Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Антоний Гълъбов попари учиндолеца Трифонов: Тази политическа формация е изградена върху основата на частна корпорация
Антоний Гълъбов попари учиндолеца Трифонов: Тази политическа формация е изградена върху основата на частна корпорация
Автор: ПИК
Дата
Дата
136007
Коментари
18
Антоний Гълъбов попари учиндолеца Трифонов: Тази политическа формация е изградена върху основата на частна корпорация

“Тази политическа формация е изградена върху основата на частна корпорация. Тепърва трябва да докаже капацитет като политически субект, тоест трябва да е в състояние да подготви и лансира компетентни управленци, трябва да е в състояние да структурира смислена политически програма, тъй като очевидно текстът на Иво Сиромахов не може да е политическа програма“, коментира доц. Антоний Гълъбов по повод псевдо партията на учиндолеца.  

„България е лаборатория за телепопулизъм“, коментира Гълъбов пред радио "Пловдив" и припомни, че има телевизии, които са се превърнали в политически партии.

“А сега  - частен корпоративен субект, който през телевизия се превръща в партия. В случая става въпрос за политически инженеринг на един корпоративен субект. Хората, които се занимават с политически инженеринг, много добре разбират, че има пространство, в което една подобна политическа формация може да постигне някакъв резултат“, още коментира доц. Гълъбов.

Напиши коментар »
(18)
1
ние сме немско-американски шпиони
2
Ама не ли е прав! Поредната Костинбродска конспирация на импексовата БСПдирастия, водена от Клепоухия Каун Шербетов, Кучката Йо, Импексовата Барсала и Общата костинбродска шафрантия е налице... ............................................................................................................................................. Но, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1, 2, 3 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам.. Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и държавни привелегии по големи от тези на Клепоухия Каун Румен Пъпката, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, както при корветата на Кмета вибратор, че да я изнудват сега, не е ясно. Но изведнъж да смени поведението си, от говорител на народа да стане говорител на червената номенклатура и олигархия, каквато си беше преди, е повече от странно...
3
Гълъбе,тая вечер пи ли си дозата?!Ако е свършила домашарката, ,,Грозден е на месечна промоция в Била!
4
... преди това е добре да си свали очилата. Да не стане като във вица "Бабините очила". Ползвам случая да кажа на "Електра", че това което е постнал като коментар го знаем, чели сме отдавна. Че не с вибратор , а дръжката на теслата ще eбa майка му, а след нея и него. Съпругата му ще нaeбa с xyя си, ще и препълня пyткaтa, го изцедя в нея като сиромашки шарланик. Моля останалите потребители да ме извинят, но такъв помияр така трябва да се отговаря.
5
Антони пак си се напил, чети между редовете. Обаче Антоний не чете а пие. Стига си фъфлил, кажи коя е тази корпорация. А партията ГРОБ от кой бе създадена, напомням(СИК, СИ Банк, Лукоил,) тези какви са бе алкохолик.
7
Какъв бизнесмен е той? Вадеше много пари от турбо-чалга шоуто си, защото му ги даваха. Този да не е копал на къра? Какво е работил? Да бръщолевиш глупости написани от други работа ли е? Кръгла нула, при това със силно разклатено здраве. Този ни дете ни коте. Една жена неможа да завърти. Недъгав е. Той себе си не може да оправи, държавата ще оправя. Смешник, да го ожалиш!
8
НАЛИ СИ СМЕШЕН ..ЩО НОСИШ АНТУРАЖА СИ НА ГЪРБА ...КОЙ КЛОУН НА ЗАПАД ХОДИ С ОХРАНА ..ИЛИ ШОУМЕНА ДА КАЖЕМ ВЪРГАЛА ИЛИ ВЕСО ПАРЦАЛА ИЛИ ...НАЛИ ..?!?
9
За няколко дни куцо кьораво сакато пияно и всякаква гняс се изказа не ми се мисли за напред какво ще е голям яд голям ужас вся Слави
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
каква “ заплата “ е взимал ..какви доходи има ..има и имати в Монако , и САЩ ..тоа веднъж каза че може да си купи къща където си поиска по света ..с кви пари ..се пита у заданието ..нима шоумените в САЩ са милионери като ТОА тука ..
12
Искам цял свят да умре от смях.
13
На кому е нужен учиндолския чалгар?Излишни упражнения,то даже не е нтересно да се коментира.20 години на екран,опростачване,последни години негладаем,изобщо доста го изтърпяха в Нова.Кой знае как си е уреждал приходите ,та уж напускал защото журналистиката ,нещо не му било конфортно,али бали,при положение ,че нямаше никаква цензура.И пак със старите лафове,вече в политиката ,но както е свикнал на високи цени,как точно ще си ги изкарва и на кой ще слугува,защото неговия популизъм е очевиден.Видя ,че БГ тръгна напред ,та и той,но като бай Ганьо.Явно се търси дестабилизация от определени кръгове,като се знае около кои босове се въртеше и вероятно иска да ги легитимира,но това не е добре.
14
Коя политическа партия през така наречения"демократичен преход" е доказала капацитет и е лансирала компетентни оправленци .не е парламент а мърша с тфа шъ съ пуфторъ и шъ свърша
15
Гълъбов твърдеше същото и за ББ...
16
До-12-украинците също си избраха клоун,поне щяло да им бъде весело-сега вият на умряло .
17
Интересно кой налага на медиите да оплюват Слави всекидневно и да пишат само лъжлива помия.
18
отговор на коментар
Пичага за какви мутри може да говорим, при положение че министър-председателят ни е най-голямата мутра и рекетьор в държавата ни. Не знам на Слави кой му е давал пари ама за тиквеника поне е ясно, че беше СИКаджия. И си остана такъв!Така че каквото и да последва по-лошо от сега няма как да стане със сигурност
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?