Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БАНКОВ АД: Марги Хранова затъна в кредити - 300 бона борчове поболяха съпруга на естрадната звезда
БАНКОВ АД: Марги Хранова затъна в кредити - 300 бона борчове поболяха съпруга на естрадната звезда
Автор: ПИК
Дата
Дата
29510
Коментари
1
БАНКОВ АД: Марги Хранова затъна в кредити - 300 бона борчове поболяха съпруга на естрадната звезда

Семейството на естрадната звезда Маргарита Хранова е потънало в големи заеми, които едва смогва да изплаща. Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил около 300 000 лева, като по изискване на финансовата институция заложил семейния им апартамент в София. С парите Бойчев започнал нов бизнес. Начинанието обаче не се увенчало с успех, мъжът на певицата не могъл да възстанови ипотеката и оттогава банката безжалостно тормози фамилията, докладва колежка на изпълнителката, запозната с драмата, пред столичен седмичник.

Марги Хранова преживяла истински ужас, тъй като тя не била запозната какви ги е вършил съпругът й. Била много разочарована от необмислената му постъпка. Семейният ад бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата дори било на косъм да бъде извадено на публична продан.

Търканията между съпрузите отшумели, когато заради ядовете Кирил получил инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник - родния край на Хранова. Приятели на фамилията са убедени, че именно наглия натиск на банката е станал причина бизнесменът да пострада здравословно.

Именно големите кредити са причината Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита - в края на 2017 г. тя се появи във "ВИП Брадър" напук на презрението си към този формат, а тази пролет блесна и в "Като две капки вода". 

Още по темата
СКАНДАЛ НА "БУРГАС И МОРЕТО"! Резнаха Кичка и Марги Хранова от финалистите заради щерката на Глория
Часовник
17:43
И тазгодишният фестивал "Бургас и морето" не успя да започне без скандал. Вчера станаха ясни 12-те песни и изпълнители, които ще мерят сили на 28 юли в Летния театър на Бургас. Те са Лина По, Ваня...
Напиши коментар »
(1)
1
Тоя си мисли, че все още има кой да оправя жена му и да плаща! Ама той умряяяя!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?