Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков в Севлиево: ББЦ води битка за третото място в парламента
Бареков в Севлиево: ББЦ води битка за третото място в парламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
7763
Коментари
45
Бареков в Севлиево: ББЦ води битка за третото място в парламента

ББЦ води битка за третото място в парламента, където са ДПС. Това обяви лидерът на "България без цензура" и водач на варненската и пловдивската листи на коалиция ББЦ Николай Бареков по време на среща с над 100 членове и симпатизанти на формацията в Севлиево.

Провалът на старите политици е очевиден. Те знаят, че нямат с какво да спечелят, защото хората ги познават и заради това избраха нас за мишени, обясни лидерът на ББЦ. „Изборите за Европейски парламент бяха първата част от онова, което започнахме, но голямата битка престои. На евроизборите получихме голям резултат, което стресна партиите на статуквото“, допълни Бареков.

ДПС разполагат с много пари и купуват гласове. ДПС прави така, че да взема мандати на места, на които не е съществувала. Нашата цел е проста. В политически план трябва да се измести ДПС от политическия център, поясни лидерът на ББЦ. По думите му ДПС се е трансформирала и е една фирма. Затова трябва да има нова центристка формация. Крайностите според Бареков не са подходящи – хората трябва да се обединят, а това може да стане в центъра. Ето защо ДПС трябва да бъде изместено от там, обясни лидерът на ББЦ.

В икономически план посланието е едно – работни места. Всичко останало разводнява темата, поясни Бареков. "Работни места чрез икономически растеж – когато има растеж, фирмите работят и откриват места, няма ли растеж, видяхте какво стана по времето на ГЕРБ, половин милион българи останаха на улицата. Сега как да вярваме, че хората ще го подкрепят? Работните места са ключът към нашия успех", обясни Бареков.

За да има икономически растеж, условието е стабилност, каза още лидерът на ББЦ. До момента, според него, всички опоненти на формацията с начина си на говорене създават хаос, който не позволява да се случи растежът.

Пет основни сектора трябва да бъдат водещи, посочи Бареков – туризъм, земеделие, енергетика, преработвателна промишленост и високи технологии.

350 хил. българи живеят в Чикаго, тези хора имат деца, които учат там, но не в български училища и малка част от тях дори знаят езика. Така, че ако ние не създадем тези 1 млн. работни места у нас, няма на какво да се надяваме и емиграцията на българите ще продължи. Ако в миналото хората се надяваха нещата да се променят и това ги мотивираше да остават, а после бяха спрени с визите, сега тези механизми ги няма, обобщи ситуацията Бареков.

В момента ние изнасяме мозъци и внасяме хора без образование. Това трябва да се промени – първо трябва да се върнат образованите българи, както и да се създадат условия да се върната в родината си нашите сънародници от Украйна, например, подчерта лидерът на ББЦ.

Според Бареков страната се нуждае от реформи. Една от тях трябва да обхване съдебната система, а друга – здравеопазването.

"В България има закон за младежта, това са 10 страници, но от там нататък няма нищо – всички млади хора са натикани в ъгъла", каза от своя страна водачът на листата за Габрово и лидер на МББЦ Никола Митев. Той обяви, че на страната й трябва нещо много по-голямо от едно Министерство на младежта и спорта, за да могат да се преодолеят редица проблеми, свързани с образованието и реализацията на младите хора и демографските проблеми. "Ние ще работим с план и визия това да се промени и младите да имат своята реализация", каза Митев. Ако не успеем на 5-ти октомври, почти сигурно е, че и аз ще съм един от хората, които ще си тръгнат, допълни той.

Няма друга партия, освен ББЦ, която да издига младежи за водачи на листи, каза Бареков, като посочи, че младежкият лидер на МББЦ е водач на листата в Габрово. Освен, че сме най-младите, в нашите листи, няма нито един бивш министър, отбеляза още лидерът на ББЦ. Още една вълна срещу статуквото ще има следващата година, когато са изборите за местна власт. Тогава ГЕРБ ще бъдат пометени. Повече от видно е, че народът не е доволен от българските партии, защото често ги гони от властта - ако хората бяха доволни, щяхме да си имаме две формации, както в Америка, заключи лидерът на ББЦ.

Напиши коментар »
(45)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
ДАНО И 2-РО ПОНЕ, НО СТАРИТЕ ХИЕНИ СА ТРУДНИ ЗА БУТАНЕ!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Добра им е програмата, важните неща са засегнати.
5
Програмата на ББЦ е адекватна и напълно постижима! Ще дам гласът си с чиста съвест!
6
Ох, колко ще ми е кеф, ако изместят ДПС.
7
СКОРО ЩЕ СЕ БОРИШ ЗА МЯСТО В ГРДСКИЯ ТРАНСПОРТ! ВСЕ ПО МАЛКИ ТИ СТАВАТ СТАИТЕ С ПРИВЪРЖАНИЦИ! СКОРО И ТОАЛЕТНИТЕ ЩЕ СА ТИ ШИРОКИ!
8
Има реален шанс наистина!
9
Успех на изборите!
10
Вие сте бъдещето! Вие ще ни върнете белите дни! Успех!
11
Дори да не стане трети пак ще изместят ДПС по влияние. Това е успокояващ ФАКТ
12
Надявай се! Бареков ще върне вярата на хората в държавата!
13
Барека има големи шансове да разкара старите и продажни кадри и да донесе ново, чисто лице в политиката. Най после
14
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И ДПС!
15
ВЯРВА , НЕ СЕ НАДЯВАМ! КАПУТКО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА! САМО 10 ТРОЛА И НЯКОЛКО ЗАБЛУДЕНИ ГРАЖДАНИ БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО!
16
Когато Дудука членуваше с Пеевски с НДСВ научи много неща. Сега овцете за него са само статистика, а гласовете се купуват или манипулират. Така се прави.
17
България без цензура ще е в парламента! Сигурнен съм! ББЦ ще изместят ДПС! Няма вече турци да ни управляват!
18
Трябва да изместите ДПС! Стига са командвали парада в парламента.
19
Лили, Божо, Ники, Моци а бе трол скапан не ти ли писна да си пишеш сам..
20
– ..........................................................................................................!
21
Бареков е измамник. Ще се разбере по-късно. Дано хората да не му се вържат.
22
"Български Лудници" ООД съобщава,че поради невъзможност да се справи с проблема "БарекОФФ",се е обърнало за помощ към всички световни капацитети в психиятрията! Молим българските граждани за извинение,но "БарекОФФ" не е по силите на родните психиатри!
23
що не се навреш за удобство в Боковия задники и да лижеш там на воля, че поне да не те гледаме, гербав миндил..
25
Когато Мутрата членуваше с Пеевски с НДСВ научи много неща. Сега овцете за него са само статистика, а гласовете се купуват или манипулират. Така се прави.
26
Мутрата е измамник. Вече го разбрахме и хората не трябва да му се вързват
27
"Български затвори" ООД съобщава,че поради невъзможност да се справи с проблема "БорисОФФ", се е обърнало за помощ към всички световни капацитети в криминалистиката! Молим българските граждани за извинение,но "БорисОФФ" не е по силите на родните криминалисти!
28
Бате ви Бойко се дъни всеки изминал ден, БСП са в миманса, остават едни ДПС и влаастта е в ръцете на ББЦ
29
След като АФЕРА разкри, че след встъпването на служебното правителство, е зачестило придвижването на тирове с охрана от коли на „ИПОН”, брилянтни наши източници информираха, че токущо по магистрала „Струма” летят пет тира, охранявани от две коли на ИПОН. Източниците на АФЕРА удостоверяват, че гледката с камиони, охранявани от ИПОН, е вече дежурна след идването на служебното правителство на власт. В момента тировете се движат по дестинация „София – Кулата”.
30
А ми другарят Танов , да не си чеше ташаците , ами да направи едно ЩМП.Как беше по системата на анализа и риска? Така ли беше другарю Танов или е нужно да бъдат обезглавени още двама или трима шофьори под вещото ръководство на НРС , която си била свършила работата според Кирчо Киров интервю дадено днес , а шофьорите ги няма обезглавени и ковчезите дадени за погребение на родителите без право да ги отварят ,защото държавната организирана прастъпност е по важна от това ,че родителите имат право да приемат ковчезите с тленните останки на умрелите заради глупостта на главния секретар Бойко Борисов решил да се прави на мъж.
31
Дали тиквата или Цв,Цв.вилнее е ясно,но е ясно ,че нещо се изнася,нещо се краде от тая държава.И ли паричките на 'фалиралата' банка.Разбира се,че колегите ИПОН ще ги охраняват.
32
Тиквата вече вилнее!
33
Контрабандата в ход! Мутрата е цар на контрабандата.
34
В предаването на Димитър Цонев по БНТ Бойко Борисов нагло, арагонтно и истерично нанесе обиди на Драгомир Стойнев, атакувайки го по просташки начин, заради заекването на Стойнев. На стената си във Фейсбук възмутен Таско Ерменков публикува позицията си, изпратена до БНТ: „По повод простащината на лицето Борисов по БНТ си позволих да напиша и изпратя следното до директора на Дирекция „Информация“ в БНТ, г-н Даниел Чипев: „Уважаеми колеги, Днес, 03.09.2014 година, българският зрител бе свидетел за пореден път на невъзпитаното, граничещо с простащина поведение на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ по време на предаването „Още от деня“. Недопустимо е човек, заемал един от най-висшите постове в държавата да се обръща на „ти“ към политическия си опонент и да се гаври с негов физически недъг. Това не е първата проява на на това лице в ефира на БНТ. Сигурно помните, че и аз бях подложен на подобно според него унижение, което в крайна сметка характеризира нивото на този самозабравил се индивид, чийто единствен проблим сутрин е, кой ще излазе пръв от къщи – той или неговото его.Но това в крайна сметка е негов проблем, а хората нека гледат и мислят, дали това е идеалът им за държавен ръководител. Причината да ви пиша е поведението на водещия, който дори не се опита да озапти разпасалия се ииндивид, който интересно как успява винаги да се включи по телефона, при положение, че на обикновенния човек това му се случва като шестица от тотото. Колеги, Моля ви, не профанирайте предаванията на националната ни телевизия. В крайна сметка и от вашето професионално поведение зависи качеството им, от вашите реакции зависи и поведението на участващите и не се страхувайте публично да наречете простака простак.
35
мутрата „буда“, на който ние, данъкоплатците плащаме за бронирана кола и охрана от 8 гавази /за да краде и дерибейства безнаказано/, отново се вихри по медиите, а малоумните журналя изпадат в оргазъм, щом го зърнат ! готови са на всичко – да му ближат обувките / а и други телесни части/, само за да заработят надницата пред своите олигархически господари и да запазят местенцата си и ако дойде на власт престъпната шайка. не ми е ясно обаче журналисти като димитър цонев защо пълзят пред простака от банкя, нима не виждат, че това е само един чувал с фекалии и нищо повече. дори и 7 измерно представяне на образа му в предизборната кампания, нищо няма да промени в същността му. това, че мутрата е изгоден на американските и на германските фашисти /и те всячески го подкрепят/, не означава, че е полезен за страната и за народа ни – напротив, пагубен е…някой, да е чул това чучело и неграмотната и озверяла за власт глутница около него, да говори, че ще извърши нещо полезно за страната си ?! напротив, говорят всякакви брътвежи, как ще се харесат на транс-сексуалните си партньори, как ще режат отвсякъде социални разходи /за да прехвърлят после откраднатите от нас пари през катарски банки в офшорни фирми/, как ще уволняват и мачкат всичко живо по най-дивашки начин ! ако имаше истински журналисти с граждански морал и съвест /а не зомбита/, те щяха да осъзнаят, че в момента работят за установяване на диктатура от фашистки тип и щяха са подминават мутрата, като чумав, а не да го канят и непрекъснато да му дават трибуна…
36
Простака си е простак, дори и да е бивш министър-председател!
37
Говеждото поведение на говедата си има и плюс - това, е че го докарва в предприятие, което го изважда във вид на вкусни продукти.
38
Gospodin Barekov e prostak i dreben moshenik. Edin samovliuben babuin koito hvurlia prah v ocite na horata . Platen purvo ot Cvetan Vasilev a sega ot DPS, Peevski i Dogan . Dostoen zamestnik na ludia Siderov . Da biaga kato Stanishev v Briuksel zashtoto v Bulgaria e napulno diskreditiran . Bulgarskia narod e umen i niama da pozvoli da bude upravliavan ot shaikata na DPS i neinoto otroce Barekov .
39
31 Нели преди 11 часа 6 4 Вече няма да чета ПИК. Защото за едно мое съвсем прилично изказване написа: "Този коментар съдържа нецензурно съдържание", а допуска такива като това под номер 21. А пък и политологът не е никакъв политолог, той само е изпълнен с омраза. Четох някои от неговите книги, пълни с измишльотини. Така че, сбогом ПИК. Бъдете здрави! (Вероятно и това ще бъде нецензурно?)
40
31 Нели преди 11 часа 6 4 Вече няма да чета ПИК. Защото за едно мое съвсем прилично изказване написа: "Този коментар съдържа нецензурно съдържание", а допуска такива като това под номер 21. А пък и политологът не е никакъв политолог, той само е изпълнен с омраза. Четох някои от неговите книги, пълни с измишльотини. Така че, сбогом ПИК. Бъдете здрави! (Вероятно и това ще бъде нецензурно?)
41
Яко се е притеснил Бареков, наистина, той за какво се бори не знам, ама още от сега казвам, че няма да го постигне - толкова смешен и бездарен няма как, а да и пари вече даже няма.
42
Didn't know the forum rules allowed such brnilialt posts.
43
Bracliinle for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.
44
This arltice keeps it real, no doubt. http://touubzyjber.com [url=http://vgidclryzfm.com]vgidclryzfm[/url] [link=http://kmcufj.com]kmcufj[/link]
45
A simple and inegeliltnt point, well made. Thanks!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?