Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Апаши свиха 18 хиляди билета от лотарията, печалба от 5 бона ги издаде
Апаши свиха 18 хиляди билета от лотарията, печалба от 5 бона ги издаде
Автор: ПИК
Дата
Дата
18410
Коментари
2
Апаши свиха 18 хиляди билета от лотарията, печалба от 5 бона ги издаде

Апаши задигнаха 18 хиляди билета от „Национална лотария”, но се издъниха при опит да приберат печалбата от един от тях, информира "Трафик нюз". Историята започва на 17 януари 2019 г., когато след взлом в склад на дистрибутор на лотарията на улица „Гургулят” в Плевен изчезват точно 18 283 талона.  

Следите на билетите се губят до 9 март, когато 19-годишната Виктория Йорданова идва в търговски обект, където представя талон от „Национална лотария-моментни игри”, който печели 5000 лева. Съгласно правилата на играта девойката дава банкова сметка, на която да й бъдат преведени парите. Вътрешна проверка в "Национална лотария" обаче установява, че нейният билет е сред описаните откраднати талони.

След подаден сигнал се задействат Главна дирекция „Национална полиция” и служителите на Икономическа полиция в плевенската дирекция на МВР.

Тази сутрин са атакувани четири жилища в Плевен на заподозряни участници в кражбата. Задържани са дошлата с печелившия талон Виктория Йорданова, Теодор Михов-Търговеца и неговата приятелка Виолета Ботева, Георги Петров и Жана Добрева. При обиските са намерени само 25 билета, иззети са телефони и лаптопи. При разпитите арестуваните заявили, че са взели билетите от Теодор.

Напиши коментар »
(2)
1
18 000 Билета печалба Цели 5 000 лв. няма по-печеливша игра от Национална Лотария играйте не чакайте!!!!
2
Значи лотарията е измама. По-скоро закопчайте собственика и продуцентите на шоуто за измама.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?