Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Бареков: АБВ и Реформаторите нямат шанс, привържениците им да гласуват за мен!
Бареков: АБВ и Реформаторите нямат шанс, привържениците им да гласуват за мен!
Автор: ПИК
Дата
Дата
7567
Коментари
56
Бареков: АБВ и Реформаторите нямат шанс, привържениците им да гласуват за мен!

Днес от последните социологически проучвания е ясно, че има две групи за тези избори – условно казано „А” група и „Б” група, каза пред журналисти във Видин Николай Бареков, председател на партията „България без цензура”, предаде Радио “Фокус”- Видин.

Според Бареков, това са трите партии в парламента – БСП, ГЕРБ и ДПС и ПП „България без цензура”, които ще имат сигурни евродепутати. „Според мен, всяка от тези партии има минимум по 2-ма евродепутати. Сега кой ще вземе две евродепутатски места, кой три, но няма шанс за АБВ и Реформаторския блок. Молбата ми към техните поддръжници са да гласуват за „България без цензура”, а благодарение на нашите народни представители ще разтурим парламента на 26 май, като започваме стъпки за това. На изборите на есен вече може да се гласува и за по-малките партии, защото тогава бариерата става 4%”, обясни Николай Бареков. Той бе категоричен, че в момента бариерата е непосилна за малките партии.

Напиши коментар »
(56)
1
То абв и рб няма бе
2
Днес от последните социологически проучвания е ясно, че има две групи за тези избори – условно казано „А” група и „Б” група, каза пред журналисти във Видин Николай Бареков, председател на партията „България без цензура”, предаде Радио “Фокус”- Видин. Според Бареков, това са трите партии в парламента – БСП, ГЕРБ и ДПС и ПП „България без цензура”, които ще имат сигурни евродепутати. „Според мен, всяка от тези партии има минимум по 2-ма евродепутати. Сега кой ще вземе две евродепутатски места, кой три, но няма шанс за АБВ и Реформаторския блок. Молбата ми към техните поддръжници са да гласуват за „България без цензура”, а благодарение на нашите народни представители ще разтурим парламента на 26 май, като започваме стъпки за това. На изборите на есен вече може да се гласува и за по-малките партии, защото тогава бариерата става 4%”, обясни Николай Бареков. Той бе категоричен, че в момента бариерата е непосилна за малките партии.
3
Бареков и Пеевски евродепутати ...голям срам за България ! Ще си изнасяме олигарси и така салдото ще е положително
4
Много хора ще гласуват за Бареков и действително по-голямата част ще бъде точно от разочарованите избиратели на партиите, които ни управляваха.
5
За да възстановим държавността трябва да започнем от реконструкцията на политическата система. Така трябва да гледаме на Съюз "Чисти ръце". Идеята не е нова, но дойде време чистите в политиката да поискат тази операция. Ние сме антивирусното лекарство, инжектирано в парламента. Непреодолим фактор сме и няма как без нас да се правят каквито и да е политики в следващия парламент. Имаме само едно условие – да си проведем операцията "Чисти ръце". Десетте опорни точки на тази операция са: 1. Политическа лустрация за създателите и членовете на криминални групировки. 2. Без членове на ДС, доказани като кредитни милионери от преди банковата криза 1996-1997г. 3. Без партии, които са били в управлението на държавата, освен ако не са освободили от своите ръководни постове бивши премиери, министри и зам.-министри 4. Подкрепа чрез бюджета и специални законодателни разпоредби за МВР, Българската армия и ДАНС. Увеличаване на личния състав, режийните и социалните придобивки, както и даване на статут на неприкосновеност. Пряк избор на полицейски шефове и началници на РПУ-та. 5. Деполитизация в НАП, ръководствата на болници, училища и други висши административни органи и длъжности, както и Областни управи и Общини. 6. Пряк избор на районни и градски съдии и прокурори. Даване на подкрепа на Главния прокурор, при ясно зададени параметри и поети от негова страна ангажименти, за бързо стартиране и приключване на проверките по сигнали срещу висши политици от Прехода. Без политизация във Висшата съдебна власт. 7. Отпадане на банковата тайна за политиците. При влизане във властта всеки политик е длъжен да даде своето съгласие за специализирани проверки от ДАНС и НАП на неговите доходи, начина му на живот, роднини по права линия и съребрена до четвърта степен. Както и проверка на всички възможни имотни и приятелски свързаности. Отпадане на банковата тайна за действащите в момента политици във властта. 8. Отказ от партийни субсидии. 9. Политиците да се откажат доброволно от участие в офшорни дружества и да ги осветят преди това пред обществото, ако са регистрирали такива. 10. Лустрация за политици с две или повече прокурорски обвинения до тяхното отпадане.
6
Ами това е те са педерасти тия рб и абв и честно казано ми писна от тях да ги споменавате даже!
7
ТЯХНИЯ ШАНС Е НУЛЕВ КАКТО И ТВОЯ КАПУТ...
8
Да бе каква промяна ще ми донесе РБ и Кунев? Никаква!
9
Аз ще гласувам за България без цензура! Искам промяна и това е първата стъпка към нея.
10
УБЕЖДАВАМ СЕ , ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ "КАПУТ" е МАЛОУМЕН ТРОЛ НА ЗАПЛАТА! И СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ИМАМ МИНУС 6-8!
11
Особено, ако се разпаднат тия както са я подкарали!
12
България без цензура заслужава доверие и това е видно от работата, която свършиха през последните месеци. Успех от мен!
13
Това е положението братя. Раждат се такива партиики като Реаниматорите на комунистката Кунева и Рамадан и АБВ на агент ГОЦЕ!
14
ТОЯ ЛАЙНАР СЪЩО ЩЕ СЕ ПОКРИЕ В ЕВРОПА КАКТО МОМАТА СВЕНЯТА САЧМАТА И ЧАЛМАТА...
15
Правилно или за нас или гласът на много хора ,ще отиде в ГЕРБ мотото ни трябва да е ГЕРБ НА НИКАКВА ЦЕНА. ЛУД С КАРТЕЧНИЦА=ГЕРБ НА ВЛАСТ.
16
25 май ще бъде ден за промяна. Дано повече хора го осъзнаят и гласуват за ББЦ!
17
Буахахахахахахах!!! Ако се заяви като христиансоциален против абортите, и рейтинга му скочи, а на ГЕРБ започне да пада, след европейските избори, фондация "Ханс Зайдел" започва да работи с него!
18
Сега е времето да се покаже, че не искаме повече ГЕРБ БСП и ДПС. Предсрочни избори.
19
ТОЯ БЕЯ И ГЕЯ ГО ЛЪЖАТ ЧЕ, ЩЕ МИНИ ГРАНИЦАТА САМО ДА РАЗБИЯТ ДЯСНОТО И КАПУТА СИ ПОВЯРВА...
20
България без цензура - това е бъдещето.
21
На Чалма, Мома, Сачма и Дудук никога власт...
22
Барека пак е злоупотребил... как може да се сравнява с президент с два мандата не знам!!! Той се изживява ,като че ли вече е някъде избран!!!Смешко...
23
Бареков не е алтернатива на сегашната пасмина! Прекалено е гладен, а на мустакатия скоро ще му омръзне да слуша празни приказки. До сега този индивид не е казал нищо смислено. Всичко, което казва е чист лозунгарски популизъм. Народът се наслуша на подобни простотии. Видя се колко го искат хората на онзиденшния "грандиозен" митинг срещу Тотев в Пловдив. Ако толкова са му последователите аман му е работата на изборите. Пък и не е много настоятелен при агитирането. Така и не разбра, че не прошумоли ли нещо между палеца и показалеца, работа у нас не се върши...дори и избори...
24
Е щом като дойде бреме,хора като Дудука да се гласят да ни управляват,значи сме се ебали като нация!!!
25
Щура идея - как никой до сега не се е сетил - значи, отиваш при електората и му казваш: твоята партия не струва, гласувай за моята! И електоратът, значи, търчи като побеснял след тебе и гласува ли, гласува... но само в мокрите сънища на Бареков, разбира се!
26
Изобилието на партии, води до разпиляване на гласовете в различни посоки. Трябва да се съсредоточим върху партия, която има програма и има надежда да промени нещо. Да сега не сме чули нито реаниматорите, нито АБВ да предлагат нещо по-различно. Старите муцуни в нова партия, това е.
27
Кви беха тия РБ и АБВ. Все жадни за власт копелдаци, които ни лъжат, че нещо зависи от тях.
28
Точно за пък за тебе ще гласувам, помияр мръсен. Един долнопробен лъжец си ти, дудук.Ама в България глупаци бол, които да ти се хванат на лъжите.
29
Абсолютно нарочно е сложена тази висока бариера! На старите статуквото им е нужно и са си го подсигурили по всевъзможни начини!
30
http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov До кукловодите: Под контрол ли е Бареков? Новият политически проект на новия политик е поредният продукт на политическото генно инженерство. И поредната провокация към обществото. Неговото налагане и самоналагане е толкова очевидно и брутално, че започва да плаши....
31
Всички дето му се връзват на тоя са или глупаци или платени клакьори...ББЦ е поредния проект на Доган ,за да измести неефективния и компроментиран вече такъв - АТАКА..Другото е театър за шараните .Този въшльо да ходи да хвърля гюбеци и да си свири на дудука.За друго не става !!! Ибрикчия от класа !!!
32
" Проектът „Бареков” е лесен за разчитане. Той е част от съвместния план между ДПС и БСП „Никога повече ГЕРБ на власт”, но много по-близък до ДПС и най-сериозният белег за това са отчаяните твърдения на самия нов политик, че никога няма да работи с партията на българските турци. Като и видимите опити да се разграничи от някои банкерски и финансови кръгове, с които беше много близък (усилията са взаимни). И в двата случая БСП са длъжни да играят тази игра, но са във вълчи капан. В противен случай губят подкрепата на Доган, а оттам и властта и остават в пълна изолация, дори и от левите си критици като АБВ. Ако проектът „Бареков” успее, тогава ДПС ще има още повече властови ресурс, а сегашното „преяждане с власт” ще се стори на обществото като лека закуска." ___ http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov
33
http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov Под контрол ли е Бареков?
34
http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov
35
отговор на коментар
Браво, Бюрека ще ти купи таблет.
36
С тези призиви Бареков показва дълбоко неуважение към личния избор на гласоподавателите. Застанал на барекадата с банка зад гърба си смята че може да купи всеки българин.Да - успя да купи доста хора - тези по площадите просто са гладни за 20-30 лв а другите които се увъртяха около него искат много - и власт и пари.Ще има доста разочаровани след време - дали са избрали къде ще се влеят.
37
отговор на коментар
Това с таблета е само една от хубавите идеи на България без цензура. Няма да сгреши ако се запознаеш с програмата.
38
БАРЕКОВ ПОТЪВА С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН! ББЦ-БАРЕК БАРА КЕЦО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ! САМО БСП ПОБЕДА!
39
отговор на коментар
Стана ясно кой е купил хората по площадите. Зад Бареков застават разумните хора.
40
ХАХААХ ТОВА БИЛИ ЛИЧНИ МНЕНИЯ. ГЛУПЕНДЕРИ. ГЕРБ И БСП ТРОЛОВЕ. ГЕРБ СЕ СРИВА С ВСЕКИ ДЕН ,А БСП СЕ РАЗЦЕПИ ЗЪ ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА СИ. КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ. ЗАТОВА И СЕ НАДАТ НА ДПС! КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ ПОЛУЧАВАТЕ И ДПС !
41
отговор на коментар
Хубаво съчинение от опорни точки, но са празни приказки. Кое от казаното можеш да докажеш?
42
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! ТОВА Е ПАРАВАН НА ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ! ДЛЪЖНИ СТЕ ДА НЕ ГО ПРАВИТЕ!!!!!!
43
Те мнооооооооооооооооооооооооооооооооого се изложиха Реаниматорите като направиха тая тъпня с клипа краден от САЩ!
44
http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov
45
" Проектът „Бареков” е лесен за разчитане. Той е част от съвместния план между ДПС и БСП „Никога повече ГЕРБ на власт”, но много по-близък до ДПС и най-сериозният белег за това са отчаяните твърдения на самия нов политик, че никога няма да работи с партията на българските турци. Като и видимите опити да се разграничи от някои банкерски и финансови кръгове, с които беше много близък (усилията са взаимни). И в двата случая БСП са длъжни да играят тази игра, но са във вълчи капан. В противен случай губят подкрепата на Доган, а оттам и властта и остават в пълна изолация, дори и от левите си критици като АБВ. Ако проектът „Бареков” успее, тогава ДПС ще има още повече властови ресурс, а сегашното „преяждане с власт” ще се стори на обществото като лека закуска." ___ http://vevesti.bg/komentari-i-analizi/3083-do-kuklovodite-pod-kontrol-li-e-barekov
46
отговор на коментар
Обърка нещо статиите ли, че изпляска пак същото или плащат на коментар и пълниш бройка?
47
е Не! не са в съзнание тия Реформатори вече! Съвсем загубиха всякаква връзка с централния мозък
48
отговор на коментар
ТОВА ОТ ОПИТ ЛИ ГО КАЗВАШ?
49
отговор на коментар
Не- и Слава Богу. Ама ми е пуснало да ви чета платените глупости, вкарвайте за разнообразие и малко собствени мисли.
50
РБ можеше и да има шанс, даже имаше потенциал, но много бързо тръгна надолу, защото някой от основните му членове са правили далавери преди, а истината винаги излиза на яве рано или късно! Колкото и да си разсъждавеме тук партияната на Бареков е единствената, която предлага някаква стабилност при новите формации.
51
Този пак ли напомня за себе си!
52
Тепърва много хора ще се убедят, че "България без цензура" ще бъде партията, която е носител на енергията и очакванията им за достоен живот в България като част от Европейския съюз.
53
Николай Бареков е носителят на новата енергия за положителни промени "България без цензура" е алтернативата за истинска промяна и достоен живот
54
Кои бяха АБВ и РБ че не мога да се сетя. Някой чувал ли ги е тея.
55
Реформаторите много се оляха с тоя клип, бива бива ама тоя път яката.
56
АБВ никва няма да я свършат както и се очакваше от тях в самото начало. То никой не е очаквал и нещо ама все пак. Много са зле.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?