Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: Влязох в политиката от немай-къде, не сме захапали кокала!
Бареков: Влязох в политиката от немай-къде, не сме захапали кокала!
Автор: ПИК
Дата
Дата
11540
Коментари
92
Бареков: Влязох в политиката от немай-къде, не сме захапали кокала!

Изхарчихме еврофондовете за магистрали, които не съществуват. Това каза председателят на „България без цензура” Николай Бареков пред ТВ7.

Реформаторският блок ни е конкуренция само донякъде, защото тях ги няма в провинцията. Те имат избиратели само в центъра на София, заяви още Бареков.

Меглена Кунева била сред виновниците за провала на българския преход.

ГЕРБ и ДПС пък деребействали в много райони и сечали горите заедно.

Бареков се закани да измести ДПС като балансьор в парламента.

Ако обаче ББЦ се провалим на евровота, ние ще свием платната, макар че това е невъзможно, заяви още водачът на новата формация.

Аз, Ангел Славчев и Росен Петров не сме захапали кокала. Влезнахме в политиката от немай-къде. Нямам път назад, след 11 май имам големи врагове в лицето на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, коментира още Бареков, който на тази дата м.г. хвърли бомбата с фалшивите бюлетини в Костинброд.

 

Напиши коментар »
(92)
1
Изхарчихме еврофондовете за магистрали, които не съществуват. Това каза председателят на „България без цензура” Николай Бареков пред ТВ7. Реформаторският блок ни е конкуренция само донякъде, защото тях ги няма в провинцията. Те имат избиратели само в центъра на София, заяви още Бареков. Меглена Кунева била сред виновниците за провала на българския преход. ГЕРБ и ДПС пък деребействали в много райони и сечали горите заедно. Бареков се закани да измести ДПС като балансьор в парламента. Ако обаче ББЦ се провалим на евровота, ние ще свием платната, макар че това е невъзможно, заяви още водачът на новата формация. Аз, Ангел Славчев и Росен Петров не сме захапали кокала. Влезнахме в политиката от немай-къде. Нямам път назад, след 11 май имам големи врагове в лицето на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, коментира още Бареков, който на тази дата м.г. хвърли бомбата с фалшивите бюлетини в Костинброд.
2
Бареков браво! Страхотно интервю беше. Успех на изборите! Нямате конкуренция!
3
За да възстановим държавността трябва да започнем от реконструкцията на политическата система. Така трябва да гледаме на Съюз "Чисти ръце". Идеята не е нова, но дойде време чистите в политиката да поискат тази операция. Ние сме антивирусното лекарство, инжектирано в парламента. Непреодолим фактор сме и няма как без нас да се правят каквито и да е политики в следващия парламент. Имаме само едно условие – да си проведем операцията "Чисти ръце". Десетте опорни точки на тази операция са: 1. Политическа лустрация за създателите и членовете на криминални групировки. 2. Без членове на ДС, доказани като кредитни милионери от преди банковата криза 1996-1997г. 3. Без партии, които са били в управлението на държавата, освен ако не са освободили от своите ръководни постове бивши премиери, министри и зам.-министри 4. Подкрепа чрез бюджета и специални законодателни разпоредби за МВР, Българската армия и ДАНС. Увеличаване на личния състав, режийните и социалните придобивки, както и даване на статут на неприкосновеност. Пряк избор на полицейски шефове и началници на РПУ-та. 5. Деполитизация в НАП, ръководствата на болници, училища и други висши административни органи и длъжности, както и Областни управи и Общини. 6. Пряк избор на районни и градски съдии и прокурори. Даване на подкрепа на Главния прокурор, при ясно зададени параметри и поети от негова страна ангажименти, за бързо стартиране и приключване на проверките по сигнали срещу висши политици от Прехода. Без политизация във Висшата съдебна власт. 7. Отпадане на банковата тайна за политиците. При влизане във властта всеки политик е длъжен да даде своето съгласие за специализирани проверки от ДАНС и НАП на неговите доходи, начина му на живот, роднини по права линия и съребрена до четвърта степен. Както и проверка на всички възможни имотни и приятелски свързаности. Отпадане на банковата тайна за действащите в момента политици във властта. 8. Отказ от партийни субсидии. 9. Политиците да се откажат доброволно от участие в офшорни дружества и да ги осветят преди това пред обществото, ако са регистрирали такива. 10. Лустрация за политици с две или повече прокурорски обвинения до тяхното отпадане.
4
Дано поне Бареков се окаже, че държи на думата си и най-после махне ония турски агенти от ДПС от властта.
5
България без цензура е партия, за която си заслужава да гласуваш! И напук на всички приказки, Бареков е и супер лидер!
6
Абсолютно икаква конкуренция не са Деформаторите!
7
Всички останали политици, лидери на водещите политически сили - Борисов, Станишев, Кунева, Доган и Местан, Сидеров, са част от лицата на поредица престъпни управления на страната. Само Бареков не се е опетнил с престъпления спрямо народа си.
8
Мегленчето работи доста усърдно срещу интересите на държавата, та затова сега е ненавиждана от много хора. И лошото е, че пак се кани да ходи в ЕП.
9
Все някой трябваше да се нагърби с ролята на спасител.
10
ББЦ напред!
11
Вече се обърках - сега ДПС-то с БСП или с ГЕРБ действа? Или едновременно и с двете?
12
Дано успеят да се преборят с тия, дето наистина са захапали кокала и не щат да пускат!
13
Волята за промяна е важна! Ако я няма ще си седим в комунистическото блато, в което ни набутаха БСП, ДПС и ГЕРБ, а това ще обезлюди и затрие майка България!
14
Марш в кочината да го лапаш на Свинята , боклук !!!
15
Ееее Барек, не с лошо за РБ, че ей сега Раданчо ще побеснее и пак ще има обиди и разни такива. Не му разваляй празника сега.
16
Аз вярвам, че с ББЦ ще дойде и промяната. Просто хората трябва да бъдат разумни и да гласуват.
17
Тоя боклук не кокала а рязания на чалмата е захапал...
18
Успех, радвам се, че се появи ново лице на политическата сцена. Дано работи ефективно.
19
Barekov kurvo Barekov kurvo
20
Ние сме единствените, които са при вас. В момента Кунева пие кафе в столично кафене, Кънев гледа мачове в Софийска бирария, Борисов гледа мачове в скъпата си вила в Банкя, Станишев спи, след което ще пътува до Брюксел, а Местан не си заслужава просто да го коментирам. Той излезе да говори за тютюна, за неговите сестри с пожълтели от тютюна пръсти, само че беше със златни ръкавели, които струват колкото неговите сестри изкарват за 3 години"Рада Коджабашева - финансов експерт към движението, посочи, че след 25 години преход, 60% от българите се нуждаят от постоянна държавна подкрепа. Цялостната политика на „България без цензура“ ще има не само социален израз, но и даващ възможност за развитие и осъществяване на българския интелект, посочи тя. Коджабашева подчерта, че ще се заложи на мерки за борба с демографския проблем, за стимулиране раждаемостта, за нови работни места, за изграждане на устойчива икономика, като се обръща внимание на екологичните въпроси, както и на научно-развойните действия, които са в основата на прогреса.
21
Само България без цензура остана чиста от разни турци и връзки с престъпния свят.
22
Ти си мислиш, че харата в провинцията по лесно ще ги излъжеш, но грешиш! Те са умни ,мерат ти капата и мислят! Такива като теб са ги видяли!
23
отговор на коментар
ДПС са с тези, които ще са във властта. Управление без тях не е имало скоро и вероятно смятат да си запазят традицията, за жалост.
24
И БСП, и ГЕРБ са едно и също, след като предадоха националните интереси и се запрегръщаха с ДПС.
25
Получават моята подкрепа, че ми писна да ме крадат!
26
Шибаняк само популизъм , като Гол Охлюв е ! А вярващите му обира ЛИГИТЕ
27
отговор на коментар
Бареков не ги лъже - той се запознава с техните проблеми от първа ръка и спомага за решаването им. Повярвай ми такива не са ги виждали хората от провинцията, защото за тях се сещат само по избори...
28
Тоя оргинален ибрик на чалмите е по гнусен от онова влечуго Гарелов от капутската му ТВ7, доказани доносници лъжци и крадци с червени чалми...
29
Аз да питам само къде беше ГЕРБ, когато турците най-нахално си назначиха оня некадърник Палев за губернатор в Благоевград? Това беше върхът на наглостта.
30
Лайнеков, ти си гнусен манипулатор и затова ще бъдеш изненадан от резултата си на изборите--хората не прощават на гадовете !!! Справка-- турската фирма Атака !!! Заедно ще бъдете изхвърлени на боклука !!!
31
отговор на коментар
Много информативен и градивен коментар. Направо си умирам да чета подобни тъпотии по форумите.
32
отговор на коментар
О, Електро, и днес на смяна? Хайде стига с лъжите, кажи за твоя шеф Борисов и за далаверите с дрога. Харесва ли ти, че е крал, па макар и Кокаинов крал?
33
Още ти мириша устата на ГЪЗОТ на ГЕРБ а сега ЗАСМУКА – ДПС
34
отговор на коментар
Аз мисля, че ти ще останеш изненадан от резултатите му на изборите - тогава ще му се извиниш ли?
35
Защо се изхарчиха толкова милиони за пътища, които след няколко месеца дават дефекти? А Бойко иначе се хвали с пълен джоб лентички.
36
ПИК, ВМЕСТО ХРИСТОС ВОЗКРЕСИ ПИШЕТЕ НАЙ ДОБРЕ КАПУТА ВО.......И .СЛЕД КАТО СТЕ ГО ОБЯВИЛИ ЗА БОГ НА КАПУТИТЕ И ПОСТОЯННО НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ЛАЙНЯНАТА МУ МУТРА....
37
отговор на коментар
Половината от тия милиони, отида при котараците, как няма да дават дефекти. Бойко освен с лентички и с доста нечисти сделки може да се похвали!
38
отговор на коментар
А, след изборите, като му се разкрие ,кои му е шеФА в мафията...!?
39
отговор на коментар
36, в неделя Христос Бозкресе. А днес ти можеш да напуснеш този форум и да не четеш за Бареков, като не ти е симпатичен. Има много материали в нета за Кокаиновия крал Боко. Може би ще са ти по-интересни.
40
Няма почивка за тоз Бареков. Празник, делник, той работи. Браво за което и дано има успех на предстоящите избори!
41
ББЦ - излиза начело с Барекоф от ЗАДНИКОТ на „Момчето Чудо “ ....... „От немай къде“
42
МАРШ В САРАИТЕ ДА ГО ДУХАШ НА ЧАЛМАТА!
43
До №25. Буахахахаххх, Анатоли, Цариградската звезда, много хора мислят като тебе!!! Капута се регистрира като партия, за да краде гласове от Борисов. Фондация "Ханс Зайдел" почва да работи с Капута в момента, в който Борисов тръгне да се спихва. Реформаторите не ги слагам в сметката, те са бита карта. Буахахахахаххх!!!
44
Бареков е нов вид в българската политика, нормално е да не сме свикнали да искат да ни помагат и да ни е трудно да го повярваме.
45
ШИБАЙ МУТРИТЕ И КОМУНДЕТАТА С ЧАЛМИ, БАРЕК! ТЕ САМО ОТ БОЙ РАЗБИРАТ ПО ПРОДАЖНИТЕ ТИКВЕНИ КРАТУНИ!
46
Дали пък България без цензура няма да се окаже първата партия, която да си изпълни обещанията?
47
отговор на коментар
А след изборите като се разбере, че не истина и това са само глупости с цел да се очерни Бареков?
48
Тоя селяндур Мутрата не кокала, а рязания на чалмата е захапал...
49
БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, ВОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО,БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, ВОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО, БОРИСОВ КУРВО,
50
МАРШ В САРАИТЕ ДА ГО ДУХАШ НА ЧАЛМАТА!
51
ПИК, ВМЕСТО ХРИСТОС ВОЗКРЕСИ ПИШЕТЕ НАЙ ДОБРЕ МУТРАТА ВО.......И .СЛЕД КАТО СТЕ ГО ОБЯВИЛИ ЗА БОГ НА МУТРИТЕ И ПОСТОЯННО НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ЛАЙНЯНАТА МУ СВИНСКА МУТРА....
52
Тоя оргинален ИБРИК С ФЕС на чалмите е по гнусен от онова влечуго прецедента ПНЕВЛЮ ПЛЮВНАЛИЕВ, доказани доносници лъжци и крадци с бухалки, сикаджийски мекерета...
53
Кунева предаде българските интереси, а сега ни обещава светло бъдеще.
54
BOKLUK si DUDUK i BOKLUK si ostane6 !
55
КУ- КУ
56
На България определено й е нужен политик като Бареков!
57
Добро утро, герберски орки! Познаваме ви по злобните коментари. Боядисахте ли яйцата?
58
Kaкво му харесваш на KAPUTA ? Това , че го ЛАПАШЕ на Генерала ... или ...Това че сега го СМУЧЕ на Чалмата ? КАЖИ бездарно ПАПАГАЛЧЕ-ПЕДАЛЧЕ
59
Време е за промяна и народа трябва да го избере
60
Те гЕрберите не знаят що е яйце. Те са само за злобата тука, абе нещастници
61
отговор на коментар
58, Ти па Надареният, какво му харесваш на Пожарникаря Мутра? Че е тъп като китайски миксер и мазен като пръжка?
62
отговор на коментар
ДУДУК, защо от немай- къде си влязъл в пустата политика? Много пари ли имаш да връщаш на онази банка? Защо взе толко много пара? За лелята, за тъщата, за 6-те фирми на жената, за мацките около теб, дето ти купиха малка спретната къщурка, да си живееш под наем в нея! За даренията, за часовниците, за офисите, за клакьорите, за охраната, за платените публикации, за купените депутати, за джиповете, за половината милион данъци, за Петното.....и т.н. Вярно, от зор си влязъл в политиката, но не се притеснявай! Взимай властта, пък за дълговете ти ще мислим после ние, данъкоплатците! Ще ги връщаме с лихвите! Пък нека ти викат после ДУДУК, КАПУТ, ЛАЙНО, КАБАРЕТКА, РАДКА ПИРАТКА и други подобни....Като влезнеш във властта, те ще влязат в камионетките! Нали така се беше размечтал веднъж, докато се правеше на журналист...и правеше свирки на Борисов!?
63
62 много сте сладки като вземете да повтаряте като папгали "пари", "пари", "кой", "от кой", "колко", ама защо не питате по равно бе? Ей това не мога да разбера! Аз искам да знам от къде са парите на всички политици! И това питам!
64
МУТРО, защо си влязъл в пустата политика? Много пари ли имаш да връщаш на онази Сикаджийска клика, дето си откраднал от наркотици? Защо открадна толко много пара? За Пашата, за Сретен Йосич, за 36-те фирми на мутресата Цецка Секса, за мацките около теб, дето ти лижат ташаците, само че срещу заплащане! За ливанските банки, за малоумните и ранобудните, за протеституитиращите по жълтите павета, за Петното, за охраната, за платените медийни възхвали, за купените депутати, за бронираните джипове, защото си умрял от страх дза не те стигне ръката на Сретен, за кръга Котараците и бандите с бухалкитеи т.н. Вярно, от зор си влязъл в политиката, ЗАДА КРАДЕШ, и то от прате на бедните и болни българи, които превърна в живи факли от мизерия! Взимай властта, пък за възмездието ще мислим после ние, данъкоплатците! Ще ги върнем откраднатото с лихвите, ако ще и в миша дупка да си го скрил! Пък нека ти викат после ТИКВА, КРАТУНА, РАПОН, БАНКЯНСКИ ТОЛУП, БОКО ТЪПОТО и други подобни....Като влезнеш във властта, ще влезеш в кауша! Нали така се беше размечтал веднъж, че си Дуче, докато се кичеше с турските лампази и генералските пагони след дълго свирене на инструмента на Доган в сараите!?
65
Бареков е единствения, който не е бил във властта. На политици, които вече са били там, не вярвам! Видях ги колко направиха за държавата! Стигат ми толкова.
66
МУТРО, защо си влязъл в пустата политика? Много пари ли имаш да връщаш на онази Сикаджийска клика, дето си откраднал от наркотици? Защо открадна толко много пара? За Пашата, за Сретен Йосич, за 36-те фирми на мутресата Цецка Секса, за мацките около теб, дето ти лижат ташаците, само че срещу заплащане! За ливанските банки, за малоумните и ранобудните, за протеституитиращите по жълтите павета, за Петното, за охраната, за платените медийни възхвали, за купените депутати, за бронираните джипове, защото си умрял от страх дза не те стигне ръката на Сретен, за кръга Котараците и бандите с бухалкитеи т.н. Вярно, от зор си влязъл в политиката, ЗАДА КРАДЕШ, и то от прате на бедните и болни българи, които превърна в живи факли от мизерия! Взимай властта, пък за възмездието ще мислим после ние, данъкоплатците! Ще ги върнем откраднатото с лихвите, ако ще и в миша дупка да си го скрил! Пък нека ти викат после ТИКВА, КРАТУНА, РАПОН, БАНКЯНСКИ ТОЛУП, БОКО ТЪПОТО и други подобни....Като влезнеш във властта, ще влезеш в кауша! Нали така се беше размечтал веднъж, че си Дуче, докато се кичеше с турските лампази и генералските пагони след дълго свирене на инструмента на Доган в сараите!?
67
МУТРО, защо си влязъл в пустата политика? Много пари ли имаш да връщаш на онази Сикаджийска клика, дето си откраднал от наркотици? Защо открадна толко много пара? За Пашата, за Сретен Йосич, за 36-те фирми на мутресата Цецка Секса, за мацките около теб, дето ти лижат ташаците, само че срещу заплащане! За ливанските банки, за малоумните и ранобудните, за протеституитиращите по жълтите павета, за Петното, за охраната, за платените медийни възхвали, за купените депутати, за бронираните джипове, защото си умрял от страх дза не те стигне ръката на Сретен, за кръга Котараците и бандите с бухалкитеи т.н. Вярно, от зор си влязъл в политиката, ЗАДА КРАДЕШ, и то от прате на бедните и болни българи, които превърна в живи факли от мизерия! Взимай властта, пък за възмездието ще мислим после ние, данъкоплатците! Ще ги върнем откраднатото с лихвите, ако ще и в миша дупка да си го скрил! Пък нека ти викат после ТИКВА, КРАТУНА, РАПОН, БАНКЯНСКИ ТОЛУП, БОКО ТЪПОТО и други подобни....Като влезнеш във властта, ще влезеш в кауша! Нали така се беше размечтал веднъж, че си Дуче, докато се кичеше с турските лампази и генералските пагони след дълго свирене на инструмента на Доган в сараите!?
68
Най-нагло заявяват, че ще саботират работата на парламента. Що за българи сте вие?
69
Герберугите не трябва да получават такива пари, защото не влизат в пленарна зала и реално не работят.
70
Палячо, не ни занимавай със себе си. Несериозно е тв водещ да си играе на държавник.
71
Поредният луд след Боко и Сидер, писна ни от такива индивиди.
72
А кои бяхте вие, че да обявявате, каквото и да било? Смешки!
73
Защо още държим във властта МУтрата Борисов?
74
ДПС трябва да бъде отстранено от властта и само България без цензура може да направи това.
75
Статуквото източи държавата и фондовете
76
ГЕРБ ограби държавата а комунягите сега дозабърсват малкото останало
77
Никога повече ГЕРБ, БСП и ДПС! С България без цензура, напред!
78
Бареков с поведението и изказванията си е единствения, който може да се съревновава с Бойко за приза клоун на републиката
79
Преди 1-2 години се питах дали има някой по-зле от Бойко - Бареков е напът да ми даде този отговор. . .
80
Подозирам, че от някоя лудница в момента издирват лидера на ББЦ, дано скоро да го приберат, че прекалено много замърсява политическото пространство с присъствието си
81
Бареков и партията му от незнайни хиени целят единствено да си откъснат голямо парче от властта, което да дъвчат и да му се радват
82
ББЦ и лидера им не ми се вярва да получат повече от свойте собствени гласове на изборите. Е може и някой роднина от съжаление да ги подкрепи, но провалът им е предначертан
83
И Бойко и Бареков са толкова безнадеждни, че за тях и рейтинга им би било по-полезно да намалят изказваният си до нула, че така ще си подсигурят 0% вот на изборите
84
Бареков много си е повярвал. Ама като свършат изборите ще види, че никой освен болното му съзнание не го подкрепя
85
Поредното некоректно и политически неадекватно изказване на Бареков.
86
Бареков напълно е полудял и говори глупости, които не подхождат и на дете в първи клас
87
Бареков е един лицемер и лъжец, който е готов да обещае на народа това, което никой не може да му даде. . . Писна ми от фалшиви политици жадни за власт
88
По места е много лошо положението - има голям натиск към всички хора, които подкрепят "България без цензура". ДПС се заиграва с БСП на национално ниво, а на местно с ГЕРБ. Явно се оказахме крайно неудобни за цялото статукво. Заявката, че ще бием ДПС на европейските избори, което е залогът да излязат българите масово да гласуват, също изигра своята роля и това допълнително уплаши тримата лидери Борисов, Местан и Станишев. Аз казах, че мълчаливото им несъгласие за участието в дебата ще го приема като техен провал и като бягство от отговорност, защото темите за разискване са много сериозни. Искаме да се чуят нашите идеи и ако има критики към тях, да ги чуем лично от устата на нашите опоненти. А те, впрочем, са в кълбо от интереси - Борисов, Станишев и Местан.
89
Ние сме центристка организация. В Европарламента ще бъдем в центъра, в българския парламент също. Ние сме реалната сила, която ще махне ДПС от властта и от ролята му на балансьор. Ние сме социални либерали, искаме да развием българския бизнес, а той да създава работни места. Ще работим за безплатно здравеопазване за българските майки, деца и възрастните хора. Искаме образованието да бъде на високо ниво и да е достъпно за всички. Искаме по-високи пенсии, работни места за младите българи и достойни доходи, за да останат в родината. След НДСВ сме първата партия от центъра, която доби такива мащабни размери. Към момента сме трета политическа сила в България с над 30 000 души членска маса и с над 200 структури в България. Копирано от standartnews.com
90
12-15% от българите биха били готови да гласуват за нашата листа и за мен персонално. Очаквам да ни подкрепят и хора, които в предишни години са гласували за НДСВ. В дясно взимаме много от гласоподавателите, които в предишни години са били за СДС и ГЕРБ. Очакваме да ни подкрепят хора от "Атака" и доста от БСП. Няма какво да се лъжем - гражданите са отвратени от заиграването на Станишев с Местан и не могат да се примирят с факта, че БСП продаде националните интереси и не изпълни нито едно социално обещание, като разкриването на работни места за млади хора, вдигането на пенсиите, махането на данък "лихва", махането на плоския данък и замяната му с прогресивен. Лъжите на Станишев отвратиха много леви избиратели и те се насочиха към центъра, т.е. към нас.
91
Ние всяка седмица записваме по 2-3 хиляди нови членове. Разширяваме се непрекъснато, защото хората искат да бъдем алтернатива на статуквото и виждат в наше лице промяната. Затова и ще гласуват за нас. Така че партията расте с бързи темпове и ще бъдем, може би, по-големи от ГЕРБ и БСП до европейските избори. Със сигурност ще победим ДПС, хващам се на бас.
92
Лайнян капут!Подлога ДПСарска!Много на сериозно се вземаш!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?