Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Астролог със супер прогноза: Днес е време за любов
Астролог със супер прогноза: Днес е време за любов
Автор: ПИК
Дата
Дата
14011
Коментари
1
Астролог със супер прогноза: Днес е време за любов

Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Това е хороскопът за днес на астроложката Ивелина Пенчева.

"Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи", казва тя.

"Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Денят е добър за сватба (но без много алкохол) и не е подходящ за развод. Отдайте се на семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие. Благоприятно е за зачатие", препоръчва Пенчева.

"Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете и да се наспите хубаво. Подходящо е за промяна на имиджа и прическата. Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур", съветва ни астроложката.

"Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се препоръчват ремонти", завършва тя.

Още по темата
Астролог със супер прогноза: Изберете нов път, божествен ангел дарява сила
Часовник
11:44
Днес е ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от...
Напиши коментар »
(1)
1
de go moia goliam prekrasen pliu6ko....stiga po snimkite tuk v neta ....iskam realno do men
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?