Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков във Варна: Имаме три стъпки за премахването на ДПС от властта
Бареков във Варна: Имаме три стъпки за премахването на ДПС от властта
Автор: ПИК
Дата
Дата
10819
Коментари
83
Бареков във Варна: Имаме три стъпки за премахването на ДПС от властта

Николай Бареков обяви във Варна три стъпки за изваждане на ДПС от властта. „Затваряне на границата с Република Турция в навечерието на изборите за туристически автобуси. Позорно е! Твърди се, че българските паспорти в са Турция 200 хиляди, а в Македония, където живеят българи, те са само 50 хиляди. Второ, трябва да се спре с разкриването на изборни секции в Турция, защото се разбра, че фалшиви самоличности се регистрират от един и същ IP-адрес. Трето, след изборите да се отказва издаването на български паспорти на хора, които не могат да издържат изпит по писмен и говорим български език на ниво осми клас“, изброи ходовете си срещу Движението за права и свободи Бареков. Днес Коалиция "България без цензура" представи листата си с голям концерт на входа на Морската градина във Варна пред няколко хиляди души. В листата има общо 27 души, а водач е лидерът на ББЦ Николай Бареков.

 Бареков представи лицата състояща се от млади хора и експерти. Това е единствената листа, от всички представени пред варненската общественост, която не съдържа стари и омаскарени в политиката муцуни, каза лидерът на ББЦ.

"И ГЕРБ, и ДПС, и БСП се провалиха в управлението. По време на дебата миналата седмица във Варна срещу мен имаше трима бивши министри, които се представяха за нови лица", посочи кандидатът за министър-председател.

 Бареков обяви ДПС като основен опонент на ББЦ във Варна. "Движението издигна начело в листата си българина Йордан Цонев, за да излъже варненци. ДПС повече няма да раздава порциите във властта, защото ББЦ кандидатства за техния пост. ДПС имат и още една листа – това е тази на Реформаторския блок, където водач е не Радан Кънев, а Касим Дал. Вторият противник на ББЦ е партия ГЕРБ. Варна излезе, за да протестира срещу управлението на ГЕРБ и какво се случи – нова тройна коалиция, начело с Портних. В общинския съвет на града ви е ясна коалицията – ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок. 2015 ще е годината на голямата промяна за Варна, когато ще изберете за кмет представител на гражданското общество и това ви го гарантираме ние", каза Бареков.

 Лидерът на ББЦ представи управленската програма на коалицията. „Ще работим за хората, ще открием 1 млн. работни места за 8 години. Тези места няма да бъдат разкрити от политиците, а от бизнеса. Но за да си свърши той работата, трябва да премахнем рекетът, наложен от ГЕРБ и ДПС, каза той.

 Бареков обяви, че Варна ще е приоритет за ББЦ. Като член на комисията по енергетика, той ще сезира за това, че продължава строителството на Южен поток. "Ще работим за развитието на Варна като град, истинска морска столица на България – тук, за разлика от София има море, но къде е пристанището, попита Бареков. И ГЕРБ, и БСП обещаваха порт, но него го няма, заключи той.

В листата ни няма човек с професия "политик", посочи вторият в нея Георги Ковачев. Искаме бизнесът да бъде изкаран от оковите на партийните хватки, обяви той.

Ние сме млади хора, открити, готови да се борят за вашите права, обърна се към варненци Поля Димитрова-Ченева, трета в листата на ББЦ за Варна. "Политиците забравиха бизнеса, забравиха хората, които създават работни места. В практиката си на адвокат съм се срещала с много съдби, но в последните 4 години комуникацията с гражданите стана почти невъзможна и това е така, защото те не вярват в правосъдната система. Тази вяра в хората трябва да бъде върната", категорична е тя. Ченева обяви, че още в първите дни на новото Народно събрание ще работи за отпускането на пари за Морската градина във Варна.

Частни корпоративни интереси, популизъм и некомпетентност смалиха Морската градина във Варна и това се случи заради незачитането на мнението на експертите, коментира председателят на Сдружение „Събрание за защита на демокрацията“ Кирил Киров. Той определи случващото се с Варна и Морската градина като показателно за управлението на града през последните години. По думите му морската ни столица се превръща в руина и паметник на политическото безхаберие. Варна днес не звучи престижно, отбеляза с горчивина той. Могат да помогнат хора, които не са изпаднали в тежка политико-икономическа зависимост. Това е именно ББЦ, заключи той.

Ще се боря за промяна, но тя изисква и вашата подкрепа, каза пред събралите се Веселин Райчев от листата на коалицията.

Кандидат-депутатите на коалиция от партии „България без цензура“ във Варна:

Николай Тихомиров Бареков

Георги Александров Ковачев

Поля Великова Димитрова-Ченева

Маломир Стефанов Кръстев

Георги Христов Костов

Богдан Цветков Николов

Ивайло Маринов Костов

Младен Йорданов Станев

Веселин Димчев Райчев

Георги Иванов Георгиев

Антоан Николаев Влаев

Константин Антонов Парчев

Диляна Костадинова Тасаджикова

Нели Ненкова Попова

Десислава Динкова Минчева

Денислав Георгиев Колев

Анита Христова Любенова

Мануел Карник Язмаджиян

Ненко Людмилов Ковачев

Васил Пламенов Пешев

Иван Христов Костадинов

Веселин Ростиславов Рачев

Ивелина Миткова Динева

Надка Данчева Йонова

Виргиния Стоянова Манастирска

Полина Десиславова Куванджиева

Николай Атанасов Андреев

Напиши коментар »
(83)
1
Успех на Бареков във битката!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Единствения, осмелил да се опълчи на ДПС!
4
ББЦ е партията, която за кратко време успя да спечели доверието на много хора - включително и моето! Успех!
5
Истинските български патриоти могат да победят!
6
Долу ДПС!
7
Успех на ББЦ! Вярвам, че хората са готови за промяна! А промяната е България без цензура! Тази млада партия е с най-адекватната политическа програма!
8
Предпочитам да ме управляват млади и способни хора, отколкото необразовани, злобни и крадливи персони като гербаджиите! Успех на ББЦ!
9
Николай Бареков заслужава подкрепата на всички родолюбци!
10
ДПС са се договорили да управляват с подкрепата на ГЕРБ и Ердоган!
11
Гласувайки с 13 ще станем свидели на качествена политика и принципно управление!
12
Ото това имаме нужда - от силни и волеви млади политици.
13
НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРИ И ТУРЦИ!
14
Долу рязаните късопишковци!
15
Герб и ДПС кроят пъклени кроежи по унищожаването на България.
16
На Дудука устата му мириши на турска семенна течност но плямпа..
17
ЧЕРВЕНОТО КРАДЛИВО КОТИЛО НА БКП И ДС!
18
публика на концерта... Балонът на Бареков, пълен с финансовия хелий на Цветан Василев, се спихна. Но скъпият плат още може да послужи за нещо и Дудука знае това. Поне за шапито на цирк. Браво на Радан в Нова! Докато другите ни занимаваха със високопарни фрази и стъкмистика, въпреки надвикванията, даваше конкретни стъпки и предложения.
19
Бареков ме спечели с това си изявление!
20
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И ДПС!
21
ДПС Е АНТИКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ, СЪЗДАДЕНА НА ВЕРСКА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА! ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ЗАВИНАГИ!
22
От ГЕРБ как няма един, който да не е за затвор!
23
И най долната к.рва не би си намразела курабията да легне с той турски м.нетчия..
24
САМО БАРЕКОВ МОЖЕ ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ДПС И ГЕРБ - ПАРТИИТЕ, КОИТО ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ И ОГРАБИХА НАРОДА НИ!
26
В психиатрията. От една стая се чуват викове на нов политик: - Аз съм Наполеон! Аз съм Наполеон! - Кой ти каза? - Бог! От съседната стая се чува гласа на успял мъж на 33: - Нищо подобно не съм му казвал! Само му дадох 5 милиона
27
НИКОГА ПОВЕЧЕ МАФИЯТА ОТ БАНКЯ ДА НЕ НИ ТЪПЧЕ!
28
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган прие лидера на ДПС Лютви Местан в резиденцията Чанкая, пише електронното издание „Кърджали хабер“ в турския си вариант. Безпрецедентната среща е започнала в 17 ч. в петък и е продължила около час. По време на разговорите са обсъждани както отношенията между двете съседски държави, така и предстоящите на 5 октомври предсрочни избори за български парламент, съобщава Агенция БГНЕС. Коментирано е и състоянието на турското малцинство в България, пише „Кърджали хабер“. Изданието определя срещата на Ердоган и Местан като историческа. С лидера на ДПС Лютви Местан са и заместникът му в партията Рушен Риза, ексдепутатът от 42-то НС Хюсеин Хафъзов и висшият мюсюлмански духовник Шабанали Ахмет, съобщава „Кърджали хабер“. Изданието се счита близко до ДПС, главният му редактор бе общински съветник от движението в местния парламент на източно-родопския град, но неотдавна напусна ангажимента си. Шабанали Ахмет е трети в кандидатската листа на ДПС в Кърджали и към момента е председател на Висшия съвет на мюсюлманите в България. Източници от ДПС твърдят, че той е персонално посочен от Ердоган, доскорошен лидер на управляващата в Турция ислямистка Партия на справедливостта и развитието. В сайта на ДПС няма съобщение за историческото посещение на партийната делегация, турските електронни издания също още не са отбелязали визитата. Както е известно Ердоган ползва за влияние у нас Касим Дал и Корман Исмаилов, понастоящем реформатори.
29
ГЛАСУВАШ ЗА БСП(К) И ББЦ - И ПОЛУЧАВАШ ДПС И МЕСТАН И ЗА ГАРНИТУРА ДС ДОГАН
30
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА НИКИ, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
31
БСП(К),ББЦ, ДС и Доган са продукт на Дявола!
32
За БСП(К) и ББЦ лустрация и кастрация! - ОПЕРАЦИЯ НА ТУМОРА
33
Да покажем на мутрите от БСП(К) и ББЦ на 05.10., че не ги искаме повече!
34
В психиатрията. От една стая се чуват викове на нов политик: - Аз съм Господ! Аз съм Господ! - Кой ти каза? - Аз! От съседната стая се чува гласа на успял мъж на 33: - Нищо подобно, ти си само един жалък крадец и убиец!
35
ВИЖТЕ ОТЧАЯНИЕТО НА ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ. ОТЧАЯНИ СА ЗАЩОТО НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ ПАРТИЯ, КОЯТО Е ДОСТОЙНА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, И КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
36
Дудуковия трол, идвай..Мляс!!!
37
И най долната к.рва не би си намразела курабията да легне с Мутрата - турски ибрик м.нетчия..
38
Да покажем на мутрите от ГЕРБ, ДПС И РБ на 05.10., че не ги искаме повече!
39
БРАВО! БРАВО!
40
ЧИСЛАТА - ДАТА НА ИЗБОРИТЕ................5-10-2014 5+1+2+1+4 = 13!
41
МУТРАТА БОРИСОВ И МЕНТОРА МУ ДОГАН СА ПРОДУКТ НА ДЯВОЛА
42
ВСИЧКИ ДУМИ ИЗРЕЧЕНИ ОТ БАРЕКОВ СА ЛЪЖА,ИЗМАМА И ДЕМАГОГИЯ! ПОДМАМВА БЪЛГАРИТЕ С КРАДЕНИ ИДЕИ ОТ ПАТРИОТИТЕ! БЪЛГАРИ,НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖЕ ---ТОЙ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА СИДЕРОГЛУ
43
ЗАЩО ТУРЦИТЕ ИСКАТ ДА НАГНЕТЯВАТ НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ НАС-БЪЛГАРИТЕ И МЮСУЛМАНИТЕ,КОИТО СЪЩО СА БЪЛГАРИ И СЪЖИТЕЛСТВАТ МИРНО В БЪЛГАРИЯ?ВСИЧКИ ЗНАЕМ СКРИТАТА АМБИЦИЯ НА ЕРДОГАН И ПАРТИЯТА МУ,ДА ИСЛЯМИЗИРАТ ПОДМОЛНО БЪЛГАРИТЕ!В ПЛОВДИВ МИНАЛАТА ГОДИНА РОСКО-ПАСТИРКАТА,ПРОВЕДЕ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА СРЕЩА С ВИЦЕПРЕМИЕРА НА ТУРЦИЯ,ЗНАЕМ ЗА ТОПЛИТЕ ЧУВСТВА ,КОИТО И ФИНАНСОВО ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕРДОГАН ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БОРИСОВ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ !КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ,ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ,ЧЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА Я ЗАЩИТАВАМЕ,А НЕ ЛИКВИДИРАМЕ ЧРЕЗ ПРОДАЖНИ ГЛАСОВЕ НА РОМИ,ДПС,АБВ,ЛИЗАШКИ ,ВЕЧНИЯТ /ГЛАДУВАЩ/СУГАРЕВ,НЕДОНАИ -НИ ЖУРНАЛЯ,ПСЕВДО СПОРТИСТИ,МАФИОТИ Т.Н. ГНИЛОЧ!
44
Орела с ориз от Банкя яде пилаф край Босфоро и слуша инструкции как да съсипе България.
45
Повтаря се историята на АТАКА. В началото и те се афиширха къде ли не като родолюбци, патриоти и т.н., ама после всички ги видяхме що за стока са в действителност. ББЦ и Бареков вече ги задминха по бутафория, наглост и хленчене по медиите...Личи се почерка на ментора им Доган !
46
Матряла не е само проЗд, но и глупав, затова всяка злина която му причини комунистическото изчадие Борисов трябва да му бъде усилена десетократно, ако издаде звук на недоволство от боготвореното от него говедо - Борисов; на каквото идиотите си постелят на това и ще лежат и от глад и мизерия ще мрат.
47
Той и Волен много се репчеше на ДПС , но всички видяха какъв е всъщност...Бареков просто е Волен Сидеров № 2 . ===> ГМО-то на ДПС .... Лаладжия , чалгаджия и празнодумец.....ББЦ е проект на Доган ,за да измести неефективния вече проект АТАКА....Другото е театър..Глупаците и наивницте нека се хващат на изхвърлянията на Дудука ....Не след дълго и той ще бъде изхвърлен от господарите си като употребена дамска превръзка
48
Рязани фесове и безродни мутри в съюз за потурчването на България!
49
той и сидеров навремето рева срещу тях,но след време си събу гащите.не вярайте на глупости!
50
Ааа бъркаш се - единственият, който хленчи по медиите цяла година е Бойко Методиев Борисов. Не можа да си навие на ината, че не е на власт и не може да граби България. Сега и с ДПС се съюзи и от Ердоган подкрепа получи... яко да ни е дупе, ако ги писнуми тия мутри на власт!
51
МУТРАТА БЕШЕ ВКАРАН В ПОЛИТИКАТА ОТ ДОГАН, В САРАИТЕ ДОГАН НАПРАВИ ЕДНА МУТРА ГЕНЕРАЛ С ТУРСКИ ПАГОНИ И ФЕС, ОТ САРАИТЕ ДОГАН ДЪРЖИ НА КАИШКА МУТРАТА БОРИСОВ, И ТОЯ МАЛОУМЕН МУТРОМЕЧОК ИГРАЕ ПО СВИРКАТА МУ. ОПРЕДЕЛИ ДАТА НА ИЗБОРИТЕ УДОБНА ЗА ДПС И РБ - ТУРСКИТЕ ПАТЕРИЦИ НА ГРОБ!
52
Рязани фесове и безродни мутри в съюз за потурчването на България!
53
Тоя ибрикчия на ДПС ,като го видя го псувам в негова чест 13 пъти , ама съвсем Без Цензура и с ГОЛЯМ КЕФ !!!
54
Матряла не е само проЗд, но и глупав, затова всяка злина която му причини комунистическото изча-дие Борисов трябва да му бъде усилена десетократно, ако издаде звук на недоволство от боготвореното от него го-ведо - Борисов; на каквото идио-тите си постелят на това и ще лежат и от глад и мизерия ще мрат.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
ЛАЙНОМЕТА БОРИСОВ Е ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ И ОТРЕПКА НО ДОГАН, КАТО ГО ВИДЯ ГО ПСУВАМ И НЕГО И ВСИЧКИ ОТ РОДА МУ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, ОТ ДУША И СЪРЦЕ И С ГОЛЯМ КЕФ!
57
ЗАЩО ТУРЦИТЕ ИСКАТ ДА НАГНЕТЯВАТ НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ НАС-БЪЛГАРИТЕ И МЮСУЛМАНИТЕ,КОИТО СЪЩО СА БЪЛГАРИ И СЪЖИТЕЛСТВАТ МИРНО В БЪЛГАРИЯ?ВСИЧКИ ЗНАЕМ СКРИТАТА АМБИЦИЯ НА ЕРДОГАН И ПАРТИЯТА МУ,ДА ИСЛЯМИЗИРАТ ПОДМОЛНО БЪЛГАРИТЕ!В ПЛОВДИВ МИНАЛАТА ГОДИНА РОСКО-ПАСТИРКАТА,ПРОВЕДЕ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА СРЕЩА С ВИЦЕПРЕМИЕРА НА ТУРЦИЯ,ЗНАЕМ ЗА ТОПЛИТЕ ЧУВСТВА ,КОИТО И ФИНАНСОВО ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕРДОГАН ,ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БОРИСОВ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ !КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ,ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ,ЧЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА Я ЗАЩИТАВАМЕ,А НЕ ЛИКВИДИРАМЕ ЧРЕЗ ПРОДАЖНИ ГЛАСОВЕ НА РОМИ,ДПС,АБВ,ЛИЗАШКИ ,ВЕЧНИЯТ /ГЛАДУВАЩ/СУГАРЕВ,НЕДОНАИ -НИ ЖУРНАЛЯ,ПСЕВДО СПОРТИСТИ,МАФИОТИ Т.Н. ГНИЛОЧ!
58
Аз вече имам работа от новите 1 000 000 работни места, дето ни ги обещава Ибрика! Той ме уреди до изборите денонощно за жълти стотинки да плюя врагът и особено Борисов и ГЕРБ по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
59
ВСИЧКИ ДУМИ ИЗРЕЧЕНИ ОТ БОРИСОВ СА ЛЪЖА, ИЗМАМА И ДЕМАГОГИЯ! МАМИ БЪЛГАРИТЕ С ДАЛАВЕРИ И КРАЖБИ, ДОРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА НЕ СЕ ПОСВЕНИ ДА ОТКРАДНЕ 1,6 МИЛИАРДА ЛЕВА.! БЪЛГАРИ,НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖЕ ---ТОЙ Е МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА !
60
МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ МНОГО СЪМ ПРОСТА И, ЗАТОВА ПИТАМ . ИНТЕРЕСНО . МИ Е ТИЯ ПЕНСИИ И ДЕТСКИ В ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ЛИ ВЗЕМАТ??
61
Никога власт за БАРГЕЙ & ДОГАН
62
Аз вече имам работа от новите 1 000 000 работни места, дето ни ги обещава Ибрика! Той ме уреди до изборите денонощно за жълти стотинки да плюя врагът и особено Борисов и ГЕРБ по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
63
мутра крадлива, мутра безродна, мутра продажна, мутра българоубиец, мутра предател, мутрата с фес - ибрика на доган - банкянският прост селяндурин!
64
50 мутри провалиха детско празненство 13.09.2014 20.33 Гавази на ново излюпеният политик Николай Бареков провалиха концерта на частно училище „Мечтание” по случай 15 септември. Празненството на дечицата съвпадна с планираното мероприятие на Николай Бареков. Евро депутатът видимо изнервен от факта,че при него имаше не повече от 70 души, а при дечицата над 300, те усилиха тонколоните и неговите охранители се запътиха към празненството на децата, като по този начин те прекъснаха детската веселба. Пред събралите се 70 човека на входа на морската градина на Варна Бареков обяви поредното си безумие, че изборите щели да бъдат манипулирани тъй като не са му разрешили да има представител в ЦИК.
65
Тоя ибрикчия на ДПС ,като го видя го псувам в негова чест 13 пъти , ама съвсем Без Цензура и с ГОЛЯМ КЕФ !!!
66
НИКОГА МУТРИ И РЯЗАНИ ФЕСОВЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
67
ЛАЙНОМЕТА БОРИСОВ Е ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ И ОТРЕПКА НО ДОГАН, КАТО ГО ВИДЯ ГО ПСУВАМ И НЕГО И ВСИЧКИ ОТ РОДА МУ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, ОТ ДУША И СЪРЦЕ И С ГОЛЯМ КЕФ!
68
Чудя се дали са платени или са балъци хората които се връзват на този пореден доказан лъжец - Бареков . Все пак предпочитам да са платени . Не ми се иска нашия народ да е толкова лековерен и прост.
69
Както е видно при Бареков бяха дошли много варненци да чуят неговите послания и да видят Нешка и концерта и. Това е истината. Останалото е злоба и завист на мутренските тролове и мекерета.
70
Той и Волен много се репчеше на ДПС , но всички видяха какъв е всъщност...Бареков просто е Волен Сидеров № 2 . ===> ГМО-то на ДПС .... Лаладжия , чалгаджия и празнодумец.....ББЦ е проект на Доган ,за да измести неефективния вече проект АТАКА....Другото е театър..Глупаците и наивницте нека се хващат на изхвърлянията на Дудука ....Не след дълго и той ще бъде изхвърлен от господарите си като употребена дамска превръзка
71
Чудя се кои са тези балъци, които все още вярват и се връзват на просташките лакардии на лъжливия Мутрафон Борисов?! Този доказан лъжец и мафиот престъпник - Борисов! Все пак предпочитам младите политици, отколкото старите омаскарени с престъпления муцуни . Не ми се иска нашия народ да е толкова лековерен и прост, че да се довери пак на мафиотите от Герб.
72
ЛАЙНОМЕТА БОРИСОВ Е ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ И ОТРЕПКА НО ДОГАН, КАТО ГО ВИДЯ ГО ПСУВАМ И НЕГО И ВСИЧКИ ОТ РОДА МУ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, ОТ ДУША И СЪРЦЕ И С ГОЛЯМ КЕФ!
73
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА КРАДЛИВАТА МУТРА, ДОГАНОВА ОТРЕПКА БОРИСОВ И МЕКЕРЕТАТА МУ ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЛАЙНЯНИТЕ АНУСИ..
74
„Вместо политическите партии да седнат и кажат как да направим едно действително правителство на спасението на държавата, от сутрин до вечер ги гледам какви обещания и лъжи ръсят. Не само, че магистралата не я построиха, че я спряха, че я провалиха, но през 2015 г. ще върнем парите, които ние усвоихме от Брюксел за другите отсечки от „Струма“. Така, че тази авантюра, да сложиш БСП, ДПС и Атака да управлява една държава ще ни струва парите. Толкова е тежка ситуацията в държавата, че ако Господ пак се върне да е българин, че напоследък ни изостави покрай тези наводнения, само това може да ни спаси. Параметрите на държавата са такива, че оправяне вече няма. Тия идиоти, които лъжат за хиляди работни места, за заплати от хиляди левове, това е абсолютна лъжа. Пари в държавата няма до края на октомври, камо ли за ноември и декември. Вместо политическите партии да седнат и кажат как да направим едно действително правителство на спасението на държавата, от сутрин до вечер ги гледам какви обещания и лъжи ръсят. Никога тази държава не е имала такава лоша репутация, както в момента. Ако след 5 октомври нямаме стабилно управление, а отидем на нови избори след 2-3 месеца, тази държава ще изпадне в такава тежка криза, каквато не имало от турското робство насам. Просто вече сън не ме лови като знам какво ще се случи с КТБ. Нямам никакво желание за тази грозна дума „власт“, просто имаме отговорност към тези 1 милион души, които гласуват за нас. Всеки народ съм си определя съдбата, ако искат да си връщат там БСП и ДПС, цензурите и подвластните им. Само можем да въздишаме, за това, което сме пропуснали, година и 2 месеца, а като сложиш и служебните правителства, стават година и половина загубено време за България. След 5-ти трябва да намерим начин да стабилизираме държавата, а за да го направим ни е нужен голям успех. След изборите трябва да сме от страната на силните, на успелите. И понеже тук в Благоевград сме на територията на леля Ванга, само Господ може вече да ни помогне„, рекъл Бойко Борисов в Благоевглад, предава Агенция БГНЕС. Няма нужда от коментар. Човекът от Банкя призна Господ над себе си и го прави оправдание за бъдещия БОСТАН.
75
Както сам признава, че няма да се справи, Мутрата да вземе да се маха.. Но да подсмърча и циври предварително за още десетина милиарда, върху онези 8.7 във фиска, които отново му натрупа оплюваният от него денем и нощем ОРЕШАРСКИ (който и в 2009-та година, му предаде най-големия фиск в цялата история на България, трупан от 3 правителства с пълни мандати, един вече стабилен стребърен фонд и милиардна здравна каса, от която нагло окраде 2 милиарда от ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ НА НАЦИЯТА – изчислено от д-р ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ – за да си попълни изпразнения вече фискален резерв).. Борисов завърши със липси от повече 10 милиарда и никой не говори за това. Никой, даже и от РБ не искат ревизия, в какво състояние остави България „АЗ“-премиерът, когато го хвана шубето. Това е МАФИЯ! Тиквата, като магистрална жрица ни казва: дайте ми парите, ще ви оправя! Вие ми дайте милиардите, защото само аз знам как да оправям (видяхме и колко го може!), макар че след лошия ОРЕШАРСКИ МОЖЕ И ДА НЕ МОГА! Хайде стига. Това е обида, бе хора. От неговата висота му изглеждаме като червей, до там ли се докарахме? Минахме през тоталитаризъм, за да ни яха този извратен сталиниско-нацистки мафиот и простак ли? Правителство на спасението ли? Ако не беше последната година и половина в която ни вадиха от блатото в което ни вкара ГЕРБ (и то под терористичен обстрел от протестъри, президент и самата Тиква), сега наистина и Тиквата включително, щяхме да можем да разчитаме само на чудо от небето..
76
Най–вероятно времето,в което онези от ЦРУ,когато са се опитвали да налеят нещо в празната глава на Борисов не им е достигнало,защото сигурно е трябвало да повтрят едно и също N пъти и пак няма резултат.Та нали, този „загрижен“,“най–голям политик“пръв обяви,завръщайки се от САЩ какво ще се случи с „един банкер и една банка“? Или той помни какво говори само,докато брои до три.ОСТРАКИЗЪМ за всички от неговата банда и всички грабили държавата в продлжение на повече от 20 години.
77
ДЕБИЛА БОРИСОВ ТАКА БЛЪФИРАШЕ ЗА ФИНАСОВО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ЧРЕЗ „КОРИФЕЯ“ДЯНКОВ ПРИСВОИ ДОСТА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА!ТОЗИ ШЛАГЕР ОТ УСТАТА МУ ЗА ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА,ЦЕЛИ СЪЩАТА РАЗВРЪЗКА!/АЗ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА КРАДИТ,ЗА ДА ЗАПУША „ДУПКИТЕ“ОСТАВЕНИ ОТ НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!О,АЗ ВИСОЧАШИЯ БОГ,’ПОМАГАМ“КАТО „ПАТРИОТ“НА ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВА!ПИТАМ СЕ КОЛКО ОЩЕ БОЙКОВИ ЛЪЖИ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИМ ,КАКЪВ НАРОД СМЕ -МАЗОХИСТИ ЛИ??КАКЪВ ПРОЦЕНТ ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ ЧЕТАТ НЕЗАВИСИМИЯТ САЙТ „АФЕРА“?!,ИНТЕРИСУВА ЛИ СЕ НАШИЯТ НАРОД ОТ ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА,ЗА ДА СИ ИЗГРАДИ ИЗБОРЕН КРИТЕРИЙ ?!
78
Мутрата от ден на ден става все по-нагъл и нахален! Абе таранкоолу, нали те знаем какво представляваш, за пуста власт и майка си ще продадеш! Братя и сестри, българи и българки, колеги и приятели от всички партийни принадлежности(без ГЕРБ), ТОЯ НАГЛЕЦ НЯМА ЛИ ДА МЛЪКНЕ ВЕЧЕ!!!Писна ми от сутрин до вечер да чета простотиите му, родени от тъпият милиционерски мозък с 2 гънки(едната от удар с предмет по главата)!!!Милост, спасете ни от това нищо невдяващо и нахално лапацало, както и от ибрикчиите му, воглаве с вечно гладуващият и в цветущо здраве Сугарев, агент Димитър, Нова ибрикчийска тв, Бтв, Роско Офшорков, Близашки, Кулезич,двете недоразумения Цолова и Николаев,дебеланата Диана, Дикофф и още стотици знайни и незнайни лизачи напожарникарски ботуши и задни опорни точки!!!
79
Банкянският селяндурин е маниакален лъжец. Той остави държавата с три милиарда и половина фискален резерв. Неговите другари от БСП я оставиха с осем милиарда. Това са факти които магат да бъдат проверени. Но това не му пречи на този олигофрен да говори колко по зле е държавата от това което е била при него. Лъже и за магистралите . Проверете в сайта на АПИ и ще видите че дори некадърната тройна коалиция са построили по вече магистрали от него. Той разчита на това че една лъжа повторена многократно ще стане истина. И тъй като той и неговите подръжници не обичат да четат номерат му за сега минава. Но това е временно защото минава време,политиците се сменят,лъжите се забравят но фактите които са писани остават.
80
А бе, дудук рязан със пробития капут, изчезни, бе,и си вземи със теб К.О.П.Е.Л.Е.Т.О и П.Р.О.С.Т.И.Т.У.Т.К.А.Т.А. МАРИЯ КАЛЕНДЕРСКА и се разкарай , остави ни на мира да живеем без теб. Писна ни да си "на всяка манджа мерудия Иди си на село, живей си с натрупаните милиони и ни остави и ние да поживеем БЕЗ ТЕБ.
81
ПРОСТЕТЕ МИ, ЧЕ ЗАМЪРСЯВАМ ФОРУМА С ЦИНИЧНИТЕ КОМЕНТАРИ - НО ЗНАЕТЕ - КАТО ТИ ПЛАЩАТ СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ. БОЙКО И МЕСТАН МИ ПЛАЩАТ ДА ПЛЮЯ БАРЕКОВ, ЗАЩОТО ТОЙ ИМ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ!
82
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Бюрека......... Като „Първа - Стъпка “ трябва да си затвори ДЗАДНИКА .......... и така ДПС ще изгуби „Хранителна среда “ и ще изчезне ......
83
Аз вече имам работа от новите 1 000 000 работни места, дето ни ги обещава Ибрика! Той ме уреди до изборите денонощно за жълти стотинки да плюя врагът и особено Борисов и ГЕРБ по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?