ББЦ благодари на хората за доверието, което са му гласували. В Сапарева Баня на изборите за Европейски парламент партията получи 20%, което е завиден резултат. Пред хората той каза още, че в "България без цензура" няма разпад. "Няма отлив от партията – напуснали са ни всичко на всичко седем души, но това се преекспонира в медиите и се тръби, че сме пред разпад", отсече лидерът на формацията. "Истината е, че от нас се изплашиха", допълни Васил Иванов, лидер на ББЦ в Кюстендил. "Станахме опасни и затова се опитват да ни стъпчат, но лукът, колкото и да го газиш, главата му става още по-голяма", допълни той.

"Държавата е продънена от всякъде", обобщи резултатите Бареков от днешната среща при президента. В момента ГЕРБ и ДПС държат всичко, заради това нека сами си носят отговорността, каза той. "Сега тези две партии искат актуализация на бюджета, но успоредно с това ще се вдигне и бюджетния дефицит, а ние сме заплашени дори и от изваждане от ЕС", предупреди Бареков. "Бързо трябва да се направят реформи в четири сфери – здравеопазване, социални дейности, енергетика и правосъдие. Нека да има реформи, после пари. ДПС и ГЕРБ решиха да направят обратното. Като искат да актуализират бюджета и да откраднат парите, а не да правят реформи, нека да се знае, че те носят отговорността", отсече лидерът на ББЦ.

Туризмът трябва да е държавна политика, каза още пред хората от Сапарева баня Николай Бареков. "Не е възможно с такива дадености каквито има в Сапарева баня, хората да се хранят с кражби. На първо място трябва да се реши в какво да се инвестира и как, но за да се стигне до това, трябва държавата да се намеси и да се направи стратегия", разясни Бареков.

Напиши коментар »
(58)
1
ТИ НИ ПРОДАДЕ КАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ СИ ПРОЕКТ НА ДПС
2
Туризмът трябва да стане държавна политика, срамота e хората от градове с дадености като Сапарева баня да се хранят с кражби Нека подкрепим ББЦ!!!
3
ЗНАЕМ! И СМЕ С ТЕБ ДО ПРОМЯНАТА!
4
Как няма държавата да е продънена отвсякъде, като вече 25 години всичко живо в парламента цоца, като невидяло? Пълен ужас е просто!
5
Няма да предам вашето доверие. С тези думи започна срещата на лидера на "България без цензура" с жителите на Сапарева баня. "Заради това влязох в политиката, за да покажа на хората във властта какво е да работиш за народа си. За съжаление, нямам властта да решавам проблемите на хората, ето защо на предстоящите избори трябва да спечелим колкото се може повече места – само ние сме тези, които могат да се противопоставят на коалицията ДПС-ГЕРБ", обяви Бареков пред събралите се членове и симпатизанти на партията в града. Лидерът на ББЦ благодари на хората за доверието, което са му гласували. В Сапарева Баня на изборите за Европейски парламент партията получи 20%, което е завиден резултат. Пред хората той каза още, че в "България без цензура" няма разпад. "Няма отлив от партията – напуснали са ни всичко на всичко седем души, но това се преекспонира в медиите и се тръби, че сме пред разпад", отсече лидерът на формацията. "Истината е, че от нас се изплашиха", допълни Васил Иванов, лидер на ББЦ в Кюстендил. "Станахме опасни и затова се опитват да ни стъпчат, но лукът, колкото и да го газиш, главата му става още по-голяма", допълни той. "Държавата е продънена от всякъде", обобщи резултатите Бареков от днешната среща при президента. В момента ГЕРБ и ДПС държат всичко, заради това нека сами си носят отговорността, каза той. "Сега тези две партии искат актуализация на бюджета, но успоредно с това ще се вдигне и бюджетния дефицит, а ние сме заплашени дори и от изваждане от ЕС", предупреди Бареков. "Бързо трябва да се направят реформи в четири сфери – здравеопазване, социални дейности, енергетика и правосъдие. Нека да има реформи, после пари. ДПС и ГЕРБ решиха да направят обратното. Като искат да актуализират бюджета и да откраднат парите, а не да правят реформи, нека да се знае, че те носят отговорността", отсече лидерът на ББЦ. Туризмът трябва да е държавна политика, каза още пред хората от Сапарева баня Николай Бареков. "Не е възможно с такива дадености каквито има в Сапарева баня, хората да се хранят с кражби. На първо място трябва да се реши в какво да се инвестира и как, но за да се стигне до това, трябва държавата да се намеси и да се направи стратегия", разясни Бареков.
6
Много си прав
7
Време е да отворим нова страница, като изчистим боклука- статуквото чрез "Чисти ръце".
8
Прав е Бареков! Държавата ни трябва да обърне внимание на туризма, защото имаме много хубави и китни кътчета.
9
Единствената алтернатива на настоящата мафия! Те затова го и нападат толкова!
10
ТОВА МОМЧЕ СЕ ОКАЗА НЕКАДЪРНО ,ТОЛКОВА ПАРИ МУ ДАДОХМЕ С ДИЛЯН А ТО СЕ ИЗДЪНИ КАТО СЕ РАЗБРА ЧИИ ПРОЕКТ Е
11
Окаяният народ трябва да се вдигне да избере истинските патриоти, които са загрижени за него и ще го избавят от мизерията, а именно ББЦ
12
Българино, кой те окраде ?! Бостана като те краде толкова време мълчиш?! Или и ти си послушно куче
13
Нека задружно да изпъдим съсипниците на България, като изберем Бареков
14
20% подкрепа не са никак малко. Няма да се учудя, ако утре някой каже, че хората в Сапарева баня са подлагани на тормоз. Толкова сериозно атакуват новата партия, чак да им се радваш, че ги е страх от едни нови хора!
15
ББЦ се разпадна,, там е събрал няколко маргинали ,защо не дадат снимка от празната зала а ??????
16
Да спрем мафиотите от ГРОБ-БСП-ДПС , преди да са осъществили основната си и водеща цел - затриването на България.
17
герберските кученца тропат от рано...
18
За няколко сребърника, ти Бареков ще продадеш и майка си, камо ли обикновенните българи, които купи и излъга на предишните избори. Бареков, както предаде Цв. Василев и се прехвърли при Пеевски, който също предаде за да се прихвърлиш при БСП, така и ще предадеш всеки, който не ти е изгоден и нямаш облага от него! А хорицата от Сапарева баня, няма как да излъжеш, защото те виждат каква фурнаджийска лопата и хамелион си!
19
Само ББЦ ще ни избави от безполезните бездарници от статуквото!
20
Той и ВВВ (Всевишния вожд Винету) е проект на ДПС, ама това е обществена тайна! Кой слагаше звездички на рамената на генерала? Кой му направи партия, след като той беше на държавна работа и взимаше държавна заплата? Интересно, не мислиш ли?
21
Тоя го видяхме , беше се спрял да говори с няколко лелки и десетина пенсионера ,,Егасе нещастника е Барека
22
Силни думи, дано има действия
23
Vreme e da go arestuvat ve4e
24
След откритите атаки срещу Бареков и партията му, повече хора ще го подкрепят! Писва все едни и същи да са в парламента и да не се занимават с нищо друго, освен с крадене!
25
Като е прав си е така. Цялата ни държава има дадености, но правителството нищо не прави по въпроса сума време. Подрепяк с две ръце
26
Докога ще гледаме и слушаме той клоун !
27
Каква членска маса? Какви симпатизанти бе Ааланкоолу, вече нема такива защото спря да плащаш
28
Време е да използваме даденостите ни,а не да ги пропиляваме!Подкрепям Бареков
29
По "Нова тв" му съчувстваше Нешка Робева, чиято трупа тропкаше на всички негови предизборни турнета срещу много пари.. Според нея той е "наистина притиснат и използва недобрия начин да се защити.
30
Тоя смещник КАПУТА отиде в трапа , жалко имахме нужда от него
31
Бареков, за да предадеш някого, той трябва преди това да ти е повярвал. А на тебе вече не ти вярва никой така, че просто няма кого да продадеш. От тук нататък ако нещо можеш да трупаш, това е омразата. Не я ли чувстваш?
32
България новия Дубай!
33
ВИЖТЕЕЕЕ НА СНИМКАТА : МЛАДИТЕ ХОРА СА МУ ОБЪРНАЛИ ГРЪБ И СИ ПРОДЪЛЖАВАТ РАЗХОДКАТА ,, А ПРЕД НЕГО Е СЪБРАР 4 ЛЕЛКИ и 5 ПЕНСИОНЕРИ . ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛНО,
34
Видяхте ли го? Бяхте пратени от някоя партийна централа да го видите, че да звучите по-достоверно, а? Само не знам кой е нещастника в този случай.
35
ПРОЕКТ НА ДПС И САРАИТЕ Е САМО - ГЕРБ! ЗАТОВА МУТРАТА БЕШЕ НАПРАВЕН ГЕНЕРАЛ - ОТ ДОГАН - С ТУРСИ ПАГОНИ И ФЕС - СЛЕД ДЪЛГИ МЕТАНИ И МИ-НЕТИ В САРАИТЕ!
36
ПИК , издънихте го с тая снимка ,,на нея се вижда че младите хора не обръщат внимание на Бареков
37
...USPQ LI DA...ARESTUVA ...BOIKO ILI O6TE VURTI MINETI NA DUAN, DOKATO SVINQTA MU ZAVIRA 4URKATA V LAINQNIQ PURDQLNIK???? EBA LI GO V MALOUMNIQ PENDEL....
38
Бареков повярвахме ти защото сме много бедни а от там гладни.Може ли да те питаме Вожде кога ще си свалиш ЧАСОВНИЦИТЕ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ОТ КУНКИТЕ СИ?Също така стероидни АПОЛОНЕ кога ще се разделиш с Мутрите(ММА-ПЛЕШИВ СТЪКИ С ЖЕНА РОДИЛА НА 49 ГОДИНИ ЗОДИЯ РАК) които като башибузук треп(ЯТ)еха Народа и с днешна дата има над 2 милиона С ЦЕННОСТИ БЪЛГАРИ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА БГ?И на не последно място Финансов магнате как е да харчиш пари като вестници(народен цитат)и сега НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСЪЛ?Иначе си Литератор спор няма лошото е че си преписвач-КОПИ-ПЕЙСТ-МЕН ОТ НЕТА ЗА 15 ГОДИНИ БИТКА КОЯТО ВОДЯ ПО САЙТОВЕТЕ С БАНОВЕ И ПРОКСИТА СРЕЩУ СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ-наречени МОДЕРАТОРИ КОИТО ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕИСКАТ ПРОМЯНА НА СТАТУТКОВОТО като НАРОДА НИ Е ВСЕ ТАКА С ЗАТЪМНЕНИ ОЧИ като от времето на ТУРСКОТО РОБСТВО преди Паисиевата ИСТОРИЯ!След всичко сведено до тук от мен ЗА КАКВО ПРЕДАТЕЛСТВО СТАВА ДУМА-спрямо твоето лирично ОТКЛОНЕНИЕ?!ТИ НЕ СЕ АВТЕНТИЧЕН И ТВОЙТЕ ВОПЛИ ЗА МИЛУВКИ И СЕЛУВКИ НАРОДА НЕ ГО ВЪЛНУВАТ!ДНЕС ТОЙ ТЕ ПРИКАЧИХА КЪМ -МОАБЕДА- в който всички се бяхте събрали на КУП и ХОРАТА СИ МИСЛЕХА ЕЙ ГИ НА МУШИЯ...НЕМА ЛИ НЯКОЙ ЛУД С КАЛАШНИК да ГО НАПРАВИМ ГЕРОЙ?!
39
Какво им харесвате на ГЕРБ?! Държавата ни по зле от сега никога не е била! Защо? БОСТАН ПАРТИЯ
40
За ВЛАСТ И ПАРИ, МУТРАТА ПРОДАДЕ НАРОДА СИ НА ТУРЦИТЕ, МУТРАТА БОРИСОВ СЪСИПА И ОПРОСТАЧИ ДЪРЖАВАТА, ПО ПРОСТ И НАГЪЛ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ НИКОГА СМЕ НЯМАЛИ - ПОНЕ ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ КОИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНУВАТ В НАТО, А НЕ ДА СЕ ИЗЦЕПИ КАТО МАЛОУМНИК, ЧЕ АРЖЕНТИНА Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА... ПРОСТ, НАГЪЛ МАФИОТ!
41
Мънкащ, „загрижен” за народонаселението, при президента Плевнелиев, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОМЕНИ ПОЗИЦИЯТА СИ И РЕЧЕ, ЧЕ В ПОНЕДЕЛНИК „КАЖЕТЕ КОЛКО ХОРА ТАМ ДА ПРАТЯ” ГЕРБ ще влезе в парламента „единствено там, заради болните хора”. Това е поредния маньовър на Борисов след като се зарече, че ГЕРБ повече няма влиза в парламента. Преди това Борисов похвали ДПС и Лютви Местан, като каза, че много може да говорим „против тях”, ама накрая „те са най-последователни”. Михаил Миков изригна срещу Борисов – „аман от тая патетика” като намачка и президента Плевнелиев. Миков остро скочи на Плевнелиев, че мястото е парламента, където да се дикустира, а не „тук”: „ако ще правим президентска република е друг въпрос”. Борисов през цялото време играе ролята на „великодушния” „спасител” на нацията. Бареков каза, че ако Плевнелиев стои зад цифрите, да си поеме отговорността и ГЕРБ и ДПС да си гласуват в парламента „обрания Бостан”. Бареков каза, че неговите депутати могат да участват единствено в акуализацията в частта само за Здравната каса. Реформаторите също се припознаха с ДПС и ГЕРБ за цялостна актуализация на бюджета. Така БОСТАН ЛЪСНА С ПЪЛНА СИЛА.
42
Малеееее ,та то нема ора ,,, вижте снимката
43
Това, което описахме вчера се случва днес. Местан нареди на Плевнелиев да свика консултации, за да направи заслон на Борисов и да му даде повод да се върне в НС след като се зарече, че повече няма да стъпи в него и да гласува актуализацията. Реформаторите забравиха призивите “няма да платим” и се наместиха в коалицията ГЕРБ – ДПС-Плевнелиев, за да вземат някой друг пост – тия са най-тъжната картинка. Никаква реакция от протестърите, освен една статия от скучния и банален Смилов в Дневник, който носи от девет кладенци вода, за да замаже пълната протестърска потрес, която се присламчи към Плевнелиев и Пеевски и си трае днес. Явор Дачков
44
Има една българска поговорка, която се отнася за теб в пълна сила! "Простотията не ходи по гората!" Чак съчувствам на вашите, какво нещо са създали...
45
С ТАЯ СНИМКА ПИК СЪСИПА КАПУТА , ВИЖДА СЕ ЧЕ НЯМА ХОРА а МЛАДИТЕ ХОРА НА СНИМКАТА СИ РАЗХОЖДАТ И НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА КАПУТА Ха ХА ХА
46
Сидера ще ви КЛАТИ дето му ЗАСМУКА депутат и се правите на СОЦ !!!!!!!!!!!!!! Що не СМУЧИТЕ от ДПС ............. Защото се ЕДНО ............=........ББЦ е ДПС - 2 ........ simple !
47
Обикновените хора навсякъде го обичат. Само Мутрите е техните злобни мекерета реват като изоглавени, защото им наруши спокойствието. Само стойте та гледайте, злобари!
48
сменете вулгарните си опорни точки, че ставате омразни и нетърпими.. ама вие толкова си можете... мутри..
49
КУРВОРА , казва - „Няма да ви предам “ ........................... Когато ЦЕЛУВАШЕ – ГЕРБ а после ПОВРЪЩАШ по тях ..................... какво е ???
50
точно шест заблудени оФце виждам на снимката около спукания капут
51
„Вестникар почтен човек не става” казва главният герой Мишеморов в актуалната и днес комедия на Иван Вазов „Вестникар ли?“. Гениалното прозрение на писателя не е ограничено от времето – днес то си е все така истинско и на място. Особено когато иде реч за родната жълта преса („Уикенд“, „Шоу“) и необявената, но практически съществуваща като отделен жанр „преса за бедни“ („Телеграф“, „Монитор“). Всички тези медии се притежават и управляват от Делян Пеевски – най-одиозната фигура в политическия и обществения живот днес. Най-характерно за редакционната им политика е, че си нарочват враг, конюнктурно удобен и посочен от икономическите и политическите им интереси и започват масираното му охулване с всички възможни средства. Официална „професионална“ тролщина. Новият враг на тази псевдопреса е Николай Бареков. Посочен вероятно от идеолозите на новата коалиция „Бостан“ (Бойко и Местан), Бареков е мишената на еднотипните им стрели. Първите страници на вестниците на медийния магнат от ДПС са пълни със снимки и крещящо скандални заглавия против бившия им колега от телевизиите. Подобна масирана атака е имало само веднъж досега, но с обратен знак – през 2009 г., когато същите тези първи страници изведнъж бяха осеяни с лика на Бойко Борисов и със словесен ореол около него, въздигащ го до ранга на спасител на целокупното човечество. Лично Пеевски мълчи. Знае прекрасно, че ако отвори уста срещу Бареков, ще му направи най-голямата възможна услуга – ще стане безпощадно ясно, че те двамата не само не мелят заедно, ами и отдавна са на два различни бряга на политическата река. Мълчанието на личността Пеевски е контролирано и с цел. Затова пък медиите му са получили указания за бой по врага с всички възможни средства. Разминаването в двете формули на поведение е показателно, защото се гони една цел – да бъде очернен именно Бареков, да се спусне сянката на Пеевски върху него, а хората да бъдат манипулирани с всякакви неясни, измислени и откровено лъжливи информации. При това целевата група е именно сред тези хора, които имат нужда от политик като Бареков – бедните, онеправданите и неизкушените. Опитват се да ги дообъркат – телевизиите им устройват неясни говорилни, в които никой не е специалист по това, което говори, а експертите просто лъжат. Вестниците им пълнят главите с жълтения, която замъглява разума. И крайният резултат е празни урни или послушни електорални единици, гласуващи за най-простото. „Защото аз съм прост и вие сте прости“ (Б. Борисов)
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Лидерът на „България без цензура“ назова очевидното: „Днес диалог няма, има омраза, тонът, който употребяват някои от участниците е недопустим за президентска институция“. Бареков сподели и че картината в държавата е катастрофална и това не е от последната година. „Ние ще подкрепим актуализацията в частта за НЗОК, независимите депутати ще влязат в залата, а за останалото предлагам следното решение – Орешарски си отива, този бюджет ще е на служебното правителство, а и на следващото. Тези, които се чувстват следващите управляващи, нека ГЕРБ и ДПС са в НС, да гласуват този бюджет, въпреки че без парламентарен контрол да се управляват 3-4 милиарда от едно правителство е недопустимо“, заяви евродепутатът.
55
Туризмът трябва да е държавна политика, каза още пред хората от Сапарева баня Николай Бареков. "Не е възможно с такива дадености каквито има в Сапарева баня, хората да се хранят с кражби. На първо място трябва да се реши в какво да се инвестира и как, но за да се стигне до това, трябва държавата да се намеси и да се направи стратегия", разясни Бареков.
56
Така е - Бареков няма да ви предаде защото той е честен - не лъже - не манипулира. Лидерът на ББЦ Николай Бареков алармира, че е отвлечен финансистът на партията и член на Контролния съвет Христо Цирков. Позвънили са му мъже, които са се представили от несъществуваща структура в МВР – Главна дирекция на МВР. Проверихме и се оказа, че такава дирекция не съществува в правния мир. Подал съм сигнал в 7 районно управление на МВР, че Цирков е отвлечен“ От пресцентъра на МВР заявиха, че нямат информация за подаден сигнал от Николай Бареков. „Няма такъв сигнал подаден в 7-мо РУ на МВР за отвличане“, казват от пресцентъра на МВР. Най-вероятно след всички разкрития за финансирането на партията счетоводителят е решил сам да избяга или пък новият политик го е накарал да „самоизчезне“ за известно време.Доскоро финансовият директор Христо Цирков има спесимен и може да тегли пари от сметката на Бареков. Днес счетоводителят не се яви на разпит в прокуратурата заедно с Бареков.
57
Барекоф: "няма да ви предам, а направо ще ви продам" Гласувайте за коалиция БАРЕМИСТАН-(Бареков, Миков, Местан)!
58
"Няма да ви предам" ! Сигурно Бюреков така е говорил и на Бойко Борисов до преди година и половина!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?