Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Слабаков: Отивам в Брюксел, за да напиша закон срещу гетата
Андрей Слабаков: Отивам в Брюксел, за да напиша закон срещу гетата
Автор: ПИК
Дата
Дата
11445
Коментари
6
Андрей Слабаков: Отивам в Брюксел, за да напиша закон срещу гетата

Режисьорът Андрей Слабаков, който е кандидат за европейски депутат от листата на ВМРО, каза пред БНТ, че се кандидатира за европейски депутат, за да напише в Брюксел закон срещу гетата, които са генератор на престъпност и тероизъм.

"Предложиха ми да вляза в листата и влязох. От много години се познавам с Краси Каракачанов, макар да не съм член на ВМРО", каза Слабаков. Той искал да отиде в Брюксел, защото в България не се решавало нищо. "Парламентът ни има само декоративни функции. Той само ратифицира това, което ни кажат от Брюскел, както едно време ни казваше СССР от Москва."

Режисьорът каза, че иска да напише в ЕП закон срещу неграмотните и малограмотните. Според неговите текстове всички родители, които не пращат децата си на училище, трябва да влизат в затвора, защото така гетата се превръщат в гнезда на организирана престъпност и на потенциален тероризъм. В Брюксел има квартали, в които полицията не е влизала от години. С този закон битовата престъпност може да намалее до 80 процента, твърди Слабаков.

Той изрази личното си мнение, че не разбира деленето на леви и десни в Европейския парламент. За него там можело да има сама едно семейство и това е България. Той щял да работи за това. "Ако нещо е против България, всички български евродепутати трябва да са обединени", категоричен е Слабаков.

Като станел евродепутат щял да му мисли как ще се справя със страстта си към цигарите. Това, че е хетеросексуален, не го правело консерватор и краен, а нормален. Крайно било да има родител 1 и родител 2.

Режисьорът призна, че ебил канен и от други политически формации. Ако не влезел в европарламента, щял да продължи да се занимава с политика или с нещо. Щял да е с тези, които мислят в неговата посока. Ако това е ВМРО, щял да е с тях.

Режисьорът не изключи да е кандидат и на местните избори през есента.

Напиши коментар »
(6)
1
Ще отидеш - зад Брюксел !!!
2
Тоя димящ комин какъв Брюксел го тресе? Европарламента е в Страсбург! Тоя от сега почва да се излага.
3
Дава шанс даже и на един вмирисан пушач да кандидатства на избори. Не е най-доброто, но за съжаление няма нещо по-добро измислено в сравнение със самата демокрация. Доказано.
4
Ще стане за смях и ние заедно с него. Ако бъде избран. От друга страна, няма шанс да бъде избран и това е добре.
5
Вчера в едно предаване, този каза,че сме зле защото сме мързеливи.Този,който се изхранва с вулгарно философстване по разни предавания, благодарение на името на баща си.В България,хората работят на по две или три места,за да оцеляват,а този,ще казва,че сме мързеливи.
6
На този много му отива да е в схемаджийската партия ВМРО. Грубоват, изглежда,като пияница и интересния.Говори едно,мисли друго, типично за човек от ВМРО.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?