Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Асим Адемов в Тетевенско: Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов (СНИМКИ)
Асим Адемов в Тетевенско: Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
5392
Коментари
5
Асим Адемов в Тетевенско: Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов (СНИМКИ)

Никога българското образование не е получавало толкова много средства, колкото при ГЕРБ и Бойко Борисов. Увеличават се възнагражденията на учителите, модернизират се сгради, обновява се училищното оборудване, изграждат се спортни площадки и нови кабинети. Това каза днес кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ и СДС Асим Адемов пред работници и работодатели в производствената база на тетевенска фирма.

„Всичко това ще продължи, защото Европа вече неведнъж показва доверието си в нашия премиер. За това ще работя и аз в Европейския парламент, ако получа доверието ви. Защото средствата, инвестирани в образование, са най-стабилната, най-сериозна инвестиция, която гарантира добавена стойност. И особено професионалното образование, защото именно усвоените умения и добра квалификация са гарант за успех на пазара на труда. За да е устойчива тенденцията, трябва да има здрава връзка между образованието, работодателите, родителите. Затова и през следващия мандат, ако съм в ЕП, ще продължа работата си в инициативата „Да върнем родителите в училище“, ще я разширим с моя екип“, обясни Адемов.

Пред работниците и работодателите Асим Адемов представи колегите си от листата на ПП ГЕРБ и СДС, като подчерта ролята на всеки от тях за развитието на страната ни. Той акцентира на силната фигура и огромното доверие на европейските институции към водача Мария Габриел. „Тя е не само отличен политик, а и невероятен човек, чиито приоритети са насочени към младите хора и бизнеса“, подчерта Адемов. „Андрей Ковачев и Андрей Новаков са вече добре познати, всеки един от тях се раздаде максимално в мандата и заслужи признанието на европейските ни колеги. И Ева Майдел, и Александър Йорданов, и Лиляна Павлова, която проведе първото Българско председателство на съвета на ЕС, и отличният юрист Емил Радев, и Ивелина Василева - са доказани личности, хора с експертиза и много, много опит в работата с Брюксел. Хора, които знаят и могат да бранят българските интереси компетентно и без отстъпка от ползите за страната ни“, подчерта Адемов пред хората. Той ги призова да дадат пълната си подкрепа за листата на ПП ГЕРБ и СДС на предстоящия вот, ако наистина милеят за България, ако искат развитието на страната ни да продължи по европейски път. Той подчерта още, че ако искаме доходите да растат не трябва да допускаме страната ни да се връща за пореден път назад в развитието си, което със сигурност ще се случи, ако изгубим доверието на Европа.

Напиши коментар »
(5)
1
Тоз и той мазен !
2
Колкото снимки да сложите, истината е , че образованието клони към нула.
3
Никога не е имало толкова много грешно да пишат и четат, даже и по телевизията, вестниците, радиото.
4
Асимчо,по времето на Соца,Образованието беше Безплатно,даже и Стипендии Давах,Явно не Го Знаеш,а сега като Гледам Образованието,чак Ме лови Жал за Учителите
5
Истината боли .Да ви е.ба сливата лелина!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?