Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков зарязва „Столипиново”, отива в големите градове
Бареков зарязва „Столипиново”, отива в големите градове
Автор: ПИК
Дата
Дата
16324
Коментари
71
Бареков зарязва „Столипиново”, отива в големите градове

Насочваме всички усилия за спечелване на изборите в големите градове, каза в Пловдив лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, пише БТА. Той бе категоричен, че няма да прави кампания в етническия квартал "Столипиново".

Бареков каза, че ако ББЦ успее да вкара толкова депутати, че да заеме мястото на балансьор, ще се откаже от евродепутското си място и ще остане в България, "в Народното събрание, да водя сериозна битка".

На въпрос с коя политическа сила ББЦ би се коалирала, той отговори, че в никакъв случай това няма да бъде ДПС.

По-рано днес ББЦ регистрира листите си за 16-и и 17-и МИР - Пловдив-град и Пловдив-област.

Напиши коментар »
(71)
1
ДУДУКА БЕЗ СПОНСОР БЕ ДОТУК. БЕЗ ПАРИ НЯМА МАНГАЛИ НЯМА ЦИГАНИ, НЯМА ПРОЦЕНТИ, ПРОСТО Е КАПУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА...
2
СЕГА ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО , ПРИВИЖДАЩАТА СЕ НА БКП , КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС НЕ СЕ СЛУЧИ С МАНДАТА НА ГЕРБ , И ОТГОВОРА Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН , ТАКАВА КОАЛИЦИЯ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА И НАЙ-ЯРКОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА Е ЯРОСТНАТА АТАКА СРЕЩУ ГЕРБ , КОЯТО ИЗВЪРШВА ТВОРЕНИЕТО НА ДОГАН - КАПУТКО ДУДУКОВ БАРЕКОВ ! НЕЩО ПОВЕЧЕ , ЯСНО СЕ ОЧЕРТАВА СТАРАТА , НОВА КОАЛИЦИЯ БКП / ДПС / ББЦ , КОЯТО КООРДИНИРАНО И ЕДНОВРЕМЕННО , АТАКУВА ГЕРБ ОТ ДВЕ СТРАНИ И ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ И В УСТА ЦЕЛУНАТ , А МОЖЕ БИ И ОЩЕ НЕЩО !!
3
Много скоро Дудука ще остане и без тролове..
4
Защо Бареакоф се наведе на Ковачки ........ За да му е по-удобно на Ковачки да му го НАКОВЕ !
5
Без Циганите Дудука ибрик само може да го духа на ВОЛЕН..
6
Ан.сно роденото изчадие №13, без циганите и без пари е пълен валат. Нищо не може да спре Волен Сидиров от победата..
8
Няма да влизаш при ромите,много ясно ,няма да копуваш гласовете на ДПС,,твоя създател!!!
9
ЗАЩО МУТРАТА Е НАВЕДЕН НО ДОГАН ОТ ПЪРВИЯ СИ ДЕН В ПОЛИТИКАТА...... За за му е по удобно на ДОГАН ДА МУ ГО НАКОВЕ!
10
БАРГЕЙ може да е пред фалит и това на Доган няма да му хареса.
11
МУТРАТА КЕМА МАНГИЗИ - ОТКРАЖБИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НАДУТИТЕ МАГИСТРАЛИ - С МНОГО ПАРИ, МНОГО МАНГАЛИ, МНОГО СВОЛОЧ ЗА ПРОДАН! ПРОСТО КРАДЛИВА МУТРА!
12
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА НИКИ, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ ХАЛКИ..
13
много скоро Мутрата ще изяде голата опашка
14
И мангалите зарязаха Дудука, ами сега !??
15
Ако не спечеля изборите,веднага си отивам в Брюксел,там ми е сигурна големата пара!
16
Фикуса си би сам шута, като си сложи фес. Само ББЦ!
17
Ако Чалмата вземе циганските гласове, от БАРГЕЙ са обречени..
18
Столипиново- забранена територия за капута,таз територия е на неговия татко ДПС и мама-БСП!!!
19
ГЛАСУВАШ ЗА МУТРАТА - ПОЛУЧАВАШ ДОГАН - ГЕРБ- ДПС - БОСТАН!
20
...."Бареков бе категоричен, че няма да прави кампания в етническия квартал "Столипиново".... Бареков няма да прави кампания в Столипиново, защото вече няма необходимите пари, които имаше на предните избори за да купи циганите. И децата вече знаят, че циганите гласуват за този, който им плати. Те, хич и не се интересуват за коя партия си дават гласа, вжното е да им се плати. На тази кампания, това ще на праявт от ДПС, които имат ресурса да купят циганския вот.Това, което направи Василев(платецът с нашите пари) за Бареков, вече трябва да го стори БСП, но те няма да похарчат същата пара, която даде Василев за Бареков. Те и по тази причина пришиха партията на Ковачки към Бареков, за да има кой да финансира сегашната кампания на ББЦ, Иначе е ясно, че на тези избори, Бареков играе като патерица на БСП! Но, и това няма да им помогне и на двете партии! Разгрома на ББЦ_БСП ще е тотален на 5 октомври!
21
Столипиново - запазена територия за Мутрата, и за ментора му - Доган и ДПС!
22
САМО ББЦ
23
ВИЖТЕ ОТЧАЯНИЕТО НА ГЕРЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ. ОТЧАЯНИ СА ЗАЩОТО НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ ПАРТИЯ, КОЯТО Е ДОСТОЙНА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, И КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
24
с мангалите напред и с общинарите платени от държавата - така печели избори Мутрата!
25
ББЦ-Бареков Ближе Цецовия
26
Депутатската-Листата на ББЦ е ГОЛЕМ - ЦИРК ,,, Любовници , Фъфляци , БезНосовци , Люспи от други партии и подобни Дудуци ............. КОЛКО ли трябва да си ЗАДРЪСТЕН , че да им повярваш ???
27
Е да Електро, друго си е да си имаш 4 млрд скътани а сметка на българския народ! Нали? ойко от тях ли ти плаща да плюеш Бареков?
28
Няма защо да си хвърля парите напразно. Тия мангали и без това ще гласуват за който им даде най много. Няма смисъл да се хаби просто
29
БОСТАН - ПО-ЛОШО И ОТ ЕБОЛА!
30
и милиардите, и мангалите са в ръцете на Мутрата и Доган
31
Циганите явно вече са прибрали пачката на ГЕРБ. Какъв е смисъла да си губи времето там. Само зеленото ги вълнува, a това не е начина
32
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА МУТРАТА И ФИКУСА, ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ ХАЛКИ..
33
Бареков е прав ! ТОй е великан !
34
надявам сециганите да си се занимават с ГЕРБ и ДПС
35
Ако нямам 190 депутата да управлявам се връщам в СИК, пазя си още бухалката.
36
Електроне, всеки път ми доказваш, че си един продажен турски ибрик какъвто е и ментора ти. Съжалявам, че ще ти го кажа но допуснах грешка, че те имах за достоен опонент. Ти просто си една жалка лигава пихтия отвратителна не по малко от господаря ти. Как мога да си помисля, че едно безгръбначно мекотело работещо за един Капут може да има капчеца достойнство...
37
Троляци, махайте се - скоро ще сте безработни! ББ е аут!
38
милиардите и мангалите са в ръцете на Мутрата и ментора му Доган.
39
Външния вид няма нищо общо със способностите на хората, но ти си ограничен да го разбереш. Но дори и по-външен вид листите на ББЦ са номер едно!
40
КАПУТА ,,, ша мести скарата от Циганската маала .... при Миньорите на ОЛИГАРХА - Ковачки ,,,,,, сега за тях ша ПЛАЧИ и ЛИГАВИ .
41
Капутските тролове започнахa да пикаят кръв от яд,техния върховен капут прави издънки след издънки Ха ха ха ха ха ха ха и тоя номер 13 ха ха ха ха ха ха
42
Тази есен Пловдивски панаир няма да се състои. Бареков е ангажирал територията с предизборна цел. Ще мирише на печено, дълго месно изделие. НИКОГА ББЦ.
43
С ГРИЖА ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ. С ГРИЖА ЗА ВЛОЖИТЕЛИТЕ - ОТВАРЯНЕ НА КТБ ДО 1 МЕСЕЦ СЛЕД ИЗБОРИТЕ. - ВЛИЗАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ БАНКОВ СЪЮЗ. С ГРИЖА ЗА ИКОНОМИКАТА - ПОСТИГАНЕ НА ТРАЕН И СТАБИЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ ОТ 3% ПРЕЗ ПЪРВИЯ МАНДАТ И 5% ВЪВ ВТОРИЯ МАНДАТ ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА МААСТРИХТСКИТЕ КРИТЕРИИ, КОИТО ГЛАСЯТ, ЧЕ БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ ТРЯБВА ДА Е ПОД 3%. С ГРИЖА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА
44
Колкото и да им е мъчно на продажните свине, Бареков е незаобиколим фактор в политиката!
45
ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----ONLY ББЦ----
46
Смешният плач на троловете на Борисов е музика за ушите ми.
47
На евроизборите Бареков се опита да вразуми циганите и да им обещае образование и работа, но за съжаление за тях е важна парата. Да ама Бареков не плаща за гласове!
48
............................... А ,,, бабите на селу ........ още си чакат ЧЕЙНЕТАТА ,,, горките .......
49
САМО ББЦ!!!
50
САМО ББЦ! САМО ББЦ! САМО ББЦ! САМО ББЦ! САМО ББЦ! САМО ББЦ!
51
добре де, еж Бареков никой не го взимал на сериозно - що се напъваш тогава да го плюеш. Изтипосал си 27 коментара с големи букви, и си мислиш, че хората ще повярват, че това е мнението на народът. Толкова ще ви е мъчно на пети октомври, че чак аз ще те съжаля!
52
JEFF, ааааа нещо като гледам ти се спече говно-о на задник- от зор, че Бареков набира скорост! ХАхахаха и оня номер 9 на дявола на боко пахахахах
53
щото е платена кучк-а на Борисов , е за тва ! Тъп като картоф
54
милиардите и мангалите са в ръцете на Мутрата и ментора му Доган.
55
Абе хора така и така сме се събрали тука та да попитам-Кой мангал на снимката е никиту капутски бе ???
56
Ммдаа нито един трол на Дудука не ни напада явно Ибрика си мисли, че ще правим тройка с Чалмата. Но Дудука трябва да знае:- че, ибрика ми, е много по дoбър, от ибрика ти.. Мляс!!!
57
ОБЕЩАНИЯТА НА ГЕРБ ОЩЕ ОТ 2007 И НИЩО НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО! 1. Достигане на средна работна заплата до нива от 1500 – 2000лв, като това трябва да стане в края на тяхното четиригодишно управление. 2. Приватизация на държавни имоти, НЗОК, болниците, "Насърчителна банка", неприватизираните електроцентрали, "Булгартабак", "Български пощи", НДК. ГЕРБ смятат, че на концесия трябва да бъдат предоставени и автомагистралите "Хемус" и "Струма", но при ясни и прозрачни правила, както и всички летища, пристанища, язовири, автогари, жп гари, въглищни мини, фериботните линии, както и строителството на мостовете Видин-Калафат и Оряхово-Бекет. 3. Децентрализация на правомощия от МВР към общините. 4. Структурите на НС "Противопожарна безопасност и защита на населението" и на НС "Гражданска защита" да преминат към кметовете на общините. 5. Въвеждане на персоналната отговорност за магистратите, да бъде въведен принципът на "мълчаливото съгласие", ВСС да стане постоянно действащ орган и с членове, които не извършват текуща правораздавателна дейност.
58
Електро ма, простакесо всеки път ми доказваш, че си един продажен турски ибрик какъвто е и ментора ти. Съжалявам, че ще ти го кажа но допуснах грешка, че те имах за достоен опонент. Ти просто си една жалка лигава пихтия отвратителна не по малко от господаря ти. Как мога да си помисля, че едно безгръбначно мекотело работещо за една селска Мутра може да има капчица достойнство...
59
ДАЛИ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, стрина Нешка пак ще ПЕЕ и ТАНЦУВА за КАПУТЯ - без пари , щото нали Никиту е НАЙ – Всеотдайния ИБРИКЧИЯ от политиците ...
60
КОЙ Е БОРИСОВ? СЕЛСКЕ МУТРА, ТИКВА, ИБРИКЪТ НА ДОГАН, ДОГАНОВА ОТРЕПКА, ФИЛИЯ С МАС, РАПОН, КРАТУНА, ГЪ-ЗОЛИЗЕЦ НА ДОГАН, ТУРСКИ ГЕНЕРАЛ С ФЕС, МАФИОТ, ВИНЕТУ, НАРКОТРАФИКАНТА, СУТЕНЬОРА, БОКО ТЪПОТО, БОКО БУХАЛКАТА, БЪЛГАРОУБИЕЦ, ТИКВОЧА, ВИНЕТУ, МАФИОТА, ГЕПАЧА, БАНКЯНСКИЯ НЕРЕЦ, СЕЛЯКА ПАРТИЯ, БЪЛВОЧ, СВОЛОЧ............ и всичко е вярно.
61
НА ГЕРБАВИТЕ МАЙМУНИ!
62
ЯД ВИ Е НАЛИ? АД ВИ Е, ЧЕ ХОРА КАТО НЕШКА И ДЯДО ДОРИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КУПЕНИ , СИ ДАВАТ ДОВЕРИЕТО НА БАРЕКОВ? ИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЯД! БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА !
63
не се докосвайте с мръсните си крадливи лапи до иконата Нешка! Само до което не сте се докоснали, не сте го омърсили! Мафиоти!
64
У, много са неграмотни тролищата на гербавите бе... Ма то с тоя вожд!
65
ИМА ЛИ ТЪПИ И ПРОСТИ КАПУТИ,АКО ИМА ДА НАТИСНАТ МИНУСА
66
Ще отиде тия дни главния Мафиот в Столипиново и ще бръкне дълбоко в партийната кесия. Щото иначе други гласове за ГЕРБ няма от къде да се съберат.
67
ИМА ЛИ КАПУТСКИ МЪРШАВИ ТРОЛОВЕ,АКО ИМА ДА ПИШАТ ПОД МЕН.
68
ХА ха ха ха браво 67 тия капутченцеца, млъкнаха бе ха ха ха ха!
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
Бареков зарязва „Столипиново”, отива в Левуново!
71
Да си кажем истината, циганското обкръжение наи-много му отива на Бареков, направо се сливат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?