Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Астролог с неприятна прогноза: Тъмните сили носят тежки изпитания
Астролог с неприятна прогноза: Тъмните сили носят тежки изпитания
Автор: ПИК
Дата
Дата
45633
Коментари
2
Астролог с неприятна прогноза: Тъмните сили носят тежки изпитания

Ден на тежки изпитания – най-стресиращият и напрегнат слънчев ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка на силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

"В старите времена се смятало, че в 24-ия слънчев ден Сатаната увеличава могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на изпитание силата на човешките души за вярност към своите религиозни убеждения. Този ден от слънчевия календар е благоприятен за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение", обяснява тя.

"Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Трябва да се подготвите да отблъсквате атаките на тъмните сили. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите дела. Добре е да се посети храм. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове. Приветства се ръчния труд", предупреждава астроложката.

"Смята се, че в този ден хаосът се размножава. Затова последователите на зороастризма се отдавали на духовно и телесно прочистване. Добре е да се започне цикъл на гладуване, на лечение, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да предприемете също почистване на дома, ремонт и реставрация", казва Пенчева.

"Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Не се препоръчват бурни изблици на радост, смях, да празнувате, да се събирате с приятели да се веселите. Не се препоръчват екскурзии и пътувания. Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се обработва, копае в този ден земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужно е повече светлина да има около вас, запален огън. През нощта не трябва да се отваря прозореца, за да не нахлуят тъмните сили според поверието. Сексът с жена на 24-ия ден е противопоказен. Смята се, че в този ден нейното лоно е осквернено и пада тежко бреме не само върху жената, но и върху детето, което тя може да зачене", завършва с прогнозата си за днес Ивелина Пенчева.

Още по темата
Астролог със супер прогноза: Днес е време за любов
Часовник
13:06
Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на...
Напиши коментар »
(2)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?