Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Новаков в Плевен: Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората – по-добър (СНИМКИ)
Андрей Новаков в Плевен: Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората – по-добър (СНИМКИ)

Автор: ПИК
Дата
Дата
3986
Коментари
5
Андрей Новаков в Плевен: Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората – по-добър (СНИМКИ)

„Работим за това държавата да става по-богата, а животът на хората - по-добър. А това става с работа и предприемчивост. Примерът в тази компания е красноречив”, каза кандидадът за евродепутат Андрей Новаков. Днес той посети най-голямата шивашка фабрика в Плевен, където работят 1500 души.

Новаков бе впечатлен от европейските условия, заплащане и социални политики на компанията, която осъществява успешни търговски взаимоотношения с водещи световни модни брандове. „Навсякъде се оплакват работодателите, че нямат работници. При вас, оказва се, този въпрос не стои. Хората сами идват да кандидатстват за работа. Искам членството на България в ЕС да се усети дори още по-силно във всички населени места, дори и най-малките”, каза още Андрей Новаков.

„Доверие се гради с ясна позиция, визионерски подход и тесен контакт с  хората. Нашият кандидат за евродепутат Андрей Новаков и неговите колеги от листата съумяха с упорита работа да изградят такова доверие както в европейските ни партньори, така и тук, сред хората в страната. Затова се надявам да ги подкрепите с номер 12 в бюлетината, за да се чува гласът на България в Европа!”, призова хората народният представител Владислав Николов.

Напиши коментар »
(5)
1
Разработил си се няма що ! Работят данъкоплатците на страните в ЕС , на чиито гръб живееш бейски и чиито милиарди се пилеят и грабят !
2
Поредната доза правешки хумор !!! Поредната предизборна залъгалка на Буда Амфетаминов Бухалков, този път - за плевенчани!!! Ако нещо хубаво се случи в Булгаристан, то става въпреки глупостите Борисови и идиотските герберски изпълнения !!! Бягството на големи инвеститори е факт. А преките инвестиции, са спаднали в пъти, за последните 10 г,. но и "аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме", не можа да вразуми мат‘ряла !!! Но наближават избори, и ловният сезон е открит и залозите се вдигат !!! Тая година полупроводници, догодина цели проводници, честит ви осми март студенти…
3
Намерил при кого да утиде, или е Сакра Корона Унита, или Н`Дрангета – едни такива мрежи за взаимопомощ, базирани на землящки или дори на приятелски отнощения. Как убаче мое да е сигорен, че вместо да го пуснат да рупа жълъди в южния дял на Апенините, няма да му турат неколко кила сол и да го направят на прошуто крудо? Дестино круделе!
4
Видяхме за десет години как се подобри живота на хората: станахме страната с най-висока смъртност в света.Във всички класации и статистики,твърдо сме на последно място на всякъде.За безкрайните далавери да не говорим:апартаментгейт,къщи за гости,измами с магистралите,обществени поръчки и имоти в чужбина на главните мутри,чрез подставени лица,офшорни сметки,некадърна и корумпирана държавна администрация и т.н.
5
Какво точно работиш бе Андрейчо, че май и един ден трудов стаж нямаш, ако не се смята когато си завираш езичето в Съевата дупка на Божестеото?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?