Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: Най-голяма вина за липсата на реформи носи Борисов, той се продаде
Бареков: Най-голяма вина за липсата на реформи носи Борисов, той се продаде
Дата
Дата
13936
Коментари
41
Бареков: Най-голяма вина за липсата на реформи носи Борисов, той се продаде

На пети октомври имате шанс да гласувате за себе си и за вашето бъдеще. Вие ме направихте европейски депутат, молбата ми е да ме върнете обратно в България на изборите през октомври. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на среща с жителите на Сатовча, съобщават от пресцентъра на партията. "Искам да ме върнете в България, за да работим за вас. Ние трябва да имаме парламентарна група, която или да управлява, или да е коректив на ДПС и ГЕРБ. Алтернативата на статуквото е ББЦ. А Николай Бареков е единственият, който се противопоставя категорично на Бойко Борисов", обяви лидерът на ББЦ.

"Дадох доверие на президента Росен Плевнелиев да завърши мандата си като надпартиен, но ми беше приписано, че съм направил сделка с ГЕРБ. Г-н Плевнелиев не трябва да е президент на ГЕРБ, а на целия български народ. Сега трябва да е президент и на тези, които са гласували за ГЕРБ, но и на тези, които са дали гласа си за Бареков. Аз като евродепутат не съм защитник на интересите само на ББЦ, а съм изразител на волята на целия български народ. Подкрепил съм президента Плевнелиев, не заради личността му, а защото сега имаме нужда от силна президентска институция, която да не задълбочава политическата и икономическата криза. ББЦ означава България на Българите, а не на ГЕРБ и ДПС", каза още Бареков.

Той добави, че не е нормално в 21 век цели селища да се изнасят в чужбина. "В момента децата ни проговарят на чужди езици, но не и на български. И това е така, защото младите хора устройват живота си зад граница", каза със съжаление лидерът на ББЦ. Най-голямата вина за липсата на реформи, според него, носи Бойко Борисов. "Той имаше възможност да ги направи, но се продаде – избра парите, вместо народа. Ние се обявихме против това и станахме неговият най-голям противник, както и на ДПС. Затова са атаките, на които сме подложени сега. Дори се стигна до там, в Перник да излизат фалшиви декларации", каза Бареков.

Резултатът в Сатовча, който нашата партия получи на изборите за Европейски парламент, беше една от приятните изненади, каза лидерът на ББЦ и благодари за него на младото ръководство на партията в общината. "Против съм регион като вашия да бъде наричан "смесен", защото няма нищо смесено в една област, в който живеят български граждани. За мен беше голямо признание резултатът, които получихме при вас -  в Родопите, и в Пиринско, което означава, че сте ни повярвали. Гарантирам ви, че аз няма да предам вашето доверие", каза Бареков.

Пред хората от Сатовча той добави, че до началото на предизборната кампания "България без цензура" ще излезе със своя програма, в която основен акцент ще са социалните проблеми на хората и начините за решението им. "Онзи, който не мисли за народа, не е добър политик. Това означава, че политиците трябва да бъдат оценявани по онова, което са направили за хората и дали те живеят по-добре след тяхното управление. Ето защо ние искаме да излезем преди изборите с програма. В нея ще заложим свобода за бизнеса. Ще направим така, че партиите да престанат да крадат от хората. Ще искаме и отмяна на партийната субсидия. В програмата ще залегнат и реформи в социалната и здравната сфери, защото без реформи, ще се наливат едни пари без какъвто и да бил резултат", мотивира се лидерът на ББЦ.

Ние сме една от най-демократичните организации и онези, които се справяме добре, получаваме шанс за изява, а останалото, което се пише, е една лъжа. Каза областният председател на ББЦ в Благоевград Рашко Динков. "Във всяка организация има предатели и плъхове, които при първата пречка напускат кораба. Но въпреки трудностите, ще извоюваме достойно място в парламента и ще работим за вас", добави той.

Всички хора, които ще видите в листите, бъдете сигурни, че ще са знаещи, можещи и готови да работят за сънародниците си, ангажира се Динков пред хората от Сатовча. "В листите ще има млади, образовани и можещи хора, които са готови да ни накарат да се гордеем с тях в следващия парламент. Не се поддавайте на  инсинуациите и всичко, което се пише по наш адрес", заключи Динков.

"Общинското ръководство, членовете и симпатизантите на ПП "България без цензура" в Сатовча изразяват своята безрезервна подкрепа към лидера на партията Николай Бареков", това се казва в декларация на общинското ръководство на ББЦ в Сатовча, прочетена от председателя на партията в града Людмил Доленски. Повод за декларацията са ежедневните нападки към формацията и нейното ръководство. "За всички е ясно, че в основата на всичко това стоят новите коалиционни партньори ГЕРБ и ДПС. Този съюз най-добре можем да видим ние от местните и общинските структури, защото още на европейските избори видяхме как тези две политически сили се обединиха и работиха съвместно срещу нас", се казва още в документа.

"Напоследък много се говори за ВМРО – нашите бивши партньори. Лично ние сме доволни, че вече няма да сме заедно, защото по този начин ще съберем много повече гласове – особено в т. нар. смесени райони, какъвто е и нашият. Що се отнася до предатели като Ангел Славчев и други, дори и няма нужда да ги коментираме. Колкото по-скоро се отървем от такива личности, дошли в ББЦ единствено с цел обогатяване – толкова, по-добре. Всички ние от община Сатовча и целият регион заставаме единодушно зад г-н Бареков и ръководството на партията", бе посочено още в декларацията.

Пред Николай Бареков хората от Сатовча представиха ред проблеми. Те казаха, че регионът се издържа основно от две неща – добив на скални материали и тютюн. Валентин Доленски попита, защо скалните концесии не се дават от общините, а от държавата. "Нека общините сами да си пускат търговете. Така хората ще могат да си работят спокойно, а парите от концесиите ще влизат направо в местните хазни", мотивира се той.

Лидерът на ББЦ се ангажира този въпрос да бъде решен след изборите. Той обяви, че приема идеята концесиите да се прехвърлят на общините. Според него ползите от една такава стъпка са очевидни, но нещата са направени умишлено по другия начин, за да може хората да бъдат контролирани от партиите, които да могат да решават на кого да дадат концесия и на кого не. "Давам ви гаранции че ще има такъв законопроект", зарече се Бареков.

Хората от Сатовча се интересуваха и от ниските изкупни цени на тютюна. Те недоумяваха защо в Гоце Делчев цените са 2-3 евро, а 20 километра по-надолу, в Гърция се плаща по 8 евро. Лидерът на ББЦ обяви, че ще изпрати писмо на Жан-Клод Юнкер и ще му зададе точно този въпрос – как е възможно само за 20 километра разстояние да има такава голяма разлика в цените. Той припомни, че по време на протестите на производителите тази пролет в Гоце Делчев е бил единственият политик, който не само е бил там, но и е бил качен от тях на трибуната, за да говори.

 

Напиши коментар »
(41)
1
ЕГА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ЧУЕ ВЗЕЛИ ЛИ СМЕ СИ ПОУКА ИЛИ ПАК ТЪПЧЕМ НА ЕДНО МЯСТО!
2
При Борисов преживяхме невиждана криза!
3
Време е патриотите да поемат управлението на страната!
4
Изобщо Борисов и мафията са едно и също нещо.
5
Плевела и той беше в тая група, дали ще се осъзнае. Това е първи и последен шанс.
6
Ако можех да ви сложа една перука и да ви дегизирам, госпожо Томова, за да не Ви познаят, щях да ви заведа на една от сбирките на любимите „изпълнители” на магистралите на властта на ГЕРБ, където щяхте да чуете как се печелят поръчки, как се „строят” магистрали и как пирамидата накрая ще рухне със страшна сила, докато някой не влезе в затвора. Печелещите фирми, разбира се, не са никак случайни. Ако поръчката е за 60-70 милиона, например, предварителното „ресто” към върховете на ГЕРБ е … 50 милиона. Какво тогава печели след даден такъв рушвет фирмата, ще попитате. Схемата е простичка – вместо 60 сантиметра настилка се прави по средата 30 сантиментра кух пълнеж с некачествени материали. За да избият парите и да печелят, се сключват и договори с фирми на т.нар. подъизпълнтели, които в голямата си част са бушони, на които впоследствие нищо няма да се плати и ще ги оставят да изгорят. А докато се върти първата спечелена поръчка, се печели втората, оттам се усвояват още пари, далаверата е същата, нататък третата поръчка и така по принципа на пирамидата. Докато парите не свършат и докато някой не влезе в затвора. Само въпрос на време е „лъскавите” магистрали /всъщност определени участъци, а не цялостни магистрали/ да се нацъфкат, защото са направени некачествено. А предварително взетите рушвети са стотици милиони, да не кажем милиард… Съсредоточаването на Борисов в рязането на лентички не беше само пиар. Паралелно с пиара се пълнеха и сметки. В Кипър и в Дубай.
7
Много истина има в думите на Бареков и евала му за смелостта да ги изрече.
8
В такива хора като Николай Бареков е бъдещето на България.
9
ГЕРБ си избра чуден слоган за предсрочните парламентарни избори: „Стабилна България – време е!” По-чуден от него е единствено фактът, че шефът на партийния предизборен щаб отново ще се казва Цветан Цветанов. Не се шегувам, наистина става дума за чудо. Срещу тая дума в тълковния речник пише следното: „необикновено, свръхестествено, излизащо извън здравия разум явление; нещо поразително, което удивлява със своята изключителност и необичайност.“ В случая имаме от всичко това, и то по много. Необикновеното, свръхестественото и необичайното пораждат искрено удивление, докато представите ни за здрав разум са напълно поразени от думите на Цветанов: „Дефицитът на доверие към всички институции в България е под санитарния минимум.“ Впрочем Tzv Tzv е прав. Цяло чудо е, че след управлението на ГЕРБ България продължи да съществува под санитарния минимум, дори отвъд минимума на максималния минимумен минимум. С опоскан фискален резерв и пладнешки откраднати 1,5 млрд лв. от здравната каса. Със самозапалвания на хора в знак на пълно отчаяние. С десетки хиляди съсипани фирми и едва дишащ бизнес. Не само заради невъзстановения ДДС, а заради невиждания и нечуван рекет на некадърната администрация, някой сравни наследството на това управление с трета национална катастрофа. Катастрофа политическа, икономическа и морална. Пълен крах на нормалността и усещането за смисъл! Чудното при чудесата обаче е, че никога не свършват и предполагат още чудесии. Така например ГЕРБ имаше нахалството да се яви на изборите през май 2013 г. със слогана „Имаме воля“, но прочитането му отзад напред („ялов е, мами“) по-скоро разкикоти форумите и социалните мрежи. Все едно преди това не се е случило нищо трагично, ГЕРБ пак ги спечели, и пак начело с Цветанов. Стилът да се преследват, подслушват и издават „присъди“ срещу хора и цели професионални съсловия, изведнъж беше забравен. В небитието се изпариха скандали като „Ало, Ваньо“, „Мишо Бирата“ (Мишо се изпари и буквално!), “Костинбродската афера“. Изпари се и същинският скандал – „Бойко Борисов“. Скандалът да ни управлява подземието в съчетание с милиционерщина, неукост, безотговорност, непоследователност, детинщина, наглост и т.н., и т.н., някак постепенно отшумя. И това е много, даже твърде необичайно, странно и свръхестествено явление! Чудно ми е, между другото, защо почти никой не се разгневи, когато ГЕРБ отказа да състави правителство, оспори изборите, а сетне започна с процедурните трикове. Влизаха и излизаха, ту осигуряваха кворум, за да си взимат заплатите, ту плашеха с окончателно напускане на 42-то Народно събрание. Докато мнозинството в лицето на БСП и ДПС (коалиционно споразумение неслучайно не бе сключено) допусна „грешката“ да предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, с такива идиотщини можеше да се изкара доста дълго. За беда обаче, тук възникна едно усложнение. ГЕРБ започна да се разпада, защото не е партия, а клиентелистки клуб. В проекта „ББ“ задкулисието бе наливало ресурси в продължение на много години, т.е. нямаше как да го зареже просто ей така. Далеч по-лесно беше да взриви клонинга на статуквото в лицето на „Атака“, далеч по-лесно беше да вкара пари в популистко мюре като Бареков. Но не и да се лиши от великолепния си Франкенщайн! А той съчетаваше от всичко по малко и по много от нищо – дясно-ляв популист, харесван от Запада, фризьорките, домакините, червените бабички, госпожа Венче, Меркел, Берлускони. „Страшно, фантастично същество; безмилостна напаст, която убива без задръжки“ – така пише в тълковния речник срещу думата „чудовище“… И досега се чудя дали назначението на Пеевски не беше умишлена провокация. За да се направи заслон на ГЕРБ като опозиция (думата „заслон“ е находка на Явор Дачков), тъкмо #кой разджурка и вкара в хаос цялата държава. Докато точеше ресурси зад гърба на мандатоносителя БСП, #кой не само разпределяше порциите, но и се подсигури допълнително – с финансирането на атакоподобен проект като „България без цензура“. Абсурдно начинание, в което бяха вкарани милиони. Но в крайна сметка се оказа успешен – новият клонинг влезе в Европейския парламент! Междувременно същото задкулисие финансира средния пръст на Волен Сидеров, осигурявайки му ваканция (да не забравяме Варадеро), и изкарвайки го в заслужена пенсия. Това означава, че въпросните демиурзи се погрижиха за чудовищата си и не ги оставиха да страдат. Когато се наложи някое да бъде активирано отново, те му помагаха с всички сили. А и чудовищата бяха в пълна бойна готовност – Сидеров се качваше на камиони, за да храчи по ядосаните граждани, би се, кри се под пластмасови маси, изразходи държавната субсидия за плакати по магистралите. Няколко пъти се разходи и до Москва, което не е никак леко при неговата възраст и текущата ситуация със самолетите… В същото време Борисов се чудеше как да изклинчи от ролята на „опозиция“, само че един човек в т.нар. Боянски сараи реши да си направи експеримент. Докато пиеше уиски и гледаше пауните в сарайската си градина, Ахмед Доган стигна до извода, че е най-добре да се подиграе на цялата ни държава. Така отново пробута чудото на чудесата, обкичено с генералски лампази по негова воля. И продължи да се наслаждава на тоталния хаос с абсолютен кеф. Чудно, но на номера му се вързаха ужким умни хора, които така и не разбраха за какво става дума. Те, примерно, не разбраха, че ги бъзика с „протести срещу олигархията“. Или че създава алиби на Бойко Борисов, още повече на Цветанов, срещу когото прокуратурата повдигна няколко обвинения и дори беше осъден ефективно на първа инстанция. Същата прокуратура, която Цветанов изгради по свой образ и подобие. И същият Цветанов, който днес има очите да казва за бъдещия служебен премиер проф. Георги Близнашки, че е достоен гражданин! Стабилност за България? Време е за воля? Ако не бях така уморена, щях да ви припомня, че Близнашки фалшифицира подписката за реферундума. А ако не бях така отвратена, щях да ви кажа, че Плевнелиев е мерзавец, защото обслужва дневния ред на ГЕРБ и ДПС. За малко да фалират държавата – така бях на път да възкликна, но ето че се появи чудо. ЧУ-ДО! „- Дядо Рачооо, ще влезеш ей тука, в тъмната стаичка, и ще си пуснеш гласааа. Гласа си ще пуснеш! Разбра ли? - Хоо… – кимнал с глава старецът. – Това ли е било цялата работа! За това ли ме карате половин ден път да бия? Гледай ти закони! Гледай ти наредби и хорски измислици! Гласа, а? Че да го пусна – рекъл, – що да го не пусна, нали ще отърва глобата? И като се намъкнал в тъмния ъгъл, окашлял се, опънал шия и изревал, колкото сила има, три пъти, та пръснал бюлетините като перушина из стаята: - Юряаа!… Юряааа!… Юряаааа!-… Пуснал си цял-целеничък гласа човекът, изгледал ги самодоволно, метнал гегата на рамо и поел накъм вратата… То беше някога. Где сега такива гласовити хора по нас?“ Чудомир обаче не е прав! Все е имало гласовити хора по нас, даже съвсем доскоро ги имаше. Вярно, поумълчаха се напоследък, но си имат основателна причина – мафията е разбита, олигархията е смачкана. Върху руините им танцуват правилата, принципите и ценностите.
10
Борисов ще продаде и майка си, мръсният антибългарин.
11
Борисов винаги ще бъде олицетворение на една мутра.
12
ББЦ е единствената алтернатива на статуквото.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Капута да не замества Мая Манолова и К. Нинова в червената партия. Скоро освен, че ще духа на Чалмата ще играе и кючек на комунето Миков...
15
Дали наистина троловете на Бареков са по-тъпи от него?
16
Мутра и реформи? Дай му една бухалка и го остай да вилнее, кви реформи чакаш от него? Няма как да стане! Цвъкела и той същия, физкултурна мутра!
17
ISTINATA OT USTATA NA PODLOGA NA BOKO NE ZVU4I REALISTI4NO PRIMERI ZA KORUPCIYA V OSOBENO GOLEMI RAZMERI PO VREMETO NA GERB HILYADI NO PROBLEMA E 4E POLITI4ESKITE PARTII ILI SA HAMELEONI ILI DREBNI GUSHTERI I VSI4KO SE POKRIVA
18
Това ли ще е изборната програма на Дудука ибрик споменаването само името на Генерала. Толкова е жалък и смешен, че и двете му курвета от палата ще избягат от него. Като се извиняваше на президента скоро ще целува и генералския жезъл за да му се извинява..
19
Докато прескачате на Борисов х*я ,той все ще побеждава на избори.запомнете го това!
20
Какъв отмъстителен човек - само защото му лепнаха точния прякор КАПУТА
21
"Подкрепил съм президента Плевнелиев, не заради личността му, а защото сега имаме нужда от силна президентска институция, която да не задълбочава политическата и икономическата криза." Показва се като истински държавник, а не някой, който просто се чуди от къде да набара повече за лапане, като всичките тия, дето ни крадоха 25 години! Бареков е човека!
22
Как се строихте тролчетата дудукови и бързат ли бързат да изтрият лигите на Капута, провлачени за власт и още пари! А ти, Дудук мазен и двуличен, свали тази фанелка !!! Не срами свещеното име на Дякона!
23
http://lovechmedia.com/novini/%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d0%ba%d0%b8/%d0%b7%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%85%d0%b0-%d1%8f%d0%b3%d1%83%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d1%86-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82/#comment-1162
24
ГЕРБ е единсвената опозиционна партия и като такава е единсвена алтернатива на статуквото.
25
http://afera.bg/mishena/66272.html Четете как тия, дето щяха да издигат паметника на Капута, сега го псуват. Тоя боклук е вече толкова затънал в тинята, че никой не може да го спаси.
26
ХАХАХАХХАХХАХХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХХАХХАХАХХАХХАХХАХХААХАХАХХАХАХХАХАХАХХА
27
Ако не се намерят глупаци които да гласуват за Бареков, бихме могли да се забавляваме. Тоя смешник ще изперква все повече и накрая ще настане такава конкуренция между него и Боко, че човек ще се чуди кой от двамата е по-тъп и по-жалък.
28
БАРЕКОВ КЕЛЕША СЕ ФИНАНСИРА ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И РАБОТИ ЗА НЕЯ! БЕЗ МНОГО ПАРИ НЯМАШЕ ДА СТИГНЕ ДОТУК!
29
...ISlQMIST!!!!!!! NADENI 4ALMATA....A MANGALITE-SARAICI...6TE TI NADENAT....REZANIQ KUR!!! BAREKOV-KURVO za...EDIN MUSYULMANSKI..SVQT
30
Електра, ти играеш ли кючек на генерала с фес? Радва ли ти се много, или се случва от време на време да свали сакото?
31
Бил съм пряк свидетеля на срещата между босовете на СИК, няма да ги изреждам, те се знаят кои са, когато се разпределяха, след убийството на Поли Пантев. Бяха всички в Японския хотел и се караха за парите му. Ставаше въпрос за 80 или 100 милиона долара. Тогава Женята и братя Пехливанови не даваха повече от 10 милиона. В последствие разбрах, че Бойко Борисов има бригада, не група – бригада, която все някак си ще се разберат там, ще се оправят, ще се натиснат, ще ги натиснат тези тримата и ще си вземат парите. Чувал съм, това ще си го запазя за впоследствие, и много по други разговори за Бойко Борисов специално. За каналите да кажа. Бойко Борисов му бяха на него, той отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дроба. Синтетична дрога се изпраща тук и каптагон, а влизаше хероин. Той имаше проблеми тогава за тези канали с Косьо – Самоковеца. Беше взето, знам в коя къща, кои хора са присъствали, се взе решение някак си да се оправи проблема с Косьо – Самоковеца. Трябваше да се оправи и проблемът с Мето Илиенски, а Бойко Борисов не знам там какви отношения е имал – по-близки, по- преки, той се застъпи тогава за Мето Илиенски. И много други работи мога да Ви разкажа – за Бай Миле, и за групата СИК, и за премиера и т.н. Мога да Ви кажа другото. Защото премиерът, тогава Бойко Борисов, идваше постоянно с един мой градски, който в момента всички го знаят какъв е на премиера и къде се намира в момента, за потвърждение, мой градски от Червен бряг, макар че аз не съм от Червен бряг, какви са му отношенията на този човек с Бойко Борисов, нали примерно, ако нещо съм се объркал и не е бил Бойко Борисов. От къде знам, че е бил Бойко Борисов и съм го виждал. Мога да Ви разказвам до утре още, ако Ви интересува. Искам да потвърдя за пореден път, че нямам нищо общо, освен с Петър Стоянов моите познанства и съм работил в неговата фирма. Другите въобще не ги познавах до обвинението, до процеса. И така. Преди това нито съм ги знаел, нито съм ги познавал.
32
Смешното е, че така както лидера на ББЦ се прави на много голям противник на Бойко, накрая ще подведа гласоподавателите си и ще се сюзи имено с ГЕРБ, за да може и той да се накраде здраво
33
Ти да видиш! То и сега е ясно, че няма по-кухо парче от Всевишния Вожд Винету! Просто няма равен!
34
Бареков какво се прави на загрижен и, че е опонент на Бойко, като междувременно лиже задника на слугата на Тиквата - Плевнелиев с надеждата да получи някой министър в служебния кабинет
35
ЕЛЕКТРА, тия работи май ги правиш на Тиквун и говориш от собствен опит!
36
Ако българите искат да променят живота си не трябва да гласуват за хора като Бареков - по мутренско поведение от неговото не демонстрира никой в политиката а това беше точно през мутренските времена: Миналия уикенд Николай Бареков и екипът му заредили гориво на три автомобила на бензиностанция „Петрол” на влизане в града от Варна (до Гробищния парк), но пропуснали да платят сметката на една от колите. Сумата е 80 лв. Наша проверка установи, че Бареков е спрял с два софийски джипа „Рейндж Роувър” и лъскаво БМВ с бургаска регистрация, заредили са гориво, но са платили само част от сумата. Всичко е заснето и категорично документирано от видеокамерите на „Петрол”. Служители на бензиностанцията потвърдиха информацията пред наш репортер, но всички те треперят от страх и не искат да говорят. „Забранено ни е от ръководството да даваме каквато и да е информация за Бареков. Ще ни уволнят”, казаха от „Петрол”.Флагман. Бг научи от свой сигурен източник, че амнезията и неплащането са се превърнали в рецидив при членовете на „България без цензура”. Дни преди гафа на „Петрол”, новият политик си взел пури за 120 лв. от бензиностанция „ЛУКойл” и отново си тръгнал, без да се смути. По време на предизборната кампания пък партийците отседнали в бургаски хотел, от който отново се измъкнали по терлички. Едва след седмици молби от страна на служителите и увъртане от представителите на „България без цензура”, сумата за престоя - няколко хиляди лева - е преведена от партийната субсидия.
37
Бареков загуби шансовете за реално предтавителство в следващия парламент. Хората очакваха Бареков действително да предприеме действия, с които да провокира глания прокурор, след като доказа, че има истински документи. За съжаление, Бареков не ме разочарова много, защото от самото начало на политическата му кариера имах съмнения, че е обслужващ персонал. Жалко за българската политика. Бареков се оказа новия Яне! Много шум, за нищо.
38
И от кога партията на Барека има партийна субсидия? Що за глупости приказвате и си мислите, че хората ще ви повярват?!
39
Я кажи ми облаче ле бяло, честен политик да си видяло? За народа беден да работи, да не ламти за повече имоти? Българския род да защитава, народа за пари да не продава? Облачето само се намръщи, поръси дъжд над улици и къщи ! Смисъл няма облака да питам. По-добре в чужбина да се скитам, там поне от глад не се умира! Европа и Русия нагло гледат ни сеира!
40
toq e za 4 ti kilometar
41
ALEK TI NALI SI 4UVAL ZA PODGRYAVASHT ORKESTAR TOI SI E NA BOKO 4OVEK BRE
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?