Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков в Благоевград: Който не знае български език, няма да има право да гласува
Бареков в Благоевград: Който не знае български език, няма да има право да гласува
Автор: ПИК
Дата
Дата
16096
Коментари
76
Бареков в Благоевград: Който не знае български език, няма да има право да гласува

ДПС праща 100 хиляди души от Босфора да гласуват вместо нас на парламентарните избори. Това обяви кандидатът за министър-председател и лидер на „България без цензура“ Николай Бареков. „Ние сме нова политическа сила, нов съюз, нови политици. Можем да отвеем всички стари партии – ГЕРБ, БСП и ДПС. Искам българска партия, български политици да казват как ще се развива България, а не някой от Босфора да праща автобусите и да нарежда. Нарочно избраха датата 5-и октомври - вторият ден от Байрама и сега 100 хиляди души от Босфора ще дойдат да пускат бюлетини“, обясни той. Бареков изрази възмущението си, че дори на него в качеството му на евродепутат и зам.-председател на групата на ЕКР в ЕП му отказват информация за това колко български паспорта има в Турция. „Говори се че са близо 200 хиляди и са дадени на хора, които дори вече не знаят български, не знаят какво се случва в България и те сега ще решават бъдещето на тази държава“, посочи лидерът на ББЦ.

 На представянето на листата на ББЦ за Благоевград дойдоха  близо 1000 души. Залата на театъра „Никола Вапцаров“ се пръскаше по шевовете с пълни места и правостоящи. „С гласа си на евровота вие превърнахте Благоевград в крепост и в естествената столица на „България без цензура“, поздрави хората Бареков.

Той посочи, че това, което се случва днес е геноцид над българския народ и виновниците за този геноцид днес пак се готвят да управляват. „Днес една майка ми напълни душата като ме срещна в центъра на Благоевград. Тя ми каза, че като спечелим изборите на 5-и октомври ще роди още три деца. Но за да стане това, трябва тя да взима добри майчински, съпругът й трябва също да взима добра заплата. Затова ние предлагаме икономически растеж, добри доходи и образователен ценз за детските надбавки. Майките висшистки ще взимат двойна сума, тези със средно образование – обичайната, а необразованите ще трябва първо да учат“, каза лидерът на ББЦ.

 Бареков обяви, че иска образователен ценз и за гласуване, както и владеенето на български като изрично условие. „Който не знае български, няма да може да гласува и тогава тези 200 000 паспорта в Турция няма да решават бъдещето ни“, каза той.

 „Хората не са балами. Народът има много силно социално чувство. Ропотът, който нараства с всеки изминал ден ще се излее на 5-и октомври. Вълната ще е за нас“, категоричен е Бареков.

На 5-ти октомври трябва да променим нещата и да дадем доверието си на тези, които не са ни лъгали, призова Нешка Робева. Тя вдигна на крака препълнената зала с емоционално изявление. „Днес аз поисках да говоря,защото тези дни гневът ме завладяваше, когато гледах нещастието на нашия народ, наводнените и унищожени къщи, семействата, загубили близки в бедствията, унищожената реколта и на този фон бодрата крачка с кирките точно на тези, които разплакаха българите с управлението си. И когато ме попитат защо вярваш на тези от „България без ценз

 ура“, аз питам -А на кого да вярвам. На тези ли, които, стъпвайки в българския парламент започнаха да настройват и смазват народа, на тези ли, които разграбиха държавата и направиха такава приватизация, че да напълнят само собствените си джобове, на тези ли, които осветиха България с живи факли, които съсипаха българската икономика и енергетика. С всеки изминал ден чувствам не само своя гняв, усещам и гнева на този иначе кротък народ, който не иска нищо друго, освен да може достойно да работи, да издържа децата с, да ги изучи и да ги остави в България. Гневът нараства и не дай Боже да стане това, което стана в Украйна. Нашият народ е търпелив, но тогава, когато няма никаква сигурност за живота си, когато ножът опре в кокала, тогава става непредсказуем. Искам да кажа на всички – вярвам на хората от ББЦ, защото те не са били във властта, не са били в парламента, не са ни лъгали, не са ни крали. Да, даваме доверие на кредит. Така е. Затова заставам и призовавам – не забравяйте и не разрешавайте бащински високомерно да ви потупват по раменете и да се радвате, че бащицата се разхожда сред вас и ви дава от субсидиите, които са от всички нас“, апелира легендарната ни треньорка и хореографка, визирайки Бойко Борисов. „Не забравяйте, че този човек обясняваше, че българските пенсионери живеят на гърба на своите деца и затова те са толкова бедни, който обещаваше да отнеме лицензите на тези кръвопийци ЕРП-тата, а сега ни обещава 50% отгоре върху цената на тока. Искам да кажа на българските политици, че освен страх от Бога, трябва да имат и срам от народа си!“, каза Робева.

Да си свободен, значи и да бъркаш и ние често бъркахме. Гласувахме за едни, за други, за трети. Чувахме какви ли не обещания, станахме член на ЕС и какво от това. Къде е работещата българска икономика, къде е работещото население, къде са европейските заплати. Българите бягат, търсейки по-добър живот. Единствения начин да ги върнем е да подкрепим такива действия, които да доведат до работеща икономика, работещи предприятия, европейски доходи, пенсии. Иначе патриотизмът ни става като на гол тумбак чифте пищови, каза пред благоевградчани зам.-

 председателят на ББЦ Росен Петров.

„Ние ще възродим средната класа. Досега политиците я мачкаха, защото една мислеща средна класа няма как да бъде манипулирана и не бе удобна за тях. Затова и не се намери воля да бъде приет закона за бизнес-ангелите, който аз предложих. При нас няма ляво, няма дясно, им работещи неща. Мислим за младите“, каза водачът на листата на ББЦ Светлин Танчев.

„Имам много личен мотив да поискам вашето доверие – искам в България да няма хора, които живеят под прага на бедността, които да получават под 251 лв. Искам да се борим за промяна, но не можем да го направим сами. Нужна ни е вашата подкрепа“, обърна се към благоевградчани втората в листата Мария Календерска.

Напиши коментар »
(76)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Бареков единствено ходи при хората и се запознава с проблемите от първа ръка. Ето такъв човек трябва да ни управлява. Човек заинтересован от проблемите на хората, а не от това колко може да открадне от държавата - като Бойко!
3
Ми как ще решават бъдещето ни неграмотни хора?
4
Единственият начин да спасим държавата си е да не пускаме ГЕРБ ДПС и БСП да ни управляват! Нека ги накажем на пети октомври като задраскаме 13-ти номер
5
Да, това е факт, някакви си хора гласуват на место нас и ми е много смотано от цялата тая работа.
6
Да, прав е Бареков!
7
Гласувайки с 13 ще станем свидели на качествена политика и принципно управление!
8
Ама то и в България има хора, които не знаят български. В такива села съм попадал, дето няма кой да те упъти, никой дума не разбира, само на турски и това е.
9
ДА! ДА! ДА! И им плащаме майчинството, а за българските майки няма нито лев!
10
Успех на ББЦ! Вярвам, че хората са готови за промяна! А промяната е България без цензура! Тази млада партия е с най-адекватната политическа програма!
11
Много е важно и да са грамотни тези, които ще гласува!
12
Задължително. Все пак живеем в България.
13
ББЦ е партията, която за кратко време успя да спечели доверието на много хора - включително и моето! Успех!
14
БРАВО БРАВО!
15
Предпочитам да ме управляват млади и способни хора, отколкото необразовани, злобни и крадливи персони като гербаджиите! Успех на ББЦ!
16
ЕЙ,ЧУХТЕ ЛИИИИ!!!ЧОВЕК НА ГЕРБ Е СТАНАЛ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ЕВРОПА!!!ТАКИВА СА КАДРИТЕ НА ГЕРБ-КАДЪРНИ !!! СЕГА ДА ВИДИМ ДРУГИТЕ КАКВИ СА. СИДЕРОВ -- ОСЪДЕН,НА ПЪРВО ВРЕМЕ, ЗА КЛЕВЕТА ,ЗНАЧИ КЛЕВЕТНИК.БСП И ТЕХНИТЕ ПАРТНЬОРИ ДПС,С ОБРЪЧИТЕ,ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ,НА ПЪРВО ВРЕМЕ, ЗА ЗАМЕНКИТЕ ,ЗНАЧИ СА ДАЛАВЕРАДЖИИ.БАРЕКОВ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН , НА ПЪРВО ВРЕМЕ, ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ ,ЗНАЧИ Е КРАДЕЦ..А СЕГА МИ КАЖЕТЕ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ,А А А А А ,КОЯ ,ГЕРБ ЕСТЕСТВЕНО!!!!
17
ЕДНО ХУБАВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАЙ-НАКРАЯ! ПИСНА МИ МАЛЦИНСТВАТА ДА НИ РЕШАВАТ ВОТА!
18
ПИК, капутите ви тролят. Вие сте нищожества.
19
Да видим как ГЕРБ и ДПС ще вземат властта в този случай!
20
Успех ви желая от сърце!
21
Към 16 гласувайте за герб. председателя на предизборния щаб осъден на 6 години затвор. Гласувайте за бандитите.
22
Дудука от лизане на чалми дали знае български..
23
Гласувайте за ББЦ
24
,ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА ЕЛЕКТРОН, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
25
Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
26
ТИ НЕ СИ РЕАЛИСТ - ТИ СИ МАЗОХИСТ!
27
БАРЕКОВ,КРАДЕ ИДЕИТЕ НА ПАТРИОТИЧНИЯ БЛОК,ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕ И ИЗМАМИ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ! ИНАЧЕ,ВСИЧКО ПРИ НЕГО Е ШАШМА,УЙДОРМА И ДЕМАГОГИЯ! НОВИЯ ''ЗЛАТЕН ПРЪСТ''---ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК НА СИДЕРОГЛУ!!!!!!!!!!
28
ГЕРБ е партията на народа!Партията на състраданието!!Партията на човечността!Партията бореща се за по-добър живот на хората!Партията,на която може да разчитаме!Партията ,която никога няма да ни ограби или излъже!Партията на надеждата!Моята партия!Моя политически избор!Моя номер е 9!!А твоя??
29
Бареков е прав за гласуване да имат право само говорещите български.Държавите по света не дават гражданство на чужденци, ако не знаят езика им.За да е достоверно гласуването, преди изборите гражданите трябва за подават заявление за гласуване.
30
АЗИ ТАЗИ СУТРИН СРАХ ДУДУК ЯЛ ЛИ СИ
31
ОПАААА,каПУТКО ЩЯЛ ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ.НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМА " ЧИСТИ РЪЦЕ" АААААА,КВО СТАНА БЕ ??!!!
32
ВСИЧКИ ЦИГАНИ НА САПУН
33
трола на Дудука от 2 до 12 ял лиси
34
Ще има ЧИСТИ РЪЦЕ и ще започват от ББЦ, Но след тях идва ред на останалите. Дори и ти платеният знаеш, че герберите ще отидат до един в затвора за злоупотреби! Не можете да се примирите, че няма с какво да очерните Бареков и карате по слухове!
35
ВИЖТЕ ОТЧАЯНИЕТО НА ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ. ОТЧАЯНИ СА ЗАЩОТО НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ ПАРТИЯ, КОЯТО Е ДОСТОЙНА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, И КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
36
Това е един много висок връх в европейската дипломация за България. Честито на Кристалина Георгиева. България винаги са я проваляли политиците. Доживяхме в тези трудни за държавата ни времена български политик да се нареди с достойнство, към семейството на европейските дипломати, редом до най добрите и достойните от тях. Благодарим ти госпожо Георгиева, че уми срамът от лицето на България, и ни дадохте възможност да се радваме и гордеем, че и в България се раждат достойни хора които могат да мерят ръст със останалите политици. Прекрасна новина и неизмеримо щастие изпълва сърцата ни. Бъдете жива и здрава. Жънете все по големи успехи. Ние ви обичаме и ще се радваме на всеки ваш успех, защото това ще е и успех за България от какъвто тя неимоверно много се нуждае, за да не се чувства като придатък на Европа, а да се чувства с останалите европейски държави като равна със равни защото тя го заслужава!!!!! А ДУДУКА И СЪСЕЛА ДА ГО ДУХНАТ В НА ЖЕНКИТЕ В П.У.Т.К.И.Т.Е. ИМ
37
"На представянето на листата на ББЦ за Благоевград дойдоха близо 1000 души. Залата на театъра „Никола Вапцаров“ се пръскаше по шевовете с пълни места и правостоящи." //// Залата на театъра има 500 места. Виждам празни места, няма правостоящи. И при нашето откриване в зала "Армеец" платихме на медиите за да пишат, че са присъствали 14 000 човека. Повечето лапни шарани се вързаха, но както казах трябва да се плаща. Споко, пак ще ви управлявам. Ще ме гледате как карам държавната джипка на НСО, ще режа ленти на обекти които са строени години преди моето рождение и вие ще се радвате. Тъй като сте прости ще радвате като ви увелича цената на тока, ще вдигна данъка от 10 на 12 %, ще увелича социалните осигуровки, ще увелича възрастта за пенсиониране и ще ви гледам сеира. Вие сте прости и аз съм прост, но вие сте май по прости.
38
Ммдаа нито един трол на Дудука не ни напада явно Ибрика си мисли, че ще правим тройка с Чалмата. Но Дудука трябва да знае:- че, ибрика ми, е много по дoбър, от ибрика ти.. Мляс!!!
39
Чета и не вярвам на очите си!!! Няма да се оправи тази държава докато има толкова заблудени хора... Нашата гордост е ГЕРБ, ГЕРБ мисли за народа, хората ще запомнят ГЕРБ с добро... Божеее, изпадам в ПОТРЕС от тези ВИ изказвания... Дано имаме сили да посрещнем и преодолеем идващите бедствия! С вас сме ГЕНЕРАЛЕ.
40
Единствените политици с европейско мислене са ГЕРБ. Останалите са боклук и е време за чистене.
41
Моите адмирации, г-н Борисов ! Подкрепям Ви и съм с Вас ! Няма по-достоен от Вас за премиер на България !
42
Това обещаваха ГЕРБ през 2007. НИТО ЕДНО НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО! 1. Достигане на средна работна заплата до нива от 1500 – 2000лв, като това трябва да стане в края на тяхното четиригодишно управление. 2. Приватизация на държавни имоти, НЗОК, болниците, "Насърчителна банка", неприватизираните електроцентрали, "Булгартабак", "Български пощи", НДК. ГЕРБ смятат, че на концесия трябва да бъдат предоставени и автомагистралите "Хемус" и "Струма", но при ясни и прозрачни правила, както и всички летища, пристанища, язовири, автогари, жп гари, въглищни мини, фериботните линии, както и строителството на мостовете Видин-Калафат и Оряхово-Бекет. 3. Децентрализация на правомощия от МВР към общините. 4. Структурите на НС "Противопожарна безопасност и защита на населението" и на НС "Гражданска защита" да преминат към кметовете на общините. 5. Въвеждане на персоналната отговорност за магистратите, да бъде въведен принципът на "мълчаливото съгласие", ВСС да стане постоянно действащ орган и с членове, които не извършват текуща правораздавателна дейност. ЗА КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЯ С ГЕРБ???????
43
РАЗБРА СЕ ЧЕ ПАРТИЯТА НА РЯЗАНИЯ ДУДУК Е ПАРТИЯ НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН,ДОГАН Е ЗАПОВЯДАЛ НА ДУДУКА ТРОЛОВЕТЕ МУ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАТ С ЧЕРВЕНИТЕ МИРИЗЛИВИ КОМУПАРАЗИТИ. ГЕНЕРАЛА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ВКАРА РЯЗАНИЯ ДУДУК В ПАНДЕЛАТА И ТАМ ЩЕ МУ СПУКАТ КАПУТА.
44
Г-н Борисов,НАРОДА е зад Вас! Нека си спомним за г- Пиночет.От изостанала страна,той превърна Чили в цветуща,Чили внасяше пшеница.за да се изхранва-сега изнася.Чили изнася оловна руда,олово,манган и се мери вече с Бразилия,Аржентина и още много страни.Но г-н Пиночет затвори в един стадион 3200 разбойника,като нашите и ги изпрати където трябваше.Ако в дадено предприятие работеха 5000 човека при 2000 необходими - 3000 си заминаваха,на олигарсите взе парите,откраднати,както нашите и тях прати,където трябваше,научи чилийците на труд и необходимостта да се работи.Това трябва да се случи и у нас-огромно количество административен персонал обитава много ненужни структури,комитети,предприятия и синекурни звена и отдели.Чистка безмилостна е наложителна!Да изкъртим до корен СТАНИШКОВЦИ-мишки безродни и да ги пратим в БИРОБИДЖАН-родината им.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
Радвам се, че бях част от откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, дори и да не съм член на партията. Не бях виждал толкова позитивни, искрени, хубави и усмихнати хора на едно място, грейнали лица. Страхотна атмосфера и енергия. Невероятно е преживяването да видиш толкова много хора, споделящи твоите възгледи от цяла България. Всичко с ред и дисциплина, стегнато, красиво, нямаше гръмки лозунги и големи обещания. Заради всички тези тора, заради хилядите надежди, отговорността на ГЕРБ е голяма. Ние всички искаме да си подредим държавата.
46
Залата на театъра в Благоевград е 550 места на дудука всичко му е умножено по 2. Много здраве на Пеевски. "Кандидатурата на Кристалина Георгиева няма легитимна политическа подкрепа", блъвна в коментар, качен в 11.58 часа на 16 август в "barekov.com, В 14.40 на 10 септември Ало, Бареков, гърчиш ли се, Бареков, заради успеха на Кристалина Георгиева и България
47
ТОВА КАПУТИТЕ СМЕ ГОЛЕМИ АБДАЛИ !
48
БАССССИ СМОТАНИЯ КАПУТ
49
НЕ МЕ ТОПЛИ ТОВА. Я МИ КАЖИ ЗА БЕДСТВИЯТА В БЪЛГАРИЯ КАКВО ОТПУСНА ТВОЯТА ЛЮБИМКА КРИСТАЛИНА? КАКВО ЛИ? НИЩО! КАЗА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СПРАВИ. А БЕШЕ ЕВРОКОМИСАР ПО БЕДСТВИЯ И АВАРИИ! НЕ МИ Я ХВАЛИ ТАЗИ ПЕРСОНА.
50
Браво бе ЕЛЕКТРОНЕ , преминал си от страната на добрите. Браво гордея се с теб. Много ме изкефи и поезията ти е супер, дано си млад готин пич с поздрав и възхита... ЕЛЕКТРА...
51
Аз ще гласувам с бюлетина 13!
52
И след всичките лъжи и измами се появи Той! Със златна каска и генералски мундир. Спасителят, обещал най-много, че ще ги вкара на топло – крадците на народните блага. Само за три години доказа колко е далеч "спасението". Много от пенсионерите се спасиха по естествения начин, поради недостиг на средства за оцеляване. А за месията и най-близките му - бронирани коли, субсидии от нашите пари, пътуване у нас и по света. Самолети, хеликоптери, мачлета, тенис, дружески срещи с богатите, добили състояние не без тяхна помощ. Но най-големият "месия" се оказа Ахмед Доган. Той ни спасява от самото начало. При Беров, при Костов, всички коалиции. Той е на власт с всеки, който е готов да се продаде. И ето, вече ни налазиха новите (стари) стоножки и други видове буболечки, които нямат морал и срам от провалите си през годините и пак искат да ни вадят от блатото, в което те ни натикаха. Защо мислите, че ще ви повярваме? Но нашето търпение се изчерпа. Ще се наложи да давате отчет пред този измъчен и търпелив народ
53
Аз съм изцяло ЗА това, неграмотните да не могат да гласуват. Те не са изпълнили своето задължение към обществото, защото средното образование беше задължително, сега това, май, важи за основното. Щом един човек не изпълнява задължението си към обществото, не може да прочете програмите на различните партии защо трябва да има право на глас наред с останалите? Помниш ли преди години като идваха автобусите от Турция да гласуват за Първанов по заръка на Доган, повечето не му знаеха името, а само знаеха, че е №3. А които не познаваха и цифрите, имаха нишан, който да наложат на бюлетината и докъдето стигне нишана, там да отбелязват. Подобни същества трябва да губят гражданските си права!
54
ЕДНО ХУБАВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАЙ-НАКРАЯ! ПИСНА МИ МАЛЦИНСТВАТА ДА НИ РЕШАВАТ ВОТА!
55
Ще има ЧИСТИ РЪЦЕ и ще започват от ББЦ, Но след тях идва ред на останалите. Дори и децата знаят, че герберите ще отидат до един в затвора за злоупотреби! Не можете да се примирите, че няма с какво да очерните Бареков и карате по слухове!
56
Стига де, не му е ясно че най много да взема субсидия, която явно ще взема ковача :) Но парламент барека няма как да види, е с блока може да си направят един алтернативен парламент, преди и костов така тренира с алтернативни комисии, сега барека направо нареди правителство с министри и двамата имате опит, там кой ще е премиер в алтернативния парламент, кой зам премиер ще се разберете. Вземете и волен да стане президент, значе ви трябва и алтернативно президенство. И се правете на политици, а парламента ще го гледате от външната страна. На печелившите честито, то се знае кой е Бойко И ГЕРБ, че те са доказаха, че работят, и се вижда от всички, а не празните обещания на бсп, болен, или барека! ФАКТ!
57
умирате си от злоба и яд, че Бареков го има, свиквайте защото от тук нататък все ще го има! А Мутрата е на заник слънце уморени...
58
Всичко каквото каже барека, се трябва да се приема за истина, а всичко каквото е срещу него с факти е клевета. Кой ва е наемал в тази малоумна фирма да се правите на тролове? Че даже ви плащат за това. аХАХАхаХАхаХАха :) Лъжа е че има неплатени данъци, за над 500 бона, цар киро в затвора, за точно такава нещо, и много други. И Барека там ще иде, иначе е дискреминация, срещу всички които са били осъдени и са лежали в затвора.
59
С ГРИЖА ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ГЛАСУВАНЕ - ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ.
60
Налазих 3 коментара написах, а троловете на барека 3 най много са написали около 35 40, но първите 10 12 са преди пускането на новината явно. Лека вечер, и приятна работа.
61
РАЗБРА СЕ ЧЕ ПАРТИЯТА НА РЯЗАНАТА МУТРА Е ПАРТИЯ НА ДОГАН И БОСТАН, ДОГАН, И ДОГАН Е ЗАПОВЯДАЛ НА МУТРАТА ТРОЛОВЕТЕ МУ ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАТ С РЯЗАНИТЕ ФЕСОВЕ. АКО МУТРАТА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА НАРОДА ПАК ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИ С ШУТОВЕ, ЩЕ ВКАРА РЯЗАНАТА МУТРА В ПАНДЕЛАТА И ТАМ ЩЕ МУ СПУКАТ ТЛЪСТИЯ ДИРНИК.
62
Аз съм изцяло ЗА това, неграмотните да не могат да гласуват. Те не са изпълнили своето задължение към обществото, защото средното образование беше задължително, сега това, май, важи за основното. Щом един човек не изпълнява задължението си към обществото, не може да прочете програмите на различните партии защо трябва да има право на глас наред с останалите? Помниш ли преди години като идваха автобусите от Турция да гласуват за Първанов по заръка на Доган, повечето не му знаеха името, а само знаеха, че е №3. А които не познаваха и цифрите, имаха нишан, който да наложат на бюлетината и докъдето стигне нишана, там да отбелязват. Подобни същества трябва да губят гражданските си права!
63
И след всичките лъжи и измами се появи Той! Със златна каска и генералски мундир. Спасителят, обещал най-много, че ще ги вкара на топло – крадците на народните блага. Само за три години доказа колко е далеч "спасението". Много от пенсионерите се спасиха по естествения начин, поради недостиг на средства за оцеляване. А за месията и най-близките му - бронирани коли, субсидии от нашите пари, пътуване у нас и по света. Самолети, хеликоптери, мачлета, тенис, дружески срещи с богатите, добили състояние не без тяхна помощ. Но най-големият "месия" се оказа Ахмед Доган. Той ни спасява от самото начало. При Беров, при Костов, всички коалиции. Той е на власт с всеки, който е готов да се продаде. И ето, вече ни налазиха новите (стари) стоножки и други видове буболечки, които нямат морал и срам от провалите си през годините и пак искат да ни вадят от блатото, в което те ни натикаха. Защо мислите, че ще ви повярваме? Но нашето търпение се изчерпа. Ще се наложи да давате отчет пред този измъчен и търпелив народ
64
така ли бе капут така ли бе дудук така ли бе циркаджийо така ли бе нещастен лъжец.еми те твоите избиратели 99 процента са неграмотни бе палячо клоун
65
Бареков е младо момче ,парите не са негови ,това е ясно , но поне говори истини . Като гледам коментарите повечето са привърженици на Боко , знаете ли въобще кой е той, или сте платени или сте млади лайна ,който не знаят историята на СИК!!!!!!
66
Барека да каже с кви пари прави кампанията,а не да се дръвчи като олигофрен.
67
Днес без никакво съмнение можем да кажем, че очарованието на протестите от миналото лято беше смазано от последвалата „протестна паяжина“. Тя се оказа със способностите на цар Мидас. С една разлика – докато той превръщал всичко до което се докоснел в злато, протестната паяжина освен този талант /да позлатява новата номенклатура/, има „таланта“ да превръща в bullshit всичко останало. На тези типове единствено трябва да им бъдат задавани смели и точни въпроси и да се изисква да отговарят на тях. Така се прави в свободния свят и тук тяхното запъване и тропането с краче /„Няма пък да Ви кажем за кинтите“/ може да бъде преодоляно единствено с упоритост и безкомпромисно отношение към тези политически наемници. Когато го хванете за яката и силно раздрусате човечето от протестната паяжина, то обикновено започва да заеква, да си изтървава нервите и веднага лъсва наемническата му природа. Кои са най-точните маркери, по които можете без проблем да засечете тази предизвикваща единствено гнусливост порода? Те са концентрирани в абсолютно еклектичната, меркантилна в корена си и безсрамна в двуличието си политика на това толкова объркано движение. За никакъв нов морал, какъвто ни проглушиха една година ушите професионалните протестъри не може да става дума. Как ми напомня това на едни „професионални“ революционери от небългарската комунистическа партия. Днес, когато съм прочел хиляди страници архивни документи за онези уж „безсребреници“, които са имали под ръка десетки хиляди не рубли, а долари, трудно бих съучаствал в измамната схема на когото и да било от днешните „професионални“ протестъри. Да не говорим, че и идеите им за „културна революция“, която проповядват не може да намерят и минимална приемливост. Особено след всичко, което ни дава като опитност 20 век, а именно, че инструментите на политиката са сред най – неподходящите средства за регулиране на човешкия морал. Започне ли някой да Ви убеждава, че ще сменя или поправя морала на хората – веднага заставайте нащрек. Най-безобидното, което може да ви навлече този патос е разочарование, а най-ужасното – диктатура. Някога тоталитарната политическа матрица откриваше основния аргумент за съществуването си точно в тази много привлекателната сред българите идея за поправяне на човешкия морал с помощта на държавните и политическите механизми. Не искам да се отклонявам много от основната си тема, но не мога да не кажа, че бесовете, които води след себе си протестърската паяжина намират основното си вдъхновение в разабирането им, че има свръхнадарени с особено познание хора /умни и красиви, а впоследствие и богати от протестно истеризиране/, които могат да ни направят подобни на себе си. Своеобразен протестърски „д-р Енчев“, който настоява да ни моделира с инструментите на публичната власт. Ако е прав Хенри Кисинджър, че „властта е най-големия афродизиак“, то довчерашните протестъри от „мръсната дузина“ днес трябва да са в перманентна ерекция. Така удобно се самоназначиха и разположиха по високите етажи на властта, че на някои от тях със сигурност им се е случило „главозамайване от успехите“. Съучастието на тези хора в продължаването на мръсната приказка в България е особено възмутително. Съдете сами – има гигантско противоречие между това, за което уж пледираха и това, което представлява практическата им политика, когато вече са се впили като пиявици във властта. Властта в България поне е наистина незаменим афродизиак. Знам за един министър на енергетиката от „Новото време“, който през 2005 г. стана такъв за има, няма три-четири месеца. После се разбра, че за това време е направил взятки от няколко милиона. Днес е щастлив притежател на хотели по морето. Живее си живота и се смее на катилите-идеалисти. Хайде сега ми кажете, че политическият „д-р Енчев“ в лицето на протестната паяжина може да устои на предизвикателствата на неконтролираната власт. Казвам неконтролирана, защото България е единственото място в Европа, където това е така. Тук предишният служебен премиер, назначен от Плевнелиев, опрости едни 320 млн. лева на банков олигарх, зад когото пак стои международно задкулисие /вижте кой е начело на консорциума от банки, финансирал придобиването на Виваком/. След това същият служебен премиер, който беше и служебен външен министър, предложи на самия себе си, да назначи пак себе си за посланик в Рим. Назначиха го, днес е „умен и красив“, а Вие лапайте мухите. Няма нито едно нещо от това, за което уж пледираха от „гротесктна“ мрежа, практическото изпълнение на което да оставя впечатление за чистоплътност. Повечето от тях се самоопределяха като лишени от каквато и да е меркантилност. Истината се оказа точно обратната. Каквото и да говорят Геновци, Цоневици, един комита с голям корем и сие, истината е грозна. Тези хора живеят от едни пари, които получават от структури, които са обикновен инструмент на международното задкулисие. Точка. Затова и действията им привидно са толкова противоречиви – уж са за прозрачност, но много се дразнят от всяко желание самите те и финансите им да бъдат поставени на детектора на лъжата. Има правило и то е съществувало преди нас, съществува сега, ще съществува и в бъдеще. И това правило е, че който плаща, той поръчва музиката. Никакви абракадабри и купешки увъртания не могат да скрият наемническия характер на дейността на тези хора. Една година двулично говориха за „комунистите“, „червените“ и „ченгетата“ в предишното правителство, а в момента, в който започнаха да кадруват в сегашното правителство, те го напълниха с чугунени комунисти и то от най-подлите. Такива, които са били във втория, третия и по-долните ешелони на някогашната партийна номенклатура. Повярвайте ми, по безсрамно и вредно същество от такъв късно реализиран във висшата власт бивш комунистически номенклатурчик няма. Може да ви отрови живота – точно толкова, колкото му позволите да го направи, като се хванете на мазните му лъжи и ехидно заиграване във вербалното поле на антикомунизма. За мен не е тайна, че всеки, който се ангажира с изпълнение на видимо несъвместими цели, трябва да се смята, че притежава или невероятна фокусническа дарба или просто е обикновен мошеник /какъвто е случая/. А лапнишарани в България – наспорил Господ. Не ги подценявайте - тайфата от протестната паяжина е шампион в това да се възползва от нечия глупост и незадълбоченост. А после целият гняв на усетилите поредната измама българи ще стигне пак до глупавите клишета за „плана Ран-Ът“, „неолибералите“ и американските „империалисти“, които, представяте ли си - пречат на част от тази нация да живее добре.
68
МУТРАТА ДА КАЖЕ КАК СРЕТАН ЙОСИЧ МУ ДАДЕ ПАРИ ЗА ПЪРВАТА КАМПАНИЯ - 400 00 ДОЛАРА, МУТРАТА ДА КАЖЕ КАК ОТКРАДНА МИЛИАРДИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА, НАДУТИТЕ МАГИСТРАЛИ, ОТ НАЙ-СКЪПОТО В СВЕТА МЕТРО, КАК ИЗТОЧИ ПАРИ ОТ КТБ И БУЛГАРТАБАК!
69
да каже как така раздава народната пара, като че ли му е бащиния! Взе 100 милиони от субсидия, сега да се прави на благодетел. Боклук!
70
Мутрата да каже как си купи трети брониран джип, като има в сметката си само 14 000 лв.?!
71
Мутрата да си каже в кои ливански и омански банки скри милиардите дето открадна от народа!
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Взеха веднага да лъсват лъжите ти !!!! Без забрана , без забрана , а взе само цензури да ръсиш.... Чак пък толкоз да не се усещаш ..... Тук да не става въпрос за някаква диагноза , за раздвоение на ума , на мисълта , на възприятията . Някак е странно човек да е вдигнал плакат " не на пушенето " а точно носещият плаката да ги заставя !!! Погледни се ! Всяваш недоумения , противоречия и необяснимост .....чак пък толкова за един българин да е невъзможно , да е последователен .... добре изглеждаш , но това не е достатъчно .... жените поумняха и харесват вече само с ума си !!!!
74
Felt so hopeless looking for answers to my qun.siont.s.uetil now.
75
A simple and ingenlitelt point, well made. Thanks!
76
You Sir/Madam are the enemy of confusion evewrrheye!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?