Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков вдъхна надежда за нови работни места на хората от Разлог
Бареков вдъхна надежда за нови работни места на хората от Разлог
Автор: ПИК
Дата
Дата
10131
Коментари
48
Бареков вдъхна надежда за нови работни места на хората от Разлог

"Нямаме работа“ – с тези думи беше посрещнат лидерът на „България без цензура" Николай Бареков от 22-годишния Исмил Аянски на събора в местността "Предела" край Разлог, където на 2 и 3 август се провежда 14-тият събор „Пирин пее“. Младежът сподели, че работи от 16-годишен и се е трудил предимно в строителството, но от две години никой не наема работници. „Единственото, което мога да направя е да се хвана някъде и да работя без накрая да ми платят. Какви са тези управляващи и как го позволяват, не знам“, заключи младежът.

Той разказа, че е учил в спортното училище в Разлог карате, но от спорт не може да се издържа.

„Ако се случи да ме извикат някъде на някои Пехливански игри, но това е само един-два пъти в годината и в най-добрия случай мога да разчитам на не повече то 40 лв. За да се издържам се принудих да тръгна за чужбина. Миналата година имах късмета да поработя 3 месеца в Шотландия и така успях да си докарам 10 хиляди лева, с които да изкарам годината", посочи младежът. Исмаил сподели още, че днес отишъл на събора да се повесели и че след две седмици отново му предстои пътуване до Шотландия.

Николай Бареков каза пред него и останалите млади хора, че може да помогне животът да стане поносим. „Но искам от вас да ми помогнете и да свалим ДПС и ГЕРБ от власт“, каза той. Лидерът на ББЦ получи грамота от организаторите на събора. Тя е за съхранение и популяризиране на народното творчество. Той беше поздравен с местна пиринска мелодия от музикантите от оркестър „Бемето“ от Разлог.

Николай Бареков разговаря и с други хора от Разлог, които му разказаха, че единственият им поминък е тютюна и че тази година изключително трудно са успели да си вземат парите от изкупната кампания. „Никой не мисли за нас. Те първо мислят за себе си, а след това за хората“, оплака се млада жена.

Напиши коментар »
(48)
1
Червена мършо, сбогом след изборите -- 3 % и аут за мекерековци !!!
2
Единствения, който мисли за младите
3
В цялата държава няма работа. В провинцията е чудо, ако някой успее да си намери работа за повече от минималната заплата!
4
Надеждата ни е в Бареков.
5
Статуквото ни докара до тоя хал, дано Бареков да промени нещата
6
АКО УСПЕЯТ С ПЛАН СРЕЩУ НЕГО ЩЕ ИМА ДА ГО ТЪРСИТЕ ВИЕ БАРЕКОВ ПОД ДЪРВО И КАМЪК!
7
Някой да си спомня нещо да са поискали от Бареков и той да не го е обещал? Няма по безскрупулен популист от него. А тези изтормозени и отчаяни от немотията хора са източниците на милионите, които потъват в бездънните джобове барекови. Значи замазваш им очите на хорицата с лъжи и тези лъжи се осребряват в неговите банкови сметки.
8
Николай Бареков разговаря и с други хора от Разлог, които му разказаха, че единственият им поминък е тютюна и че тази година изключително трудно са успели да си вземат парите от изкупната кампания. „Никой не мисли за нас. Те първо мислят за себе си, а след това за хората“, оплака се млада жена.
9
Бареков се бори за бъдещето на хората
10
Коалиция БОСТАН ще оправи работата! Ще се нагушат с една камара пари, а за хората остава средния пръст!
11
В интерес на истината му вярвам, защото определено е млад човек с хъс и упоритост.
12
нови работни места, ама излъга по най-комунистическия начин!
13
Поне един от политиците да е обърнат с лице към хората и да вижда проблемите им.
14
Определено новият политик заслужава подкрепа.
15
Който мисли за хората, той да бъде избран за Премиер!
16
Михова, от кога циклиш на тоя абзац? Колко време ти трябва, за да го научиш наизуст?
17
Да вървят на майната си ако обичат
18
Всички, които плюят Бареков да вървят на майната си, той е .единствения, който мисли за бъдещето на страната.
19
Поне пита какви проблеми имат хората. Не като Бостан партията да ни казва какво не ни е наред. ПО-ДОБРЕ ЗНАЕМ.
20
къде е вашата Сталинка Георгиева, нали драпате за нея в ЕС! Защо тя днес не е при хората в пострадалите райони, нали е комисар по бедствията и авариите! Или е в лятна ваканция на Малдивите... мутренски боклуци!
21
Алек, Руслан, Веска, Вика, Тошко, Афгуст, Марко, татяна, Тангри, Митко, Николски........Сам ли си измисляш имената, или и тях ти ги дават написани предварително??????
22
ГЕРБ=Грабим Еврейски Република България
23
Само не знам какво ще стане, когато Всевишния Вожд Винету(ВВВ) дойде на власт? Сигурно ще вдигне мизата за овцете! Може да им дава по 50лв. този път, младите и бизнеса да се спасяват поотделно!
24
Каквото искате ще ви обещаем, само гласувайте за коалиция БАРЕСТАН !
25
Плати ли си сметката за бензина, пурите дето постояно пуши? Или завлече пак някой магазин :)
26
ИЗЧАДИЯ МУТРЕНСКИ, НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА, ТА ЗЕЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ, ИДЕТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА БЕДСТВАЩИТЕ, ЩО ДРЪНКАТЕ ТУК ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ДЕЙБА ВАШТА МАМА МУТРЕНСКА!
27
Много чат войници се събрахте нещо тук
28
Господи , освободи ни от този идиот !
29
да си върне парите дето открадна от Здравната каса, цял милиард и половина, вместо да кара хората в парламента да му оправят бакиите, а хората да умират ез лекарства и болнична помощ!
30
Тиквата, като строи магистрали, що не намери работа на младите?
31
2-и рунд няма ли да си направите?
32
Това важи и за тебе нещастнико, 26 !
33
Такива хора ни трябват
34
Господи, освободи ни от този идиот! Една мълния ще е достатъчна по празната му Тиква!
35
Това име не е вървежно. По-вървежното е БОСТАН!
36
ИЗЧАДИЯ МУТРЕНСКИ, НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА, ТА ЗЕЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ, ИДЕТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА БЕДСТВАЩИТЕ, ЩО ДРЪНКАТЕ ТУК ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ДЕЙБА ВАШТА МАМА МУТРЕНСКА!
37
Каквото искате ще ви обещае само гласувайте за коалиция БОСТАН!
38
ТРИМА ДУШИ ОТ ТЕЗИ НА СНИМКАТА СА ОТ ОХРАНАТА НА БАРЕКОВ. САМИ ПРЕБРОЙТЕ КОЛКО СА ГРАЖДАНИТЕ!!!!
39
Чета и не мога да повярвам,че има хора да вярват на тази арогантнтна параметри!Мислел за народа,млад бил,як бил,умен бил! Вие сте нненормални ,бе! Говоренето му е смесица като Жорж Ганчев и Волен Сидеров! Чудовищна лъжа и популизъм! По-добр да си бил истинска мутра отколкото слуга на мутри /в частност ДУДУК/.
40
Бареков във всичко имитира Борисов - от прическата, та до червения конец на ръката. Това е най-сигурният път към провала му обаче. Борисов никой не може да го повтори. И слава Богу! За няколко месеца Бареков стана трагично смешен.
41
Не знам колко надежда е вдъхнал, но положението е много зле и ако едни хора пак вземат властта, ще става още по-зле! От това затягане на коланите накрая ще се удушим!
42
ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ПОДИГРАВАТ С ТОЯ КУЙРУК ДУДУК. МИ ТЕ СИ ПИЯТ БЕЛО ВИНЦЕ. ЛЬОЛЬОТО АГИТИРА
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Е, как няма да им осигури - работа за тролчета дал господ :)
45
Тоя дебил за пари и власт и майка си би продал...ТЪпите читаци го захраниха с пари и сега няма отърване от наглеца и залюханите му подръжници. Заслужава си ругатните както сам си ги иска - съвсем без цензура..
46
ПЕРНИШКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ББЦ СЕ РАЗПУСНА И ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НАПУСКАТ ББЦ,,,,,, "катарзисът при президента им дошъл в повече" ББЦ СЕ РАЗПАДА И ТОВА Е ФАКТ
47
КВИК, защо скрихте хубавата новина от Перник!
48
Николай Бареков каза пред него и останалите млади хора, че може да помогне животът да стане поносим. „Но искам от вас да ми помогнете и да свалим ДПС и ГЕРБ от власт“, каза той. Николай Бареков се излага за 80 лв. на бензиностанция в Бургас, точи гориво на аванта Неплащането станало рецидив при ББЦ. Преди да мине тънко на "Петрол", партийният лидер си взел пури за 120 лв. от бензиностанция „ЛУКойл” и си тръгнал, дни преди това се измъкнал по терлички от бургаски хотел 01 Август 2014, Петък Автор: Гергана РАДЕВА снимка Авторът Лидерът на „България без цензура” заредил два джипа и лъскаво БМВ, но забравил да плати Новият политик Николай Бареков се излага като кифладжия при посещенията си в Бургас и напоследък забравя да си плаща за услугите, които ползва в морския град. На няколко пъти представители на „България без цензура” са засечени да минават на аванта само през последните месеци. Миналия уикенд Николай Бареков и екипът му заредили гориво на три автомобила на бензиностанция „Петрол” на влизане в града от Варна (до Гробищния парк), но пропуснали да платят сметката на една от колите. Сумата е 80 лв. Наша проверка установи, че Бареков е спрял с два софийски джипа „Рейндж Роувър” и лъскаво БМВ с бургаска регистрация, заредили са гориво, но са платили само част от сумата. Всичко е заснето и категорично документирано от видеокамерите на „Петрол”. Служители на бензиностанцията потвърдиха информацията пред наш репортер, но всички те треперят от страх и не искат да говорят. „Забранено ни е от ръководството да даваме каквато и да е информация за Бареков. Ще ни уволнят”, казаха от „Петрол”
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?