Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бареков и Росен Петров срещу Борисов на вота, Танчев - срещу Цветанов
Бареков и Росен Петров срещу Борисов на вота, Танчев - срещу Цветанов
Автор: ПИК
Дата
Дата
16570
Коментари
60
Бареков и Росен Петров срещу Борисов на вота, Танчев - срещу Цветанов

„България без цензура“ вади тежката си артилерия срещу Бойко Борисов за деня на парламентарния вот. Лидерът на ББЦ Николай Бареков излиза на изборен дуел с него в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Там той ще мери сили и с водача на БСП Михаил Миков.

Бастионът на ДПС – Кърджали коалицията ще атакува с три от най-знаковите си лица – зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова. Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов. Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води четата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова.

Водачите бяха обявени на II-ия национален конгрес на „България без цензура“ във Варна днес. На форума лидерът на партията Николай Бареков представи и управленската програма на ББЦ. „Ще работим за хората и ще отворим нови 1 милион работни места в пет сектора на икономиката. Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание –  Работа, европейски доходи, справедливост“, каза лидерът на партията и коалицията Николай Бареков на II-ия конгрес на формацията във Варна. „Ние казваме: българската държава да спре да е мащеха за хората и да стане „държава с грижа за народа“. Това е нашето мото за вота, обясни Бареков. Той обяви, че програмата, написана от най-добрите експерти на ББЦ има 30 основни точки, с които да се създадат условия за повишаване на доходите на българския народ. „Ние искаме всяка година да се разкриват по 150 000 работни места. Наши приоритети ще са земеделието, туризмът, хранително-вкусовата промишленост и енергетиката. Ще обърнем специално внимание на региони като Северозападна България и Родопите. Даваме си сметка, че след тези избори няма да сме сами в управлението, каза Бареков. Ние желаем нашата програма, която предлагаме, да е принципната основа за разговорите след изборите, обобщи лидерът на ББЦ. Работните места, които ние планираме да бъдат разкрити, няма да бъдат създавани от държавата, а от бизнеса, нашата цел е той да може да се развива“, обясни Бареков.

Той заяви пред делегатите, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото - ГЕРБ, ДПС и БСП. "Предстои ни най-голямата битка за превземане на политическото пространство в център-дясно, ето защо трябва да победим ДПС, само ББЦ може да го направи. Едно трябва да се знае, че няма да има легитимно управления в следващото Народно събрание, без ББЦ", отсече Бареков. "Аз ще съм новият Ахмед Доган в българската политика, защото ББЦ ще е новият балансьор в българския парламент и политика", каза Бареков. "Въпреки брутални медийни атаки към мен, партията и коалицията и вероломните капани, които ни бяха заложени, ние не само оцеляхме, но и се явяваме по-единни и по- мотивирани, за да спечелим тези избори. Опонентите ми свършиха бронебойните патрони срещу нас. Това, което не те убива, те прави по-силен. След като ме стреляха толкова много и не успяха да ме премахнат, аз се явявам още по-силен. I will survive!", заключи Бареков.

Напиши коментар »
(60)
1
И БОЙ ПО КУХИТЕ КРАТУНИ НА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ, КОМУНЯГИТЕ С ЧАЛМИ И НАГРЛИТЕ ФЕСОВЕ!
2
Бареков е клонинг на дпс
3
И БОЙ ПО КУХИТЕ КРАТУНИ НА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ, КОМУНЯГИТЕ С ЧАЛМИ И НАГРЛИТЕ ФЕСОВЕ!
4
МУТРАТА Е КУКЛА НА КОНЦИ НА ДОГАН! ГЕРБ - ДПС - БОСТАН!
5
И БОЙ ПО КУХИТЕ КРАТУНИ НА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ, КОМУНЯГИТЕ С ЧАЛМИ И НАГРЛИТЕ ФЕСОВЕ!
6
Бареков и Пеевски нарочно фалираха КТБ за да не връщат милионите за евроизборите!
7
ДОГАН ВКАРА МУТРАТА В ПОЛИТИКАТА, ДОГАН ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ, ДОГАН МУ ДЪРЖИ ЗДРАВО ЮЗДИТЕ, МУТРАТА НА КАИШКА НА ДОГАН! ГЕРБ..... ДПС ...... БОСТАН!
8
Бареков и Пеевски нарочно фалираха КТБ за да не връщат милионите за евроизборите! С това си деяние може да доведат до фалит на държавата!И това ми било държавници!
9
МУТРАТА И ПЕЕВСКИ НАПЪЛНИХА БАНКАТА С ПАРИ, ЗА ДА Я ФАРЛИРАТ И ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ. МУТРАТА ИМА ВЕЧЕ ОПИТ В ТИЯ АФЕРИ. ТАКА СТАНА ПРИТЕЖАТЕЛ НА СИ БАНК ЗА ЕДНА НОЩ!
10
А ПИК са слуги на Бареков и този коментар ще бъде изтрит след секунди от Пикадмина
11
И БОЙ ПО КУХИТЕ КРАТУНИ НА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ, КОМУНЯГИТЕ С ЧАЛМИ И НАГРЛИТЕ ФЕСОВЕ!
12
ББЦ и Лидер готвят платен протест на миньорите
13
Само ББЦ!!!
14
Я да видим какво има тук сега? Една гора тролци, които се радват като цигане на фафла, че са понаписали някоя и друга псувня! Простотията ли ви прави щастливи? Това би обяснило защо имахме Борисов за премиер!
15
Да смачкаме кривите кратуни на ГЕРБ!
16
ББЦ ще се справят с бостаните!
17
Само бой по ГЕРБ!
18
САМО ББЦ!
19
Смешното е, че аналогията с животното кайман е абсолютно неуместна. Човекът не знае, че този вид, който живее предимно в река Ориноко/ Южна Америка/ винаги е бил основна храна на Оринокския крокодил, който е най-големия на планетата и достига до 7 метра. И основната му храна са именно кайманите. Така е то- невежеството води до абсурди. А що се отнася до неговите платени фенове бих искал да им дам съвет. Искайте си парите предварително, защото после ще ядете голата опашка на каймана и ще има да се псувате на майка. В момента името на Барековата партия е "България без спонсора" и ще видите парички, когато бивола засвири с цафара
20
Аси, Маси, Цеци, Пеци, Тенгри, Менгри, Радо, Пешо, Гошо, Сашо, Мая, Рая, Димитров, Киро, Генчо,Мика, Гицка, Мицка и т.н. Бих скъсала контракта с тази агенция. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!
21
"Оринокския крокодил" имаш предвид ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ нали?Ха ха ха ха ха признай си ,ха ха ха !!!
22
........................Аз ще съм новият Ахмед Доган в българската политика, защото ББЦ ще е новият балансьор в българския парламент и политика................БАРЕКОВ ЩЕ ИЗБЯГА В БРЮКСЕЛ, НО ВИЕ ОСТАВАТЕ, НЕГРАМОТНИ СМОТАНЯЦИ, ДА СЕ РАДВАТЕ НА НОВИЯ ДОГА!!!
23
Ми по-добре ББЦ да е балансьор, отколкото ДПС.
24
ДПС-то аут!
25
ББЦ - България без Цветан Василев,ха ха ха ха ха ха !!!
26
Успех на изборите ви пожелавам!
27
Бай Иван, точно така е, но тъпите тролчета нямат толкоз акъл да схванат, че от 91-ва насам ДПС цоца и от тях и от родителите им и сме се докарали до просешка тояга заради интригите и сплетните на този балансьор! А, ако бъде сменен нещата могат и да се променят!
28
Повече от половината столове са празни. Това ли е целият електорат?
29
19, 21) Къде видяхте да се споменават описаните от вас каймани и крокодили? М? Хи хи хи хи хи хи хи!!!! Аз видях някакви такива през 1995 в коритото на канала, но това е друго. Бях на паркизан двойки. Ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
30
Снимка с такива размери не си е позволявал дори Тодор Живков, а само Брежнев, Хонекер и Енвер Ходжа! Мислете му какво самовлюбено и надрусано същество се е оцъклило да вземе властта! Така като се замисля, ако снимката беше в цял ръст и хоризонтална може да опаше цялата зала, а краката му ще сочат точно изхода. Изобщо - смях в залата!
31
Не бе. Залата е за 60 000 души, а събитието е все пак в работно време. Впрочем, XHEF, ако женерала с фес ти разхлаби задния проход и ти начеше дебелото черво, ще мирекаш ли? ПФФФФ... Еδати въпроса.
32
*ще мирясаш ли?
33
България е блато, пълно с крокодили. Но в него беше пуснато и едно малко кайманче, това съм аз, заяви лидерът на ББЦ
34
Лайнеков -- къде си тръгнал бе плашипутарник !! И 5 % са ти много !!
35
Това се тълкува по следния начин: "няма Крокодилови острови, но има Кайманови острови. Ако успея да изпълзя от блатото и да стигна до тия острови, крокодилите ша ма фанити за опашката". МХМ. Това изглежда е заявил лидерът на ББЦ.
36
Не позволявайте на кайманчето да порасне. Това е безплатен съвет от ловец на крокодили.
37
А от мен въпрошче. А на вълшебното тролче?
38
Хохохо, ама и Затвора е близо до този район ,да видим къде ще се класира Тиквун!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
в слугинският сайт Пикня, думата за удължени месни произведения от кайма на скара, с които Дудука черпи електората си е " нецензурно съдържание" Голям смях
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
44
Гельом ко барчес, хальом κеδаπчес, гельом ки спирка, кхергянманге сфирка. Ха ха ха ха ха ха ха, значи можело!!!!
45
40, така е . Аз се питах кое е нецензурно в коментара ми.
46
to3i gro3nik barekov e nai-gadnoto sa3danie na bg politi4eskata czena i nai loshoto e 4e se e v3el na serio3no nyama li koi da mu kage 4e ne stava 3a nishto dori i 3a gurnalist
47
Аз ще гласувам за Бареков!
48
Много грозни троляци щъкат из сайта, да бранят онези говеда, дето си живеят живота на гърба на обикновените хора!
49
ББЦ СИ Е СИЛА, ТРЕПЕРЕТЕ!
50
Искам Борисов и Цветанов да бъдат размазани.
51
ЩОМ ТОЛКОВА ЗЛОБА КЪМ БРЕКОВ, ЗНАЧИ Е НА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ!
52
„БОРИСОВ – БАЛКАНСКИЯТ ПАБЛО ЕСКОБАР Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице, взема превес с всеки изминал ден. Докато беше на власт, той на практика премахна основната функция на парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт. Отказът на Борисов да отговаря на въпросите, свързани с наркоканалите всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд. Има редица факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска наркоос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България. Да си припомним и случаят с Боевски. Наркотрафикантът Гълъбин Боевски е върнат в България след упорит натиск от страна Бойко Борисов. Експремиерът е използвал всички лостове на дипломацията и личните си контакти, за да помогне на именития щангист, който беше заловен в Бразилия с 9 кг кокаин в куфара си. Борисов на няколко пъти получил недвусмислени сигнали от близки на арестувания, които му казали, че Боевски е готов да разкрие връзките на висши партийни функционери от ГЕРБ с наркоканалите. Олимпийският шампион щял да играе ва банк и да проговори за бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, за разследвания шеф на ГДБОП Станимир Флоров, както и за връзките им със световните наркокартели. Интересен факт е, че не кой да е, а именно Ердоган е в тесни връзки с Борисов в подземния свят. Премиерът на България, останал в историята като човека с магистралите, всъщност е преследвал далеч друга цел: трасетата Тракия, Марица, Люлин към Калотина са част от уговорка между Борисов и Ердоган за ускоряване трафика на наркоканалите през България. Българските партии и турската държава са в съдружие за преноса на дрога от десетилетия.
53
Мачкай мутрите, Барече!
54
Да живей Бареков!
55
Турция, като част от НАТО, е покровителствана от Запада за това. Връзките на Бойко с ДЕА и ЦРУ (“нашите северноатлантически партньори”) пък осигуряват гръб тук. Бойко е не просто кокаинов крал, той е недосегаем, осигурил си е гръб на всички нива. Борбата му за власт е не какво да е, а борба за каналите за дрога – по стар мутренски обичай. Пристанище Росенец, според вътрешни източници, е руска територия на българска земя. От там се изнасят пари и се внася дрога. Каналите от преди 1989 г. на бащата на Фатик се наследяват от БСП. Те продуцират групировките от 90-те години, тоест създаването на личността Бойко Борисов. От там идва уговорката му с БСП за експлоатацията и комисионните. Впоследствие той слага ръка на всичко. След това като се започне от 2001 година и до 2003-та година, пътят на наркотиците е следният: от Боливия минават през Сингапур и се насочват към Европа. През 2004 -2005 г. парите от мръсните сделки са отивали в ГЕРБ и част от БСП. Използвана е помощта на турския гражданин Ибрахим Казак, който е прекарвал наркотика чрез “турско карго” покрай закупени стоки като бельо, кожени дрехи и др. подобни. Плащали са на митничарите да пуснат контрабандните стоки, и са прекарвали покрай това и хероина. През 2010 година при познатите ни канали от Боливия през Сингапур, България и към Италия е заловен е разговор на българския гражданин Владимир Христов с Митко Каратиста. Христов е свързан с кръга “Вега”, чието седалище е хотел “Вега” до Студентски град в София.
56
ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА СМАЧКА МАФИЯТА!
57
Веднага започват да го разработват ГДБОП, но информацията стига до тогавашния вътрешен министър Цветанов и две седмици преди да се стигне до реализацията, да се залови пратката и човека, Валентин Христов изчезва, а Цветанов спира разработката. Да се върнем отново на връзката между Ердоган и Борисов. Фирмите-строители на магистралите са на следващо ниво. Строежът на магистрали по времето на ГЕРБ, метрото в София и още няколко инфраструктурни проекта, са изпълнявани от турски фирми. Тайното финансиране е свързано с Борисов и Ердоган. Пари от България се текли към фондацията „Тюркжив“, която се управлява от сина на турския премиер Реджеп Ердоган. Припомняме ви, че миналата година Турция беше разтресена от сериозен корупционен скандал, в дъното на който бяха Ердоган и сина му. Изтекоха записи на Реджеп Ердоган със сина му Билял, в които той му казва как бързо да се отърве от „ония 30 млн. евро“. Каква е българската следа във фондацията за образование, където член на Управителния съвет е Билял Ердоган? Въпросната фондация е получила 99 млн. евро дарения от чужбина и само 14 млн. от Турция. През периода 2008 – 2012 г. по-голямата част от даренията тръгват от София, минават през офшорно дружество и след това се вливат във фондацията. Може би ви се струва изненадващо, но се оказва, че същата фирма е използвана и за разплащания между България и турски фирми, забележете, които са строили магистрали като инвеститори и подизпълнители. Дълбоката дружба между Борисов и Ердоган датира далеч преди това, още когато са разпределяни каналите на дрога.
58
Още през 2008 г., когато Бойко Борисов е кмет на София, турската фирма „Доуш Иншаат“ печели обществената поръчка за строеж на втория лъч на метрот. Цената по документи е 330 милиона. Фирмата е много голяма и печели поръчки и в Турция. Смятана е за близка до семейството на Ердоган. Истинското приятелство между Борисов и Ердоган обаче лъсва покрай строежа на магистрала „Люлин“. Днес тя се руши, защото е строена некачествено. Турският консорциум между двете фирми „Мапа“ и „Дженгиз“ (от кръга около фамилията на Ердоган, финансират предизборните му кампании) започва работа по магистралата по време на Тройната коалиция. Заради проблеми турците искат още пари. Борисов разрешава проблема: отпуска 48 млн. лева от бюджета за довършване на магистралата, която вече е глътнала 137 млн. лв. Така магистралите правят път на наркокартела, който като мощен октопод прокарва пипалата си през Турция към България. Борбата за спечелване на властта вече изглежда далеч не толкова маловажна. Напротив, тя е основното оръжие в помощ на бизнеса наркоканали за милиарди. Затова Борисов трябва да спечели на изборите на всяка цена, по всякакъв начин, с всички позволени и непозволени средства. Залогът е огромен!”
59
Тотален отпор от страна на патриотите! Смърт на Бойко!
60
Бареков може да победи злото!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?