Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Ковачев: Община Костинброд е пример за привличане на преки инвестиции
Андрей Ковачев: Община Костинброд е пример за привличане на преки инвестиции
Автор: ПИК
Дата
Дата
9013
Коментари
2
Андрей Ковачев: Община Костинброд е пример за привличане на преки инвестиции

Община Костинброд е пример за привличане на инвестиции. За последните години преките инвестиции в района са на стойност 200 млн. лева, като 35 млн. лв. от тях са привлечени по европейски проекти. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев при посещението си в община Костинброд. Той разговаря с кмета на града Трайко Младенов и неговия екип по теми, свързани с бъдещето на Европа и Европейския съюз. От своя страна кметът Младенов информира за десетките проекти, които са изпълнени или предстои да бъдат завършени. Това са обновени детски градини, училища, централният градски площад, достъпът до безплатен интернет на публични места, както и ремонт на част от уличната мрежа.

На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народният представител от ГЕРБ Васил Цветков, зам. областният управител на Софийска област Николай Николов, както и общинският ръководител на ГЕРБ-Костинброд Борислав Борисов.

Вторият в листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори посети и една от големите фирми в община Костинброд, специализирана в производството на санитарни продукти. Андрей Ковачев разговаря с работещите от различните производствени цехове и се запозна отблизо с производствения процес.

Напиши коментар »
(2)
1
Браво на Ковачев. Само с ГЕРБ напред
2
Мошеници. "Усвояват" средствата 50 на 50, a ни дрънкат глупости... Много крадете, бе, мутри, гинки и калинки !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?