Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно
Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно
Автор: ПИК
Дата
Дата
4583
Коментари
3
Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно

На България й трябва ефективна Европа, която да пази границите, да гарантира нашата социална сигурност, да повишава качеството на живот въз основа на европейската солидарност и не бива да рискуване всичко това като позволяваме да се води антиевропейска кампания. Това каза пред директори на училища, детски градини, учители, медицински работници от училищни кабинети и читалищни дейци в Пещера вторият в листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев.

„Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно. Ако страните в Съюза не са заедно и не приложат на практика българския принцип „Съединението прави силата“, ЕС няма да е конкурентен на САЩ, Индия и Китай във все по-глобализиращата се световна икономика. На срещата бяха засегнати още екологичното възпитание на децата и българските граждани, прекомерната употреба на пластмасови опаковки, привличането и задържането на млади българи от общностите в Молдова и Украйна и пропорционалното и справедливо заплащане на учителския труд.

В тази връзка Андрей Ковачев информира читалищните дейци, учителите и директорите за предстоящата инвестиция на ЕС в размер на 72 млн.лв. за закупуване на 400 нови линейки и реновирането на 237 спешни отделения в страната.

Броени дни преди 24 май Ковачев благодари на българските учители за техния неуморен труд за това да има добри и образовани български граждани.

На срещата присъстваха още народният представител Десислава Костадинова, областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и кметът на община Пещера Николай Зайчев.

Напиши коментар »
(3)
1
Този днес каза по Нова,че не изключва съюз и с комунягите в ЕП!
2
Къш бе г.идо. Чудя се кой го казва това - утопист-социалист,комунист-марксист,анархист,троцкист или болшевик? Унищожаването на нациите,моногамното семейство и християнството стои във фундамента на комунизма. Аре у лево - тия жабета моето поколение ги ручА.
3
Когато някой прозорлив ви каже,че либерастията,джендъризма и соросоидизма са ъпгрейт и тунинг на комунизма поне се замислете дали това не е истина.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?