Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков пред транспортния бранш в Перник: Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП
Андрей Новаков пред транспортния бранш в Перник: Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП
Автор: ПИК
Дата
Дата
3361
Коментари
4
Андрей Новаков пред транспортния бранш в Перник: Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП

Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има  офис в ЕП. Това заяви кандидатът за член на Европейския парламент от  листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков на среща с превозвачите в Перник.  На нея присъстваха кметът на Община Перник Вяра Церовска, народният  представител д-р Александър Александров и областният управител Ирена 

Соколова.

"За мен е важно България да има представител в Комисията по транспорт.  По този начин ще бъдем сигурни, че интересите на страната ще бъдат  защитени“, заяви Андрей Новаков и допълни, че работата на международните шофьори е да бъдат командировани, а не да стоят в държавите си“, посочи той.

Новаков коментира пакета „Мобилност“, който държа в напрежение българските фирми, които работят в този сектор и нашите евродепутати до последния ден на Европейския парламент, когато стана ясно, че окончателно решение ще бъде взето от следващия парламент. Той не скри разочарованието си, че двегодишният труд се е провалил само с два гласа. 

„За съжаление, Пакетът щеше да е останал в миналото, ако всички български евродепутати бяха дошли на работа. Преговорите ще продължат през есента. Ще се търси решение в следващия Европарламент“, категоричен беше той.

Новаков посочи също, че митът, че след 2020 година финансирането за страната ни ще спре, се оказа лъжа. „Напротив! Селските райони ще получат по-голямо финансиране, сравнение с предходния Програмен период, на фона на намалените субсидии за голяма част от останалите страни-членки. Обезлюдените райони ще получат специално третиране“, обясни кандидатът на ГЕРБ за евродепутат.

Кметът на Перник Вяра Церовска приветства Андрей Новаков за неговата активност и работа през 5-те години в ЕП. Тя изрази своята увереност, че най-младият български евродепутат ще остане верен на своите принципи и ще защитава интересите на страна ни и на българските превозвачи.

„Андрей Новаков беше този, който утвърди 18 милиарда лева за България в следващия програмен период от европейските средства. Това е най-високият бюджет от присъединяването ни към ЕС. По този начин общото увеличението се равнява на 3.4 млрд. лв.“, подчерта градоначалникът. От своя страна представителите на местния транспортен бранш заявиха своята подкрепа за Андрей Новаков , който през цялото време стоеше редом 

Напиши коментар »
(4)
1
Стига дрънка простотии !
2
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови и апартаментни успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
3
Какво доверие да получиш, като МИРИЗЛИВАТA CBИHЯ големия Ал. от политическия труп $Д$ каза, че подкрепя ПАКЕТА МАКРОН.....ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ.
4
Голямата новина е, че Варна се сдоби с наклонено крушовидно кръгово кръстовище. За крушовидната форма на кръстовището, проектантът е черпил вдъхновение от формата на лицевия овал на кмета Портних. Кръстовището е номинирано за паметник на глупостта и простотията на управляващата партия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?